Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

LanceTS 31.08.2012 15:47

Radzę się wybrać troche wcześniej. Jeśli powtórzą sie kolejki z ostatniego meczu to możesz mieć problem z wejściem przed meczem.

Poul1983 08.09.2012 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Poul1983 (Post 1272547)
Taka mała ciekawostka co do sprzedaży biletów przez internet:

Pierwszy mecz Cracovii przed własną publicznością (bez internetowego) Sobota 19.40 - 7630 kibiców
mecz dzisiejszy (sprzedaż internetowa) mecz Środa (gorszy dzień bo ludzie pracują) 19.30 - 8633 kibiców

1000 więcej kibiców ok 15% mimo gorszego dnia, w Sobotę sądzę że byłoby pewnie ponad 20% więcej kibiców. Przekładając to na Wisełkę jest to minimum 3-4 tys więcej kibiców!!!!

Wiem że te przypuszczenia są troszkę na kolanie robione ale z lekka obrazuje jak dużo klub traci ;(

no to po dzisiejszym meczu można więcej powiedzieć co do skuteczności sprzedaży biletów przez internet(bez efektu "zgody i lepszego przeciwnika")

Cracovia-ŁKS 8212 kibiców, wiec dalej twierdze że te 3-4 tysiące na Wisełce więcej być powinno

Elendil 08.09.2012 20:58

Ale przecież to każdy wie. Każdy, kto ma kilka szarych komórek. Internetowa sprzedaż w klubie, który zdominował polską ligę przez ostatnie 13 lat powinna być PIERWSZA w Polsce. Jest ostatnia. O ile w ogóle w tym wieku nastąpi.

QBAS 08.09.2012 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1275173)
Ale przecież to każdy wie. Każdy, kto ma kilka szarych komórek. Internetowa sprzedaż w klubie, który zdominował polską ligę przez ostatnie 13 lat powinna być PIERWSZA w Polsce. Jest ostatnia. O ile w ogóle w tym wieku nastąpi.

Jakie JEST Elendil, na razie 60% I (de facto II) ligi nas już wyprzedziło.

OpEnTaNy 09.09.2012 09:46

A w ogole sprawdziliscie czemu takowej sprzedazy nie ma ? Juz to bylo chyba wyjasnione nasze zale nic nie zmienia w tej kwestii...
I to ze zakladacie jakies durne profile na fb ze nie ma sprzedazy tez nic nie zmieni. Ona bedzie, tylko u nas jest to o wiele bardziej skomplikowane niz na innych stadionach

silver03 09.09.2012 10:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez OpEnTaNy (Post 1275204)
Ona bedzie, tylko u nas jest to o wiele bardziej skomplikowane niz na innych stadionach

???????????

Błaszczu_WIŚLAK 09.09.2012 10:54

Ponieważ do systemu jaki został zamontowany przez miasto (czytaj: najgorszy byle tylko był), praktycznie niemożliwe jest skonfigurowanie sprzedaży przez neta. Dlatego trzeba prawdopodobnie wymienić cały system kołowrotów itp aby ta sprzedaż była...

QBAS 09.09.2012 12:16

Nawet jeśli tak jest, to nie uważasz że wypadałoby poinformować o tym fakcie kibiców? Są natomiast komunikaty klubu, że trwają prace i niedługo sprzedaż online zostanie rozpoczęta. Chcesz powiedzieć, że klub jawnie kłamie w swoich komunikatach?

nero 09.09.2012 13:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Błaszczu_WIŚLAK (Post 1275209)
Ponieważ do systemu jaki został zamontowany przez miasto (czytaj: najgorszy byle tylko był), praktycznie niemożliwe jest skonfigurowanie sprzedaży przez neta. Dlatego trzeba prawdopodobnie wymienić cały system kołowrotów itp aby ta sprzedaż była...

Głupie gadanie.
Skoro potrafią mniejsi i słabsi finansowo to dla nas też nie powinno być problemu.
Problem w tym że nikomu w klubie tak naprawdę cały czas nie zależało na wprowadzeniu sprzedaży internetowej. Sądzę, że teraz coś ruszy bo wszyscy naciskają (media) i mówią do klubu "WSTYD".

WislaFan123 02.10.2012 21:52

Byly kolejki po bilety na mecz z Legia? Orientuje sie czy mozna kupic sam bilet na mecz + koszulke? Pracuje teraz w wawie i pewnie to poznych godzin bede w biurze na projekcie siedzial ale bym sie przeszedl... pisalem do SKWK ale oni to chyba na pokaz maila maja...

bartek_strz 03.10.2012 19:19

Opcja tylko z autokarem. Chyba, że płacisz za wszystko i dołączasz w Wawie.

PS. Mam nadzieję, ze wszystkie bilety zeszły :D

!!IRIVER!! 03.10.2012 20:43

Jeśli już to z pociągiem specjalnym...

WISŁAZWE 03.10.2012 21:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1280207)
Jeśli już to z pociągiem specjalnym...

No chyba nie.
Wyjazd jest tylko i wyłącznie autokarami.

!!IRIVER!! 03.10.2012 21:44

Wnioskowałem z tego - http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=27287
A tam wyraźnie wpisany jest specjał. ;)

WISŁAZWE 03.10.2012 21:53

Wnioskuj z dzisiejszego newsa :) http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=27311

WislaFan123 04.10.2012 21:34

ja pierd*** - niewykorzystana pula biletow ale ku*** skwk na maila to nie odpisze.... poprostu towarzystwo swietej adoracjii...

palikot 05.10.2012 00:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KaSzTaN (Post 1280495)
ja pierd*** - niewykorzystana pula biletow ale ku*** skwk na maila to nie odpisze.... poprostu towarzystwo swietej adoracjii...

a co ty świętą dupą jesteś? Nie mają co robić, tylko na maile odpisywać

Nie słyszałem, żeby mieli dział obsługi klienta, ale wystarczyłoby wejść i w komentarzach napisać, przeważnie ktoś stamtąd odpisuje

michu-k 05.10.2012 00:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1280522)

Od tego chyba między innymi są, prawda?

fialo 05.10.2012 07:02

Po terminie zapisów nie można się dopisać, listy zostały już wysłane do Warszawy, biletu bez przejazdu też nie można kupić. Ale to chyba normalne ?

WislaFan123 05.10.2012 09:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1280522)

Nie słyszałem, żeby mieli dział obsługi klienta, ale wystarczyłoby wejść i w komentarzach napisać, przeważnie ktoś stamtąd odpisuje

To jest do co dokladnie powinni robic! Zobowiazujac sie do robienia czegos, ponosza odpowiedzialnosc i powinni wykonywac to dobrze. To po cholere jest zakladka o wyjazdach i maile kontaktowe.?! Nie pierwszy raz zreszta nie odpisuja, a pozniej beda sie srac ze ktos na nich narzeka, a oni tyle robia... na pokaz. Moglbym wyciagnac wczesniej bilet z klubu, ale myslalem ze szanownej instytucji zachce sie wykonywac jakas prace..

Zeby cos wpisac w komentarzach, trzeba byc zarejetrowanym, a zeby sie zarejestrowac.. to oni to musza potwierdzic, bo rejestracja nie jest automatyczna... wiec tez takiej mozliwosci nie bylo..

fialo: nie wiem czy normalne, ale maila do nich wyslalem w poniedzialek, zanim zaczely sie zapisy..

WISŁAZWE 05.10.2012 10:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KaSzTaN (Post 1280566)
To jest do co dokladnie powinni robic! Zobowiazujac sie do robienia czegos, ponosza odpowiedzialnosc i powinni wykonywac to dobrze. To po cholere jest zakladka o wyjazdach i maile kontaktowe.?! Nie pierwszy raz zreszta nie odpisuja, a pozniej beda sie srac ze ktos na nich narzeka, a oni tyle robia... na pokaz. Moglbym wyciagnac wczesniej bilet z klubu, ale myslalem ze szanownej instytucji zachce sie wykonywac jakas prace..

Zeby cos wpisac w komentarzach, trzeba byc zarejetrowanym
, a zeby sie zarejestrowac.. to oni to musza potwierdzic, bo rejestracja nie jest automatyczna... wiec tez takiej mozliwosci nie bylo..

fialo: nie wiem czy normalne, ale maila do nich wyslalem w poniedzialek, zanim zaczely sie zapisy..

E tam! Żeby dodawać komentarze pod tekstem na wiadomej stronie, nie trzeba być zarejestrowanym, przynajmniej ja o niczym takim nie wiem ;)

WislaFan123 05.10.2012 10:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1280582)
E tam! Żeby dodawać komentarze pod tekstem na wiadomej stronie, nie trzeba być zarejestrowanym, przynajmniej ja o niczym takim nie wiem ;)

ups.. moj blad :) zakladalem ze komentarze dodae sie u gory a ze nie widzialem pola... myslalem ze trzeba byc zarejestrowanym, a zeby bylo sporo komentarzy, to nie chcialo mi sie scrollowac do dolu - co jednak nie zwalnia od odpisania na maila :)

fanTS1906 11.10.2012 11:28

Walnęli zniżkę dla studentów na wszystkie sektory za 5 zł. No fajnie tylko co z karnetowiczami i studentami jednocześnie, którzy są w takiej sytuacji poszkodowani. W tym momencie okazało się, że finansowo zakup karnetu był nieopłacalny. W dodatku gdyby ktoś chciał kupić, ten bilet i przejść się z ciekawości np. na sektor E, to pewnie i tak nie da rady bo w systemie wyskoczy, że ma karnet gdzie indziej i go nie wpuszczą.
A zdaje mi się, że w poprzednim sezonie jak było narzekanie na zbyt drogie bilety to funkcjonował argument, że nie mogą opuścić bo karnetowicze będą w takiej sytuacji stratni.

sportnh 11.10.2012 11:38

http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=27345

czy do tej akcji potrzebna jest KARTA KIBICA ? Czy nie trzeba jej wyrabiac jak ktos nie ma na ten mecz ?

jacekbum 11.10.2012 12:01

potrzebna karta,na stronie Wisły jest info pod newsem

Sylwek1906 11.10.2012 12:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fanTS1906 (Post 1281556)
Walnęli zniżkę dla studentów na wszystkie sektory za 5 zł. No fajnie tylko co z karnetowiczami i studentami jednocześnie, którzy są w takiej sytuacji poszkodowani. W tym momencie okazało się, że finansowo zakup karnetu był nieopłacalny. W dodatku gdyby ktoś chciał kupić, ten bilet i przejść się z ciekawości np. na sektor E, to pewnie i tak nie da rady bo w systemie wyskoczy, że ma karnet gdzie indziej i go nie wpuszczą.
A zdaje mi się, że w poprzednim sezonie jak było narzekanie na zbyt drogie bilety to funkcjonował argument, że nie mogą opuścić bo karnetowicze będą w takiej sytuacji stratni.

....a wiedziałem, że jak wejde teraz w ten temat to juz będzie lament, za drogie źle, zrobili zniżke jeszcze gorzej

fanTS1906 11.10.2012 12:49

A co mnie obchodzi zniżka dla studentów, którzy do tej pory latali pewnie na żydów bo też było za 5 zł. Niech się raz zatroszczą o wiernych kibiców, którzy bez względu na wszystko zawsze przychodzą żeby wspierać Wisłę.

Sylwek1906 11.10.2012 13:44

Po co sie troszczyć o kogoś kto i tak przyjdzie bez względu na wszystko ? Przecież wiadomo, że takich kibiców klub ma w dupie, ba! wszystkich ma w dupie byle by kasa wpłynęła.

LanceTS 11.10.2012 14:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fanTS1906 (Post 1281573)
A co mnie obchodzi zniżka dla studentów, którzy do tej pory latali pewnie na żydów bo też było za 5 zł. Niech się raz zatroszczą o wiernych kibiców, którzy bez względu na wszystko zawsze przychodzą żeby wspierać Wisłę.

Jak cie nie obchodzi to się nie musisz wypowiadać.

Co do tej zniżki to bardzo fajna sprawa. Minusem jest to że dużo z nich może kupić bilet na C, co może wiadomo czym skutkować.

Sam karnet mam, nie uważam się poszkodowanym, mimo że bilet za 5zł też mogłbym kupić. Wiadomo że takie akcje najlepiej żeby były przez całą rundę, aczkolwiek przynajmniej się za coś wzieli.

palikot 11.10.2012 14:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS (Post 1281585)
Jak cie nie obchodzi to się nie musisz wypowiadać.

Co do tej zniżki to bardzo fajna sprawa. Minusem jest to że dużo z nich może kupić bilet na C, co może wiadomo czym skutkować.

Sam karnet mam, nie uważam się poszkodowanym, mimo że bilet za 5zł też mogłbym kupić. Wiadomo że takie akcje najlepiej żeby były przez całą rundę, aczkolwiek przynajmniej się za coś wzieli.

Właśnie że dobrze mówi.

Klub zamiast powodować, że Wisła Kraków będzie w ludzkim systemie wartości miała bardzo wysokie miejsce, oferuje produkt... a wszyscy teoretycy i praktycy zarówno ekonomii, psychologii jak i socjologii wiedzą jak z tym jest i wiedzą, że na długą metę to daje tyle ile dzisiejsze efekty prób przedostatniego prezesa Wisły. Przyciąganie za 5 zł jest fajne, ale samo 5 zł nie wystarczy. Wzorem tutaj jest SKWK, które nie tylko daje możliwość bezpłatnego obejrzenia dzieciom meczu, ale także, wychowuje ich w duchu kibicowskim, wpajając odpowiednie wartości, które mają zaoowocować za parę lat tym, że młyn będzie wielki a fanatyków dziesiątki tysięcy. Jak klub chce mieć frekwencje na poziomie 30 000 widzów to musi mieć 25 tys wiernych kibiców. 5 zł nie zawsze pomoże, bo zarabiać też trzeba

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl