![]() |
Cytat:
PS czy koledzy zza błoń planują wspomóc "braci" na naszym stadionie:D |
Głowacki raczej nie zagra. Inaczej oglosili by decyzje dzien przed meczem. Skoro dzisiaj tak mowią i wiedzą co z wiezadlami itd tzn ze nie ma bata tego wykurowac w tydzien. tak mi sie wydaje
|
Cytat:
|
tak losowanie jest zawsze na Eurosporcie i zawsze o 12:00 , Bate Borysów pokonał Anderlecht Bruksela na wyjeździe 2:1 gdyby Wisła pokonała Beitar i wylosowała Bate Borysów który by przejęła rozstawienie w III rundzie było by pięknie
|
ja mam pytanie ma ktos moze na video sytuacje Sobola zeby wrzucic? bo mam ciagle wrazenie ze zostal on podciety przed polem karnym czego kamery w powtórkach nie pokazały a upadł dopiero 3 metry później i kazdy skupiał sie tylko na tym czy był karny...
|
regan - tam nie bylo zadnego kontaktu, ale widea nie mam
Co wd mnie zupelnie nie obciaza jego, to bardziej minus do reszty ktora stanela w tym momencie. A do panow co sami sobie 2 tygodniowego bana kroja po niepowodzeniu w rewanzu. Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie ale trzymam Was za slowo:> I prosze dac sobie spokoj z rozkminianiem 3 rundy.Przeca przegalismy pierwszy mecz a niektorzy juz uwazaja ze Beitar zostal pokonany. To jest straszne. |
Tutaj nie ma co dzielic skory na niedzwiedziu, tez wierze w nasz awans, ale poczekajmy do srody i wtedy myslmy o przeciwniku w III rundzie.. Wiadomo, ze jak wylosujemy Basel, to na pewno bardziej to pilkarzy zmobilizuje, ale bez przesady.
|
Cytat:
FC Barcelona (Hiszpania) Arsenal Londyn (Anglia) Schalke 04 Gelsenkirchen (Niemcy) Juventus Turyn (Włochy) Glasgow Rangers (Szkocja)/FBK Kaunas (Litwa) Olympique Marsylia (Francja) Steaua Bukareszt (Rumunia) Panathinaikos Ateny (Grecja)/Dinamo Tbilisi (Gruzja) IFK Goeteborg (Szwecja)/FC Basel (Szwajcaria) Olympiakos Pireus (Grecja) Fenerbahce Stambuł (Turcja)/MTK Budapaszt (Węgry) Szachtar Donieck (Ukraina) Anderlecht Bruksela (Belgia)/BATE Borysow (Białoruś) ACF Fiorentina (Włochy) Spartak Moskwa (Rosja) Dla mnie zaznaczone .No byc moze jeszcze ze Spartakiem moglibysmy powalczyc. |
Stawiam, ze Beitar trafi na BATE i to bedzie prawdziwa ironia losu.
|
juz bardziej ze spartakiem mamy szanse niz z fiorentiną
no tylko niech bate przejdzie anderlecht ^^ |
jak już zaliczyłeś niektóre z tych drużyn to dziwi mnie brak tak Szachtara i Marsylii, która straciła najlepszego napastnika niedawno.
|
Tak patrząc na te kluby możliwe do rozlosowania, to z ośmioma będzie trudno, a z drugimi ośmioma bardzo trudno.
Jakoś przed meczem w Jeruzalem miałem przeczucie, że Wisła przegra, nawet tak zagłosowałem na którejś sondzie (może nie wypada kibicowi?). Teraz mam przeczucie, że u siebie tak kibice poniosą piłkarzy, że wygrają i będzie awans. |
Cytat:
|
Przeskoczyło
Cytat:
Cytat:
Beitar jak najbardziej do przejścia. Wynik wcale nie jest zły, a Beitar okazał sie dużo mniej groźny niż wyglądało. Zdziwiłbym się gdybyśmy odpadli w meczu u nas. |
Beitar to jeszcze pukniecie, ale potem to możecie zapomnieć.
Sorry nie ma przebacz. Większość z tych drużyn jest poza zasięgiem Wisły (i każdej innej polskiej ekipy). Szanse macie z: FBK Kaunas (Litwa), Dinamo Tbilisi (Gruzja), MTK Budapaszt (Węgry), BATE Borysow (Białoruś), choć te ekipy nie jest pewne, że przejdą dalej. Choć będę Wam kibicował. Dla pocieszenia dodam, że Legia też w kolejnej rundzie zbierze bęcki na kogo by nie trafiła. Obiektywne spojrzenia z drugiej strony barykady. |
Za Głowe chyba Singlar zagra , bo pisali że w Czechach Peter grywał też na stoperze.
|
Z Liverpoolem na srodku gral Baszczynski ,i mysle ze tak bedzie z Beitarem ,bo z jednej strony Baszczynski ma doswiadczenie duze (choc coraz czesciej zdarza mu sie robic jakies dziwne kiksy) a z drugiej niestety Baszczynski ma juz swoje lata i szybkosc juz nie ta.
Ja bardziej obawiam sie o to ze Skorza przesunie na lewa pomoc Piotrka Brozka a na lewej obronie bedzie..Junior Diaz - to bedzie dopiero tykajaca przez 90 minut bomba Jest jeszcze opcja ,ze kontuzja Glowy nie jest tak powazna i bedzie mogl zagrac ,ale malo to prawdopodbne ,choc kto wie ,moze to zaslona dymna |
Cytat:
|
Cytat:
A co d rewanżu. Pi.Brozek moze grac na lewej obronie i pomocy, Diaz to samo. Wolałbym widziec Brozka w obronie bo jest bardziej pewnym zawodnikiem. |
Trafimy na Spartak Moskwa albo Juventus moim zdaniem bo my zawsze mamy szczęście do tych losowań ;/
|
Cytat:
Zdecydowanie tak. Diaz ma za mało pilnuje obrony; ciąg do przodu nie zła sprawa ale jemu zdarza się przesadzać. Piotrek tez nie jest wymarzony na tę pozycję ale od Diaza na pewno i lepszy i pewniejszy. Co do środka obrony to ciekaw jestem czy Singlara czy Baszcza tam Skorża postawi, bo wielu innych opcji to nie ma. Ktoś pisał o Sobolu na stoperze ale to chyba za duża strata w środku pola. |
Moze Kmiecik zagra na stoperze ,przynajmniej Abreu by sobie nie "po-główkował" :lol:
|
Gdyby ktos nie wiedział - losowanie jest dzisiaj na Eurosporcie o 12 (p. UEFA o 13)
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do obrony, to prawie pewne jest, że zagra Baszczyński, były już takie próby w sparingach, więc prawa to Singlar. A co do lewej pomocy - to opcje są dwie: Niedzielan, Dawidowski - ewentualnie Diaz. |
Cytat:
Jakby nie było to jedna z czołowych drużyn Serie A. Spartak też jest dla nas poza zasięgiem - niestety :( |
Co do składu na rewanż to na pewno na stoperze obok Clebera zagra Baszczyński - był tak próbowany w sparingach. Singlar na prawej obronie.
Najciekawsze jest to, czy Skorża zdecyduje się posadzić na ławce Cantoro - osobiście bardzo mocno wątpię. Na bokach pomocy zagrają najprawdopodobniej Boguski z Łobodzińskim. |
jest możliwość ze zagralibyśmy ze Spratą Praga ?? bo jestem nie zorientowany;)
|
Ma ktoś bezpośredni link do relacji z losowania ?
|
Diaz zdaje sie idealnie pasowac na lewa pomoc. Jest szybki, dynamiczny,ma drybling, jednym slowem przebojowy chlopak.
Tym bardziej ze bywal juz w roznych meczach ustawiany jako LP. W sumie mogloby byc to dosyc ciekawe doswiadczenie i raczej z pozytkiem dla druzyny. On mi tam pasuje. I pamietajcie. Rewanz wygramy 3, ew 4:1. zeby pozniej nie bylo ze nie mowilem. :-D |
Cytat:
http://www.kuszotv.pl/index2.php?id=...627215b7f0cb2b przy pomocy Sopcasta odpalisz, a losowanie jest na Eurosporcie |
Cytat:
|
ma ktos link do strony www z losowaniem?
DZIEKUJE :) |
|
Cytat:
Liverpool,Barcelona,Arsenal,Juventus,Fiorentina byle nie oni... Rangers/Kaunsas ;BATE - Anderlecht;Goteborg - Basel byle ktoras z tych |
Nie wiem jak wy, ale ja czuje w moczu Fenerbahce.
|
Właściwie to nie opłaca się trafić "średniaka". Chciałbym leszcza jakiegoś w stylu BATE, albo Basel. A jak nie to gruubo, żeby były duże wpływy z transmisji.
|
No to zaczynamy....
Transmisja dla niezorientowanych (video): http://video.uefa.com/video/Competit...raw_video.html |
Ja wierzę, że przejdziemy Izraelitów, jednocześnie czuję, że potencjalnym naszym rywalem będzie Marsylia - Chciałbym.
|
Bardzo chciałbym Arsenal
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl