![]() |
Wie ktoś może jaka frekwencja w Gdyni ?
|
już prawie 3/4 meczu i mamy remis
|
Cytat:
|
Dobry mecz Widzewa. Będzie gorąco w sobotę na R22. Aż strach pomyśleć, co taki Dzalamidze może z Bunozą zrobić :D
|
Brouma to debil - niestety Amica pewnie wygra po jego głupiej stracie i faulu.
No i Ślusarski przebił już "legendarne" dokonania słynnego Tchimbamby. Najpierw zapewnił awans Amice w PP a teraz pewnie 3 punkty w Gdyni. |
Ślusarski ;/;/;/
|
Hm... czy Amika zawsze musi zdobywać punkty/awansować "kuchennymi drzwiami"?
|
I tak nie zdobędą Mistrzostwa Polski :D
|
to już po meczu...
|
Amice te punkty nic nie dadzą, a Areczce zabraknie ich, oj zabraknie ... Polecą dwie zgody do I ligi ;)
|
Cytat:
edit: 0-2 Rundevs |
szkoda szkoda że Arka nie wytrzymała tych 5 min
0:3 |
Arka to ma pecha. Najpierw z nami stracili gola w końcówce, a teraz to samo z Amiką. No cóż, wygląda na to, że jednak Wronkarze jednak za rok zagrają w pucharach.
E: Już 0:2 |
Cytat:
|
Rok temu była identyczna sytuacja jak teraz: po 17 kolejkach mieliśmy 8pkt przewagi nad nimi i jak się skończyło wszyscy wiedzą. Inna sprawa, że przed nami było do rozegrania 13 meczów na wyjeździe, a teraz będzie ich tylko 6...
|
Arka - 9 goli w 17 meczach. Strzelają jednego gola na 180 minut. W zasadzie to 9 goli strzelili w 6 spotkaniach. 11 meczów bez gola...A napastnicy pewnie biorą po 20 tysięcy miesięcznie. Już lepiej jakby sponsorzy dawali kasę na Jurka Owsiaka...
|
Spokojnie, za tydzień grają z drugą zgodą na Kałuży :D, będzie jeszcze okazja na wyśmianie ich.
|
Kuchenki cały mecz biły biły głową w mur w 84 Bruma popełnił błąd i posypały się bramki. Ten wynik zupełni nie odzwierciedla tego co widzieliśmy dzisiaj w TV.
Dawno tak wielkiego farta nie widziałem... 3 celne strzały na bramkę (wszystkie po 85 minucie) i 3 bramki... |
Z dwojga złego, to niech będzie ta wygrana Amiki. Mistrza nie zdobędą, a przynajmniej pogrążą Arkę. Spadną 2/3 triady, to czyściej się na horyzoncie zrobi.
|
A czemu tu się dziwić? Amika odpadła z Ligi Europy to się spina na ligę, raczej będą teraz wygrywać - skład do tego mają jak najbardziej zadowalający. Różnice punktowe po rundzie jesiennej są tak małe, że ten 'spadkowicz' może jeszcze spokojnie wygrać ligę.
|
Błaszczu16
Skończ z tą dziecinną napinką, jak napisał Edson rok temu było podobnie po 17 kolejkach i tfu tfu odrobili straty i zdobyli MP. Nie wiesz że taka napinka przynosi pecha? :D BTW Jeszcze 2 tygodnie temu wielu naiwnych pisało po porażce Amici z Bragą że ubył nam konkurent do MP. Właśnie jest dokładnie odwrotnie, mają teraz więcej sił na ligę. Ja niestety pisałem żeby nie skreślać Wronczan z walki o MP. |
Tak jak podejrzewałem, coś .......ną w końcówce, ale żeby aż 3. Niezłe frajerstwo Arki.
Przewagi żadnej nie ma, o czy Wy piszecie. Cóż to jest 8 pkt? dwie przegrane Wisły, dwie wygrane Amiki i .... z przewagi. Ogółem różnice punktowe są minimalne. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nam w Gdyni wygrana się należała, a oni przez cały mecz nie mieli bardzo dobrych okazji Ktoś pisał że Cracovia będzie miała najładniejszy stadion w 1 lidze. Poważna konkurencja im rośnie : różne trybuny czy zbyt krótki dach? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Widze niektorzy strasznie sie spinaja. Arka mogla wygrac ale coz, wykunktowal ja Lech. Zbiera punkty i radze przesmiewcom zachowac resztki rozsadku bo moze byc tak ze po 5-6 meczach doskocza do czolowki i ktos sie obudzi z reka w nocniku. Komplet zwyciestw maja tak jak Wy.
|
Cytat:
|
Blaszczu16 - i Co sie spinasz chlopie? Ogryzek dobrze napisal, skoncz z ta dziecinna napinka bo to lekka zenada. Zadnych podstaw do takiej oceny czy to Lecha czy Wisly nie widze.
Wisla z nimi nie gra ? Wisla gra jakis porywajacy futbol na tle reszty ligi? Wyluzuj. Roznie moze byc. Ja patrzac i na Legie i na Wisle czy na Lecha nie zastanawiam sie kto straci punkty, ale ile tych punktow straca te zespoly. Nie widze tutaj zadnego dominatora i pewnie go nie zobacze. Rok temu Was dogonili wiec nigdy nic nie wiadomo. Naprawde ferowanie wyrokow w tej chwili jest bez sensu. Zagrali slaby mecz ale wypunktowali Arke, nie graja w pucharach wiec skupia sie na PP i lidze. Sklad u nich nie jest zly wiec niczego wykluczyc nie moga. Nasmiewasz sie z Lecha i ich niby grze w Intertoto, ale to oni wyszli z grupy, nie Wisla czy Legia. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl