![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Spotkanie będzie w poniedziałek. Nie widzę problemu aby wtedy zapytać Gaszyńskiego czy się spotka z SKWK, a nie wypisywać brednie w internecie i to umieszczone jako oficjalne stanowisko SKWK (bo artykuł podpisany jest jako SKWK).
Ale skoro SKWK nie potrafi się zachować i wywleka swoje żale w stronniczym artykule w pierwszym dniu prezesury, zamiast załatwić to mailowo-piśmiennie lub telefonicznie, i zachowuje sie jak rozkapryszone dziecko, to nie ma sie co dziwić jeśli prezes nie będzie chciał sie spotkać. Bo któż by chciał sie spotykać z organizacją, która nie potrafi szanować prezesa klubu któremu kibicują? A już tekst: Cytat:
Prezes postąpił bardzo dobrze organizując najpierw spotkanie ze wszystkimi kibicami. A jeśli stowarzyszenie uważa inaczej to niech się podzieli z kibicami (których są rzekomymi przedstawicielami), jakie to są tematy rozmów, które tak bardzo kibiców dotyczą (podobno)? A jeśli nie chcą się dzielić to oznacza że chodzi o wewnetrzne sprawy mało związane z kibicowaniem i losem kibiców na stadionie. |
Cytat:
2. Manipulacja z rzekomym zwolnieniem Czerwińskiego 3. Budowanie muru Pojedyncze słówka w stylu "Nadzieje związane z Robertem Gaszyńskim od początku były ogromne". Ten kto to pisał zawarł w tym wyrzut do prezesa jakby już zdążył coś grubo zjebać. No cóż, artykuł pisałą na pewno osoba która na tym się zna. A pranie brudnych pieniędzy? ....a, proszę was:haha: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Może się wyczerpał i trzeba już na starcie podejmować jakieś kroki? Cytat:
2. A skąd ty wiesz, że to manipulacja?? :D A może między czasie wynikła chęć zostawienia Czerwińskiego w zarządznie o czym szersza opinia nie wie? Póki co nic się nie wyjaśniło a ty już wszystko wiesz! Może ty jesteś prawą ręką Bogusława, że ty wszystko wiesz? 3. A skąd wiesz, że to Gaszyński muru nie buduje? Jakie masz informacje o kontaktach SKWK z panem Gaszyńskim? Na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? Na jakich przesłankach? Z nienawiści do SKWK? Nienawiść wam oczy zasłania... gorzej olej z mózgu wytłacza Jak się o czymś nie wie, to się nie dyskutuje i czeka się na informacje przesłanki by łączyć je w całość. Cała dyskusja jest zbędna, bo się opiera na domniemaniach z czego prosta droga do pomówień takich jak: "pranie brudnych pieniędzy", "władza, rządzenie" itp. Naprawdę skończcie już pisać o tym bo nie macie żadnego pojęcia o relacjach pan Gaszyński vs SKWK |
Cytat:
|
Rozumiem, że nie ma prawnej możliwości, by Czerwiński kiedykolwiek mógł być w zarządzie klubu? ;)
|
Cytat:
2) Każdy ma prawo do własnego zdania tyle, że akurat dzisiaj nie da się w żaden racjonalny sposób tej sytuacji obronić. 3) Godzinę po opublikowaniu słynnego artykułu na stronie stowarzyszenia pojawiło się pod nim min 20 komentarzy z czego pewnie 18 było negatywnych. Po chwili wszystko zniknęło i zostały jakieś przesiane brednie. Przecież to działanie rodem z Korei Pn albo z wyborczej, które u każdego rozsądnego budzi tylko zniesmaczenie. Jeżeli w tej sytuacji znajdują się jeszcze obrońcy (w tym min Ty) to pojawia się pytanie komu i co olej z mózgu wytłacza. Rozumiem zażenowane milczenie ale obrona? W dodatku polegająca na obrażaniu innych? |
Cytat:
|
Cytat:
Staram się być w zasadzie obiektywny. Jak ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem, to widzi, że piszę o tym że SKWK napisało to w złej formie, ale to nie znaczy, żeby pomawiać ich o pranie brudnych pieniędzy o to, że chcą źle dla klubu, bo z tym nawet nie ma co dyskutować. Jeślli tego nie widzisz i uważam, że ja kogoś tutaj bronie popieram czy cokolwiek, to nie odpisuj mi więcej, bo szkoda czasu. Ja tylko apeluję o rozsądek i staram się niektórym użytkownikom rozwiewać wątpliwości. i tyle |
Cytat:
2. Z reguły wyrażam swoje zdanie, jeśli wiem o czym piszę. Tutaj mogę tylko zganić za formę i czas ukazania się artykułu. Czy SKWK miało podstawy do opublikowania takiego artykułu? Podejrzewam, że miało, ale nie wiem tego na 100%, więc nie dyskutuję i nie wymyślam bzdurnych teorii. 3. Nie wiem jakie to były komentarze, jestem przeciwny cenzurze - widzę jednak, jakie idiotyzmy potrafią wypisywać ludzie choćby w tym temacie. Jeśli takie były komentarze na stronie SKWK to wybacz, sam bym je pokasował, bo wstyd... Cytat:
|
Cytat:
Ja się na prawie nie znam a napisałem tyle co gdzies przeczytałem... Tak naprawdę to mam to w dupie czy ma jakies możliwości czy nie ma...Nie ma teraz potrzeby jego obecności w strukturach klubu... |
Cytat:
|
ja się nie znam, mam to w dupie ale piszę.
Niech to będzie podsumowaniem całego wywodu |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na prawie się nie znam ale pisze to co napisał inny facet w innym miejscu najpewniej znający się na prawie(tak wynikało z formy jakiej o tym pisal) Czerwinski był 3 mieisace które miał być, wrocil do TF tam gdzie na chwile obecna jest jego miejsce... Będzie może kiedyś potzrebny w strukturach klubu to zapewne się pojawi... Wiec może skończy temat Czerwinskiego który jest całkowicie bezsensowny... PS. Dacie pracować spokojnie temu człowiekowi czy już jest skreślony?? |
Cytat:
Cytat:
I dalej uźródła:: Cytat:
Mylę się? |
Swojego posta nie pisałem, by pokazać gdzie ja bym widział Czerwińskiego (gdybyś był ciekaw, to wg mnie tej osoby w ogóle w klubie być nie powinno ze względu na jego przeszłość).
Swoje trzy grosze wtrąciłem dlatego, że zarzuca się tu w tekście SKWK manipulację odnośnie sytuacji z Czerwińskim (zwolnienie, odsunięcie na boczny tor), a wg mnie to po prostu błędnie dobrane słowa autora artykułu. Skoro wiadomo, że można zmienić skład RN i przesunąć Czerwińskiego do zarządu, to chyba można przypuszczać, że jakiś czas temu mogły być prowadzone rozmowy pomiędzy klubem a SKWK, by Czerwińskiego w nowym zarządzie umieścić? Być może nowy prezes zarządu nie wyraził na to zgody - stąd zdanie o odsunięciu na boczny tor np. Czerwińskiego... I tyle tu manipulacji... |
Cytat:
|
Ktroś pytał czy Czerwiński nie mógł być w zarządzie. Otóż mógł. Można go było wy**bać z rady Nadzroczej i wtedy mógłby być w zarządzie. Widocznie nikt (w tym on sam) na to nie reflektował. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
W październiku został odwołany z zarządu, teraz pełni tylko funkcję w Radzie Nadzorczej. W Krakowie z pewnością nie będzie pojawiał się już tak często jak kiedyś (na stałe wszak mieszka w Warszawie), ale jak zawsze podkreśla nigdy o Wiśle nie zapomni. Patrząc na jego dokonania w ostatnim czasie chyba możemy mu wierzyć. Taki tekst pojawił się swego czasu na SKWK więc już wtedy wiadome było że Czerwińskiego w nowym zarządzie nie będzie i nikt problemu nie robił. Po drugie czy to że prezes sam wybiera ludzi z którymi chce pracować jest problemem? Bo jak dla mnie rzecz normalna i nic w tym dziwnego a oceniać będziemy efekty. Nie widział go w swojej wizji, nie darzą się sympatią, mają zatargi z przeszłości, może Czerwiński sam nie chciał co za różnica? Dzisiaj Gaszyński będzie rozliczany przez kibiców i Cupiała. Czerwiński w erze Cupiała w sumie przez kilka miesięcy był prezesem, na 3 miesiące oddelegowany na stołek wiceprezesa z wiadomych przyczyn a tak to Rada Nadzorcza. Więc jego brak w zarządzie nie jest jakąś niesamowitą niespodzianką. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
W ogóle proponuję przestać gdybać, bo możemy tu snuć różne teorie, tylko po co? Niewiele wiemy, więc może lepiej wstrzymajmy się z przesadnym komentowaniem?
|
Rozmowa idzie w coraz to nowsze kierunki...
|
W związku z tym że adwokaci Czerwińskiego są na forum skorzystam ze sposobności i proszę o wytłumaczenie dlaczego Czerwiński jest "cacy" a Żurawski "bee"?
|
Żurawski dlaczego beeee to chyba wiadomo??? Czy za ciężko się domyślić?? Czerwiński adwokatów nie potrzebuje bo po co?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl