![]() |
No coz, Debreczynowi naleza sie brawa. Maja nasze 7 mln euro :)
A i Levski pewnie nie narzeka. Swoje tez zarobili, a do tego graja dalej w grupie LE. W tym momencie, az sie prosi aby po raz kolejny pogratulowac trenerowi Skorzy oraz jego podopiecznym, za to czego dokonali w miesiacu lipcu :evil: |
Węgry,Izrael,Szwajcaria....ręce opadają.Normalnie im dalej od Levadii tym moje w****ienie na nasz zespół narasta.
|
Szwajcaria akurat co roku kogoś ma, Basel było w drugiej rundzie kiedyś... To, ze Lech wygral z pograzonym od lat w kryzysie Grashoppersem nic nie znaczy. Tam sie liczy Basel i Zurich (o czym przekonala sie Legia - zostala zmieciona z powierzchni ziemii), ewentualnie Young Boys. Przeca nawet Thun gralo w LM..
|
Nasze piłkarzyki to frajerzy stulecia. Tyle wam powiem...
I choćby powygrywali resztę meczy w lidze po 5:0, to tej plamy nie zmarzą. Tak łatwo o LM nie będzie już nigdy. Za rok pewnie nie będziemy już rozstawieni nawet w 3. rundzie... |
Już nawet nie tyle szkoda LM co tej LE. Zwłaszcza tych pieniędzy rzekomo w budżecie zapisanych...
|
Cytat:
Cóż ten biedny Platini ma jeszcze zrobić by taki zaścianek jak my grał w LM ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nosz k**** Mnie tez nosi niemilosiernie. Ja tak latwo Levadii panu Skorzy i spolce nie zapomne,i dlatego te pierwsze zwycietwa w lidze srednio mnie cieszą. Zamienil bym ta dzisjsza super forme,na farfocel w Tallinie na 1;0 dla nas,zeby zagrac Debreczynem ,bo forma by juz wtedy przyszla Nosz,2 tygonie zabraklo a dzis byly by korki od szampanow. Ta liga Mistrzow to jakies przeklenstwo nasze. |
Cytat:
Cytat:
Wisła rządzi w Krakowie. Wisła rządzi w lidze. Świetnie. Ale poza coroczną majowo-czerwcową euforią g***o z tego wynika - w Europie błyszczą inni. Popatrzmy na chłodno, od jesieni 2003 roku Wisła praktycznie w ogóle nie rozwinęła się (pomijając inwestycje stadionowe i mniejszą rozrzutność w transferach). Sześć lat i pomimo wielkiego potencjału ten klub nie uczy się na błędach (wyjątkowo bolesnych, trzeba dodać). |
Cytat:
Bo na moje oko jak dotąd wszyscy solidarnie dają dupy, co powinno dać do myślenia optymistom twierdzącym, że Wisła miałaby duże szanse w meczach z Debreczynem i z Levskim. |
Cytat:
Polska piłka nożna ma wielkie tradycje, w poprzednim dziesięcioleciu Legia i Widzew godnie reprezentowały kraj w klubowych rozgrywkach. A Wisła kolejne szanse w mniej lub badziej głupi sposób marnuje. I teraz niektórzy chcą powiedzieć, że odpadnięcie w absolutnie KLUCZOWYM momencie z Levadią Tallinn to była porażka do jak najszybszego zapomnienia. |
Kamil Kosowski już w 2 minucie strzela na 1-0 dla Apoelu. Brawo Kamil!
Cypryjczycy szybko odrobili straty. |
Macie jakiś sprawny link do meczu APOELU ?
|
Mecz leci na Sopcascie
Tutaj znajdź : http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia |
Cytat:
W takim razie proponuje NATYCHMIAST zredukowac zarobki WSZYSTKICH (!!!) w klubie a pieniadze te zainwestowac w szkolenie dzieci i mlodziezy. A wlasciwie to nie proponuje a wymagam. To mogl byc nasz rok. Paradoksalnie mimo braku stadionu moglismy zaliczyc najlepszy finansowo i nie tylko sezon. A w kolejnej edycji bedziemy przygotowani wiec pewnie trafimy jak w tym roku Celtic albo Anderlecht (odpowiednio Arsenal i Ol. Lyon) :evil: |
Arsenal-Celtic karny z kapelusza
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A możecie powiedzieć dla kogo ten karny?
|
Dla Arsenalu, wykorzystany przez Eduardo
|
Aż się płakać chce jak Kosa strzela bramy w Champions League...:-/ (ciekawe co sobie teraz myśli Boguś C. :>?)
|
Kamil strzela brameczke i jest na najlepszej drodze do zagrania w LM :).
Celtic natomiast o klase gorszy od Arsenalu, oprocz Boruca i McGeady'ego nie ma kto grac. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja tez mam taka nadzieje. Fajnie bedzie poogladac 3 Polakow i Jeana Pauliste w LM :).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Słyszeliście Kołtonia? w przerwie meczu wku.. mnie ten koleś wiem, że prawde mówi ale wku mnie
|
A słyszałeś przed meczem, jak w studiu koleś gadał, że cieszy się przyjaźnią amikowców? Najchętniej wygarnąłbym mu gdzie ma Polska kuchenkorza, i w którym miejscu w lidze lokomotiv wronki się znajduje, i na którym miejscu w lidze zakończył rozgrywki. ŻEL mi go.
|
No, to prawda Cie 'wku', a nie koleś.
|
No to mamy Apoel w LM :).
Reszta wynikow tez zgodnie z przewidywaniami. |
Ciekawy jestem Wolfsburga,Rubinu oraz Bordeaux jak się zaprezentują w LM,bo kadry mają se takie. No może z wyjątkiem Francuzów. I czy ****a Cypr co roku musi mieć jakąś drużynę w LM?
|
Cytat:
|
Gratulacje dla Kosowskiego i Paulisty, udowodniają swoją wartość w APOEL-u. My za to mieliśmy w zamian sowicie opłacanych Niedzielana i Dawidowskiego.
Kontynuując wątek LM: oczywiście, że po przejściu Levadii Wisła byłaby niemiłosiernie krytykowana za odpadnięcie z przeciętnym Debreczynem. Byłby duży żal. Mielibyśmy rundę kwalifikacyjną LE na pocieszenie. Po przejściu Levadii i Debreczyna Wisła byłaby niemiłosiernie krytykowana za odpadnięcie ze średniakiem Lewskim (do tego z piłkarzami w słabej formie). Byłby żal. Mielibyśmy rundę grupową LE (6 meczów) i w zasadzie możnaby podsumować występy w pucharach umiarkowanie pozytywnie. Jeżeli talliński blamaż miał oszczędzić tych przykrości, to powiedzmy że się udało. Za to mamy kaca i zagwarantowane koszmarne wspomnienia na parę lat. Do trzeciej potęgi. |
Rok temu rozwaliliśmy mistrza Izraela 5:0, teraz mistrz Izraela gra w LM. Potrafi to ktoś wyjaśnić?
|
A tak na marginesie, patrząc na organizację gry i przygotowanie fizyczne Arsenalu stwierdzam, że dzielą nas od nich lata świetlne. Chciałbym dożyć chwili, gdy Wisła będzie grała na tym poziomie (a zamierzam żyć jeszcze ze 40 lat :-D).
|
kibic sukcesu - Ty nas nie porównuj do Arsenalu ale do APOELu albo Debreczynu. Chciałbym dożyć chwili, gdy Wisła będzie grała na tym poziomie :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl