![]() |
Cytat:
|
|
Cytat:
http://www.psv.nl/upload_mm/4/6/b/40...81_468x311.jpg |
No tutaj nic chwytliwego akurat nie muszą dawać, ale co prawda o "Fuckt"-ie to prawda :)
|
W Serie A, jak widac znaja sie na pilkarzach ;). Wczesniej podobno fatalny Augustyn(co okazalo sie nieprawda), teraz Glik...Sadlok tez pewnie nie jest do wyjecia z Ruchu, bo zagraniczny klub da ten 1 mln euro.
|
Cytat:
|
Nowy zawodnik drużyny z drugiej strony błoń
Cytat:
|
Wiem że to temat o transferach Wisełki, ale powinniście to zobaczyć:
http://sport.interia.pl/raport/trans...acovii,1504495 A my testujemy największego holenderskiego lenia. No cóż.. |
Cytat:
|
Cytat:
Kolejny piłkarz na lepszym poziomie niż nasze "transfery" kupiony przez średniaka ligi (albo nawet outsidera) |
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Ale skład napadu komicznie może brzmiec: Czimbamba - Czinjama :lol: |
Czimbamba - Czinjama - Czabalala
A do tego Dong, który zaczyna strzelać w sparingach :P |
Ciekawe ile pejsy zapalcily za tego Ntinabonkize , bo transfermarkt wycenia go na 1,5 mln euro
|
Legia ciekawy wynik z Dolcanem Ząbki - 2;3 :)
To tylko sparing weic nie wyciagam zadnych wniosków poza jednym - ciężko będzie Maćkowi zgrać taki DREAMTEAM :) |
Zastanawia mnie takie coś. Co kieruje dość solidnymi kopaczami aby zasili tak mierny klub jak Cracovia w tak słabej lidze? Co to znaczą kontakty,Rząsa wyciągnął potencjalnie dobrego grajka.
A tam sparing,w przypadku Skorży wiadomo,że później w lidze jest tak samo. Akcja pełny stadion rozpoczęta widzę:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Radomski i Ntibazonkiza są w Pasach dzięki Rząsie. I moim zdaniem to bardzo udane transfery.
|
Tak jak zapytałeś to nie pamiętam gdzie to czytałem, albo Guardian albo Kicker ale teraz za cholerę nie mogę znaleźć linka. Przy czym pamiętam że była to mała notka obok opisu reprezentacji Holandii. Ot zwykła ciekawostka że NEC traci talent za pół-darmo
ps. Czy wie ktoś za ile Glik poszedł do tego Palermo ? |
Wow, jego CV prezentuje sie naprawde fajnie...podstawowy sklad w Eredivisie musi robic wrazenie, w dodatku zaledwie 23 lata. Moze ktos go wprowadzil w blad i chlopak myslal, ze podspisuje kontrakt z Wisla :D?
Radomskiego przegapilismy, bo moglby skutecznie przynajmniej przez sezon zastapic Glowackiego. |
Cytat:
Glik od razu ma byc wypożyczony do jakiegoś innego klubu, bodajże Bari, o ile się nie mylę. |
Cytat:
Poza tym, nie wiem czy jest sens do takiego klubu jakim jest Wisła ściągać kogoś do łatania dziur na rok. |
Cytat:
|
Portugalski obrońca w Widzewie.
http://transfery.info/news-full-12639.html Ciekawy transfer. Były gracz Boavisty Porto i Arisu Limassol. Widzew powinien o górną połówkę tabeli walczyć raczej. |
Cytat:
|
Kolejny piłkarz który niczym nie ustępuje naszym Poczynaniom transferowym w tym okienku, do klubu średniaka ligi.
Który to już 10? 20? Myślę ze do zespołów reszty naszej ligi (Poza Legią nami i Lechem) trafiło lub trafi w to okienko właśnie około 20-25 ciekawych piłkarzy, którzy przynajmniej na papierze wyglądają co najmniej porównywalnie do naszych "wyczynów" (Bunoza, Cikosz, Jovanic Żurawskiego nie licze bo to powrót weterana a nie transfer czysto sportowy) A wielu z tych pikarzy ma papiery by być gwiazdoami w naszej lidze. CO prawda jak zwykle boisko wszystko zweryfikuje, bo nawet bdb piłkarze na naszych boiskach prezentują się często średnio, bo nie dają rady z siłowym stylem gry w piłkę u nas. |
http://www.igol.pl/article,23278.html
To byłby kolejny wielki powrot do polskiej ligi i to jaki do tego. |
Słyszycie co Kołtoń gada? Polonia daje niby 6 milionów zł za Sobiecha i Sadloka :lol: :lol: Niektórym to się w dupach poprzewracało
|
Cytat:
|
Ale co w tym dziwnego? To jest 1.5 euro za dwoch mlodych, zdolnych reprezentantow Polski. Wojciechowski ma kase, to i zespol chce stworzyc.
|
A ja myślałem, że w złociszach przepraszam za zamieszanie :-)
|
[QUOTE]
Ale co w tym dziwnego? To jest 1.5 euro za dwoch mlodych, zdolnych reprezentantow Polski. Wojciechowski ma kase, to i zespol chce stworzyc. [/QUOTE] Tacy tani? To kupie ich dla Wisly, tylko skandujcie przez chwilę nazwę nicka :P |
oj, nie czepiaj sie, milionow oczywiscie.
|
http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=7711
czyli Bruno w Polonii. Edyta: A wieści o Żewłakowie w KSP okazały się przedwczesne. Zawodnikowi chyba nie spodobały się proponowane zapisy w kontrakcie - umowa miała być "motywacyjna", czyli za grzanie ławy dostawałby grosze. |
Taki Bruno to dobra opcja. Szkoda że My rezygnuje od razu z piłkarzy z naszej ligi (sprawdzonych i już ogranych), nie tylko Polaków ale obcokrajowców również, właśnie jak Bruno, czy Micanski.
BTW A jak patrze na Clebera to żałuję że nie wzięliśmy (za darmo) takiego Pietrasiaka na stopera.... |
My w tym czasie bawimy się w negocjacje z Makinwami tudzież testy różnych misiaków.
Z Polonią pod kierunkiem Janasa już żartów nie będzie. |
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...bamba-w-lechu/ ....
Artjoms Rudnevs i Joel Tshibamba zostaną piłkarzami Lecha Poznań ... czyli działacze Lecha też patrzyli na wynik wczorajszego meczu :d żeby ich zakontraktować ;) |
Cytat:
|
Sensowne transfery Leszka bo fajnie powiększyli konkurencję w ataku. Dwóch piłkarzy młodych i ambitnych - na pewno gra w Lechu będzie dla nich jakimś tam awansem więc powinni się starać. Zakładając że Poznaniacy dojdą do fazy grupowej LE (co nie jest takie bardzo nierealne) rotacja w składzie będzie czymś koniecznym. Wyjdzie im bowiem wówczas na jesień około 30 spotkań (nie licząc reprezentacji dla kilku zawodników)- wynik imponujący, na pewno dla części naszych ligowych kopaczy nie do ogarnięcia bez spadku formu/kontuzji.
Owszem - odszedł Lewandowski - to dla nich niepowetowana strata. Ilościowo natomiast zyskali sporo, bo aż trzech zawodników ofensywnych, z których każdy stanowi jako takie wzmocnienei pierwszej jedenastki. I to może zaprocentować, nie grozi im wszak straszenie Legii/Wisły czy rywala z Europy jakimś Mikołajczakiem czy innym Chrapkiem... Okienko zatem mimo wszystko na plus - mają stabilny skład. PS - oczywiście to tylko gdybanie na podstawie artykułu - nie mam pewności, że faktycznie Lech ich kupił :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl