Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

saklak1906 20.12.2010 01:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez valais (Post 1025205)
Dziwne, że wierzycie w te bzdury. To oczywiście nie jego profil. Profil w 100% fikcyjny. Prawdziwy profil jest zamkniety i nie ma go w wyszukiwarce...

Racja

Zdiecie jes z naszej oficjalnej chyba ze zgrupowania, kazdy moze sobie taki profil zalozyc, lykacie koledzy wszystko jak blondynki nie powiem co

WisłaPANY! 20.12.2010 06:47

Pawełek najlepszym bramkarzem jesieni.

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mar...122,1,381.html

Mixu 20.12.2010 08:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WisłaPANY!
Pawełek najlepszym bramkarzem jesieni.

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mar...122,1,381.html

Jeśli ktoś pół roku temu by mi powiedział że Pawełek będzie najlepszym bramkarzem rundy jesiennej, to bym mu kazał zamknąć się w miękich ścianach :p

WisłaPANY! 20.12.2010 16:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mixu (Post 1026778)
Jeśli ktoś pół roku temu by mi powiedział że Pawełek będzie najlepszym bramkarzem rundy jesiennej, to bym mu kazał zamknąć się w miękich ścianach :p

szczerze? ja też :-D
chyba nikt się nie spodziewał tego po Mariuszu.. oby tylko w rundzie wiosennej ( o ile u nas zostanie) bronił równie dobrze !

Maciej Żurawski: Wisła powinna być lepszym zespołem

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

mikel 20.12.2010 16:18

A właśnie, jak z tym Pawełkiem? Zostaje w Wiśle czy out? ;d

WisłaPANY! 20.12.2010 16:56

Wg. portali internetowych Pawełek jest "coraz bliżej pozostania w Wiśle". No ale nowej umowy w dalszym ciągu nie podpisano.
Podobno zainteresowana sprowadzeniem Mariusza jest Hertha Berlin.. :shock:

Adrian_Suvalkai 20.12.2010 17:41

Patryk Małecki szczerze o sobie

http://www.youtube.com/watch?v=9YKXAA0C3O0

Motyl.tsw 20.12.2010 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WisłaPANY! (Post 1026892)
Wg. portali internetowych Pawełek jest "coraz bliżej pozostania w Wiśle". No ale nowej umowy w dalszym ciągu nie podpisano.

Watpie, ze odejdzie. Klub ma dosc serialu o bramkarzach w Wisle. Wyszukali sie dwa lata i przywiezli Jovanica ktory boi sie pilki - ale za to dobrze na zdjeciach wychodzi na siedzaco.

mikel 20.12.2010 18:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Motyl.tsw (Post 1026913)
ale za to dobrze na zdjeciach wychodzi na siedzaco.

haha xd
Mam nadzieję, że Pawełek zostanie u nas. Skoro pokazał, że umie dobrze bronić może nadal będzie grać takim samym poziomie (mniej więcej i oczywiście w barwach Wisły)

WisłaPANY! 20.12.2010 19:11

Ja tam nawet lubię Milana- przesympatyczny chłopak z niego. Co do umiejętności czysto bramkarskich to nie mogę się wypowiadać, bo tak na prawdę nie pokazał nam jeszcze( mam nadzieję) tego co potrafi.

Ps. Mały coraz bardziej mnie ostatnio zaskakuje ! ( pozytywnie) :-)

Marszałek 20.12.2010 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WisłaPANY! (Post 1026892)

A co to takiego Hertha?Jak dla mnie to klub, w który ładuje sie kupę kasy a efekty średnie. Mariusz idealnie wpisuje się w filozofię takiego klubu. Tak w ogóle, dobry menago to i takiego Kieszka do Porto wciśnie,a co dopiero Pawełek i słabiutka Hertha?

Mariusz zagrał ok w tej rundzie, ale nie może to być jedyna miara wg której podejmuje się decyzję o jego podpisaniu. Pamiętajmy o babolach:)Poza tym nie może być tak,że jesteśmy zakładnikami jednej opcji. Albo Mariusz albo nikt,znaczy Milan.
Sympatycznie by to nie wyglądało.

WisłaPANY! 20.12.2010 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1026948)
A co to takiego Hertha?Jak dla mnie to klub, w który ładuje sie kupę kasy a efekty średnie. Mariusz idealnie wpisuje się w filozofię takiego klubu. Tak w ogóle, dobry menago to i takiego Kieszka do Porto wciśnie,a co dopiero Pawełek i słabiutka Hertha?

Mariusz zagrał ok w tej rundzie, ale nie może to być jedyna miara wg której podejmuje się decyzję o jego podpisaniu. Pamiętajmy o babolach:)Poza tym nie może być tak,że jesteśmy zakładnikami jednej opcji. Albo Mariusz albo nikt,znaczy Milan.
Sympatycznie by to nie wyglądało.

Dla mnie zaskoczeniem jest to, że Mario ma w ogóle jakieś oferty z zagranicy.. ok, gdyby np. byłby to jakiś katarski czy cypryjski klub, ale że oferta z Niemiec? ( jasne rozegrał rundę życia, ale to nie zmienia faktu, że niektóre jego popisowe interwencje [czyt. babole :rotfl:] będziemy pamiętali latami.. - może ludzie odpowiadający za transfery w Herthcie nie widzieli jego gry w poprzednich sezonach ? :-D )
Fakt, Hertha Berlin nie należy do najsilniejszych niemieckich klubów.. (obecnie znajduje się na drugim miejscu w tabeli w 2. Bundeslidze. )

tofik 20.12.2010 21:55

A nie słyszeliście takiego powiedzenia " jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz" ? :) Pawełek jest bardzo dobry więc.

Wojtas 21.12.2010 00:13

Pawelek to solidny bramkarz z tendencją do wypuszczania zadko aler jednak takich baboli ze sie je pamieta jeszcze potem dlugo.
I to jest jego pech ,bo umiejtonosci to on ma co pokazywal chocby w Odrze a u nas przeciez nie raz tak samo.

Tylo te frajerskie bramki tak rzutują na jego osobe.

JrQ- 21.12.2010 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WisłaPANY! (Post 1026983)
Dla mnie zaskoczeniem jest to, że Mario ma w ogóle jakieś oferty z zagranicy..

Nie przesadzaj, ma oferte na pół roku z niemieckiego 2.ligowca i z jakiegoś tureckiego cieniasa, jak dla mnie to ofert zbyt on nie ma, dlatego tak zwlekaja z tym konktraktem...
Jesli podpiszemy z nim na dluzej niz 1 rok to bedzie nasza porazka.
Naprawde.

tomasz_19 21.12.2010 19:15

z niecierpliwością oczekuję takiego samego artykułu na temat odejścia z Wisły Pawełka!

http://www.weszlo.com/news/6028 - cała prawda o Cabaju

Titto 21.12.2010 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1027207)
z niecierpliwością oczekuję takiego samego artykułu na temat odejścia z Wisły Pawełka!

http://www.weszlo.com/news/6028 - cała prawda o Cabaju

I co potem? 50 testowanych bramkarzy?

tomasz_19 21.12.2010 19:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 1027212)
I co potem? 50 testowanych bramkarzy?

a skąd pewność, że Pawełek nie zacznie swoich popisów? Może prezentował się przyzwoicie, bo po prostu walczył o kontrakt?

kpn 21.12.2010 19:54

tak ,tak a przez te lata bronił na szkode Wisły. Co za ludzie...

Titto 21.12.2010 19:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1027218)
a skąd pewność, że Pawełek nie zacznie swoich popisów? Może prezentował się przyzwoicie, bo po prostu walczył o kontrakt?

Ok, ale jak już nie przedłużymy kontraktu to obawiam się kolejnej pięćdziesiątki testowanych bramkarzy czy też ściągnięcie kolejnego Jovanicia. Dlatego najlepiej będzie jak przedłużymy o 1 rok umowę z Pawełkiem.
Pawełek out tylko wtedy kiedy zarząd znajdzie jakiegoś dobrego piłkarza w jego zastępstwie. Może ktoś z Eredivisie?

krowczax 21.12.2010 20:42

Panowie, jakby nie patrzeć to i tak jesteśmy w czarnej dupie - przedłużenie kontraktu z Pawełkiem ciągnie za sobą ryzyko, tak samo postawienie na Jovanica. Pożyjemy, zobaczymy.

mic 21.12.2010 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kpn (Post 1027219)

Gdy tylkio podpisza z Pawelkiem, dzieciaki na forum zaczna grozic masowym samobojstwem...

brylant17 21.12.2010 21:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kpn (Post 1027219)

ale wystarczy tych farfoli...

Antystenes 21.12.2010 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 1027238)
Gdy tylkio podpisza z Pawelkiem, dzieciaki na forum zaczna grozic masowym samobojstwem...

Jeśli za dzieciaków uważasz ludzi inteligentnych, którzy widza co odwalał Mario "fuck" Pawełek przez niemal cały kontrakt w Wiśle( prócz jednej rundy) - słowem J-E-D-N-E-J!! to brak słów na propagande głupoty. Ludzie to, że nie kibicujecie Wiśle i sabotujecie na forum pisząc bzdury, ze Pawełek powinien zostać to ok. Ale nie zdziwcie się, że kiedyś uwierzcie w głupstwa przez was wypisywane i faktycznie stwierdzicie, że Pawełek to dobry bramkarz.:rotfl: Głupota (kłamstwo) powtórzone 1000razy staje się prawdą..."dzieciaki na forum..masowe samobójstwo " a to dobre.
Jeśli człowieku kibicujesz załóżmy Legii to zarejestruj się na forum Cracovii i wypisuj tam dyrdymały równego poziomu co tutaj, typu " Cabaj powinien zostać".

mic 21.12.2010 21:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Antystenes (Post 1027251)
Jeśli za dzieciaków uważasz ludzi inteligentnych, którzy widza co odwalał Mario "fuck" Pawełek przez niemal cały kontrakt w Wiśle( prócz jednej rundy) - słowem J-E-D-N-E-J!! to brak słów na propagande głupoty. Ludzie to, że nie kibicujecie Wiśle i sabotujecie na forum pisząc bzdury, ze Pawełek powinien zostać to ok. Ale nie zdziwcie się, że kiedyś uwierzcie w głupstwa przez was wypisywane i faktycznie stwierdzicie, że Pawełek to dobry bramkarz.:rotfl: Głupota (kłamstwo) powtórzone 1000razy staje się prawdą..."dzieciaki na forum..masowe samobójstwo " a to dobre.
Jeśli człowieku kibicujesz załóżmy Legii to zarejestruj się na forum Cracovii i wypisuj tam dyrdymały równego poziomu co tutaj, typu " Cabaj powinien zostać".

Wlasnie takie rozumowanie to tylko i wylaczenie przejaw dzieciniady.
Mam nadzieje ze ten "fuck" bardzo Cie dotknal, bo wlasnie to takich jak Ty zostal skierowany i w calosci go popieram

WiślakMyślenice 21.12.2010 21:58

Nie róbcie sceny, liczą się (o)ceny. A te Mario ma kaprawe. Rok przedłużenia, będzie tak jak w tej rundzie- to kolejne itd. aż )mam nadzieję) znajdą lepszego.

Antystenes 21.12.2010 22:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 1027258)
Wlasnie takie rozumowanie to tylko i wylaczenie przejaw dzieciniady.
Mam nadzieje ze ten "fuck" bardzo Cie dotknal, bo wlasnie to takich jak Ty zostal skierowany i w calosci go popieram

odpowiedz sobie na pytanie: Czy piłkarze są dla kibiców czy kibice dla piłkarzy? Czy przychodzisz na stadion dla Pawełka czy Pawełek dla ciebie? Czy piłkarze istnieli by bez kibiców? Czy piłkarze płacą kibicom czy kibice piłkarzom?
Ja jako kibic widzę to tak: za ciężko zarobione pieniądze kupuję bilet, przychodzę na stadion, wymagam dobrej rozrywki. Żaden buc nie ma prawa wymachiwać mi palcem mówiąc tym samym pie_rdol się! Ja mam się pier_dolić? Po to płacę za bilet i jego kontrakt, żeby się pier_dolić? Miejmy trochę szacunku do nas samych. W normalnie zarządzanym klubie za takie zachowanie zawodnik by został zwolniony. W normalnym państwie nie znalazł by pracy w zawodzie. Niestety jest jak jest. Niektórym sra się na łeb a ci myślą, ze budyniem częstują. Smacznego.
Zresztą to nie kwestia tylko fucka. Chodzi także o jego grę. Kończy się chłopakowi kontrakt, spiał poślady, wziął się do roboty i myśli, że wystarczy na nowy kontrakt i nową dawkę bezwstydu. Teraz będzie chwila prawdy kto zarządza klubem i do czego dążymy.

mic 21.12.2010 22:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Antystenes (Post 1027267)
odpowiedz sobie na pytanie: Czy piłkarze są dla kibiców czy kibice dla piłkarzy? Czy przychodzisz na stadion dla Pawełka czy Pawełek dla ciebie? Czy piłkarze istnieli by bez kibiców? Czy piłkarze płacą kibicom czy kibice piłkarzom?
Ja jako kibic widzę to tak: za ciężko zarobione pieniądze kupuję bilet, przychodzę na stadion, wymagam dobrej rozrywki. Żaden buc nie ma prawa wymachiwać mi palcem mówiąc tym samym pie_rdol się! Ja mam się pier_dolić? Po to płacę za bilet i jego kontrakt, żeby się pier_dolić? Miejmy trochę szacunku do nas samych. W normalnie zarządzanym klubie za takie zachowanie zawodnik by został zwolniony. W normalnym państwie nie znalazł by pracy w zawodzie. Niestety jest jak jest. Niektórym sra się na łeb a ci myślą, ze budyniem częstują. Smacznego.
Zresztą to nie kwestia tylko fucka. Chodzi także o jego grę. Kończy się chłopakowi kontrakt, spiał poślady, wziął się do roboty i myśli, że wystarczy na nowy kontrakt i nową dawkę bezwstydu. Teraz będzie chwila prawdy kto zarządza klubem i do czego dążymy.

Dziecko, nie masz pojecia o czym piszesz. Przeczytaj jutro to co wytworzyles - bedziesz miec dobra zabawe
Jak sie zachowuje na trybunach jak gowniarz, to jest sie traktowanym jak gowniarz - zarowno przez pilkarzy jak i przez kibicow. Nie kibicow sukcesu, nie kibicow co znaja tylko "xxx to stara", czy takich co potrafia 'xxx to ...., bo krzywo podal" itd. Zarowno przy przykladzie Pawelka, tak samo jak Lobodzinskiego, Maleckiego itd.

Aha, i bucami to rzucaj w swoich kregach

Boldem to sie tylko i wylaczenie do Lapu-Capu nadaje :)))))

-
Sorry ale musze :)))) "jestes u...." za moich czasow mowilo sie w przedszkolu albo wczesnych klasach podswawowki, wiec te ciezko zarobione pieniadze to za sprzedaz gazetki szkolnej ? :)))) A nawet jakby tak bylo, to nie daje Ci to prawa to wygwizdywania czy /obrazania pilkarzy wlasnej druzyny, chociazby od bucow.

Antystenes 21.12.2010 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 1027272)
Dziecko, nie masz pojecia o czym piszesz. Przeczytaj jutro to co wytworzyles - bedziesz miec dobra zabawe

Aha, i bucami to rzucaj w swoich kregach

dobrze tato..
aha czemu z "bucami" nie jesteś jeszcze u modów?

żeby nie było ot..
Wie ktoś ile jeszcze ma się kurować Boguski? Będzie zdatny do gry w tym sezonie?

TommyTSW 21.12.2010 22:55

haha a mnie nazywał cwaniakiem YYnternetowym bo źle o Pawełku powiedziałem, i te oklepane teksty o dzieciach, no no jestem pod wrażerniem
te tłumaczenia na temat tego fucka tylko uświadamiają mnie w tym że nigdzie nie pójdzie za granice, co dwa tygodnie by palec wyciągał

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:15.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl