Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Tomasz Kulawik byłym trenerem Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8884)

tedyy 24.02.2013 16:45

weźmy przykład z Hiszpanii i cały stadion białe chusteczki na najbliższym meczu

Savik 24.02.2013 16:45

Serek, masz rację w dużej mierze, ale jeżli nie widać pomyslu na grę - a tego nie było widać w ogóle - to wina trenera....
Dobry trener - ułożył by tą drużynę na tyle, że oglądający widzieliby przynajmniej jakąś taktykę ..., a w tym meczu widoczny był jedynie chaos. Zawodnicy grali do najbliższego, albo szpica do przodu - tak jak się gra na podwórku...
Reasumując, mamy graczy, którzy najlepsze lata mają za sobą, ale mamy też trenera, który nie wie co robi....

serek.c2 24.02.2013 16:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez soQlABG (Post 1300516)
Kulawik nie nadaje sie na trenera, jaka taktyke mielismy? Odkopac pilke jak najdalej...

Sikorski, Jovanovic, Boguski, Genkow, Chavez, Chrpaek, Wilk nie nadają się na piłkarzy - jaką taktykę mógł dobrać trener? :)

d 24.02.2013 16:50

No to się pokazali. Na tle zbieraniny zajmującej ostatnie miejsce w tabeli. Obserwacje ostatnich kilkudziesięciu godzn wskazują na to, że za tydzien dostaniemy w....... od Bielska i zrobi się gorąco.

Pomińmy politykę Bednarza, brak kasy, dziadostwo zawodników i ogólny brak perspektyw na każdym polu.
Są jakieś granice - nikt mi nie wmówi, że obecny skład personalny jest AŻ TAK DENNY jak to, co widzieliśmy dzisiaj, nie na tle europejskich pucharów, tylko drużyny z castingu. Brak jakiegokolwiek pomysłu na grę, absurdalne ustawienie i zmiany, do tego akcentowany tu i ówdzie absolutny brak autorytetu szkoleniowca. W tej chwili gramy jak sąsiadka rok temu, nikt chyba nie chce podobnej terapii i "grania o stawkę".

Jak nigdy nie byłem zwolennikiem pochopnego działania i doskonale wiem, że z wydolnością teraz nie da się już zrobić zbyt wiele, to myślę, że potrzebna jest NATYCHMIASTOWA zmiana trenera (zatrudnienie trenera?). Na kogokolwiek. Jest to bolesne, bo nie mówimy o byle najemniku, ale nie ma innej opcji. Kulawik niechcący sam niszczy swoją legendę.

nesta 24.02.2013 16:52

@serek

Co Ty wygadujesz ?? Skład składem, ale na pewno nie jest tak słaby jak gra! Wiadomo, że ktoś lepszy nie sprawiłby, że z tymi zawodnikami nagle byłaby walka o mistrzostwo, ale z pewnością gra byłaby dużo lepsza. Dałoby się na nich patrzeć.

Przecież ewidentnie widać, że o ile indywidualnie coś sobą reprezentują to są kompletnie bez pomysłu na grę, taktyki, organizacji, schematów, ustawienia. A za to już odpowiada trener.
Iliev, Małecki, Kosowski, Sobolewski, Głowacki, Genkov itp, to nie są piłkarze, którzy przy dobrym trenerze, nie mogliby grać solidnej piłki w tej lidze, bez jaj.

serek.c2 24.02.2013 16:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 1300526)
@serek

Co Ty wygadujesz ?? Skład składem, ale na pewno nie jest tak słaby jak gra! Wiadomo, że ktoś lepszy nie sprawiłby, że z tymi zawodnikami nagle byłaby walka o mistrzostwo, ale z pewnością gra byłaby dużo lepsza. Dałoby się na nich patrzeć.

Przecież ewidentnie widać, że o ile indywidualnie coś sobą reprezentują to są kompletnie bez pomysłu na grę, taktyki, organizacji, schematów, ustawienia. A za to już odpowiada trener.
Iliev, Małecki, Kosowski, Sobolewski, Głowacki, Genkov itp, to nie są piłkarze, którzy przy dobrym trenerze, nie mogliby grać solidnej piłki w tej lidze, bez jaj.

Czterech wymienionych przez Ciebie piłkarzy powinno w lecie skończyć kariery... Genkov to dramat, nie mówiąc o Małeckim... A z grą, taktyką wstrzymałbym się jeszcze dwa, trzy mecze...

nesta 24.02.2013 17:03

Ciekawe podejście, że jeśli grają dobrze to zasługa trenera, a jeśli do d.. to, że oni są po prostu tacy chujowi.

Odkąd odszedł Maaskant zdecydowana większość zaliczyła zjazd w dół. Chavez był za niego jednym z najlepszych obrońców w lidze, o Kirmie pisało się, że wreszcie zaczął grać, Melikson był gwiazdą. Trener to nie tylko wyniki, sama gra. To również rozwój zawodników, dyspozycja, to jaką formę przy nim osiągają, ich nastawienie psychiczne, inspiracja szkoleniowcem.

Bronisz trochę przegranej sprawy, bo jeśli Tw podejście byłoby prawdziwe, to tak naprawdę możnaby zlikwidować funkcję trenera, bo zawsze można powiedzieć, a po co lepszy trener, przecież i tak nikt z nimi nie osiągnie.
Te wszystkie historie wybitnych szkoleniowców, którzy wprowadzali przeciętne druzyny na szczyt, równiez byłyby g.. za przeproszeniem warte.

serek.c2 24.02.2013 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 1300539)
Ciekawe podejście, że jeśli grają dobrze to zasługa trenera, a jeśli do d.. to, że oni są po prostu tacy chujowi.

Odkąd odszedł Maaskant zdecydowana większość zaliczyła zjazd w dół. Chavez był za niego jednym z najlepszych obrońców w lidze, o Kirmie pisało się, że wreszcie zaczął grać, Melikson był gwiazdą. Trener to nie tylko wyniki, sama gra. To również rozwój zawodników, dyspozycja, to jaką formę przy nim osiągają, ich nastawienie psychiczne, inspiracja szkoleniowcem.

Bronisz trochę przegranej sprawy, bo jeśli Tw podejście byłoby prawdziwe, to tak naprawdę możnaby zlikwidować funkcję trenera, bo zawsze można powiedzieć, a po co lepszy trener, przecież i tak nikt z nimi nie osiągnie.
Te wszystkie historie wybitnych szkoleniowców, którzy wprowadzali przeciętne druzyny na szczyt, równiez byłyby g.. za przeproszeniem warte.

Nie mam takiego podejścia - słaba gra może też być winą trenera. Tyle tylko, że ja po prostu nie widzę szans lepszej gry taką kadrą i uważam, że tutaj akurat trener nie pomoże. Ja żadnej sprawy nie bronię, ot tak sobie wyrażam swoje myśli z którymi się absolutnie zgadzać nie musisz.

Dariook 24.02.2013 17:08

Zmiana, Kosa za Chaveza Kulawik wyczerpal u mnie kredyt zaufania. Moze on jest trenerskim beztalenciem, moze ciepla posada mu sie nalezy, moze to pilkarze sa problemem ale nie moze byc tak, ze Wisla składa bron i z takim przeciwnikiem walczy o utrzymanie wyniku.

Nie taka Wisle chce ogladac. Ten punkt smakuje gorzej niz porazka! A Kulawik jest zwyklym cykorem, ktory boi sie o cieply stoleczek.
Zal, ze nie podjol walki do konca, ze nie probowal udowodnic kim jestesmy, ze zapomnial kim jest Wisla Krakow. Ciagnie morale tej druzyny na dno. Nieswiadomie robi wiecej szkody niz pozytku.

Czerwona kartka ustawila mecz. Pokrzyzowala nam szyki...jestem zadowolony z postawy...

Tak to bedzie Kulawik?

Serek.c2@
Jesli tutaj nawet Mourhinio nie da rady, to po co nam Kulawik? Zejsc z pensji i tyle. Kadre niech prowadzi Musial.

Baala 24.02.2013 17:10

Pisałem przed rundą, że po kilku pierwszych meczach będzie zmiana trenera, na jakiegoś strażka. Podtrzymuje.

iq1000 24.02.2013 18:18

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=kkw9-ft5Fqw

Ole, ole, ole, ole

wolfy 24.02.2013 18:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1300504)
Wy naprawdę myślicie, że z tą kadrą jakikolwiek inny trener coś zrobi? Przecież to drużyna świetnych niegdyś piłkarzy (Sobol, Głowa, Kosa), którzy niestety wieku już nie oszukują wzmocniona mieszanką paralityków z innych krajów.

To nie w trenerze szukajcie przyczyny takiej gry jak dzisiejsza...

Popieram.

Obrońcy Łysej Piątej Kolumny - przejrzyjcie wreszcie na oczy.

ooona 24.02.2013 19:11

Kula to chyba najsłabszy trener za czasów Cupiała, Liczka i Okuka przy nim to profesorowie. :-)

Kryniu 24.02.2013 19:13

taa

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1300573)
Popieram.

Inny trener może nie wstawiłby Sikoskiego który ciągle potyka się o piłkę. Inny trener może wiedziałby że gramy w Bełchatowie a nie w Katowicach( jeszcze się wypiera swoich słów przed kamerą). Jest nam potrzebny trener od teraz. Sezon stracony ale można przynajmniej spokojnie bydować drużynę. Nie wiem jak ślepym trzeba być by tego kosmatego optymistę jeszcze popierać.

Savik 24.02.2013 19:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1300573)
Popieram.

Wolfy, należy rozdzielić sytuacje finansowa klubu - za co odpowiada Cupial i Bednarz, od oceny umiejętności "trenerskich" Kulawika, których widać gołym okiem, że nie ma....
Czy sytuacja finansowa ma usprawiedliwiać jego dyletanctwo i ma być rozciągnięty nad nim parasol ochronny?
Brak umiejętności jakości piłkarskiej to pokazała dzisiaj młodzież z GKSu - ale w przeciwieństwie do naszych piłkarzy oni wiedzieli co maja grać..., a ze im nie wychodziło to poprzez ten brak jakości...

tomasz_19 24.02.2013 19:30

Jestem ciekaw jak długo szef wszystkich szefów będzie znosił Kulawika na ławce trenerskiej?

Kryniu 24.02.2013 19:35

ciekawi mnie reakacja trybun podczas meczu z Podbeskidziem. Piłkarzy nie zmienimy ale trenera powinniśmy już teraz. Nie ma sensu się specjalnie rozpisywać ale liga już przegrana. Nowy trener powinien być zakontraktowany przynajmniej do Grudnia aby mógł spokojnie popracować. Jeśli chodzi o Kulawika, to po co on w ogóle wychodzi z szatni. Szkoda gościa wozić na wyjazdowe spotkania a w Krakowie z trybun będzie mógł lepiej ocenić grę zawodników

wolfy 24.02.2013 19:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Savik (Post 1300595)
Wolfy, należy rozdzielić sytuacje finansowa klubu - za co odpowiada Cupial i Bednarz, od oceny umiejętności "trenerskich" Kulawika, których widać gołym okiem, że nie ma....
Czy sytuacja finansowa ma usprawiedliwiać jego dyletanctwo i ma być rozciągnięty nad nim parasol ochronny?
Brak umiejętności jakości piłkarskiej to pokazała dzisiaj młodzież z GKSu - ale w przeciwieństwie do naszych piłkarzy oni wiedzieli co maja grać..., a ze im nie wychodziło to poprzez ten brak jakości...

Ja osobiście mam wątpliwości, że z tego co mamy da się złożyć jakiś zespół. Połowa to emeryci, druga połowa jest denna. Do tego przykładowy Boguski pokazał dziś taką wolę walki, że o jego obecności na boisku przypomniałem sobie w okolicach 90 minuty, kiedy któryś z zawodników Bełchatowa się o niego potknął.

Kulawik nie ma posłuchu, ale to wina klubu. Wiadomo, że 3/4 składu po rundzie odchodzi, do tego nie płacimy...
Sytuacja jest tragiczna od czasu przyjścia Łysej Pały, bo to wtedy doszło do demoralizacji drużyny. Teraz się zamknął, ale jest już za późno.

Ajax 24.02.2013 19:43

Kulawik jest trenerskim dnem dna. Facet na dodatek żyje w jakiejś innej rzeczywistości mieliśmy kupę szczęścia, że nie przegraliśmy. Zero kondycji, zero taktyki, zero szybkości. A on opowiada, że to GKS wywalczył punkt?

Jedyna warta odnotowania akcja w meczu z drużyną rezerw ekipy która zdobyła 6 punktów w 93 minucie meczu. Gdyby GKS miał pół napastnika to by było dwa w plecy.

Aktualnie to my jesteśmy najgorszą drużyną w lidze. Połowa klubów nie płaci zawodnikom i jakoś coś grają.

Rozumiem, że materiał nienajlepszy ale przy jak grali przy Maaskancie a jak przy Kulawiku? Na dzień dzisiejszy zaczynam realnie się bać o utrzymanie.

Najlepszy dowodem jest to, że wstawia Chaveza za Kosowskiego, żeby bronić wyniku. Sikorski w ataku to sabotaż.

Dive Pirate 24.02.2013 20:40

Po tym co powiedział na konferencji na usta ciśnie się jedno - skończ waść... lub czy leci z nami pilot ?
Druga sprawa to motoryka, albo im się nie chce albo nie mogą oba warianty obciążają dyrygenta.

Kurz 24.02.2013 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajax (Post 1300603)
Kulawik jest trenerskim dnem dna.

Wylewamy pomyje nie tu, gdzie trzeba. Dnem dna jest ten, który go wymyślił i ten, który to klepnął.

gigant 24.02.2013 21:20

Szkoda Kulawika, bo jedną moze nie z legend ale ikon Wisły niszczy łysy ch,uj z Warszawy. Jak Kulawikowi nie powiedzą że ma odejść to tego nie zrobi i tym samym będzię kompromitował siebie, co jeszcze ujdzie, ale i Wisłę czego nie mozna mu wybaczyć.

Kurz 24.02.2013 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1300630)
Szkoda Kulawika, bo jedną moze nie z legend ale ikon Wisły niszczy łysy ch,uj z Warszawy. Jak Kulawikowi nie powiedzą że ma odejść to tego nie zrobi i tym samym będzię kompromitował siebie, co jeszcze ujdzie, ale i Wisłę czego nie mozna mu wybaczyć.

I co to zmieni, jeśli odejdzie? W sytuacji, gdy być może w odwodzie jest tylko Musiał.

omega 24.02.2013 21:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hypocrite (Post 1300620)
Po tym co powiedział na konferencji na usta ciśnie się jedno - skończ waść... lub czy leci z nami pilot ?
Druga sprawa to motoryka, albo im się nie chce albo nie mogą oba warianty obciążają dyrygenta.

http://www.youtube.com/watch?v=duN5z...layer_embedded

Polecam fragment od 1.27 !

gigant 24.02.2013 21:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurz (Post 1300631)
I co to zmieni, jeśli odejdzie? W sytuacji, gdy być może w odwodzie jest tylko Musiał.

Musiał zrobił z rozbitą drużyną,bez pieniędzy perspektyw i nadzieji trzecie miejsce, w sezonie przeżartym korupcją. Nas to nie tyczyło,bo nie było kasy na nic więc raczej na kupowanie też nie.

Wiadomo, nie ten czas ale szkoda ze kiedyś nie zainwestowano w Musiała, bo teraz jak Lenczyk,Smuda czy Kasperczak jeszcze mógłby potrenowac.

Musiał w odwodzie,nie jest złą opcją. Sędzia.;)

RAFi89 24.02.2013 21:56

A ja kolejny raz jestem pod wrażeniem wakacji w Turcji. Kulawik po pierwszym spotkaniu "Zakładaliśmy przed meczem, że zagramy agresywnie. Można powiedzieć, że tak prezentowaliśmy się tylko przez kilka minut."
Czyli to wszystko udało się wypracować przez kilka tygodni, normalnie masakra. Czasami mam wrażenie że oni jakby przez tą całą przerwę siedzieli w domu i nie grali żadnych sparingów to byliby lepiej przygotowani do sezonu.

wilis 24.02.2013 22:02

może nie na temat ,ale to i owo nie widze...
http://oi45.tinypic.com/63rgx4.jpg

....

ooona 24.02.2013 22:03

Pszenno-buraczana drużyna pasuje jak ulał do pszenno-buraczanego trenera.
Już po raz kolejny tu piszę - Kula odejdź, byłeś fajnym piłkarzem, ale jesteś dennym trenerem!!

Bronex 24.02.2013 22:05

Kulawik Kulawikiem. To ,że on nie jest trenerem tylko bezproduktywnym gościem ,który blokuje etat "za zasługi" to ja wiedziałem od lat. Problem polega na tym ,że (jak słusznie ktoś to wyżej zauważył) mamy Bednarza. Nie ma w tym klubie nikogo kto by poszedł po rozum do głowy i zrobił oczywiste rzeczy w sytuacji kryzysowej. Oczywiście jeżeli celem jest wyjście z kryzysu , a nie taplanie się w rynsztoku bez ustanku. A tak to w tej chwili wygląda.

Symbolem rozległej niekompetencji Bednarza jest ta biała jak śnieg broda ,piłkarskiego emeryta Kamila Kosowskiego. Pamiętam tę konferencję prasową jak Jacek Bednarz , prawił ,że sytuacja jest trudna (w domyśle Stan i Robo narobili gnoju ,ale Wisła ma szczęście bo teraz jest on!! jest on!!! kto !!! Jacek Beeee), teraz już będą tylko młodzi perspektywiczni piłkarze, że klub musi być właścicielem swojej drużyny, że trzeba piłkarzy na których Wisła będzie zarabiać w przyszłości , a nie wypożyczenia jakiegoś szrotu co pół roku. Tyle słowa. I co robi Jacek? Oczywiście szrot i emeryci, którzy oddychają rękawami po 20 minutach. Po co nam Kosowski, Sobolewski , Głowacki, po co nam te wynalazki Sarki , Frederikseny, jakiś kolo z Hondurasu na kilka miesięcy. Zarządzanie leży kwiczy, szkolenie leży kwiczy, reszta.. leży i kwiczy. A sobie teraz k ur w a popatrzcie jaki budżet ma Pilzno , ilu ma obcokrajowców w składzie ,co to znaczy dobry trener ,który systematycznie pracuje (Vrba)?

PS. Nooo i oczywiście zapomniałem o Ostatnim Samuraju , naszym k u r wa lokalnym wcieleniu Zlatana Ibrahimovicia ,czyli Danielu Sikorskim. Ten kto zatrudnił tego człowieka powinien się walnąć w łeb. Drugi Paweł Kaczorowski. Jaki jest sens takich transferów ? A no bo tak.

anthony09 24.02.2013 22:09

Tak słabej drużyny i trenera to my przez lata nie mieliśmy i mam nadzieję ze już nie będziemy mieć!
Na 100 kibiców Wisły 99% ma już dość tego szrotu. Nikt na Wisłe chodzić nie będzie bo ona nas ma w tyłku. Zamiast transferować dobrych piłkarzy w dobrej cenie to Wisła woli spadać w jeszcze większe bagno, a co tam ... może spadniemy do I ligi i wtedy Cupiał sypnie grosza na transfery z III ligi ;]

1q2 24.02.2013 22:23

RAFi89 - bo te przygotowania to jest jedna wielka .......ona ściema.Jedne wakacje po drugich wakacjach.
Spójrzmy na to z perspektywy kilku ostatnich lat.

Ostatni rok Skorży lato - tak przygotowali się że przerżnęli z Levadią.Zima...z tego co pamiętam to koło 7 godzin bez gola, jak się runda zaczęła.Maciuś poleciał.
Kasper - jego to bym nawet nie winił bo wyprzedali mu zespół.Efekty widoczne.Najpierw Azerowie, potem kompromitacje w lidze.Henio poleciał.

Maaskant - zima - jedyny któremu przygotowania coś dały choć bardziej skłaniam się ku temu że to Melikson + niezła forma kilku grajków.Wiemy dobrze że było sporo(słusznego) narzekania co do stylu gry.
Maaskant - wiosna - w zasadzie drużyna cofnęła się w rozwoju(mimo niewielkich ale jednak wzmocnień), i te 5 minut do LM czy awans z grupy LE tego nie zmienią.Roberto poleciał.

Moskal - ten to poleciał szybciej niż coś mogło być wiadome(w sensie czy te przygotowania coś dały czy nie)

Probierz - chujnia przed jego przygotowaniami, chujnia po - poleciał.
No i Kula - obsrał Probierza, a efekt jego 'przygotowań' widzieliśmy dziś

Reasumując - praktycznie żadnego progresu po tych wielkich obozach w Turcji, Holandii czy .... wi gdzie
Na tą drużynę przygotowania gdzieś w ciepłym klimacie w hotelach 5 gwiazdkowych to jest jakaś kpina.
Tak na prawdę to najlepiej by ich było zwolnić i sprowadzić ich ze 2, max 3 tygodnie przed startem ligi.Przed wakacjami zważyć ich, zrobić im test wydolności w jakimś dłuższym biegu - dać rozpiskę i pojechać ostro po kieszeni kiedy będą więcej ważyć lub będą mieli słabszą kondycję.

Tydzień ćwiczeń , 2, 3 sparringi i gwarantuje że nie było by żadnej różnicy a tak klub funduje wyjazdy za kilkaset tysięcy - temperaturka, luksusy + jakieś tam nic nie dające treningi.
Brzmi to jak populizm ale prawda jest taka że to nic nie daje

ps. żeby nie było - ja nie kwestionuje idei obozów przygotowawczych.W profesjonalnych czy nawet pół profesjonalnych klubach to się oczywiście sprawdza.
W przypadku Wisły gdzie od lat mamy amatorkę to jest tak jak by do Turcji na ful wypasie pojechał zespół...Garbarni czy Wieczystej.
Po prostu amatorom nie funduje się rzeczy przygotowanych dla profesjonalistów.

Rafał_TS 24.02.2013 22:46

Kula już nawet nie wie co gada :D

Też mi jest go szkoda bo wydaje się sympatyczny gość, no ale na trenera to się nie nadaje

wilis 24.02.2013 22:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rafał_TS (Post 1300655)
Kula już nawet nie wie co gada :D

Też mi jest go szkoda bo wydaje się sympatyczny gość, no ale na trenera to się nie nadaje

Ja cie pier.... Nie wierze.

serek.c2 24.02.2013 22:56

Niemożliwe, przejęzyczył się - dno dna, kompromitacja, wylać go!

szprotson 24.02.2013 22:59

no ale skoro mówi że nie powiedział Katowice, a powiedział - to gdzieś jest błąd.

Savik 24.02.2013 22:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1300599)
Ja osobiście mam wątpliwości, że z tego co mamy da się złożyć jakiś zespół. Połowa to emeryci, druga połowa jest denna. Do tego przykładowy Boguski pokazał dziś taką wolę walki, że o jego obecności na boisku przypomniałem sobie w okolicach 90 minuty, kiedy któryś z zawodników Bełchatowa się o niego potknął.

Kulawik nie ma posłuchu, ale to wina klubu. Wiadomo, że 3/4 składu po rundzie odchodzi, do tego nie płacimy...
Sytuacja jest tragiczna od czasu przyjścia Łysej Pały, bo to wtedy doszło do demoralizacji drużyny. Teraz się zamknął, ale jest już za późno.

Kulawik, nie ma posluchu nie z winy klubu, tylko z dwóch powodów:
1. (podstawowy) Jest marnym trenerem.
2. (poboczny) Większość doświadczonych zawodnikow - osiagnela w pilce wiecej niz Kula, i pracowalo z wieloma lepszymi trenerami - wiec Kula na starcie ma ich kompleks....
A swoimi decyzjami - nie podejmowaniem ryzyka - tylko stawianiem na doświadczonych graczy zamiast ogrywać młodzież - udowadnia, że sie boi i wybiera łatwiejszą drogę i ciepły fotel...
I osobiscie mnie bardzo boli, że jedna z waznych postaci Wisly - rozmienia sie na drobne...

El'kabat 24.02.2013 23:04

Szacun dla Kuli jako zawodnika ale jako trener to jest porażka na całej linii.

Taktykę chyba też pod GKS Katowice ustalał bo coś mu się pojebało.....

Fiti 24.02.2013 23:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1300659)
Niemożliwe, przejęzyczył się - dno dna, kompromitacja, wylać go!

Jakiś ty sarkastyczny...
Zapewnił że nie powiedział Katowice? Zapewnił.
Zapewnił że info o wynikach badań jest fałszywe. Zapewnił.
Sam sobie dopowiedz resztę. Chłop sam nie wie co mówi. Jak Smuda.

dj_ibutti 25.02.2013 00:05

Szkoda, że od 15 minuty graliśmy na utrzymanie wyniku... Przy kontrze max 3 zawodników atakowało na 7 obrońców. Tak się nie da strzelić. A początek meczu? Dzida do nikogo. Rewelacja, zamiast rozegrać oddajmy piłkę.

wolfy 25.02.2013 00:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1300672)
Zapewnił że nie powiedział Katowice? Zapewnił.
Zapewnił że info o wynikach badań jest fałszywe. Zapewnił.
Sam sobie dopowiedz resztę. Chłop sam nie wie co mówi. Jak Smuda.

Jaką resztę?
Że hieny i gimbaza się zebrały i chcą krwi? I że każdy powód jest dobry żeby się dochrzanić?

Co to - do chuja Wacława - jest? Powiedział GKS Katowice?
Wow. Szok. Niedowierzanie. Sensacja większa niż nowa fryzura Sikorskiego!

Ech...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1300660)
no ale skoro mówi że nie powiedział Katowice, a powiedział - to gdzieś jest błąd.

A Łysy Jacek powiedział, że będzie stawiał na młodych Polaków i Wisła ma być właścicielką swojej drużyny.
Jedna z tych dwóch spraw jest w tej chwili tak naprawdę ważna. Podpowiem Ci - nie jest to konferencja Kulawika.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl