![]() |
Cytat:
|
Sivakow szuka gry , Ale też Podbeskidzie nacisnęło nas i nie gramy swojego. Zleli ten mecz widać 3 zmiany są wymagane.
btw dziwić się czemu tak gramy musimy ściągnąć z dwóch podobnych do Meliksona i będzie gitara. Cupial na pewno się bardziej rozchorował po tej 1 połowie :D |
Cytat:
|
Żurawski słabo, ale napastnik żyje z podań, a tych nie ma.
Kirm - nie stwarza żadnego zagrożenia. Mały - coś tam szarpie, ale jego dośrodkowania są niecelne. Guła - odejdź człowieku, nawet piłki poprawnie nie umiesz podać! Kompletnie niewidoczny, dużo strat. Sobol - jeśli Wilk utrzyma formę, to Radek może stracić miejsce w składzie. |
Chciałbym aby wszedł Rios Jirsak i Melikson ;) nie chce mi się wierzyć,że Rios przegrywa sportowo walkę z Żurawiem..;| który gra tak,że dramat..napastnik bez szybkości to nie napastnik..wyjątek to Franek ale on na boisku myśli więcej niż cała nasza 11 ;)
|
Cytat:
|
Cieńciała wyłączył Żurawskiego??? Cieńciała wyłączył wszystkich!!! Hahha Spokojnie na boisku jest Patryk!!!
|
Cytat:
I do tych co piszą, żeby wyluzować itp, jeśli to takie normalne, że gramy słabiej od 1 ligowca, że kolejny raz połowa drużyny przechodzi obok meczu to dlaczego są takie ceny za bilety na PP?? Nie uważacie, że powinny być o wiele niższe albo nawet za darmo? Za Co przepraszam się płaci ? Oby Maaskant dotarł do ich mózgów .......... |
żadnych zmian !
|
Z negatywow :
- Tradycyjnie Zurawski. Jak na niego patrze, to jest mi go zal, bo wyglada na kogos komu ktos kazal grac za kare, a on w dodatku nie ma sily zeby biegac za pilka. Tu chyba juz tylko wrotki spalinowe cos by pomogly. - Sziwakow. Nie podzielam pozytywnych opinii (m.in. Mielcarskiego) na jego temat. Uwazam, ze jest zbytnio niezdarny, za malo agresywny i zdeterminowany Z pozytywow to chyba tylko tyle, ze nadal jest 0:0 mimo ze Podbeskizie non-stop nacieralo i przesiadywalo na polowie Wisly,marnujac na szczescie swoje okazje i multum rzutow roznych |
Cytat:
|
:O i już byłoby 0:1 gdyby nie Pereiko. Świetna prognoza na II połowe :(
|
Cytat:
|
Widzieliście jak teraz Garguła podał wprost do przeciwnika, a nie do Kirma wychodzącego na wolne pole? Jeśli w takiej sytuacji nie potrafi pokazać, że zna się na tworzeniu gry, to powinien iść na emeryturę.
|
dlaczego Bunioza wykonuje wolne to nie wiem.
|
Cytat:
I znalazł się ten co chodzi ....... |
Maskant ich po meczu rozniesie....No i Żuraw........
|
Żuraw, lewa noga drewno, prawa noga drewno, głowa cegła.
|
szacun Żuraw!!!;/ Co się z niego zrobiło??
|
Cytat:
|
no to ja juz wiem dlaczego nie przegrywamy jeszcze z Podbeskidziem.. nie ma Jacka Broniewicza.. jest jakis problem z martwica tkanki...oj.. jak pech to pech..
|
Powoli się rozkręcają, po pierwszej bramce powinno już być znacznie lepiej. (OBY)
|
Cytat:
|
Kurcze, niektórzy piłkarze przyjezdnych mają nienaganną technikę, może by się Kirm czego nauczył, nie nalegam!:D
|
no widzę że już bramka dla Wisełki "wisi" w powietrzu !! :D Wisełko wygraj mecz...
wchodzi Melikson |
jest Maor :D
|
Trzeba dać im czas na zgranie. A PP to dobry poligon tym bardziej ze Podbeskidzie się mocno stawia i nasi będą mieć dobre przetarcie przed Ruchem.
|
Melikson wejdzie.... :D
|
Wchodzi nasze WUNDERWAFFE...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl