![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ta "patologia" działa na całym świecie w wielu klubach zachodnich, więc nie jest to polski patologiczny układ z lat 90 ;) |
Cytat:
Całe szczęście WISŁA NIGDY NIE BĘDZIE niecieczą. |
Cytat:
|
Cytat:
Co Ty - jako fanatyk - sądzisz, że należy zrobić? Jakie mamy możliwości? Jaką wizję, zagrożenia, jeżeli zaczniemy od IV ligi? Możesz odpowiedzieć tylko w kwestiach kibicowskich, jeżeli nie chcesz omawiać sytuacji ekonomicznej i możliwości odbicia się od dna. |
"Kibice", wy chyba nie pamiętacie okresów, kiedy po meczach z szalikiem w ręku, spokojnie to można było dojść na cichy kącik...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Będzie fanatykował w Barcicach, Drwinie, Dunajcu, Szaflarach itd. Pastwiska i klepiska już czekają na fanatków Chyba ja jednak tego nie rozumie... |
Cytat:
To nie był fanatyzm tylko patologia i średniowiecze, gdzie ludzie walczyli na miecze z byle powodów. Jak chcecie się ponapierniczać na osiedlach to nie musicie tego robić pod przykrywką barw klubowych. Przelewanie krwi za klub... co to k.... w ogole jest?!! 90% kibiców woli sobie jednak nieco spokojniejszy tryb kibicowania, bez naruszenia prawa itd. Do normalnego kibicowania nie trzeba maczet, rac itd. Ostatnio na meczu była oprawa bez rac i co? Była zła? Najważniejsze było w niej przesłanie, a nie 10 sekund błysku rac i 10 min wdychania oparów. |
Cytat:
Zostaw natychmiast te rozróby i zajmij się nauką, bo ojciec znowu będzie na wywiadówkach świecił oczami! Uważam, że sformułowane przez Ciebie hasło jest super! Działa na dwóch poziomach, również tym czysto molekularnym. No i podwójne zaprzeczenie, wiadomo :D |
- Podobno, po tym jak zrezygnował Pan z zainwestowania w Wisłę, w okolicy Pana domu pojawiły się obraźliwe napisy wobec Pana? - Tak się stało. Myślę, że z podobnymi problemami wcześniej borykał się poprzedni właściciel Wisły Bogusław Cupiał, a teraz boryka się Janusz Filipiak, prezes Cracovii. Pewnie nowi właściciele Wisły, jeżeli takowi będą, to też będą mieć takie problemy.
Czytaj więcej: https://gazetakrakowska.pl/wieslaw-w...034.1544802203 Czy ja dobrze czytam, że w okolicy jego domu pojawiły się obraźliwe napisy... Brak mi słów... Jakim trzeba być orangutanem aby obrażać człowieka, który sponsoruje klub od wielu lat...?! |
Cytat:
|
Cytat:
Wiśle ruch kibicowski jest potrzebny jak teraz kasa. W innym wydaniu ale jednak. To są dziesiątki lat tradycji. Szkoda tylko, że większość tu płaczących nie wie co to tradycja i chcą licencje kupować bo niższa liga to wstyd. Kopaczoholik orangutanem jest ktoś, kto myśli, że to Wisła pisała, nienawiść wam tak wyprała mózgi, że to przekracza skalę. Szkoda, że do ludzi po szalu nie do lasek w paski. Gdzie wy żyjecie? Nie widzieliście na mieście napisów na comarch, na ich właściciela, zniszczonych samochodów? Serio? To tez Wisła? Nigdy tu nie będzie dobrze, nie ma zgody między kibicami. To jest nasz rak. |
Przypominam że w mieście nie jesteśmy sami i są tu tacy co zrobią wszystko żeby nas ujebac. Włączając w to obrażanie potencjalnych inwestorów.
|
Jakich inwestorow???
|
Cytat:
|
Pewnie jak każdy od wczoraj zastanawiam się co by było najlepsze teraz dla Wisły i pierwsze co przychodzi do głowy do Socios.
Ale jak sobie przypominam co wypisywał tutaj serek.c2, czyli pierwszy zarządowy lizusek ślepo wierzący Marzence, a dzisiaj Witek na TT dowala się do Jadczaka to jakoś mi się zaczyna odechciewać... Na prawdę mamy około 30 milionó ważniejszych problemów niż Jadczak. Zacznijmy patrzeć na ręce "naszym", a nie "obcym" |
|
Jagna też blondi
https://twitter.com/JanuszKibol/stat...06702300307457 |
Cytat:
|
Wytłumaczcie mi jedno:
Piłkarze prawie wszyscy mogą odejść - OK, to wiem. Skąd jednak wizja nie przystąpienia do rundy wiosennej ekstraklasy? |
Cytat:
Znowu decyzyjni nie popuszczą Wiśle? |
Jest obowiązek spłaty tych długów do końca roku, tych o których mówił Włodarski, jak ich nie spłacimy to KL cofnie nam licencję.
|
Silna kibicowsko? Czyli wg Ciebie decyzyjni, sharksi i cała reszta tego bagna jest nam niezbędna w funkcjonowaniu klubu? No czuję się jakbyśmy zaczynali od nowa całą śpiewkę. Siłą Wisły są normalnie kibice, biznesmeni którym zależy na dobru klubu, a nie kibole którzy przyszli tu do koryta.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytuję: "Z potwierdzonego źródła info: roczne wynagrodzenie zarządu przed przejęciem przez TS 297 tys. Po przejęciu ponad 750 tys. Mają rozmach s....ysyny!!!"
"Za lipiec tylko Sarapata i Dukat wzięli po 80 tys." Źródło: https://mobile.twitter.com/SSzumny/s...857.1487749943 Ładnie się bawili... |
Cytat:
to może teraz Dukat zaprosi drużynę na Wigilię do swojej knajpki;) |
|
Czy ktoś wie czym jest "opcja B" o której pisał Stanowski?
Wcześniej pisaliśmy o gruntach TS. Zgadzam się że ich sprzedaż, lub branie ich w zastaw pod pożyczkę jest absurdem. Natomiast nikt nie pomyślał o tym, że można użyć tych gruntów do zabezpieczenia transakcji. Jeżeli nie ma pochowanych trupów w szafach i zarząd TSu jest prawdomówny to czego się tu obawiać?! |
...dodatkowo mamy wizje wiekszych pieniedzy od C+ i magnes dla sponsorow i kibicow w postaci Kuby , no i oczywiscie jego wklad sportowy ...
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chodźmy spać. Życie pokaże co się dzieje
|
O której powrót Piłkarzy? Wie ktoś?
|
A propos SKWK to przypomniało mi się , że kiedyś Kuba Błaszczykowski i Patryk Małecki należeli do tego stowarzyszenia , kto wie może do dzisiaj opłacają składki. Nie wiem dlaczego niektórzy widzą w SKWK samo zło...
|
Cytat:
Kilku mądrych coś mówi na ten temat |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl