![]() |
Cytat:
Nie Ty pierwszy... i nie ostatni... tez mi sie tak czasami zdarza. Owszem ich obowiazkiem jest przyneisc paczke do domu. Załoze sie ze na awizie nie ma godziny napisanej, zebys nei mogl sie strzepic ze byles w domu. |
Cytat:
oczywscie, ze NIE MA godziny :/ wybieram sie dzis na poczte, wiec zapytam jak to sie ma... |
Cytat:
|
Norma.
Kiedyś zrobiłem aferę, to mi kazali sobie wyobrazić jak listonosz ma wziąć 10 paczek. W mojej okolicy to czasem łaskawca zostawia awizo nawet jesli chodzi o przesyłke niewiele większa i cięższa od listu. Całkowicie przerzuciłem się na kurierów. Jak im zajrzy w oczy widmo bankructwa i wolnego rynku to się nauczą nosić paczki. |
Poszukuje link na YT do programu o kibicach Wisły i Cracovi,były tam pokazane derby na Kałuzy.Wiem ze wczoraj wieczorem była transmisja na TVN Turbo,nie znam nazwy programu.
|
Cytat:
|
Nie wie ktos czy aktywacja konta na bet-at -home przychodzi mailem czy poczta haslo kod rejstracji li bo mija 2 tydzien i nic ani poczty a maila aktywacywojacego1?
|
Cytat:
Aktywacja konta przychodzi mailem. E : Nie mam pojęcia. |
Aktywacja konta przychodzi mailem.
a niewiesz czemu link nie przyszedl tak dlugo |
Co oznacza, że w telefonie jest opcja HSDPA ??
Czy to jest ten bezpłatny i bezprzewodowy internet w komórce...? czy to to samo co WIFI ? Nie znam się na tym za dobrze więc jak ktoś mógłby wytłumaczyć byłbym wdzięczny. |
Witam panowie (i panie).
Chciałbym aby mi ktoś polecił w Krakowie jakąś fajną siłownię. Żeby nie było drogo, i żeby atmosfera była miła ;) I gdzie można w Krakowie wypożyczyć rękawice bokserskie i potrenować na gruszce? Z racji kontuzji na zadne walki się zapisać nie mogę, a trochę bym poboksował ;) |
Czy mógłby ktoś podać terminarz KOSZYKARZY (nie koszykarek) na ten sezon (zalezy mi na datach/godzinach)
szukałem w "innych dyscyplinach" ale jakoś nie mogłem znaleźć |
Cytat:
Z awizami to niezle jajca. Ja raz mialem ze listonosz zostawil awizo i wpisal tam godzine .. jego pech polegal na tym ze bylem caly czas w domu i nikt nie dzwonil ,a jakby dzwonil no to bym chyba mu otworzyl Wpisal fikcyjna godznie ze niby byl ,ale oczywiscie nawet pod bramke pewnie mu sie podejsc nie chcialo. Uwazajcie a jak macie takie sytuacje to dzwoncie i to zglaszajcie,bo to ostatnio ich dosyc czesta "praktyka" |
Gdzie mogę kupić w Krk pałkę teleskopową :) ?
|
Cytat:
Wi-Fi - bezprzewodowy internet i darmowy |
Cytat:
|
Kiedyś tu padło już takie pytanie ale nie mogę znaleźć. Jak nazywa się czcionka taka jak tekst na znakach drogowych. (Link mile widziany). Z góry dzięki.
|
Cytat:
Cytat:
Dokładnie tam mozna taka kupic za chyba 150zł, ale kiedys na taka wydałem pieniadze w tym wlasnie sklepie i sie wykrzywiła jak chciałem sprawdzic ( a w sklepie mowili ze najlepiej sprawdzac na drzewie to soe poczuje siłe, taaaaa) =/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie w Krakowie w okolicach Centrum, Śródmieścia, Krowodrzy składają komputery i mają dość tanio części. Stronka internetowa mile widziana
|
http://mamtalent.plejada.pl/108,9872....html#autoplay
Zna ktoś tytuły piosenek do których tanczy ten chłopak ? |
Cytat:
|
Cytat:
karnet na miesiąc - 60 zł |
Czy mógłby mnie ktoś oświecić jak to pobrać ?
http://s-torm.com/forum/dload.php?ac...4c0120bdca248f |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a jakąś siłownie ,tylko żeby był worek treningowy w NOWEJ HUCIE może ktoś polecić?
|
Wie ktoś może kiedy bd. sprzedawane wejściówki na mecz z Korona ?
|
Chciałbym oglądać sobie w komórce filmy z napisami, w formacie mp4, 3gp, nawet i avi, ale pytanie jak w prosty sposób do oryginalnego pliku avi wtłoczyć napisy z polskimi znakami? Szukałem po necie i natknąłem się na same czasochłonne procesy wymagające po kilka programów. Może ktoś ma jakiś prosty wypróbowany sposób?
|
Cytat:
http://www.pobieralnia.pl/plik-936-avisub.html proces trwa do 2-3 minut góra, lecz tworzony jest plik Xvid nie przez wszystkie telefony odtwarzany. Inny skuteczny program, operacja trwa do 1 godziny przy odcinku 45 minutowym, to : http://www.dobreprogramy.pl/AVI-ReCo...ows,12728.html i tu już można operować na dźwięku, zmieniać rozdzielczość i wiele więcej, tworzony jest plik avi |
Chciałbym wiedzieć wszystko od początku a aferze hazardowej, jak to było, jak wyszło na jaw, kto jest w nią zamieszany itp
|
Linka do meczu Radwańskiej na necie macie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Raczej skorzystam z tego drugiego programu bo przy okazji zmniejszę sobie plik. Serdeczne pozdrowienia! |
czy w banku millenium jest coś takiego, że jak ja chce wpłacić przelew z ich banku na konto kolesia, który ma konto też w millenium to kasa mu dochodzi odrazu? i czy ja wtedy nie muszę płacić za przelew?
|
Nie wiecie iloma kostkami trzeba rzucić w "Sesji" żeby zapłacić za piwo? :-)
|
Jeszcze a propos Agnieszki Radwańskiej ... o której godzinie jest jutro ten finał?
|
Cytat:
Jedną sie rzuca |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl