![]() |
Wpuszczę kogoś na swój karnet na sobotni mecz. Trybuna D, 25 zł. Chętni na priv.
|
Sprzedam bilet na E , 25 zł
|
Cytat:
|
na A za 50 zeta tam ktoś chce sprzedać! a w kasach po 40,45 jest ich pełno na ten sektor. Jak kiedyś powiedziałem na sektory o standarcie A i B to 20max bo inaczej puchy, patrz derby
|
Kupie bilet na D, pisać na priv albo GG 6624871
|
Kupię bilet na D --->priv
|
Kupię 2 bilety na D pisać na priv albo na gg -> 5278256
|
Kupie 3 bilety na E - priv
|
jakie sa szanse ze jutro w kasach beda bilety za dyche na D?
|
Mogą być... z tego co mi wiadomo jest jeszcze sporo tych biletów w kasach
|
no to lajtowo:)
|
Nie wiecie moze od ktorej godziny otwarta jest budka z biletami? Na oficjalnej jest napisane, ze od 12, a na stronie SKWK, ze od 12.30..
|
kupie na D.
|
Nie wiecie czy sa jeszcze bilety na D??
|
W kasach jeszcze są
|
A jak to jest z ta karta kibica, jak bede kupowal bilet w kasie to rowniez bedzie znizka 5 zl??
|
W kasie kupisz tylko papierowy bilet, wiec doplacasz ta oplate manipulacyjna. Jezeli bedzeisz kupowac w WS, to oni Ci nabija na karte i placisz normalna cene
Edit: ale nie w dniu meczu |
Cytat:
W dniu meczu nie można już nabywać biletów na karty chipowe. Dostępne są jedynie wejściówki w cenach 35 zł (sektory D i E) oraz 45 zł A i B. |
Mam do sprzedania bilet na s.A - 30zł. Ktoś chętny ?
|
Cytat:
123.... |
Jak to jest z biletami? Zostanie ich na tyle żeby przed meczem za 10 zł kupić?
|
Cytat:
Poza tym na derby mozna bylo kupic na kazdy z sektorow poza D, wiec nie spodziewajcie sie ze na Jadze wszystko wykupia |
a gdzie mozna kupic te bilety za 10zł? W kasach normanlnie?
|
Jeżeli zostaną to w kasie przy sektorze D.
|
potrzebny bilet na D - PRIV
|
Jest ktoś chetny na bilet na sektor A za 25zł? PILNE. Piszcie na Priv!
|
Mam bilet na s.A za 20 zl - ktoś chętny ?
|
A ja mam pytanie, Gdzie można kupić bilet w okolicy Oświęcimia, czy musze jechać po bilet aż do Krakowa. Nie piszcie że są przed meczem bo np, na Legię wolałbym mieć bilet wcześniej, bo nie chce jechać nadaremno.
|
Cytat:
|
kupie bilet D na dwie godziny przed meczem za 10 zł ??
|
To zależy czy nie zostaną wykupione wcześniej.
|
Witam,
Chętnie kupię 4-5 biletów na sektor A lub B na mecz z Górnikiem za 20zł. GG: 5499472 poz |
ale on chce kupić za 20 :D
|
Jak chcecie kupić to jedzcie do WŚ
|
Jak myślicie będą jeszcze bilety na D przed meczem?
|
Cytat:
|
będziesz sępił od brata po szalu na biletach ?? :D za takie przysługi to niech Ci piwko postawi a nie ;D
będą bilety na D raczej przed meczem w dniu meczu, nie ? |
Cytat:
Nie kupuj, łaski bez. :foch: |
słuchajcie mam taka sprawe: byłem dziś na reymonta po bilet, zakupiłem go na sektor E, ale niestety po powrocie do domu okazało sie, że nastąpiły pewne wydarzenia losowe, które nie pozwalają mi być niestety na tym meczu :( i teraz moje pytanie jest następujące, czy nie odkupiłby ktos odemnie biletu??
|
Czego się czepiacie- z tego co czytałem wyżej to w dniu meczu na D można kupić za 10 zł, a ludzie oferowali bilety na A lub B za 20 zł...
Ponawiam propozycję- chętnie kupię 4-5 biletów na mecz z Górnikiem (sektor A lub B) za 20zł. poz |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl