![]() |
Cytat:
Beto po 1 ma zaległości treningowe po 2 jest od Clebera większy:) Po 3 to nie wiem czy coś z niego będzie, ale zastawiać się umie, co pokazuje w każdym meczu. Zobaczymy. Ja bym mu dał conajmniej z 1 rok czasu. Przy takiej rekomendacji(grał w podstawowym składzie repry U...) też byś dał mu szasnsę... |
Jeszcze Łobo musiał zejść :/ żeby to nie było nic groźnego.
|
Sędzia w tym momencie kończy spotkanie, na szczęście nikt nie ucierpiał, sytuacja się uspokaja....
no skrót musi być zacny ..... DAWAC dawac tych ruskich po mordzie!! |
Mogliby się przynajmniej nauczyć trochę boiskowej, pozasportowej agresji- to by naszym wyszło na dobre :)
|
1-1. który to już remis Wisły tej zimy? ;)
|
Cytat:
Poza tym Skorża płacze,że potrzebuje drugiego napastnika od zaraz. A tutaj ściągnął gościa, który bynajmniej do gry od zaraz się nie nadaje. Nie rozumiem tego za bardzo,szukam logiki w tym ale chyba nie znajdę. |
Marszałku,
Dudu i Beto to nie jest ten sam typ napastnika. Dudu jest dużo niższy (za wikipediąDudu ma 179 cm a Beto 190 cm). W praktyce to oznacza że brakuje mu centymetrów żeby grać wysuniętego tarana, czyli coś o czym jak sądzę myśli MS w przypadku Beto. Czy to sie uda to już zupełnie inna sprawa... |
Cytat:
|
Czy nasz Beto, to B.Radowanowicia brat? Obym się mylił .
Taaa wiem, po kontuzji, nie zgrany , szuka formy , rozkręci się . Dawidowski jak zwykle pewny punkt okresu przygotowawczego , sztabu medycznego , rezerw i ME. eeh.. Szkoda że "Vanstratatata" nie miał za dużo do roboty , ciągle nic nie wiemy. |
W ilu meczch oglądaliście tego Beto że niektórzy z was już go skreślili? Wiem że może nie być wzmocnieniem od razu pierwszej 11 ale wole to niż nic nawet jeśli w ostatnim meczu sezonu zacznie grać. Tego australijczyka też nie ma po czym oceniać.
|
Cytat:
|
W przeciwieństwie do tamtych pilkarzy można liczyć na to że Beto ma umiejętności i potencjał .
Brazylia to duży kraj o wiadomo jakich tradycjach,tam raczej nikt przez przypadek nie gra w reprezentacjach,tym bardziej nie bywa odkryciem . Trenują raptem miesiąc ,nawet jeśli nie będzie grał tego czego sie od niego oczekuje ,z czasem powinno być tylko lepiej . Na gotowego napastnika nas niestety nie stać ,zresztą ja nawet wolę taki kierunek ,niż jakiś drewno które tam jakoś grałoby w naszej lidze . |
Cytat:
|
Wydaje mi się że pewnie Vanstrataan będzie chciał niższy kontrakt od tych pozostałych, jest za darmo. Jeżeli jest zbliżony poziomem do Słowaka,a lepszy od Cebanu to z czystej sympatii dla byłego gracza Juve dałbym mu u nas pograć:) Słowak jakoś nie przypadł mi do gustu(chce sporą pensję podobno).
PS. Przynajmniej latem Skorża dostanie gotowego zawodnika którego spokojnie wprowadzi do pierwszej 11 bez żadnego przygotowywania. |
Wy się cieszcie że macie tego Beto, gorszy on napewno od Dawidowskiego nie będzie... co wy w obecnej sytłacji byście chcieli, może Toniego ? Niemacie kasy na transfery to cieszcie się z tego że chociaż jest jakaś nadzieja że jego talent wystrzeli na ligę, tam już chyba nawet w sparingu asystę miał a to już tyle co Łobodziński w tym sezonie dla Wisły zrobił. Pozdro ^^!
|
Wszyscy widzicie Beto jako napastnika strzelającego bramki, a on ewidentnie jest przez trenera w sparingach ustawiony jako cofnięty zgrywający piłki do ofensywnych bocznych. Niestety w tej rundzie musimy wszystko wygrywać i nie będzie czasu na ogrywanie Brazylijczyka.
|
Pewnie na poczatek bedzie gral w ME zeby podlapac kondycje.
|
Skorża dwa tygodnie temu w wywiadzie powiedział że Beto to jest melodia przyszłości.Mam nadzieje że w miare szybko sie zaaklimatyzuje.Jeśli ktoś posiada umiejętności to myśle że nastąpi to prędko
|
Podobno Łobo kontuzje złapał. Znowu chłopina nie przepracuje całego okresu przygotowawczego i znowu nie zaprezentuje nam na wiosnę jak znakomitym jest skrzydłowym.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepiej żeby Patryk na ten poziom szybko nie wszedł. Bo Leo go powoła i mu namiesza w głowie.
|
Tylko z poziomu Zahorskiego ktoś może zrozumieć talent Łobodzińskiego. Nie każdy z nas ma dar dostrzegania International level. Poza tym runda szykuje się znamienita dla Łobo, będzie mniej kibiców, a jak jest mniej ludzi to jest ciszej, a jak jest ciszej to Łobo.....właśnie,potrafi dośrodkować. Znaczy on tak mówi. Podejrzewam, że wtedy włączy mu się level.
|
wie ktos czy na meczu ze Slowakami w Krakowie wpuszczano kibicow? (wiem wiem byl zakaz, ale czy wpuszczali normalnie)>? bo nie wiem czy na Piast sie wybierac za tydzien.
|
|
koncowka miażdży
|
Cleber tam tak jedzie na szpadzie:)?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl