Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

As 13.02.2009 00:40

ja mam pytanie ktore pasuje do tego tematu jak piesc do nosa.

Jakiej firmy korki ma Mauro Cantoro? Zawsze gral w takich calych czarnych bez zadnego loga... nigdy nie moglem tego rozkminic. Wydawalo mi sie ze kiedys mial Nike z czarna lyzwa ale na zdjeciach z Estepony widac ze jego obecne buty to nie Nike.

Gryzie mnie ta kwestia, wiec jesli ktos wie to prosze o odpowiedz.

rafiABG 13.02.2009 00:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez As (Post 673199)
ja mam pytanie ktore pasuje do tego tematu jak piesc do nosa.

Jakiej firmy korki ma Mauro Cantoro? Zawsze gral w takich calych czarnych bez zadnego loga... nigdy nie moglem tego rozkminic. Wydawalo mi sie ze kiedys mial Nike z czarna lyzwa ale na zdjeciach z Estepony widac ze jego obecne buty to nie Nike.

Gryzie mnie ta kwestia, wiec jesli ktos wie to prosze o odpowiedz.

dokladnie ta sama kwestia dręczy mnie już kilka lat,ale nie wiem czy to nie są Lotto przypadkiem lub któraś z tych firm "niżej półki"

gdsmk 13.02.2009 01:54

http://galeria.wislakrakow.com/20090...g/nikol/67.jpg

No name'y ? na podeszwie też nie ma żadnego logo :)

http://www.sfd.pl/Mauro_Cantoro_i_je....-t461574.html

HanysKce 13.02.2009 02:18

a mnie sie wydaje, ze Cantoro po prostu pastuja se buty czarna pasta przed kazdym meczem i zaciera wszelkiego innego rodzaju kolory, tak zeby nikogo nie reklamowac, zeby nie robic zadnej firmie darmowej reklamy.

ale to woz problem ni moj :-P

Watts 13.02.2009 08:20

Nie dam głowy, ale obiła mi się kiedyś o uszy informacja że Mauro gra(ł) w butach firmy Mizuno.

szprotson 13.02.2009 09:56

hmmm
podeszwe maja jak worldcupy or copa mundiale, ale ni chuja by mial 3 paski
no w mizuno gra dużo playerów a Ameryki Płd.
znaczek zamazuje sam

Proud 13.02.2009 12:20

nie wiem co to za buty..ale jak na nie patrze to wydaje mi się że są bardzo wygodne...:)

najlepsze buty to podobno Copa Mundiale...też takie tradycyjne, ale nie wiem czy któryś z Wiślaków w takich gra...

dj_ibutti 13.02.2009 12:23

Nie wiem co tu rozkminiać, jakoś buty mu nie pomagają w celności :rotfl:

szprotson 13.02.2009 15:53

no widzisz. dlatego teraz trzeba mu podesłac rooneyowe nike totale i będzie celność !

Coach 13.02.2009 16:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 673222)
Nie dam głowy, ale obiła mi się kiedyś o uszy informacja że Mauro gra(ł) w butach firmy Mizuno.

Wlasnie mialem to napisac, na niektorych galeriach z meczy widac taki ciemno fioletowy czy tam granatowy znaczek Mizuno, nie wiem czy nie ma go tylko na wewnętrznej stronie butów

Nitrox 13.02.2009 16:34

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html -----> wywiad z Małeckim

element 16.02.2009 14:27

Małecki i Ćwielong - nocne rozmowy cz. I
http://www.youtube.com/watch?v=oBLgroZctQE

maTyS. 16.02.2009 16:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 673222)

tak zamazuje sobie czarnym pisakiem bądź flamastrem znaczek bo widocznie tak lubi.jest to firma Mizuno.

element 17.02.2009 07:24

Cytat:

W naszym najnowszym materiale z hiszpańskiej Estepony z "Pepe" i "Małym" rozmawiamy o kobietach, tatuażach, ideałach. Dowiecie się między innymi co robi Patryk zaraz po przebudzeniu, kto jest większym śpiochem, obżartuchem, kto niebawem się żeni... A to jeszcze nie wszystko. Zaprosimy do Suwałk, pozdrowimy Kubę Wojewódzkiego, a w drugiej części Marcina Baszczyńskiego. Dlaczego? Zapraszamy do oglądania pierwszej części naszych nocnych rozmów z Patrykiem Małeckim i Piotrem Ćwielongiem.

cz I http://www.youtube.com/watch?v=oBLgroZctQE
cz II http://www.youtube.com/watch?v=Wu-x-cEk-90

Johnny B 17.02.2009 17:44

Brama to jeszcze nic, przeczytaj ile błędów popełnił Mario w tym meczu.

vote-for-mikey 17.02.2009 20:14

co do laczków Mauro, ale też trochę obok.

słyszeliście kiedyś o instytucji "Szewca" i produkcji butków na zamówienie? :D

radekogi 17.02.2009 20:16

co do butów Mizuno, to niektóre modele są droższe od "adasiów" i "najek" :)))

karolinalgw 18.02.2009 21:58

Dzis w GKazimierz widziałam Dawidowskiego. Widocznie formy szuka podczas zakupów ;p oby tylko jakiejś kontuzji nie złapałam chodząc miedzy wieszakami :D

kristos 19.02.2009 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 677418)
Napisze tylko tyle - Marcelo wcale nie gra dobrze głową. Wg mnie jest to jego mankament.

ma 150 wzrostu,nie jest Brazylijczykiem i w ogóle to jest biały.

wislak68 19.02.2009 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 677418)
Już więcej nie rozmywajmy tego wątku. Napisze tylko tyle - Marcelo wcale nie gra dobrze głową. Wg mnie jest to jego mankament.

A co do transferów, a właściwie ich braku to niestety ale to było do przewidzenia. Ciekawe czy jeszcze lastminute zakontraktują jakiegoś bramkarza, czy pozostaniemy z Cebanu i Pawełkiem. Oj Cleber chyba bedzie musiał harować za 5 żeby nie bylo strzałów w naszą bramkę zbyt duzo

Nie to żeby rozmywać ale wyboldowany fragment brzmi conajmniej kontrowersyjnie. Może jednak coś więcej?

zim zum 19.02.2009 20:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kristos (Post 677574)
ma 150 wzrostu,nie jest Brazylijczykiem i w ogóle to jest biały.

haha i co z tego? zobacz jak pewnie wykorzystuje swój wzrost po stałych fragmentach gry. Lansujecie tego Marcelo a on wcale nie jest lepszy niż Kokoszka z tego co aktualnie pokazuje

wislak68 19.02.2009 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 677588)
haha i co z tego? zobacz jak pewnie wykorzystuje swój wzrost po stałych fragmentach gry. Lansujecie tego Marcelo a on wcale nie jest lepszy niż Kokoszka z tego co aktualnie pokazuje

ale to chyba dwie różne sprawy. Dobra gra głową nie polega tylko na wykorzytywaniu stałych fragmentów (choć i tu mysle trzeba dać mu chwile czasu a zacznie strzelać bramy, w Brazyli strzelał). W grze obronnej praktycznie żadna górna piłka nie dochodzi od przeciwnika jesli M jest w pobliżu. Zgarnia wszystko.

Jeśli chodzi o opinie w sprawie Kokoszki i M to myślę sobie że jeśli nprawde tak myślisz to zaczynam mieć wątpliwości w sprawie wartości Twojego porównania Rodneya i M.

kristos 19.02.2009 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 677588)

ale ja wcale nie mówię ,że kokoszka jest gorszy od Marcelo

Rodri86 19.02.2009 21:24

Witam Wszystkim :)

I to jest to, nam już nic nie pozostaje tylko rozmowa o byłych czy obecnych zawodnikach Wisły bo o tym Beto poza tym że potrafi się zastawić z piłką to dobrego nic więcej nie można powiedzieć <miejmy nadzieję, że to nie wszystko co potrafi> ale pocieszające jest to że jak sobie przypomnę jak niegdyś 1 raz w akcji widziałem Diaza w lidze to się zastanawiałem co ten chudziutki, słabiutki fizycznie chłopaczyna robi w polskiej lidze <tak nim poniewierali, że co chwilę lądował na murawie> ale się chłopak przystosował do polskiej "piłki" <i za ten transfer trzeba na pewno pochwalić osobę J.Bednarza jak i za sprowadzenie do klubu Marcelo który w mojej ocenie jest lepszym zawodnikiem od Kokoszki> Ale Pamiętajmy liczy się Jakość a nie ilość :D:D Przypomnijcie sobie Hiszpańskie "gwiazdy" z Legi he:P

zim zum 19.02.2009 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak68 (Post 677596)
ale to chyba dwie różne sprawy. Dobra gra głową nie polega tylko na wykorzytywaniu stałych fragmentów (choć i tu mysle trzeba dać mu chwile czasu a zacznie strzelać bramy, w Brazyli strzelał). W grze obronnej praktycznie żadna górna piłka nie dochodzi od przeciwnika jesli M jest w pobliżu. Zgarnia wszystko.

Jeśli chodzi o opinie w sprawie Kokoszki i M to myślę sobie że jeśli nprawde tak myślisz to zaczynam mieć wątpliwości w sprawie wartości Twojego porównania Rodneya i M.

Gra głową to był jeden z przykładów. Po prostu uważam, że Marcelo czy Jirsak mają dobrą otoczkę medialna i tyle. Wielkie nadzieje i oczekiwania i plany a rzeczywistość wcale nie jest tak różowa. Niestety brakuje nam klasowych transferów i z byle kogo próbujemy robić nie wiadomo jaką gwiazdę i tyle. Marcelo nie wyróżnia się niczym szczególnym wg mnie i takie jest moje zdanie.

wislak68 19.02.2009 23:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 677670)
Gra głową to był jeden z przykładów. Po prostu uważam, że Marcelo czy Jirsak mają dobrą otoczkę medialna i tyle. Wielkie nadzieje i oczekiwania i plany a rzeczywistość wcale nie jest tak różowa. Niestety brakuje nam klasowych transferów i z byle kogo próbujemy robić nie wiadomo jaką gwiazdę i tyle. Marcelo nie wyróżnia się niczym szczególnym wg mnie i takie jest moje zdanie.

No cóż zaczęliśmy od R żeby dojść do M. Twoje zdanie do którego masz oczywiście prawo. Według mnie Marcelo zdecydowanie się wyróżnia i myślę że czeka go duża kariera. Zobaczymy.

zim zum 20.02.2009 08:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak68 (Post 677789)
Zobaczymy.

Masz racje. Wrócimy do rozmowy po sezonie :)

arti 20.02.2009 08:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rodri86 (Post 677661)
Witam Wszystkim :)

I to jest to, nam już nic nie pozostaje tylko rozmowa o byłych czy obecnych zawodnikach Wisły bo o tym Beto poza tym że potrafi się zastawić z piłką to dobrego nic więcej nie można powiedzieć <miejmy nadzieję, że to nie wszystko co potrafi> ale pocieszające jest to że jak sobie przypomnę jak niegdyś 1 raz w akcji widziałem Diaza w lidze to się zastanawiałem co ten chudziutki, słabiutki fizycznie chłopaczyna robi w polskiej lidze <tak nim poniewierali, że co chwilę lądował na murawie> ale się chłopak przystosował do polskiej "piłki" <i za ten transfer trzeba na pewno pochwalić osobę J.Bednarza jak i za sprowadzenie do klubu Marcelo który w mojej ocenie jest lepszym zawodnikiem od Kokoszki> Ale Pamiętajmy liczy się Jakość a nie ilość :D:D Przypomnijcie sobie Hiszpańskie "gwiazdy" z Legi he:P

Ilość też się liczy. Bez 16-tu konkretnych grajków do gry możemy zapomnieć nawet o głupim MP.

Czopens 20.02.2009 11:02

O tym już na każdej stronie piszą;
http://www.futbol.pl/index_2501.php?...a82fdd577d114c

gdsmk 20.02.2009 14:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 677852)
Masz racje. Wrócimy do rozmowy po sezonie :)

może się wtrącę, ale wydaje mi się, że Marcelo będzie, po Brożku, naszym najlepszym piłkarzem w tym sezonie. Szczególnie w środku pomocy. Dowody już w przyszły piątek.

zim zum 20.02.2009 18:09

W pucharze ekstraklasy Garguła zagrał 3 minuty i zmiana, bo jakaś kontuzja.

edit: coś z kolanem :/

Fernando Redondo 20.02.2009 18:11

Kontuzja więzadła przyśrodkowego:)

St@chu 20.02.2009 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fernando Redondo (Post 678267)
Kontuzja więzadła przyśrodkowego:)

Ten uśmiech to trochę jakby mało adekwatny do sytuacji...

mic 20.02.2009 19:03

Slyszaliscie tego cepa w TV ? Gargula dostal w glowe, to mu sie noga zablokowala i krzywo stanal :lol:

Pusiek 20.02.2009 20:09

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37360,t...l?ticaid=178a5
Skręcenie stawu kolanowego...przeje###ane..
Może być jak z Niedzielanem jak przyjdzie do nas

manson777 20.02.2009 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pusiek (Post 678410)
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37360,t...l?ticaid=178a5
Skręcenie stawu kolanowego...przeje###ane..
Może być jak z Niedzielanem jak przyjdzie do nas

Niedzielan zerwał więzadła
to chyba jest jednak jakaś różnica
czyż nie?:foch::>

Pusiek 20.02.2009 20:28

Czyż tak kolego manson...ale fakt jest taki, że gość jest kontuzjogenny tak jak Niedzielan...i o to mi chodziło........

ciacho 20.02.2009 20:45

Największą bekę to ja mam teraz z Bełchatowa, że go nie puścili do nas, a i tak im się teraz do niczego nie przyda.Byli zachłanni to mają.

Coglin 20.02.2009 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciacho (Post 678438)
Największą bekę to ja mam teraz z Bełchatowa, że go nie puścili do nas, a i tak im się teraz do niczego nie przyda.Byli zachłanni to mają.

bardzo zabawne.
najzabawniejsze to bedzie jak w lecie przyjdzie do nas z kontuzja i bedzie siedzial na trybunach :evil:

felipe 20.02.2009 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pusiek (Post 678427)
Czyż tak kolego manson...ale fakt jest taki, że gość jest kontuzjogenny tak jak Niedzielan...i o to mi chodziło........

Po prostu są to 2 chodzące szroty, niestety...
Zdarzają sie tacy piłkarze - Błaszczu, Grzelak z Legii itd.

Osobiście nie rozumiem sensu oferowania najwyższego kontraktu takiemu piłkarzowi, pisałem o tym już dawno.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl