![]() |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2 : 1 ( 1 : 1 )
Skład : Mi¶kiewicz, Fryc, Burliga, Stolarski, Jovanović, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski Guerrier, Paweł Brożek Zmiany : Piotr Brożek, Sarki, Małecki, Bramki : Chrapek, Brożek |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Jovanović - Bunoza - Fryc - Boguski- Chrapek - Małecki - Garguła - Guerrier - Brożek Bramki: Brożek , Maleckix2 Zmiany: Stolarski, Stjepanovici, Sarki |
Wisła - Widzew 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Jovanović Chavez Bunoza - Chrapek Garguła Stjepanović Boguski Guerrier - Brożek Zmiany: Sarki,Małecki, Stolarski Bramki: Brozek, Garguła |
Wisła - Widzew 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga,Jovanović,Chavez,Bunoza - Stjepanović,Chrapek,Garguła,Boguski,Guerrier - Brożek Zmiany: Małecki,Sarki,Nalepa Bramki: Garguła,Brożek |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2:1 (1:0)
Skład :Mi¶kiewicz - Burliga , Jovanović ,Chavez, Bunoza - Stjepanović , Garguła , Chrapek , Sarki , Boguski - Brożek Bramki : Brożek, Małecki Zmiany : Guerrier , Małecki , |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2:0 (1:0)
Skład :Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Chavez, Bunoza - Małecki, Garguła, Stjepanović, Chrapek, Boguski - Paweł Brożek Bramki : Brożek, Garguła Zmiany : Guerrier , Sarki, Piotr Brożek |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 3:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa Bramki: Brożek,Brożek,Garguła |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga , Jovanović ,Chavez, Bunoza - Stjepanović , Garguła , Chrapek , Sarki , Boguski - Brożek Bramka: Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Stolarski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga , Jovanović ,Chavez, Bunoza - Stjepanović , Garguła , Chrapek , Sarki , Boguski - Brożek Bramka: Brożek,Garguła,Chrapek Zmiany: Guerrier, Małecki, Stolarski |
Skład: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MI¦KIEWICZ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - BURLIGA - - - - - - - JOVANOVIĆ - - - - - CHAVEZ - - - - - - - - - BUNOZA - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - STJEPANOVIĆ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - SARKI - - - - - - - - GARGUŁA - - - - - - - - - CHRAPEK - - - - - - - BOGUSKI - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Paweł BROŻEK - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bramki: Paweł Brożek, Chrapek Zmiany: Małecki, Piotr Brożek, Guerrier |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 1-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza, Guerrier - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Małecki - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Fryc. Bramki: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Małecki, Boguski, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga , Jovanović ,Chavez, Bunoza - Stjepanović , Garguła , Chrapek , Sarki , Boguski - Brożek Bramki: Brożek,Chrapek Zmiany: Guerrier, Małecki, Stolarski |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 5:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza , Guerrier - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Małecki - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Piotr Brożek. Bramki: Paweł Brożek x 2 , Małecki, Garguła, Boguski |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza , Guerrier - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Małecki - Paweł Brożek Zmiany: Boguski, Piotr Brożek. Bramki: Paweł Brożek, Małecki, |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Piotr Brożek, Małecki, Stolarski Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Sarki |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza, Guerrier - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Małecki - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 5-1 (2-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza, Guerrier - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Małecki - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek x3 Boguski, Chrapek |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 4:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza , Guerrier - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Piotr Brożek,Nalepa Bramki: Paweł Brożek, Małecki,Chrapek,Sarki |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza, Guerrier - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Chrapek, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Piotr Brożek, Małecki, Stolarski Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza , Guerrier - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Małecki -Paweł Brożek Zmiany: Boguski, Piotr Brożek, Stolarski Bramki: Paweł Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Bunoza, Guerrier - Stjepanovic, Chrapek - Sarki, Garguła, Boguski - Brozek Zmiany: Małecki, Kaminski, Fryc Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza, Guerrier - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Chrapek, Małecki, - Paweł Brożek Zmiany: Piotr Brożek, Sarki, Fryc Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza, Guerrier - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Małecki - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Małecki, - Paweł Brożek Zmiany: Guerrier, Sarki, Fryc Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza, Piotr Brożek - Małecki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Guerrier Bramki: Paweł Brożek, Małecki, Chrapek |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza, Guerrier - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Chrapek, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Piotr Brożek, Małecki, Fryc Bramki: Paweł Brożek, Garguła |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Bunoza, Guerrier - Stjepanovic, Chrapek - Sarki, Boguski, Garguła - Paweł Brozek Zmiany: Małecki, Stolarski, Piotr Brożek Bramki: Garguła, Paweł Brożek, Boguski |
Wisła Kraków-Widzew ŁódĽ 3-0(1-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Jovanovic-Bunoza-Fryc-Boguski-Stjepanovic-Garguła-Chrapek-Guerrier-Paweł Brożek Zmiany:Sarki-Piotr Brożek-Małecki Bramki: Paweł Brożek-Garguła-Guerrier |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Guerrier, Garguła, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Piotr Brożek, Małecki Bramki: Brożek, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Bunoza, Guerrier - Stjepanovic, Chrapek - Sarki, Garguła, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Małecki, Kaminski,Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek x2 |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Bunoza, Guerrier - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Garguła, Boguski - Pa. Brozek Zmiany: Małecki, Stolarski, Piotr Brożek Bramki: Brożek, Chrapek, Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Bunoza, Guerrier - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Garguła, Boguski - Pa. Brozek Zmiany: Małecki, Stolarski, Piotr Brożek Bramki: Pa.Brożek, Chrapek, Sarki |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2 : 0 (1 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Guerrier, Sarki, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek x 2 |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2 : 0 (1 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa Bramki: Paweł Brożek, Boguski |
Mi¶kiewicz - Burliga, Bunoza, Jovanović, Guerrier - Chrapek, Garguła, Stjepanović, Sarki, Boguski - Brożek Paweł Zmiany: Małecki, Brożek Piotr, Fryc Strzelcy: Paweł Brożek, Sarki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović,Głowacki , Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Sarki- Paweł Brożek Zmiany:Małecki, Piotr Brożek, Guerrier Bramki: Garguła, Paweł Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Bunoza, Guerrier - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Sarki- Paweł Brożek Zmiany: Małecki, Piotr Brożek, Stolarski Bramki: Chrapek, Paweł Brożek x2 |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Bunoza, Guerrier - Stjepanovic, Chrapek - Małecki, Garguła, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Fryc, Piotr Brożek Bramki: Małecki, Paweł Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Widzew ŁódĽ 2:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Bunoza, Guerrier - Małecki, Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Piotr Brozek, Stolarski Bramki: Brożek x 2 |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 19:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl