Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4560)

szprotson 15.08.2008 18:52

o co chodzi z Węgrzynem?

Nie każdy ogląda taką żenade...

rafalek 15.08.2008 18:57

Śpiwali tak jak my na Moskala:D Tylko Węgrzyn Kazimierz..

kohprzem'68 15.08.2008 19:05

Nie spodziewajmy sie że na Kałuży poziom kibicowania podniesie sie o trzy klasy wyżej jeśli z trzeciej ligi przytachali tony słomy mieszanej z blotem na butach, sporo lat upłynie zanim część tego zużyją do budowy nowego stadionu .

KosaPS 15.08.2008 19:48

Ładna bramki Arki na 1:0, a teraz dzięki Hajcie mają karnego heh, którego nie strzelają :P

kreseq 15.08.2008 20:03

Zobaczylem tylko pierwsza polowe i...juz chyba nic nie zobacze :)

Pioruny co 0,5 sekundy,leje jak cholera, telewizja kablowa nie dziala...Od tych blyskawic jasno jak w dzien. Dziwnie ze net dziala :)

Ogryzek 15.08.2008 22:05

Arka wygrywa 1-0 w piłce wodnej. Niestety Górnik mimo takich warunków chciał grać w piłke zamiast grać na afere. Mecz przecietny a trener Górnika ma problem. Ma być co najmniej 5 miejsce na koniec a narazie jest falstart:)

Kijek 15.08.2008 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 586107)
Ma być co najmniej 5 miejsce na koniec a narazie jest falstart:)

A ile zostało kolejek do konca?

Ogryzek 15.08.2008 22:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kijek (Post 586125)
A ile zostało kolejek do konca?

A ty rozumiesz słowo falstart? :)

rafalek 16.08.2008 15:17

GKS-Piast nudny jak flaki z olejem. Mam nadzieję, że się jeszcze rozkreci. Aaa..i Japoniec sedziuje:D

Ogryzek 16.08.2008 15:35

Mecz na szczycie Bełchaów-Piast lider z wiceliderem:D

Ale kopanina. Nasz niedoszły napastnik (Costly) wg prasy brukowej - gra przecietnie:)

kreseq 16.08.2008 16:30

Costly to przeciez piach :) Nie wiem co i kto w nim widzial cokolwiek wiecej niz srednia krajowa ( zdanie bez sensu :) ).

Skosne oczy sedziego dosc osobliwe :)

Mecz nudny....Gdzie ten stary GKS...

Swietny sedzia. Musze przyznac ze sedziowanie na wysokim poziomie. Widac ze pilkarze rowniez potrafili ladnie podziekowac za sedziowanie :)

felipe 16.08.2008 16:57

W meczu na szczycie padł remis 0:0 :)

Teraz głos ma Wisła - zwycięstwo daje jej pozycję lidera z 2 punktami przewagi. Żałosne, ale w tej lidze na prawde nie ma z kim walczyć. Rywal nawet jak zagra mecz życia i zabierze nam punkty to potem potraci je w Wodzisłąwiu czy innych Gliwicach i wszystko wraca do normy...

kreseq 16.08.2008 17:05

felipe - Liga jest slaba. Mysle ze po 10 kolejkach Legia,Wisla,Lech - dowolne ustawienie. Cudow nie ma... Oczywiscie 4 bedzie Polonia Warszawa. Miedzy tymi druzynami bedzie walka. Poczekajmy i nie podniecajmy sie bo punkty stracic mozesz Ty i moge ja...w kazdym meczu. Odra - ciezki dla kazdego z gornej strefy, Polonia - Wiadomo kto tam gra....Poczekajmy. Nigdy nie mowi ze ktos traci punkty w jakims Wodzislawiu, bo Odra jako jedyna z dolnej czesci tabeli potrafi pokarac KAZDEGO.

Ogryzek 16.08.2008 17:09

Ciekawe jak zagra Mila i J.Gancarczyk w Śląsku. Mecz wazny dla obu zespołów. Jak Śląsk wygra jest w czołówce a jak Polonia to jest w środku stawki:)

luke1906 16.08.2008 17:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 586362)
Rywal nawet jak zagra mecz życia i zabierze nam punkty to potem potraci je w Wodzisławiu czy innych Gliwicach i wszystko wraca do normy...

tak się składa, że akurat Odra jest jedynym zespołem, z którym w zeszłym sezonie nie wygraliśmy
więc akurat przykład Wodzisławia nie jest zbyt trafiony

:)

felipe 16.08.2008 17:31

Chyba niezbyt zrozumiale się wyraziłem :)
Kluby, które podałem są zupełnie przypadkowe!
Chodzi mi po prostu o to, ze nie ma drużyn, które ew zwycięstwo nad Wisłą udokumentują serią 2-3 kolejnych spotkań bez straty punktów. Bo jeśli po dwóch kolejkach możemy mieć już 2 pkt przewagi nad resztą to chyba coś jest na rzeczy. Bełchatów sprawił tydzień temu niespodziankę, a w tym tygodniu juz roztrwonił tamtą zaliczkę, remisując z beniaminkiem - i wszystko wróciło do normy.

kreseq 16.08.2008 17:34

Felipe - Jesli reszta bedze punktowac regularnie to te wlasnie 3 punkty nie dadza wiele Odrze, ale dadza zbyt malo Wisle, Legii czy Lechowi :)

Poczekajmy i nie podniecajmy sie zbyt mocna. Jedni beda grac jak graja, inni beda grac coraz lepiej. Patrzac na poprzednie lata to Wisla i Legia beda grac coraz lepiej a Lech to niewiadoma, Polonia W-wa to juz inna bajka...
Tyle na temat.

luke1906 16.08.2008 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 586377)
Chyba niezbyt zrozumiale się wyraziłem :)
Kluby, które podałem są zupełnie przypadkowe!

Spoko, wiem o co Ci chodziło. Przykład Wodzisławia podałem, gdyż często widzę jak 'znawcy' jadą po nich jak po burej suce, a to właśnie Odra jest zespołem, z którym w niezrozumiały dla mnie sposób lubimy tracić punkty.

Jak sobie przypomnę mecz wyjazdowy z nimi w zeszłym sezonie to mnie telepie. Na szczęście od strony kibicowskiej było wtedy zajebiście :)

Ogryzek 16.08.2008 17:43

Sotirović zmarnował już 3 setki! To dopiero strzelec - tydzień wcześniej zmarnował karnego! Jakby miał lepiej ustawiony celownik to Śląsk spokojnie powinien wygrać z Polonią Bytom.

matt_1906 16.08.2008 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 586384)
Sotirović zmarnował już 3 setki! To dopiero strzelec - tydzień wcześniej zmarnował karnego! Jakby miał lepiej ustawiony celownik to Śląsk spokojnie powinien wygrać z Polonią Bytom.

Ja to widziałem troche inaczej. Respekt dla niego ze z tak trudnych sytacji oddal tak grożne strzały ;)

W Śląsku jest naprawde kilku ciekawych zawodników którzy ciągną ten wózek Mila,Gancarczyk,Sotirovic. Śląsk powienien juz prowadzic 2,3-0

Ogryzek 16.08.2008 18:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matt_1906 (Post 586396)
Ja to widziałem troche inaczej. Respekt dla niego ze z tak trudnych sytacji oddal tak grożne strzały ;)

W Śląsku jest naprawde kilku ciekawych zawodników którzy ciągną ten wózek Mila,Gancarczyk,Sotirovic. Śląsk powienien juz prowadzic 2,3-0

Masz racje - moze zbyt surowo potraktowałem Sotirovica.

1-0 Śląsk - Sotirović:)

matt_1906 16.08.2008 18:58

Dziś wg mnie zremisowal wygrany mecz, nie wiem czy to frycowe czy co ale kontrolowac mecz przez 90% czasu miec 10x wiecej sytacji i nie wygrac to trzeba sie postarac.

KosaPS 16.08.2008 19:34

Nic ciekawego nie gramy ale strzelamy.

PS
Ciekawe co z naszymi kibicami bo nawet ich nie słychać

e 16.08.2008 20:28

KSP 0-2 Wisla
0-1
http://pl.youtube.com/watch?v=N1d-KYTI0oI
0-2
http://pl.youtube.com/watch?v=i30k4C27mMY

Kijek 16.08.2008 22:13

Bydełko z Bytomia pokazało dzis "klase".

Idealny przykład aby nie dac komus licencji, i pier.... mnie ze "piłka nozna dla kibiców" - jak nie masz kasy nie grasz.

SZYMEK_TSW 16.08.2008 22:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kijek (Post 586599)
Bydełko z Bytomia pokazało dzis "klase".

A o co ci dokładnie chodzi ? bo jakiś niekumaty jestem, fakt oglądałem kilka minut ten mecz i jesli chodzi o doping to non-stop praktycznie ciupali nam i Śląskowi....ale kibiców Śląska nie było....
Coś podobnie Polonia która ciupała chyba tylko w początkowej fazie pierwszej połowy, jak z tego co wiem spora liczba naszych kibiców dotarła w czasie jej trwania lub pózniej

Ogryzek 16.08.2008 23:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SZYMEK_TSW (Post 586613)
A o co ci dokładnie chodzi ? bo jakiś niekumaty jestem, fakt oglądałem kilka minut ten mecz i jesli chodzi o doping to non-stop praktycznie ciupali nam i Śląskowi....ale kibiców Śląska nie było....
Coś podobnie Polonia która ciupała chyba tylko w początkowej fazie pierwszej połowy, jak z tego co wiem spora liczba naszych kibiców dotarła w czasie jej trwania lub pózniej

Ja widziałem jak jakis bytomski oszołom z trybun rzucał 2 razy kamieniem w Sotirovica ale na szczęście nie trafił! Moze o to chodziło. (Liga +)

e 16.08.2008 23:12

Cytat:

jak z tego co wiem spora liczba naszych kibiców dotarła w czasie jej trwania lub pózniej

Cytat:

(...)Czeka nas z całą pewnością bardzo smakowity weekend. Wprawdzie – jak pisaliśmy już wcześniej – do Bytomia nie pojedziemy, ale praktycznie wszystkie nasze krajowe zgody grają swoje mecze na Górnym Śląsku. Lechia zagra w sobotę w Chorzowie, Miedzianka zagra w Tychach, a Motor w Jastrzębiu. Wyłamała się tylko Wisełka, która zagra w Warszawie z miejscowym Groclinem.
(...)
fanslask.aha.pl

skttrbrain 16.08.2008 23:32

W lidze+ zaprezentowali stadion Polonii Bytom. To cudo nie powinno mieć licencji, szatnie w kontenerach? To nawet Warta ma lepsze :D
A oszołoma od kamieni mam nadzieję wyłuskano z publiki i zrobiono, co z nim należy.

hyh, cały czas nie mogę zrozumieć, jak tydzień temu mogliśmy przegrać z tym cieniutkim jak zupka Knorra Bełchatowem. Tydzień już mnie ta porażka uwiera. Jutro jest mecz prawdy. Trzeba wygrać, inaczej gadanie o walce o mistrza mozna schować między bajki.

MicK 17.08.2008 00:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skttrbrain (Post 586626)
W lidze+ zaprezentowali stadion Polonii Bytom. To cudo nie powinno mieć licencji, szatnie w kontenerach? To nawet Warta ma lepsze :D
(...)

Wasza kochana przyjaciółka, a nasza zdegenerowana sąsiadka z drugiej strony błoń też przez pewien czas lokowała się w takich kontenerach.
Może wejdziesz na ich forum i pośmiejesz się z nich?
Ubaw po pachy...

Pablo84 17.08.2008 00:28

Widzisz, to że cracovia przyjmowała gości w blaszanych barakach nikogo nie dziwi.

tommiyacht 17.08.2008 00:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skttrbrain (Post 586626)
. Jutro jest mecz prawdy. Trzeba wygrać, inaczej gadanie o walce o mistrza mozna schować między bajki.

e tam, nie przesadzaj. Macie dobrą pake i wspaniale morale po pogonienu Zurychu. A nawet jakby, to dopiero 2 kolejka, a recze Ci ze po pierwszej rundzie juz nie bedzie tak wiadomo kto bedzie mistrzem. Wróże Wam spokojnie miejsce pucharowe

Kijek 17.08.2008 00:42

Cytat:

A o co ci dokładnie chodzi ?

pokazali jak jakis malolat rzuca kamieniem w Sotirovica.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MicK (Post 586632)
Wasza kochana przyjaciółka, a nasza zdegenerowana sąsiadka z drugiej strony błoń też przez pewien czas lokowała się w takich kontenerach.
Może wejdziesz na ich forum i pośmiejesz się z nich?
Ubaw po pachy...

Dlatego nie wazne kto to czy Bytom czy Cracovia - nie spelniasz wymogow - wypierd.... a nie pisanie jakis durnych listów, jakies zusy, urzedy skarbowe i inne duperele.

To juz Łeczna ma lepsze zaplecze niz taki Bytom.
bez kitu zazenowałem sie..

w0lno. 17.08.2008 01:39

Gdzie można obejrzeć ten materiał n/t 'kontenerów' ?

K_2 17.08.2008 08:11

Co do licencji to pewnie sa niezle wały w PZPNie . Pewnie taki dzialacz PZPN z terenu ze Slaska + wlasciciel Polonii jada do Listka i mowia:"-K*rwa Michał dopuść nas ,pamietasz jak w 1986 roku poszedlem ci na reke" ,a Michał na to:"Kaziu no dobra ,ale to juz ostatni raz" i Polonia Bytom gra w Extraaklasie :D

Gwiaździsty 17.08.2008 10:17

Cytat:

Gdzie można obejrzeć ten materiał n/t 'kontenerów' ?
W canal+ w programie Liga+.
Mam nadzieje, że dzisiaj w Białymstoku kolejne nakłócie balonu.

Ar222 17.08.2008 10:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 586687)
Mam nadzieje, że dzisiaj w Białymstoku kolejne nakłócie balonu.

Patrząc na to, jak Jaga grała z Arką, to niestety wątpię. No chyba że Lech coś strzeli, jeśli wiecie co mam na myśli :>

kpn 17.08.2008 16:04

35sek i Odra 1:0 ! hahahaha nie moge :)

e 17.08.2008 16:07

Ladnie sie zaczyna... cisnac Odra, cisnac!

4fan_player 17.08.2008 16:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kpn (Post 586823)
35sek i Odra 1:0 ! hahahaha nie moge :)

Poczekamy, zobaczymy :) pamiętajmy że mecz trwa 90 minut :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl