![]() |
Cytat:
http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=14287799 tu znajdziesz ich produkty na allegro. |
poleci ktoś jakąś szkołę sztuk walki w Krakowie oczywiście w okolicach śródmieścia, krowodrzy ewentualnie? może być priv.
|
Witam! Pilna sprawa:
Jak w programie audacity lub cool edit pro ustawić aby podczas nagrywania ścieżki wokalu na owej ścieżce nie nagrywał mi się bit? Bit mam na innej ścieżce którą oczywiście puszczam aby ten bit słyszec ale nagrać chce sam wokal a nie po raz drugi bit. Z góry thx za pomoc |
dzięki za odpowiedź wszystkim ;]
|
Czy karaoke w Społem jest jakoś płatne? Nigdy nie byłem i jestem ciekaw jak to jest bo czas najwyższy się wybrać :P
|
Są gdzieś do kupienia naszywki Wiślackie?
|
Cytat:
herb ssa - wislacki swiat herb ts - fanatyk |
Cytat:
|
Cytat:
z tego co pamietam napewno jest w czwartek |
Dziś na mieście widziałem człowieka w czapce z daszkiem, która zamiast klasycznego w tym przypadku haftu >>NY miała na "sobie" haftowane K (takie jak to z >>Kroniki) i boczny haft krk. Ktoś wie o czym mówię i gdzie można taką czapkę znaleźć? Google nie zna odpowiedzi, albo źle się go pytam.
Dzięk elomike 3 miesiące pracy w Warszawie i zobaczyłem ją dopiero po powrocie.. |
Cytat:
www.0-12.pl zajebista czapka... |
Interesował się ktoś jakimiś noclegami w okresie sylwestrowym powiedzmy na 3 noce, w rejonie Zakopanego lub w innym regionie ale górskim w przedziale cenowym, żeby grupa studentów była w stanie coś wynająć. Może jakieś oferty studenckie ktoś ma pod ręką? :-)
|
WAŻNE !!
Mialem wypadek i mi w czwartek szwy zdejmują. Chce kupić witaminę, która przyspiesza gojenie sie ran i krzepnięcie krwi. Podobno chodzi o Witaminę K? Prawda to ? I ile taka witamina kosztuje w aptece? |
sklep / hurtownia gdzie znajde taniej niz normalnie ubrania np kurtke pumy
|
Ile kosztuje taksowka z Dworca Glownego na Balice tylko nie dla frajera a miejscowego w dzien. Bo z Balic to wiem ze ceny sa z kosmosu.
|
Cytat:
/ tak wiem co to znaczy cracovia po lacinie / |
Cytat:
|
Kiedyś oglądałem mecz ligi portugalskiej i chyba w benfice był piłkarz który mial bardzo fajną fryzure mianowicie miał porobine wzorki na glowie i na brodzie odrazu !! Szukam własnie zdjeć !! wie ktoś o kogo mi chodzi??
|
poda ktos strone z torentami bez rejestracji lub bez oplat??
|
|
do usunięcia
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A ja mam bardzo ważne pytanie. Wiślacy i wiślaczki czy znacie może jakieś filmy w których pojawia się Wisła, jest o niej mowa, albo pokazują jakiś mecz, lub jej zawodników? Ktoś tu kiedy wspominał o filmie z Olbrychskim, w którym jedna scena rozgrywała się na Reymonta. Co to za film? Są jakieś inne? |
Potrzebuje kawałki grane w przerwach NBA, krajowej koszykówki itp. zagrzewające do walki też
|
Czy w Aster OFICJALNIE trzeba opłacić podwójny abonament za 2 odbiorniki?
|
Jak się nazywa substancja którą straż pożarna sypie na plamę oleju na ulicy??
|
Kosa-jest to sorbent.
|
Cytat:
Kurde to nie on ale dziekuje uprzejmie!! może Xavier mi sie sprzyda!! |
czesc,czy ktos moze polecic jakas zmywarke do kwoty ok. 1000 zl ?ewentualnie gdzie kupic itp?pozdrawiam:)
|
Wypłacałem wczoraj około godziny 20 , pieniądze z bankomatu Euronet , teraz sprawdzam konto i jest tyle samo pieniędzy co przed wypłatą , po jakim czasie oni zabierają te pieniądze z konta , a może się im system zwiesił ? :D pozdrawiam
|
Cytat:
|
Witam. Do Wiednia z Krakowa samochodem- jaką trasę wybrać przez Czechy czy Słowację ?
|
Cytat:
Radziłabym poszukać coś w mniej znanych miejscowościach. |
Cytat:
|
Jakiś czas temu ktoś na forum wrzucił obrazek bodaj z demotywatorów ze sprawdzianem i tam definicją "pytania retorycznego" i przykładnem: Idziemy na browara? (?).
Szukam, ale jakoś nie mogę znalezc. Jak ktoś bymiał pod ręką to byłabym wdzięczna! |
Cytat:
|
Wyjasni mi Ktos jak to jest?: juz ktorys raz zdarza mi sie, ze czekam na dosc pilna paczke i siedze w domu z nadzieje, ze listonosz ja przyniesie, a dostaje awizo do skrzynki.... Dzis mialem wlasnie taka sytuacje, ze czekam na buty (czyli nie ogromna paczka) i spotykam listonosza/ kuriera z PP, ktory wklada awizo do mojej skrzynki i mowi, ze ta paczka by sie nie miescila w skrzynce dlatego oni jej nie nosza... a czy ich zasr**** obowiazkiem nie jest przypadkiem PRZYNIESC paczke do drzwi? Jest to paczka wyslana poleconym, poza tym nie jest wielka gabarytowo, wiec nie wiem w czym problem... A teraz bede musial kur** smigac na poczte i stac w wielkiej kolejce po 18:00 aby otrzymac paczke... Jeszcze rozumiem, jakby nikogo w domu nie bylo... No kur**
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl