![]() |
Cytat:
|
a ja niedawno widziałem Małeckiego jak pykał na skuterku :)
|
Cytat:
10 znaków |
na blachach z Kolonii
|
Kirm na ławce rezerwowych siedzi, Słowenia prowadzi 2-0 z Wyspami Owczymi
|
Wiślacy w el. EURO2012:
Wyspy Owcze - Słowenia 0-2 Andraż Kirm - pojawia się na boisku w 77 minucie. Włochy - Estonia (2-0) trwa Sergiej Pareiko - od 1 minuty w bramce Estonii. |
Cikosa nawet na ławce nie ma w meczu Słowenii , a Jeż z Gornika w 1 składzie ;)
Genkov narazie na ławce zaczął. |
Cytat:
|
Cytat:
|
o Slowacji mowie pomyłka
Mialem na myśli Słowacjie, a przez przypadek napisałem Slowenia. |
A Melikson grał w kadrze Izraela?
|
Też go nawet na ławce nie było, ale on to przez kontuzje raczej.
|
nie :):):)
|
Melikson to miał na prawde pecha - tyle razy ostro faulowany i nic mu nie bylo a teraz lekkie starcie i od razu wykluczenie z gry
|
gdyby nie bezmyślność Dyzmy to już dawno mielibyśmy świetnego rozgrywającego w kadrze... no ale cóż... może to że nie gra w kadrze Izraela choć dostaje powołania to jakiś znak ? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
czyżby, a teraz parę słów więcej to hiperłącze ; ) oczywiście chodziło o to że poprzez samo bieganie z flagą sprawa wcale nie jest jasna ale ogólnie było wyraźnie powiedziane, ze skoro Maor nie przejawia chęci wystąpienia w naszej kadrze to tematu nie ma. Więc po co to wałkować setny raz? |
Cytat:
Żeby nie było nie jestem zwolennikiem żadnych Arboled i innych tego typu wynalazków w kadrze, więc o co chodzi? Cytat:
|
Cytat:
E: Cytat:
|
Siergiei Pareiko zmuszony dwukrotnie bronic rzuty karne przeciwko Wyspom Owczym.Pierwszy karny nie obroniony,drugi obroniony :) niestety... po dobitce gol na 2-0 dla Wysp i sensacja wisi w powietrzu. jest 49'
|
I Estonia przegrala - Pareiko niestety sam meczu nie wygra
|
Pareiko to ma jednak talent do bronienia rzutów karnych.
|
Cytat:
|
Aż dziwne, że tyle lat siedział gdzieś na Syberii i żaden lepszy klub się po niego nie sięgnął.
Czyżby jego talent wybuchł dopiero w podeszłym dla piłkarza wieku ? |
Kto wie czy Pareiko nie będzie takim naszym van der Sarem. Holender przyszedł do MU w wieku 35 lat i dopiero w ostatnim sezonie zakończył karierę. Estończyk to najlepszy bramkarz Wisły od czasów Dolhy i miejmy nadzieję że długo utrzyma dobrą formę jak w ostatniej rundzie.
|
Sam Pareiko nam meczów nie wybroni... mamy najsłabszą obronę od paru lat. Straciliśmy w tym sezonie 29(!) bramek w lidze ! to jest ogromna ilość. Dla porównania, sezon wcześniej straciliśmy ich 20, z czego tylko 7 na wiosnę. A mistrz przepadł... Nawet w katastrofalnym sezonie 06/07, gdzie zajęliśmy 8 miejsce, straciliśmy 25 bramek. Ostatni tak słaby pod tym względem sezon był w latach 03/04 (30 bramek w plecy). W obronie muszą być wzmocnienia, i to konkretne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czemu mielismy?
|
Cytat:
Jak takie coś się stało to Wisła jak ma to w zwyczaju szybko się z Nim pożegna. |
Cytat:
|
Ma ktoś dostęp do wywiadu z O.Chavezem po meczu z Polonią Warszawa?
|
chodzi Ci o to??
Osman Chávez: - Zdobywałem puchary w Hondurasie, zdobywałem też trofea w reprezentacji, ale to jest coś wyjątkowego. Mistrzostwo w obcej lidze, do której dopiero przyszedłem! Cieszę się, że byłem ważnym filarem tego zespołu. To jest dla mnie bardzo ważne. Jestem bardzo szczęśliwy też z tego, że stacja Canal+ wybrała mnie jako jednego z najlepszych obrońców ligi. Zdaję sobie sprawę z ciężaru jaki trzymałem. Czeka mnie jeszcze wiele pracy, tym bardziej, że przed nami europejskie puchary. Bardzo chciałbym zagrać w Lidze Mistrzów. Czuję ogromną radość, to dla mnie wyjątkowe wydarzenie. http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20190 |
ORYGINALNA KOSZULKA MECZOWA MELIKSONA!
Aukcja charytatywna! Polecam zobaczyć też inne aukcje, mnóóóóóóstwo świetnych gadżetów! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl