![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym ja wciąż jednego nie rozumiem. Skoro ITI podejmuje decyzję biznesową w postaci: "mamy dłużnika na 250, dostaniemy od razu X, a jakieś 150 albo i 200 i tak jest kompletnie nie ściągalne, wchodzimy w to" To w czym problem? Wolna wola.. Jeszcze gdyby ta egzekucja o której mówisz trwała 3 lata to ok. Ale będzie trwała 15 albo i 20 i bez większych nadziei na sukces wiele większy niż wypłata jaką otrzymali. Myślisz, że skończyłoby się na nakazie zapłaty na 250 milionów? |
Cytat:
|
Chyba się po dwóch kolejkach wykrystalizowała czołówka. Fajnie że Wisła przynajmniej sprawia wrażenie że może zagrozić Legii. Reszta mizeria, poza Pogonią która buduje niezłą pakę jak na Polskie warunki: Hernani, Małecki, Robak, Akahoshi a teraz Murawski mogą napsuć krwi każdemu. Zapowiada się pasjonująca walka o czołową"8".
Generalnie na razie reforma Ligii bardzo mi się podoba. Normalnie na tym etapie takie Pasy, Jaga czy Śląsk nie miały by o co grać a tak walka będzie do samego końca. |
Dobrze, że z tą Pogonią już graliśmy dwa razy, wydają się być mega rozpędzeni.
|
z drugiej strony mozna powiedziec szkoda ze gralismy juz z Górnikiem
|
Sąsiadka kontynuuje piękną passę 4 porażki w tym 3 w tym roku.Patrząc na ich terminarz będzie wp..ol tylko widzę dwa remisy.Life is beautiful :D :tsw_raca:
|
Idą w dół tabeli aż furczy :D Przy takiej grze można przypuszczać, że niedługo dołączą do Widzewa, zwłaszcza, że w grze Podbeskidzia i Zagłębia widać progres i wolę walki.
|
Brawo Śląsk !
parchy mają za dużo punktów żeby spaść - 9 przewagi nad Podbeskidziem - ale po podziale punktów to kto wie... jest szansa :) |
Cytat:
Za to 4,5 - liczę na nich:lol: O co zakład, że uznają reformę za spisek żeby ich zrzucić z ligi? |
Na szybko jakby podział nastąpił teraz:
Jagiellonia Białystok-15 cracovia-15 Korona-14 Piast-14 Śląsk-13 Zagłębie-10 Podbeskidzie-10 Widzew-8 Nie wiem, czy dobrze policzyłem czyli jednak jest spadek możliwy :D |
Podobno parchy odpaliły racę i jakieś płótna na Millera.
Zastanawia mnie czy są tak zjebani że napiszą donos na samych siebie ... Edit: ich na meczu w niedziele było tyle co u nas ludzi na samym C ... |
Brawo Slask nie ma to jak po serii przegranych spotkan wygrac na parchatym terenie
|
Cytat:
|
Nie wiem czy zwrociliscie uwage na sedziowanie po starcie rundy wiosennej. Ogladalem pare meczow naszej Ekstraklasy i pierwsze co sie rzuca w oczy to to ze sedziowie nie gwizdza kazdej stykowej sytuacji przez co gra jest plynniejsza i troszke lepiej sie to oglada. Uwazam mimo wszystko ze mamy bardzo slabych sedziow, i jeszcze wiele przed nimi nauki. BO rowniez oni sa odpowiedzialni za widowisko
|
Zamkną im ten kurnik w cholerę,chyba że Miller wyjdzie na ciepła ....eczke...
|
Decyzją Biura Bezpieczeństwa Miasta Warszawa mecz został zakończony! Legla-JAga
|
Cytat:
Cytat:
Zdjęcie z nc+ |
A co tam się działo? Atak "legionistów"? Jeśli tak, to coś czuje, że stadion zamknięty na całą rundę :D, zwłaszcza że to recydywa recydywy. To są właśnie "kibice"...zostaną wyjazdy słoików na wioski i robienie tam zadym.
|
Mam nadzieję, że będzie walkower dla Jagi.
|
Legii mogli by dać karę jeszcze np -6 pkt ^^
|
Pisałem tu kiedy o szowiniście Hadaju, który na meczu z Koroną okazał się burakiem. W meczu z Jagą podobno też się nie popisał prowokując tuż przed meczem kibiców gości... Debil. Debil jakich mało dodatkowo tolerowany przez "górę"...
|
Cytat:
Tak jak nasz na derbach czy trochę mocniej? Oprawa Legii |
Cytat:
Weź rozpęd i jebnij głową o ścianę |
Tak się kończy dogadywanie z bydłem. Leśny znowu odczuje na własnej kieszeni, co to znaczy. Niedługo facet będzie miał, co mecz "godne powitanie", jeśli kiwnie palcem ;). Cóż, jak się udaje, że nie ma problemu... Zobaczymy, co zrobi państwo, bo to też jest ciekawe.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dawno tego nie było żeby doszli do swoich sektorow ...
Takie zadymy to była "chluba " lat 90.... |
Cytat:
|
Pytanie z kompletnie innej beczki, apropo derbów. Skąd wynika różnica między 'naszą' ilością derbów a parchatych ? W sensie dlaczego wg nas derbów było 189 a wg nich 187. Tzn. oczywiście domyślam się że chodzi o jakieś 2 mecze których oni nie uznają a my tak (również zgaduję że obydwa wygraliśmy), ale chodzi o jakie konkretnie, który rok, wyniki itd.
|
"Pojawiły się informacje o tym, że mecz może zostać dokończony dzisiaj. Piłkarze są jeszcze w szatniach, ale... Canal plus zwinęło prawie cały sprzęt i mało prawdopodobne jest to, że wyrażą zgodę na przeprowadzenie drugiej połowy bez transmisji w TV."
|
Cytat:
A swoją drogą to na obecne czasy wydarzenie bez precedensu taki dym na stadionie Dupoklasy. Ciekawe jak zareagują władze i media ale biorąc pod uwagę to, że Tusk i reszta zajęci są teraz Krymem to jest szansa, że temat się rozmyje. |
Walkower dla Jagi trochę z dupy, biorąc pod uwagę, że jej kibice byli tu też aktywni i w sumie zaczęli całą imprezę, za co ich klub jest nagradzany. Obustronny walkower wydaje się rozsądniejszą opcją.
Ale i tak wolałbym, żeby to wszystko się nie wydarzyło. Teraz media będą miały pożywkę na następny rok, a politycy pretekst do dalszego przykręcania śruby kibicom. |
Cytat:
|
Eksperci w lidze + "Stadion Legii może być zamknięty nawet do końca sezonu."
|
Cytat:
|
Pewnie że kara dla Legii powinna być (znacznie) dotkliwsza. Natomiast moje rozumowanie było takie - Jagiellonia jest tu niejako nagradzana, pomimo że jej kibice też nie są tu bez winy. Trzeba to przemyśleć, jakaś kara dla Jagi też musi być (choć może zakaz wyjazdowy na długi czas byłby bardziej właściwy)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Nie chciałbym stawać po jednej czy drugiej stronie, ale jednak to że leje się krew jest chyba poważniejszym problemem niż kilka rac i przerwany mecz na pół minuty gdzie nikomu się nic nie dzieje.
Keleman zagrał dziś świetny mecz na Kałuży. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl