![]() |
Cytat:
Jezeli jednak jest ktos o wiekszych umiejetnosciach i pewnosci to mozna Pawelka odpuscic - ale patrzac na kilkuletnie testo-transfery to raczej ciekawie sie nie zapowiada. Rok temu wyprzedaz obrony, bez nastepcow, teraz to samo z bramkarzem. |
A poza tym Filip Kurto jakby grał to byłby na poziomie Sandomierskiego z Jagi - taka prawda.
Obawiam się że z Pawełkiem może być jak z Kosą, Wiśle będzie szkoda paru tysięcy więcej mimo bardzo dobrej rundy. |
Pytanie brzmi czy runda udana bo się kontrakt kończy czy może w końcu jakaś poprawa (spowodowana odejsciem Kazimierskiego?)
|
Cytat:
Nie jestem zdziwiony, bo Bunoza to naprawdę BARDZO DOBRY piłkarz, a w przyszłości będzie tylko lepszy. Śmiało hejterzy, walcie we mnie, przecież wiecie najlepiej, że Bunoza to drewno :lol: |
Cytat:
Niedługo jak nam jakiś Polak na ławce będzie siedział to będzie cud. |
Cytat:
|
Cytat:
Zdobywca wielu nagród indywidualnych:) Reprezentant kraju Młody Podpora defensywy Wisły, zastąpił Marcelo:) Jak dla mnie rewelacja:) |
Cytat:
|
naśmiewacie się z młodego Bunozy, a on tak naprawdę jest bogu ducha winien...
wyobraźcie sobie, że przychodzicie z zapyziałego klubiku do topowego klubu z jakiejkolwiek ekstraklasy i musicie z miejsca załatać dziurę w obronie,która tak na prawdę jest podstawą każdej drużyny... chłopak od razu wchodzi do 1 składu i ma za zadanie zastąpić któregoś z naszych dwóch wież (sic!), mało tego on za partnera w środku obrony ma kolesia którego nie dość że widzi pierwszy raz na oczy to jeszcze nie ma jak się z nim porozumieć (Chavez dopiero uczy się angielskiego na poważnie) (wtf?!), zero zrozumienia, zero zgrania i co najważniejsze zero doświadczenia... zawodnicy tacy jak on w takim wieku przychodzą do klubu po naukę, a dopiero potem jak im się uda to po roku dwóch zajmują miejsce tego pierwszego... widać, że z każdym meczem Gordan jest coraz pewniejszym punktem defensywy i śmiem twierdzić, że już w rundzie wiosennej kiedy dobrze przepracuje z drużyną okres przygotowawczy to będzie jeszcze lepszy. nie można zapominać, że to młody utalentowany zawodnik, który cały czas się rozwija. A to, że popełnia błędy to cóż? u góry macie wszystko wyjaśnione, a tak poza tym to kto ich nie popełnia? na początku miałem mieszane uczucia co do tego transferu, ale teraz z każdym dniem jestem coraz bardziej do niego przekonany i mam nadzieję, że (cytując tu klasyka, czyt. Antolovic) "zarobimy na nim miliony!" |
A Brożek strzela gola w meczu z Bośnią.
|
Cytat:
|
a strzelcem gola Brozio! Paweeeeł Brożek!
|
Nawet dwóch, ładnie dziś grał.
I Czarek zwany Jakubem także ;) |
ktoś ma jakieś świeże info nt. Clebera ?
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=1b680
Wywiad dla Faktu więc nie wiem czy on to powiedział czy co nieco podopisywane, ale... Mam nadzieję, że nam Patryk mądrzeje i na wiosnę będzie się dalej rozwijał. Opieprzać niech opieprza nawet i Żurawia jak trzeba, ale generalnie, niech spuści z tonu i zachowuje się lepiej. Ambicję i chęci można pokazać inaczej. Niech Mały zacznie od większej prezentacji swoich umiejętności... :) |
nie wiem czy wiecie, ale naszemu dzisiejszemu solenizantowi czyli Radkowi Sobolewskiemu kończy się kontrakt w czerwcu przyszłego roku... uważam, że podpisanie go na rok z opcją przedłużenia o następny jest sprawą priorytetową!
|
Sto lat, Kapitanie !
|
Cytat:
A tak na poważnie: wątpię, żeby Sobolewski jeszcze mógł długo pograć na satysfakcjonującym Wisłe poziomie. Ostatnia runda to były już często słabe mecze, przeplatane dobrymi. A na tej pozycji liczy się kondycja, kondycja i jeszcze raz kondycja |
Wpisuję tutaj, bo w temacie "Rynek transferowy..." wkleja sie tylko linki .
Wygląda na to, że pan Osuch bardzo chce w zimie na Brożku zarobić. Właśnie wypuszcza pierwsze pierdy medialne, że niby Paweł odejdzie w lecie na zasadach Webstera. Ja bym portalu goool nie traktował jako "media" - w konsekwencji linków do tego portalu (i wiadomości przez niego preparowanych, a rozpowszechnianych później po necie) nie wlejał. To jest szkodliwy PR dla interesów naszego Klubu, nie bierzmy w tym udziału. |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast zanim w ogóle zacznie się rozważać opcję przedłużania kontraktu, to najpierw należałoby zapytać Sobolewskiego o jego plany na przyszłość, być może po zakończeniu obecnej umowy będzie myslał o innej roli... |
Czesc wszystkim
Mam pytanie z innej beczki chodzi o tatuaz w stylu lancuszka z krzyzykiem Maleckiego. Moze wie ktos w jakim zakladzie go robil lub cos w tym stylu? Jak cos prosze o pw. |
|
Je*any szok!
Patrzę na profi Kirma na facebooku a tam w "Zainteresowania i rzeczy, które lubię" Justin Bieber. http://www.facebook.com/profile.php?id=100001070220060 |
juz duzo wczesniej ktos to zauwazył, choc mnie to tez rozbiło ;)
|
Twój avatar idealnie do tego pasuje Titto ^^
|
Cytat:
|
Garguła zarabia 50 tys euro wiecej niz Łobo, a ile wiecej pokazuje? Szkoda, ze tak go bronicie "bo po kontuzji", a z Łobo to tylko smiech albo żal.
|
Małecki: nigdy nie zagram w Legii :)
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html |
Nas też to również cieszy :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl