![]() |
Cytat:
podbijam..... |
ulica Głowackiego- jaka to dzielnica? Łobzów? No i czy te rejony są Wiślackie? Od października zmieniam adres, wiec robię rozeznanie:)
|
Cytat:
Choć niektórzy z chęcią ugotowaliby kucharzy :lol: http://img110.imageshack.us/img110/4...resoviase6.jpg |
Cytat:
Towarzysze pomozecie?? |
Cytat:
|
emsi gdzie to bylo:shock:
|
Cytat:
|
czy któreś ogólnopolskie radio będzie transmitowało mecz Beitar-Wisła? Pomimo usilnych starań wylądowałem w autobusie w godzinach meczu... Kiedyś mecze międzynarodowe transmitowała Jedynka, ale patrząc po ramówce to te czasy minęły..
a jeśli znacie jakieś lokalne, w których może być tramsisja to też bym prosił - a nuż się uda! |
Zepsuł mi się komputer dzisiaj wczesnym rankiem próbowałem go włączyć nacisnąłem guzik nagle w sekundzie po uruchomieniu sie wyłączył i niereaguje na kolejne próby włączania. Czy ktoś tak już miał ??
co sie mogło zepsuć?? a ile zapłaciliście za naprawe?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktoś może, gdzie w Krakowie jest sklep Jack&Jones ?
|
Ciuchy były kiedyś w: Pasażu Rynek 13 (róg i Grodzkiej) oraz Peek and Cloppenburg w Galerii Krakowskiej
|
Cytat:
|
Aaa zapomniałam o pytaniu swoim.
Jak bywało przy wczesniejszych edycjach meczy pucharowych w Krk, bo nigdy nie miałam takiej potrzeby - przy karnecie była zniżka na bilet na LM/UEFA, ale czy tylko na ten sektor/miejsce co masz karnet czy można sobie zmienić sektor? (teraz rodzice mają na E karnety, a na Beitar bym na B chciała bilet). Dąło sie kiedyś? |
Cytat:
Podbijam:) |
Jakie dzisiaj będą numery w dużym lotku, bo kasa mi potrzebna :D!?
|
Cytat:
03,14,19,06,29,02 |
Cytat:
|
Cytat:
@Szymek_TSW - w RK będzie na 100%, ale w porze transmisji to ja również na 100% będę jakieś 300km od najbliższego jego nadajnika :) |
Kto będzie komentował jutrzejsze zawody w TVP2?
|
raczej Szpaq, na Igrzyska jeszcze nie pojechał, a LM to on zawsze komentował.
z innej beczki - nie wiecie może czy będzie dodatek do Przeglądu Sportowego, w kształcie Skarbu Kibica na całe igrzyska? taki jak był cztery lata temu na Ateny? fajnie wszystko było opisane, cały program zawodów co do minuty. |
Jest gdzieś w Krakowie wypożyczalnia gier na PS3? I jak to się rozkłada cenowo?
|
Cytat:
|
"Już to gdzies było" Mozecie mi wytłumaczyc o co chodziło w naszej riposcie podczas derbów??
|
Czy na koszulkach podczas meczu z Beitarem będzie reklama Salwatora, bo przepisy UEFA mają inne przepisy w tej sprawie, niż PZPN, ale nie wiem dokładnie jakie?
|
O której dokładnie rozpoczyna się mecz? Bo z jednych źródeł dowiaduje się że o 20 a z drugich że o 20:35
|
mecz o 20:00 (za UEFA.com)
|
Cytat:
|
Czy w jakimś pubie transmitują Wisła-Beitar?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie był kręcony teledysk do piosenki Fell "Pokonaj siebie"? Jakis taki zamek czy dwór ... To gdzies w Polsce? Jakby ktoś gdzieś znalazła info lub słyszał.
|
Cytat:
www.youtube.com/watch?v=cJiYJVMKWqM&feature=user styka :>? |
Cytat:
|
Co oznacza łacińska sentencja "Etre et Labore", zawarta w klubowym herbie Blackburn Rovers?
|
Cytat:
|
Sztuka i praca
|
Pytanie do Allegrowiczów: miał Ktoś kiedyś konto zawieszone? Jak długo moze trwac "odwieszenie"?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl