![]() |
do X LO okolo 140 pkt.... do kazdej klasy mniej wiecej 140...
|
Ja do VII się dostałem a punktów 149 a nie byłem ostatni :P
|
Idzie ktos do tech. mechanicznego 17?...
|
Do VII około 145-148 do wszystkich, a do uniwersyteckiej okolo 157 :) Ktoś prócz mnie idzie? :)
|
Cytat:
Mój kumpel tam idzie :) |
Cytat:
|
taa a klasa B prawdopodobnie liczyć będzie 40 osób narazie tyle jest przyjetych na 32 miejsca.
|
Wie ktoś jaki był próg do II ? Bo miałem 161 i mi brakło ;/
|
Cytat:
|
Z tego co widziałem to próg do ZSE1 na Kapucyńskiej wynosił coś ponad 70 pkt. Jak ja 3 lata temu składałem papiery, to próg wynosił ponad 100 pkt. Strasznie się poziom obniża.
|
Nie wiecie jak mogę jeszcze próbować do VII się dostać gdy już się dostałem do X? Jest jakaś możliwość?
|
Chyba w drugiej rekrutacji.
|
Nie nie , złożyłeś papiery do X ? Jeśli nie to możesz podejść do VII , i zapytać się czy ktoś czasem nie zrezygnował z miejsca w takowej VII. Jak ktoś zwolnił to będziesz musiał zapytać ludzi którzy tam rekutują czy jest możliwość dostania się do szkoły z taka ilością pkt.
|
Cytat:
Odpisz na priva , bardzo Cię proszę. :) Zeby nie bylo offtopa, to wszyscy do liceum idziecie?;> |
Kurde,nie dostałem się do VII mając 149pkt...
|
Cytat:
Ja Technikum :D na Loretańskiej.... Ktoś może tam się dostał z was ?? |
Cytat:
|
Jakbyś nie zaniósł świadectw, wyników egzaminu itp. do X to byś mógł spróbować szczęścia w drugiej rekrutacji :P
|
No ale babka tak proponowała a bałem się że zostanę na lodzie ale wg. nie powinno mieć dużego znaczenie czy ktoś nie ma szkoły i chce się dostać czy ma i chce zmienić.
|
Papiery zawsze możesz zabrać(wiem to z własnego doświadczenia). Śledź na Omikronie jak piszą jak się zmieniają miejsca jak widzisz że są wolne to idziesz z podaniem o przyjecie iloscią punktów i oni Ci powiedzą czy Cię przyjmą czy nie. Wtedy oni proszą dokumenty miejsce Ci zaklepią, a dokumenty im w godzinę doniesiesz.
|
DO ZSŁ na kierunek technik telekomunikacji ktoś sie dostał??
|
Trójka, trójka. Ktoś się dostał ? Ktoś już chodzi ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiesz ile miał pkt ostatni przyjęty na liście w ZSŁ ?? bo ciekawy jestem czy bym się załapał i porównałbym z ZSE bo w sumie te 2 szkoły to najlepsze informatyczne w mieście :) |
ostatni miał 102pkt do informatyka ale są w tym roku 4 klasy informatyczne ja byłem 51 na 124 na liście :) miałem 137pkt :d
|
e to bym się załapał miałem 116 pkt i byłem 30 na 71 , ale lepszy dojazd mam na ZSE... czas pokaże czy to był dobry wybór :)
|
trzeba było się do internatu walnąć jak ja :) jest na terenie szkoły :)
|
Mam pytanie, jest taka opcja , że jak złożyłem papiery a chce zmienić szkołe to z tej szkoły pierwszzej mogą mi nie wydać potrzebnych papierów?
(wiem , że masło maślane ale.. ale do zrozumienia;) PS. ktos na kamienskiego idzie? do zespolu szkol elektrycznych?^ |
muszą Ci wydać, bo to twoje dokumenty. i lepiej by było żebyś przyszedł z rodzicami, bo w sumie to jesteś niepełnoletni, więc mogą mieć wąty...
|
Ktoś do VII jeszcze idziejak cos to pw.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl