![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Mecz z gatunku, Anglia słaba ale Słowenia jeszcze słabsza.
|
Cytat:
|
no to Słowenia poza MŚ
|
to Słowenia wraca do domu :/
|
Kirm bedzie zaniedlugo na zgrupowaniu
|
Ale ch.. Amerykance .. szkoda Kirma, ogral by sie chlopak i zarobilibysmy jeszcze wiecej
|
no i w doliczonym czasie gry Stany wykopały Słowenię z awansu.
Dziwnie znajome :) |
Pier...olone Jankesy:/
|
No tak dosyć znajoma sytuacja.
W trakcie meczu Anglii mówiłem nawet do brata, że coś czuje powtórkę z naszej ligi dla Kirma. A Amerykanie mają po prostu farta, choć sytuacji mieli chyba więcej. Kirm chociaż szybciej wróci do Krakowa, choć w kiepskim nastroju. |
Dobrze
Przynajmniej uzbieramy 11 na mecz z Litwinami:-P co wcale takie pewne nie jest:rotfl: |
Cytat:
|
ale beka - jeszcze pokazywali jak trener Słowenii cieszył bo jeszcze nie znał wyniku z drugiego meczu :)
|
Cytat:
Bardzo dobrze że Słowenia odpadła, na awans nie zasłużyli a Kirm nie będzie się dalej kopał po czole;) |
Cytat:
No i w sumie dobrze ze USA weszlo bo graja lepiej od Slowenii. Poza tym ze Slowenia powinni wygrac ale sedzia im gola nie uznal. Fajnie gdyby byly powtorki wideo bo wszystko byloby sprawiedliwsze a tak to i tak ta sprawiedliwosc zawsze wychodzi na zero (no bo USA ze Slowenia zostalo pokrzywdzone a za to tutaj w ostatnich min sie wyratowali hehe) ale lepiej by bylo gdyby to szczescie nie musialo sie wyrownywac bo powtorki by za wczasu weryfikowały rzeczywistosc i USA juz by było ustawione po meczu ze Slowenia. |
Gmoch w studiu pomeczowym mnie zniszczył. Te jego "he he he he" działa lepiej od różnych substancji za które trzeba płacic.
|
A Jak zapatrujecie się na mecze Niemców i Serbów?
Ja widział bym to tak: Serbowie wygrywają i Ghana wygrywa, Serbowie z Jankesami a Ghana z Anglią. Szkopy out :D |
Anglia to taki sam poziom co Niemcy, najwieksi wrogowie Polskiego Narodu, od lat ze soba rywalizujemy, takze poza stadionem , te dwie ekipy nie powinny uczestniczyc w MS..
niech awansuje i Litwa, byle Niemcy odpadly |
Cytat:
|
Ty rzeczywicie masz 22 lata i interesujesz się futbolem? Nie wierzę.
|
A czy nie moze mi sie po 4 latach zapomniec jakie sa zasady na Mistrzostwach Swiata? Tak, mam 22 lata, interesuje sie futbolem ale wszystkich zasad nie musze pamietac. Juz wszystko wiem, mam swoj honor i przyznaje sie do swojego błedu. Algieria wygrałaby 2-0 z USA i miałaby awans. Nie musicie juz nic tłumaczyc, kazdy moze zapomniec. Teraz to i tak nie wazne bo Słowenii juz nie ma. Anglia z taka gra raczej daleko nie zajedzie.
|
Cytat:
Cytat:
|
nie róbcie jaj, Niemcy muszą wyjść (no, powinni). I Ghana. Ale tu się tak nie da. Albo - albo. Szkoda, że sobie jungsy pokpiły mecz z Serbami, byłoby jak powinno być :D
|
Amerykanie w pełni zasłużyli na pierwsze miejsce w grupie! Pokazali charakter i ambitną walkę , po za tym nie uznano im dwóch prawidłowych goli. Bardzo ujęli mnie swoją postawą.
Pomysleć, że Słoweńcy byli już tak blisko ( i to dwukrotnie, raz po pierwszej połowie meczu z USA i drugi po zakończeniu meczu z Anglikami, tyle, że tutaj jedynie przez chwilę). |
No tośmy Kirma sprzedali. Będzie kolejny Łobodziński w składzie...
|
Cytat:
|
|
Ehhh co ta Serbia robi, i dlaczego jeszcze nie prowadzi? Czy Australia ma chociażby matematyczne szanse na wyjście?
no tak , sprawdziłem , szanse jeszcze mają... |
Piękna bramka Ozila i Niemcy chyba w 1/8 finału. Serbia faktycznie tyle setek-0 bramek może im się do źle odbic
|
Andraż Kirm piłkarz, który nie zrobił ANI JEDNEJ akcji ofensywnej w tych mistrzostwach. Najsłabsze ogniwo w ofensywie słovencow.
|
Cytat:
|
Australia, Anglia, Stany. Anglosaski sposób widzenia sportu. Jak wyszedłem na boisko to walczę. Z szacunku do sportu , do kibiców, do przeciwnika. Amerykanie wydarli grając do końca awans. Angole zagrali by wygrać. Australia nie grała o nic (musiała by prawie 10 bramami wygrać z Serbami przy porównaniu do Niemców, a z pięcioma by równać do Ghany).
I grających o życie Serbów wykopująi. Nic za to namacalnego nie mając w portfelu. A nasi pytają wzorem Mariusza Lewandowskiego , co im ktoś z boku zapłaci , by się zechcieli przyłożyć w meczu dla nich o nic. Tu jest między innymi nasza piłka. Oprócz mizernych umiejętności mentalność pożal się Boże "byznesmena". W sumie to ich można podziwiać, że potrafią znaleźć frajerów co im taki taki ciężki pieniążek płacą. PS. A nie prosiłem, byście mi za szybko Fryców nie skreślali ? :D |
Australia rozpoczęła pościg za Ghaną, choć ciągle brakuje im 2 bramek
|
Ghana traci jeszcze jedna, Australikczycy wbijaja jedna i mamy tych drugich w dalszej fazie ;).
|
Wspaniale byłoby gdyby awansowali Australijczycy. Jakoś nigdy mnie piłkarsko nie przekonają drużyny z "czarnego lądu".
|
Australia odpada :(
|
Szkoda, ale Cahill zalatwil sprawe w I-szym spotkaniu. Glupia czerwona kartka i dlatego 0 : 4, gdyby byla inna roznica bramkowa, pewnie byloby inaczej.
|
najlepsze, że dla Serbii jeszcze nic stracone, strzelają jedną bramę, punktami równo z Ghaną a bramy są 3-3 przy 2-2 Ghany. Wtedy wejdą ? (należy pamiętać że w bezpośrednim Ghana wygrała).
|
Ale mi Australii szkoda...
Na pewno wstydu sobie na Mundialu nie przynieśli i mogą wrócić z podniesionymi głowami. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl