Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Dariusz Wdowczyk byłym trenerem Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9595)

rozarian 01.11.2016 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1456150)
Środkowy palec dla tych co chcieli Darka zwalniać,widać poukładał to, coś z tego wychodzi zrezygnował z taktyki z wahadłem szybko się uczy na błędach.Podejrzewam,że po przerwie w zimie będzie lepiej,nie wiem jak to zrobił,ale ożywił drewno oby nie spoczęli na laurach.W przerwie zimowej koniecznie z nim przedłużyć umowę oraz z piłkarzami, aby miał komfort pracy i wiedział na czym stoi,a może jakiś wzmocnie w zimie od zarządu kto wie kto wie....szkoda,że umoczył się w tej korupcji wiem,że za nim to się będzie ciągnęło....

Tylko że te jego eksperymenty, z których nie miał zamiaru długo się wycofać kosztowało 7 wtop pod rząd.
Nikt nie ma pewności, czy inny trener szybciej by nie zareagował na taki potężny kryzys. Mamy być mu wdzięczni, że Wisła nie gra teraz fatalnie, tylko jako tako (bo dobrze nie gra)?
Jakie przygotowania - taka gra. Fizycznie przez długi okres zespół wyglądał katastrofalnie.
Poza tym rozbawiłeś mnie tym Małeckim na "dysze" :-D

AS82 01.11.2016 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rozarian (Post 1456157)
Tylko że te jego eksperymenty, z których nie miał zamiaru długo się wycofać kosztowało 7 wtop pod rząd.

Nie wiem na ile te 7 wtop z rzędu to wina Wdowczyka a ile wtdy sytuacja z klubem , Meresiński itd. Widać ,że odkąd uspokoiły się sprawy z właścicielem to gramy lepiej.

anthony09 01.11.2016 21:00

Jakby nie kombinował z tym 5:3:2 to może nie bylibyśmy w dolnej ósemce. Dodatkowo mówił na to 3:5:2 z brakiem jakichkolwiek skrzydłowych ... jak my mieliśmy niby strzelać bramki bez sytuacji ?

Karherop 01.11.2016 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1456158)
Nie wiem na ile te 7 wtop z rzędu to wina Wdowczyka a ile wtdy sytuacja z klubem , Meresiński itd. Widać ,że odkąd uspokoiły się sprawy z właścicielem to gramy lepiej.

Jak dla mnie to derbów i meczu z Koroną nie powinniśmy przegrać, bo byliśmy lepsi od rywala(albo conajmniej na tym samym poziomie). Reszta przegranych to wina zamieszania w klubie + kontuzji.

Dobrze się stało, że Wdowczyk pozostał trenerem Wisły, choć sam go zwalniałem po Śląsku i Jagielloni.

bonawentura 01.11.2016 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revolver (Post 1456156)
To może w końcu skończmy ze wspominaniem o tym co chwilę? Nie można o tym zapominać, ale to wcale nie znaczy, że trzeba tłuc te teksty co 3 posty.

On przynajmniej się przyznał. A wielu ludzi pewnie do dziś jest w polskiej piłce pomimo zamieszania w korupcji. Więc może lepiej nie mówmy o tym za wiele. To bardzo zła rzecz, którą zrobił i będzie się ciągnęła za nim do końca życia. Teraz jest jednak w Wiśle i mamy 99.9 % pewności, że teraz gra fair i to właśnie przez tę całą historię z przeszłości akurat o Wdowczyka i jego szczere intencje powinniśmy być spokojni. Jedyne, o co będziemy mogli mieć pretensje, to o złe wyniki. A tych - moim zdaniem od czasu względnej stabilizacji w klubie - po prostu nie ma.

cfa 01.11.2016 22:33

Mało trenerów jest którzy nie byli zamoczeni. Smuda na pewno był tylko nikomu nie zależało na udowodnieniu mu tego. Wcześniej ponoć Łazarek całą ligę ustawiał ...

AdrianoZKS 02.11.2016 09:39

Od 6 meczów ligowych na przemian nachodzą po sobie wygrana i remis. Gdyby (zaznaczam wyraźnie, żeby nie było, że odwalam teraz jakieś proroctwa) to się utrzymało do końca roku, to wychodzi tak:
15. kolejka: Wisła - Górnik Ł. - wygrana
16. kolejka: Pogoń - Wisła - remis
17. kolejka: Wisła - Arka - wygrana
18. kolejka: Wisła - Lechia - remis
19. kolejka: Wisła - cracovia - wygrana!
20. kolejka: Ruch - Wisła - 'układowy' remis :D

Do końca roku byłoby 27 punktów, co rok temu po 20 meczach dawało 7-8 miejsce w tabeli. Patrząc na obecna sytuację Wisły, źle nie jest. Remisy z Pogonią i Ruchem na wyjeździe oraz z Lechią u siebie (jakby nie patrzeć, obecny lider) nie byłyby niczym złym. Do tego w niedzielę jest duża szansa by przeskoczyć starozakonnych w tabeli (my z Łęczną u siebie, oni z Legią na wyjeździe) - nie pozostaje nic, tylko to wykorzystać.

Pero 02.11.2016 10:09

Gra coraz lepsza ale jedno nie daje mi spokoju. Dlaczego tak często głupio faulujemy w okolicach szesnastki. Szczególnie często takie faule zdarzają się pingwinowi tzn Popovicovi. Każdy taki stały fragment gry ze strony rywala śmierdzi na kilometr bramką. Ja rozumiem że są sytuacje bez wyjścia ale jak tak oglądam naszą gre to wydaje mi się to za częste i bez sensu....

Zwierze 02.11.2016 10:33

Dla mnie to proste. Gramy od pewnego czasu bardzo agresywnie zwłaszcza na naszej połówce a wiadomo co się z tym wiąże...

Herbi1303 02.11.2016 10:44

Bramka Bartosza w ostatnim meczu może da do myślenia trenerowi i posadzi na ławce Bogusia w zamian za Kubę bo prawda jest taka, że od kilku spotkań gramy w 10, Rafał kompletnie nie widoczny może poza ligowym meczem w Poznaniu gdzie oddał 3 strzały i każdy w trybuny.

tomasz_19 02.11.2016 12:05

Wdowczyk robi obecnie świetną robotę i pokazuje, że pozostawienie go po tej serii porażek było najlepszym co mogło Wisłę spotkać w tych trudnych czasach... aczkolwiek nie wybaczę mu tego 3 5 2 na początku sezonu przez co straciliśmy masę pktów...

dmc 02.11.2016 12:06

Jakby to lepiej wyglądało, Jovic skrzydłowy - Bartosz obrońca czy Bartosz skrzydłowy - Jovic obrońca ?

swiety37 02.11.2016 12:16

Jeśli już to zdecydowanie Bartosz na skrzydle. Jovic jest chyba solidniejszy w obronie, za to Bartosz pokazał w rezerwach, że wykańczać akcje potrafi.

Herbi1303 02.11.2016 13:07

Wg mnie Kuba za Bogusia a Boban niech zostanie na obronie. Mecz z Łęczną jest idealny aby Wdowczyk przetestował taki wariant od pierwszej minuty.

Dariook 02.11.2016 13:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 1456165)
Mało trenerów jest którzy nie byli zamoczeni. Smuda na pewno był tylko nikomu nie zależało na udowodnieniu mu tego. Wcześniej ponoć Łazarek całą ligę ustawiał ...

Chyba 8 lige mistrzów .

Blaszczu16 02.11.2016 18:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1456177)
Wdowczyk robi obecnie świetną robotę i pokazuje, że pozostawienie go po tej serii porażek było najlepszym co mogło Wisłę spotkać w tych trudnych czasach... aczkolwiek nie wybaczę mu tego 3 5 2 na początku sezonu przez co straciliśmy masę pktów...

Jaką masę punktów? Już po meczu z arą zmienił system i w trzeciej kolejce z Lechią walczyliśmy dzielnie w systemie 4-4-2. Jeszcze się odegramy na niektórych drużynach, szczególnie mam tu na myśli sąsiadkę, Śląsk czy też wspomnianą Lechię.

BlurgH 02.11.2016 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Herbi1303 (Post 1456182)
Wg mnie Kuba za Bogusia a Boban niech zostanie na obronie. Mecz z Łęczną jest idealny aby Wdowczyk przetestował taki wariant od pierwszej minuty.

Czytam "Kuba za Bogusia" i widzę przed oczami takiego jednego blondaska, który biegał po prawej stronie i wspominał o zakończeniu kariery w Wiśle...... rozmarzyłem się...

Adenalix 02.11.2016 23:41

Dla mnie Trener ma jakiś problem z Krzysiem Drzazgą. Naprawdę zaczynam wierzyć, że Boguski ma kwity na wszystkich, którzy wiążą się z Wisłą... Drzazga walił gole w rezerwach, a teraz może co najwyżej na Fifie 2017. Wystarczył mecz towarzyski i facet strzela dwie bramki na samym początku, ale to za mało żeby dostać 1 minutę w ostatnich 6 meczach. To samo Bartosz. Już myślałem, że w tej rundzie go nie zobaczymy...

JrQ- 02.11.2016 23:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Herbi1303 (Post 1456176)
Bramka Bartosza w ostatnim meczu może da do myślenia trenerowi i posadzi na ławce Bogusia w zamian za Kubę bo prawda jest taka, że od kilku spotkań gramy w 10, Rafał kompletnie nie widoczny może poza ligowym meczem w Poznaniu gdzie oddał 3 strzały i każdy w trybuny.

Ale co da do myślenia? że wepchnął piłkę do pustej?
Boguskiego niestety większość nie docenia, ew traktuje go jako skrzydłowego. A on, do spółki z Joviciem i Mączyńskim bardzo fajnie rozgrywają piłkę w trójkącie i dzięki temu z tej prawej strony jest zagrożenie dla rywali. Wiadomo, że Boguś jest nieco fajtłapowaty, ale Wdowczyk widzi, że tam się dużo dobrego dzieje i dlatego gra Rafał. Jak dla mnie Bartosz na końcówki powinien wchodzić.

A Drzazga niestety wypadł z obiegu, Brożek, Ondraszek czy Zachara grają za dobrze jak na niego.

funkykoval 03.11.2016 10:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1456195)
Ale co da do myślenia? że wepchnął piłkę do pustej?
Boguskiego niestety większość nie docenia, ew traktuje go jako skrzydłowego. A on, do spółki z Joviciem i Mączyńskim bardzo fajnie rozgrywają piłkę w trójkącie i dzięki temu z tej prawej strony jest zagrożenie dla rywali. Wiadomo, że Boguś jest nieco fajtłapowaty, ale Wdowczyk widzi, że tam się dużo dobrego dzieje i dlatego gra Rafał. Jak dla mnie Bartosz na końcówki powinien wchodzić.

A Drzazga niestety wypadł z obiegu, Brożek, Ondraszek czy Zachara grają za dobrze jak na niego.

No wiesz Boguś z Piastem z 10 cm nawet do pustej nie wpakował - trafił w słupek i Brozio musiał poprawiać.
Boguski jako skrzydłowy grał i to naprawdę świetnie (sezon na wypożyczeniu w GKS Bełchatów grał na lewym skrzydle) w Wiśle tworzył jednak duet napastników z Brożkiem i do momentu zetknięcia z tym bandytą Borysiukiem był naprawdę świetny. Dzisiaj na skrzydle Boguś jest po pierwsze za wolny, a po drugie jest słaby technicznie - słynne przyjęcia na 2 metry nie byłyby problemem przy dobrej szybkości, ale tej niestety Boguś już nie ma.....
Co do Drzazgi - akurat Zachara nie gra jakichś koncertów piłkarskich kiedy wchodzi na boisko i wpuszczenie Drzazgi w meczu, w którym prowadzimy grę i mamy prowadzenie 2 bramkami, aż się prosiło by Drzazgę wypróbować obok Brożka....

Herbi1303 03.11.2016 15:11

Boguś w zeszłym sezonie mimo, że grał na takim samym poziomie jak teraz to strzelił trochę bramek, więc może dlatego miał pewny plac. Obecnie nawet strzały w światło bramki mu nie wychodzą nie mówiąc o jakimś rajdzie,itp, więc dałbym szanse młodemu Bartoszowi, w końcu to na takich zawodnikach musimy budować nową Wisłe a nie na piłkarzach 30+

Dariook 03.11.2016 20:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1456200)
Co do Drzazgi - akurat Zachara nie gra jakichś koncertów piłkarskich kiedy wchodzi na boisko i wpuszczenie Drzazgi w meczu, w którym prowadzimy grę i mamy prowadzenie 2 bramkami, aż się prosiło by Drzazgę wypróbować obok Brożka....

A kiedy my wygrywali 2 bramkami i prowadzilismy gre? :D
2-3 z Wisłą. Zmiany juz na poczatku 2 połowy poszły na wyżółtkowanych obrońców. Ogolnie w drugiej odsłonie haos i próby ratowania zaliczki.

2-0 z Termalica. Druga bramka w 69min Ondraska. Byl w gazie i nie bylo sensu wpuszczac kolejnego po Brozku napastnika.

Nie ma obecnie dla Drzazgi miejsca. Jak sobie nie wywalczy umiejętnościami, to nikt go w naszej sytuacji nie wpuści na piekne oczy. Raz ze wyniki stykowe a dwa, ze jest ostatnim wyborem. Zadko sie zmienia dwóvh napastnikow za napastnikow.

brylant17 03.11.2016 22:42

Drzazgę powinno się wysłać do innego klubu ekstraklasy lub I ligi i niech zbiera doświadczenie

Dariook 04.11.2016 02:00

Dokładnie, jak swojego czasu wypożyczano Brożków czy Małęgo.

U nas Drzazga sie marnuje. Mimo, ze uczyc sie ma od kogo, to jednak wyglada ak by utknął w miejscu. I to chyba nie jest problem braku szans, bo byly mecze gdzie mogl zagrac, lecz trener z niego po prostu rezygnuje.

Ja osobiście nic specjalnego w nim nie widzę . Jednak są tacy, którzy oprócz młodego wieku chyba,znaja chłopaka oraz widzieli jego wyszkolenie techniczne, bo z zapałem wciskaja go do druzyny. Wiec szkoda zeby sie marnował na ławie.

Jak dla mnie to wszystkie te pilkarzyny co dla nich ludzie domagaja sie szans, sa po prostu słąbi. Widac ze na treningach niczego nie prezentuja wybitnego, nie potrafia deptac po pietach dinozaurom i emerytom...to trener po prostu ich nie wystawia dla dobra druzyny. Ktos kto by sie wyroznial, nawiazywal walke ze starymi dostawał by 30-20 minutowe jako wartościowy zmiennik.

Te Czekaje, Drzazgi, Zemła, Zajace, Kuciaki, Kujawy itp(Urygi bym nie skreslal ale tylko dzieki U21) wszystko raczej bez pespektyw na silne jutro. Beda tak pol kariry platac sie po beniaminkach i outsiderch ligowych. Ja pamietam wystep MAłego w Zabrzu...i ci wszyscy to nawet do piet tamtym umiejetnoscia nie dorastaja.

Zdecydowanie powinnismy postawic na Bartosza. Mimo pewnych brakow technicznych widac, że chłopak podczas grania myśli albo po prostu realizuje założenia. Tego sie nie da tak po prostu wyszkolic, to trzeba miec i umiec a reszta o wiele latwiej przyjdzie sama. Nawet taki głupi aut daleko wykonany moze byc wielkim zagrozeniem, gdyz nie obowiazuje zasada spalonego i widac ze Bartosz pcha sie do tego. I dobrze to tez wazny element gry.
Ale reszta wyzej wymienionych na boisku odcina sobie głowy. Biegaja za pilka caly czas jak pojeby, lub uciekaja-huj wie zreszta ...i maja 2 kontakty. Jak w 4 ognie. Kiksuja, slizgaja się, spozniaja oraz graja glownie na alibi by unikac strat. Widac ze malo w tym planu realizacji założen a wiecej zachowawczej gry. Ciezko z takim grac, gdy sie jest z przodu i czeka na rozegranie piłki. Takie pospolite topory na boisku i napięte jak baranie jaja. To cięzko wytrenowac niestety, kratywnosci czy przewidywalnosci akcji, wpierdalaniem trawy sie nie nadrobi.

Tak wlasnie jest jak się ciągnie za uszy dzieciaki w szkółkach. Co z tego ze go trenujesz jak on niby na bieżąco potrafi...jednak za kilka lat tego nie wykorzysta, zapomni o istnieniu takich rzeczy, pewnych podstaw. Trzeba jeszcze miec talent i wtedy wszystko o wiele łatwiej sie wchłania. Przy braku wariantow, nogi same cos wymysla...a ci obecnie? to najwyzej kazior w trybuny lub poscig z kosa w nogi przeciwnika...a i jeszcze jest bramkarz, ktorego sami wkladaja na mine podajac mu i zatrzymujac sie zamist begnac do naroznika, tym samym zwiekszaja kilkukrotnie zagrozenie nabicia pilka zawodnika atakujacego. A mozna przeciez delikatnie w czyste pole 90 stopni rozegrac od bramkarza... Albo przyklei sie taki jak plaster do jednego i gra własny mecz z cieniem :D a w srodku autostrada jak krajowa A1.

funkykoval 04.11.2016 09:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1456230)
A kiedy my wygrywali 2 bramkami i prowadzilismy gre? :D
2-3 z Wisłą. Zmiany juz na poczatku 2 połowy poszły na wyżółtkowanych obrońców. Ogolnie w drugiej odsłonie haos i próby ratowania zaliczki.

2-0 z Termalica. Druga bramka w 69min Ondraska. Byl w gazie i nie bylo sensu wpuszczac kolejnego po Brozku napastnika.

Nie ma obecnie dla Drzazgi miejsca. Jak sobie nie wywalczy umiejętnościami, to nikt go w naszej sytuacji nie wpuści na piekne oczy. Raz ze wyniki stykowe a dwa, ze jest ostatnim wyborem. Zadko sie zmienia dwóvh napastnikow za napastnikow.

Ok tylko, że w meczu z Płockiem Brożka nie było, więc ewentualnie jedynym napastnikiem na wejście był Drzazga, a Zachara po 60 min. oddycha rękawami, a Boguski sprawiał przez cały mecz różnicę na minus.
W meczu z Niecieczą mógł spokojnie ściągnąć w 75 minucie Ondraszka (owacje na stojąco) i dać 15 minut zagrać Drzazdze. Z tym, że Wdowczyk jest trenerem i widzi swoich zawodników na codzień.

Dariook 04.11.2016 11:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1456244)
Ok tylko, że w meczu z Płockiem Brożka nie było, więc ewentualnie jedynym napastnikiem na wejście był Drzazga, a Zachara po 60 min. oddycha rękawami, a Boguski sprawiał przez cały mecz różnicę na minus.
W meczu z Niecieczą mógł spokojnie ściągnąć w 75 minucie Ondraszka (owacje na stojąco) i dać 15 minut zagrać Drzazdze. Z tym, że Wdowczyk jest trenerem i widzi swoich zawodników na codzień.

Tylko ze wtedy w meczu z Wisłą szybko złapaliśmy 2 zołte kartki w obronie. Przy wyniku 0-2 to zrozumiałe ze Wdowczyk bardziej myslal o utrzymaniu nawet pozniejszego stanu 1-2. Zdecydowal o zmianie w pierwszej kolejnosci obroncow by uniknac czerwonej kartki niż o wzmacnianiu siły ataku.
Madrze zrobił i zostawil ostatnia zmiane, gdyz w tylach Gumis tez zalapal zółtko a Płock doprowadził do wyrównania.
Nawet przy 2-2 pewnie po głowie mu chodzilo, czy ta nasza obrona z łapanki dowiezie jednak dla nas wciąż korzystny wynik. Pewnie na trzecia zmianę w obwodzie do końca trzymał tylko Głowe i Brleka.

A, Tak, zgadzam się z Tobą , iż mógł Drzazge wpuścić na 20 minut w spotkaniu z Sloniami. Dlaczego tego nie zrobil? Pewnie Wdowczyk mial powody do takiej decyzji i nie sadze, że to jakies prywatne wycieczki. Musi byc po prostu słaby. Pewnie swoja postawa nie wiele daje gwarantu, że jego wejscie wplynie pozytywnie na druzyne lub że ta jego zmiana w czymkolwiek nam pomoże.

Czyli jest Pawel, Zdenek i Zachara. Drzazgi juz pewnie w tym roku na boisku nie zobaczymy i moze powoli jest szykowany do wypożyczenia. No chyba, że jakieś kontuzje mu pomogą.

Najgorsze jest jednak to, ze u nas jakies wielkie tuzy nie grają. Wiekszosc chlopakow sie stara ale zegara czy umiejetnosci nie przeskoczą. A tu kvrwa ani widu ani świtu kogos, kto chetnie by ich wyręczył i dał odpoczac na ławce.
Tutaj juz nie mozna się tłumaczyc, ze w Wiśle nie stawiaja na młodych - jak za Cupiała. Wygląda że obecnie nikogo takiego chętnego by zaistniec po prostu nie ma.

wolfu 06.11.2016 19:48

Jeśli jesteśmy już przy wesołym fakcie, jakim niewątpliwie jest nasza passa meczów bez porażki, to warto przyjrzeć się również tabeli od momentu, w którym zaczęliśmy tę serię:

http://i.imgur.com/im8eias.png

brylant17 06.11.2016 20:35

Darek, nie wiem jak to robisz,ale jesteś cudotwórcą :D ożywiasz Pan drewno:Małecki,Brelk,Boguski,Popović składasz Pan ten zespół do kupy grają składnie coś się układa.Wielki szacunek bo naprawdę zrobić z niczego coś to sztuka! Jeszcze ogarnąć Załuskę i będzie gitara

azkaz 06.11.2016 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1456247)
Wygląda że obecnie nikogo takiego chętnego by zaistniec po prostu nie ma.

Był Wolski to nie znalazły się na niego pieniądze, a chłopak pasował do drurzyny, odnajdowal sie w grze kombinacyjnej i robil roznice na boisku.

Karherop 06.11.2016 21:13

Ciekaw jestem jak pod nieobecność Małeckiego i Jovicia Wdowczyk ustawi zespół.

Jakby doszedł do siebie Ondrasek to zaryzykowałbym ustawienie:
Załuska - Bartosz, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Mączyński, Popović, Zachara - Ondrasek, Brożek.

Innym wariantem pewnie byłby Mójta na lewej pomocy, a Cywka na prawej obronie.. ale wszyscy wiemy jak to się może skończyć.
No i Brlek rozgrywa coraz lepsze zawody, ale to Popović był cichym bohaterem poprzednich dobrych spotkań Wisły.

filemon 06.11.2016 21:30

Mając w pamięci zmiany jakie robił, to pewnie wyjdzie: Bartosz, Uryga/Głowa, Guzmics, Sadlok - Boguski, Mąka, Popovič, Brlek - Zachara, Brożek

piotek 06.11.2016 21:41

A jakby tak wystawić jednego napastnika ze srodkiem pomocy Popo-Mąka-Brlek? Ciekawi mnie to niesamowicie, jakby to wyszło. Inna sprawa, że czujemy sie dobrze w obecnym systemie, więc lepiej nie gmerać.

Karherop: Ondrasek ponoć może nie zagrać do końca roku (info z TT, żeby potem nie było, że sieję zamęt ;) ).

Moja 11: Załuska - Bartosz, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Mączyński, Brlek, Drzazga - Brożek, Zachara.

Fugiel 06.11.2016 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filemon (Post 1456345)
Mając w pamięci zmiany jakie robił, to pewnie wyjdzie: Bartosz, Uryga/Głowa, Guzmics, Sadlok - Boguski, Mąka, Popovič, Brlek - Zachara, Brożek

Zapewne tak będzie, choć rowniez obstawiam Mójtę za Małego a Denis na ławie.

Maciek17 06.11.2016 22:12

To ja też sobie spróbuję "ustrzelić" wyjściową jedenastkę. ;)

Załuska - Bartosz, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Popović, Mączyński, Cywka - Brożek, Ondrasek (jeśli się nie wykuruje, to naturalnie Zachara)

Na skrzydle obstawiam Cywkę. Grał tak u Globisza, grał tak w Championship, sam nie wiem kiedy stał się środkowym. Jest walczakiem, ma szybkość, kiedy wchodzi ostatnio na boisko widać, że ma ambicję- myślę, że to na niego postawi Wdowczyk.

wolfu 06.11.2016 22:31

Załuska - Sadlok, Głowacki, Guzmics, Mójta - Popović, Brlek, Boguski, Bartosz - Brożek, Ondrasek

Fugiel 06.11.2016 22:45

Mam nadzieje, ze w następnych 8 meczach nie zanotujemy 7 porażek :)

mitmichael 06.11.2016 22:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfu (Post 1456326)
Jeśli jesteśmy już przy wesołym fakcie, jakim niewątpliwie jest nasza passa meczów bez porażki, to warto przyjrzeć się również tabeli od momentu, w którym zaczęliśmy tę serię:

http://i.imgur.com/im8eias.png

Teraz tylko coraz wyzej i wyzej :)

wolfy 06.11.2016 23:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azkaz (Post 1456338)
Był Wolski to nie znalazły się na niego pieniądze, a chłopak pasował do drurzyny, odnajdowal sie w grze kombinacyjnej i robil roznice na boisku.

Jeszcze są kolesie płaczący po Wolkim? Po tym ja o mała nie wylądowaliśmy w czwartej lidze?

Dobrze, że Cupiał nie ma już na nic wpływu w klubie, bo Wdowczyk byłby dawno zwolniony.

Pero 07.11.2016 13:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1456360)
Dobrze, że Cupiał nie ma już na nic wpływu w klubie, bo Wdowczyk byłby dawno zwolniony.

Dobrze że tutejsi forumowicze nie mają wpływu na skład bo wczoraj zamiast Bogusia grałby Bartosz :-P

wolfy 07.11.2016 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pero (Post 1456391)
Dobrze że tutejsi forumowicze nie mają wpływu na skład bo wczoraj zamiast Bogusia grałby Bartosz :-P

To jest osobna kwestia. Nie grałby Boguski, Brlek, Uryga etc, gdzie sam nie wierzyłem w Urygę. Nauczyłem się jednak, że w 99% przypadków to trener wie najlepiej, bo widzi zawodników co trening.
Cieszy, że jednak mamy ławkę a Ci którzy na niej siedzą widzą, że tylko od nich zależy jak długo. Brlek i Uryga już wykorzystali szansę.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl