![]() |
No i kupon w dupsko juz po pierwszym meczu :D
|
Cytat:
kurde.. kolejny kupon pod rzad do dupy;/ jak tak dalej pojdzie to zbankrutuje --------------------------------------------------------------- jutro sie odegram;) |
a mi tylko wieden nie wszedl 4 raz z rzedu 1 mecz nie wszedl!!!!!
inne mecz ejzu sie koncza |
to może kameleon zaczni grać systemami ...
|
Na sobotę..
Bochum-Cottbus 1 2.10 Hannover-Leverkusen 1 3.00 Arsenal-Fulham 1 1.45 Le Mans-Le Havre 1 1.80 Sochaux-Nice 1 2.30 Lazio-Bologna 1 1.75 za 2 to wyciągnięcia 119. Dortmund-Hoffenheim 0 3.10 Everton-West Bromwich 1 1.50 Athletic Bilbao-Sevilla 0 3.10 Espanyol-Real Madryt 2 1.85 Juventus-Napoli 1 1.60 za 2 też i do wyciagnięcia 76.80 :>:>:> |
te kupony Agnieszki calkiem calkiem a drugi identyczny jutro stawiam:P w pierwszym to Sochaux takie zdradliwe:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
AEK-Xanthi 1 Juventus-Napoli 1 Hamilton-Rangers G. 2 Middlesboro-Liverpool 2 Mouscron-Anderlecht 2 Espanyol-Real M. 2 wklad 5zl dow wygrnia 77 co myslicie??:P |
kameleon2323 np. rozpisowe 3z4 4z5 3z5 itp :) ;)
|
dla Agnieszki i całej reszty.
Arsenal Injuries/Suspensions Cesc Fabregas Emmanuel Adebayor Tomas Rosicky Theo Walcott Eduardo Mikael Silvestre a skoro tak to ja zagram inaczej... Arsenal - Fulham X oraz Arsenal - Fulham 0-0 DW oraz Arsenal - Fulham under2.5 jak wiadomo Fulham na wyjazdach nie postrzela, a Arsenal z kolei ostatnio w ogóle nie strzela. ja dziś tak spróbuję. |
Witam
Moje typy na dzisiaj : Hamburg - Wolfsburg 1 kurs 1.87 Hetha - M.gladbach 1 kurs 1.52 |
2041 Ostrava - Zizkov 1 1.57
2065 Arsenal - Fulham x 3.85 2144 FC Brugge - Roeselare 1 1.30 2200 Aris - Trasivoulus 1 1.32 kurs: 10.37 2064 Everton - West Brom. 1 1.51 2101 Rochdale - Grimsby 1 1.52 2109 Woking - Burton 2 1.70 2304 Juventus - Napoli 1 1.62 kurs: 6.32 |
PrawdziwośćDlaGry:
Ależ ja o sytuacji kadrowej Arsenalu doskonale wiem. Tak długo lista kontuzjowanych to nic nowego. Przed meczem z Romą było identycznie a jednak udało im się "jakimś cudem" wygrać. Ostatnio typowałam remis w lidze i był, teraz typuje wygraną bo remisy mi się znudziły, szczególnie te 0-0. Zresztą jeżeli oni myślą o tym aby mieć chociaż to 4 miejsce w lidze, muszą się sprężyć i zacząć wygrywać bo inaczej lipa. A i jeszcze trochę statystyk ;) --> dotychczas Fulham nie wygrał żadnego meczu wyjazdowego, a w 13 spotkaniach zdobył ledwie 3 gole. Więc typy.. SetantaSports: 2:0 SkySports: 3:0 Kanonierzy.com: 2:0 ..są chyba dość trafne. Oby :D |
WiselkaMLP
Ja dopiero zaczynam grać ale wydaje mi się że jeżeli kamelon ropisze kupon 4 z5 to bedzie miał gówniane pieniądze do wygrania ??? czy dobrze myślę ??? |
Cytat:
|
a jak myślicie taki kupon(troche dla zabawy):
Partizan-Crvena Zvezda X Olympiakos-Panathinaikos 1 Porto-Sporting 1 Broendby - Fc Kopenhaga 2 i drugi już do wysłania: Siroki Brijeg-Slavija1 AEK Larnaca-Apoel Nikoz.2 Espanyol-Real M.2 Cracovia-Piast G.1 AEK Ateny-Xanthi1 Szkocja-Wlochy1 za 10 zl do wygrania 90 |
Cytat:
|
odnośnie ARS-FULHAM jak by ktos zapomniał to przypomne ze to sa DERBY,a jak wiadomo DERBY rządzą sie swoimi prawami... takze typy PrawdziwoscDlaGry wydaja sie byc bardzo dobre:)
ja na dzis z hokeja tak dla zabawy: 1.kupon: Kovalchuk - strzeli (2,49) Ovechkin - strzeli (1,9) Parise - strzeli (2,21) kurs:10,46 2.kupon: HIFK - Blues +2,5 HPK - Pelicans +2,5 Karpat - Ilves +2,5 Tappara - SaiPa +2,5 kurs:14,44 nad piłką jeszcze myślę :) |
ostatecznie wyszło mi tak:
Arsenal - Fulham X @4.3 ->10zł Arsenal - Fulham DW 0-0 @9.5 ->10zł dubel terminator: Arsenal - Fulham under 2.5 Dortmund - Hoffenheim over 2.5 ako:2.8 -> trzycyfrową stawkę większą niż 100zł i mniejszą niż 400zł. (czyt. do 14 się zastanowię, ale skłaniam się ku 300zł) ewentualnie dołożyć któryś z meczów Seria A Lazio albo Juve i zagrać tripelka za 150 (ako ok.4.5) ale chyba zostanę przy dubel terminator. dubel zostaje. ale... Nie mogę przejść obojętnie obok kursu na Napoli. Fakt, że ostatnio stracili formę, ale liczę na przełamani. Juve już napsuli krwi w coppa italia doprowadzając do dorgywki karnych. może dziś się przełamią? bo jeżeli tak to nawiążą walkę z drużynami nawet z czołówki. Nie ma co szaleć ze stawką, aczkolwiek Serie A to Seria A i wszystko się może zdarzyć.. Za drobne: Juventus - Napoli 2 @6.80 |
Uważam, że Arsenal w końcu wygra.
Ostatnio strasznie męczą kibiców swoją grą, ale z Romą wygrali. To pewnie był dla nich taki mecz na przełamanie i spokojnie ograją Fulham. Ja stawiam 2-0. |
a ja dzis postawilem mocno zachowawczy kuponik;)
Arsenal - Fulham 1 Juventus - Napoli 1 Hamilton - Rangers 2 Sparta Praga - Budejovice 1 Chelsea - Wigan 1 Celtic - St Mirren 1 FC Brugge - Roselare 1 tak jak w życiu - moze wejdzie moze nie;P |
Na jutro stworzylem jak narazie to :
KOMBINACYJNY 0-10-2 : West Ham - Manch.City 1x 1.35 Panionios - PAOK 1x2 1.00 Numancia - La Coruna x2 1.35 Betis - Villarreal x2 1.35 Usuń Trofense - Amadora 1x 1.35 Siena - Genoa 1x2 1.00 Lokeren - Gent 1x 1.35 Vejle - Nordsjaelland 1x 1.35 Panthrakikos - Asteras 1x 1.35 Santander - Osasuna 1x 1.35 Malatya - Diyarbakir x2 1.35 Karpaty - Chernomorets 1x 1.35 kurs (staly ustalony dla tej kobinacji) : 20.11 |
Evgeny Koroloev - Christophe Rochus 1 @1.75
HK 36 Skalica - Dukla Trencin 1 @1,45 ako: 2.53 -> 100PLN kolejny z cyklu dubel terminator. |
ale liverpool daje dupy ;/ JA .......E....................
|
Cytat:
ale Bochum kuzwa straszy :P z Cottbus gra jak obstawiacie Jage z Arka ? ja 1 na dzis Jaga-Arka 1 Bochum-Cottbus 1 3-2 Porto-Sporting 1 Valenciennes-Lille 2 Bilbao-Sevilla 2 kurs ogolny-55.94 na jutro Odra W-LKS 1 Inter-Roma 1 Lyon-Rennes 1 Brema-Bayern 2 Manch.Utd-Tottenham 1 kurs ogolny-42.96 tak postawilem zeby mi sie nie nudzilo w domu :) Cytat:
Ty myslales ze Lpoo'll wygra a dostal 2-0 |
myslisz ze bayern wygra z werderem?????? u sb dostal w dupe 2:5:P
|
Cytat:
swoją drogą... 15/26 meczy Arsenalu w tym sezonie to był under 2.5 i tak jestem na minus narazie bo za 150 zł zawalił mi mecz under/over. SetantaSports: 2:0 SkySports: 3:0 Kanonierzy.com: 2:0 fachowo typują : ) edit: piona piona :D a jaką ja mam satysfakcje z DW :D |
Cytat:
Ale jaka satysfakcja z tego czystego remisu :) PrawdziwośćDlaGry piona !! |
Cytat:
walony Arsenal... gram od wtorku i nic;/ jak pech to pech..... |
Cytat:
|
Cytat:
ale mam nadzieje ze przynajmniej Tobie sie uda:-) powodzenia i pozdro:-) |
jeżeli te fora są tak profesjonalne to powinieneś się na nich wzorować i wiedzieć że ako 7 zdarzeniowe wchodzi 5 razy na 100 albo i mniej ;) pozdro, powodzenia dalej i bez napinki ;)
|
Grzesiek Liga angielska to nie polska gdzie pare dni wczesniej znasz wynik :):) wiec zadne forum nie da Ci pewnosci :)
|
jakie typy na jutro?:P
|
kameleon2323 co chwile pytasz jakie typy na jutro,
Sam nic potrafisz rozpoznać się w meczach,statystykach i ułożyc kupon ?? :-) |
Bobic a co ci to przeszkadza że pyta ??:P Jak nie on to kto inny zada to pytanie:]
|
Dziś Espanyol wygra z Realem. Kurs ponad 4. Warto zaryzykować za jakąś dyszkę.
|
Cytat:
|
Cytat:
wszystko zalezy od meczy na jakie stawiasz... ale jesli wolisz stawiac 2 mecze na kuponie to powodzenia;) ja nie mam kasy na taki komfort to tez dlatego postawilem te 7 meczy.... powodzenia w grze;) bez napinki Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl