![]() |
o co chodzi z Węgrzynem?
Nie każdy ogląda taką żenade... |
Śpiwali tak jak my na Moskala:D Tylko Węgrzyn Kazimierz..
|
Nie spodziewajmy sie że na Kałuży poziom kibicowania podniesie sie o trzy klasy wyżej jeśli z trzeciej ligi przytachali tony słomy mieszanej z blotem na butach, sporo lat upłynie zanim część tego zużyją do budowy nowego stadionu .
|
Ładna bramki Arki na 1:0, a teraz dzięki Hajcie mają karnego heh, którego nie strzelają :P
|
Zobaczylem tylko pierwsza polowe i...juz chyba nic nie zobacze :)
Pioruny co 0,5 sekundy,leje jak cholera, telewizja kablowa nie dziala...Od tych blyskawic jasno jak w dzien. Dziwnie ze net dziala :) |
Arka wygrywa 1-0 w piłce wodnej. Niestety Górnik mimo takich warunków chciał grać w piłke zamiast grać na afere. Mecz przecietny a trener Górnika ma problem. Ma być co najmniej 5 miejsce na koniec a narazie jest falstart:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
GKS-Piast nudny jak flaki z olejem. Mam nadzieję, że się jeszcze rozkreci. Aaa..i Japoniec sedziuje:D
|
Mecz na szczycie Bełchaów-Piast lider z wiceliderem:D
Ale kopanina. Nasz niedoszły napastnik (Costly) wg prasy brukowej - gra przecietnie:) |
Costly to przeciez piach :) Nie wiem co i kto w nim widzial cokolwiek wiecej niz srednia krajowa ( zdanie bez sensu :) ).
Skosne oczy sedziego dosc osobliwe :) Mecz nudny....Gdzie ten stary GKS... Swietny sedzia. Musze przyznac ze sedziowanie na wysokim poziomie. Widac ze pilkarze rowniez potrafili ladnie podziekowac za sedziowanie :) |
W meczu na szczycie padł remis 0:0 :)
Teraz głos ma Wisła - zwycięstwo daje jej pozycję lidera z 2 punktami przewagi. Żałosne, ale w tej lidze na prawde nie ma z kim walczyć. Rywal nawet jak zagra mecz życia i zabierze nam punkty to potem potraci je w Wodzisłąwiu czy innych Gliwicach i wszystko wraca do normy... |
felipe - Liga jest slaba. Mysle ze po 10 kolejkach Legia,Wisla,Lech - dowolne ustawienie. Cudow nie ma... Oczywiscie 4 bedzie Polonia Warszawa. Miedzy tymi druzynami bedzie walka. Poczekajmy i nie podniecajmy sie bo punkty stracic mozesz Ty i moge ja...w kazdym meczu. Odra - ciezki dla kazdego z gornej strefy, Polonia - Wiadomo kto tam gra....Poczekajmy. Nigdy nie mowi ze ktos traci punkty w jakims Wodzislawiu, bo Odra jako jedyna z dolnej czesci tabeli potrafi pokarac KAZDEGO.
|
Ciekawe jak zagra Mila i J.Gancarczyk w Śląsku. Mecz wazny dla obu zespołów. Jak Śląsk wygra jest w czołówce a jak Polonia to jest w środku stawki:)
|
Cytat:
więc akurat przykład Wodzisławia nie jest zbyt trafiony :) |
Chyba niezbyt zrozumiale się wyraziłem :)
Kluby, które podałem są zupełnie przypadkowe! Chodzi mi po prostu o to, ze nie ma drużyn, które ew zwycięstwo nad Wisłą udokumentują serią 2-3 kolejnych spotkań bez straty punktów. Bo jeśli po dwóch kolejkach możemy mieć już 2 pkt przewagi nad resztą to chyba coś jest na rzeczy. Bełchatów sprawił tydzień temu niespodziankę, a w tym tygodniu juz roztrwonił tamtą zaliczkę, remisując z beniaminkiem - i wszystko wróciło do normy. |
Felipe - Jesli reszta bedze punktowac regularnie to te wlasnie 3 punkty nie dadza wiele Odrze, ale dadza zbyt malo Wisle, Legii czy Lechowi :)
Poczekajmy i nie podniecajmy sie zbyt mocna. Jedni beda grac jak graja, inni beda grac coraz lepiej. Patrzac na poprzednie lata to Wisla i Legia beda grac coraz lepiej a Lech to niewiadoma, Polonia W-wa to juz inna bajka... Tyle na temat. |
Cytat:
Spoko, wiem o co Ci chodziło. Przykład Wodzisławia podałem, gdyż często widzę jak 'znawcy' jadą po nich jak po burej suce, a to właśnie Odra jest zespołem, z którym w niezrozumiały dla mnie sposób lubimy tracić punkty. Jak sobie przypomnę mecz wyjazdowy z nimi w zeszłym sezonie to mnie telepie. Na szczęście od strony kibicowskiej było wtedy zajebiście :) |
Sotirović zmarnował już 3 setki! To dopiero strzelec - tydzień wcześniej zmarnował karnego! Jakby miał lepiej ustawiony celownik to Śląsk spokojnie powinien wygrać z Polonią Bytom.
|
Cytat:
W Śląsku jest naprawde kilku ciekawych zawodników którzy ciągną ten wózek Mila,Gancarczyk,Sotirovic. Śląsk powienien juz prowadzic 2,3-0 |
Cytat:
1-0 Śląsk - Sotirović:) |
Dziś wg mnie zremisowal wygrany mecz, nie wiem czy to frycowe czy co ale kontrolowac mecz przez 90% czasu miec 10x wiecej sytacji i nie wygrac to trzeba sie postarac.
|
Nic ciekawego nie gramy ale strzelamy.
PS Ciekawe co z naszymi kibicami bo nawet ich nie słychać |
KSP 0-2 Wisla
0-1 http://pl.youtube.com/watch?v=N1d-KYTI0oI 0-2 http://pl.youtube.com/watch?v=i30k4C27mMY |
Bydełko z Bytomia pokazało dzis "klase".
Idealny przykład aby nie dac komus licencji, i pier.... mnie ze "piłka nozna dla kibiców" - jak nie masz kasy nie grasz. |
Cytat:
Coś podobnie Polonia która ciupała chyba tylko w początkowej fazie pierwszej połowy, jak z tego co wiem spora liczba naszych kibiców dotarła w czasie jej trwania lub pózniej |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
W lidze+ zaprezentowali stadion Polonii Bytom. To cudo nie powinno mieć licencji, szatnie w kontenerach? To nawet Warta ma lepsze :D
A oszołoma od kamieni mam nadzieję wyłuskano z publiki i zrobiono, co z nim należy. hyh, cały czas nie mogę zrozumieć, jak tydzień temu mogliśmy przegrać z tym cieniutkim jak zupka Knorra Bełchatowem. Tydzień już mnie ta porażka uwiera. Jutro jest mecz prawdy. Trzeba wygrać, inaczej gadanie o walce o mistrza mozna schować między bajki. |
Cytat:
Może wejdziesz na ich forum i pośmiejesz się z nich? Ubaw po pachy... |
Widzisz, to że cracovia przyjmowała gości w blaszanych barakach nikogo nie dziwi.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
To juz Łeczna ma lepsze zaplecze niz taki Bytom. bez kitu zazenowałem sie.. |
Gdzie można obejrzeć ten materiał n/t 'kontenerów' ?
|
Co do licencji to pewnie sa niezle wały w PZPNie . Pewnie taki dzialacz PZPN z terenu ze Slaska + wlasciciel Polonii jada do Listka i mowia:"-K*rwa Michał dopuść nas ,pamietasz jak w 1986 roku poszedlem ci na reke" ,a Michał na to:"Kaziu no dobra ,ale to juz ostatni raz" i Polonia Bytom gra w Extraaklasie :D
|
Cytat:
Mam nadzieje, że dzisiaj w Białymstoku kolejne nakłócie balonu. |
Cytat:
|
35sek i Odra 1:0 ! hahahaha nie moge :)
|
Ladnie sie zaczyna... cisnac Odra, cisnac!
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl