![]() |
rav
Przemyślaną istotą tego zdjęcia, jest nie tylko piłkarz wyłącznie kojarzony z Wisłą Kraków, ale także logo na jego kolszulce " TFK" . Manipulacja informacją ma swoje granice nawet w Korei Pólnocnej. Jak widać w Polsce nie ma żadnych. Ps. zobaczcie jak wygląda, prawdopodobnie poprawiona informacja na Onecie, być może wskutek protestu WK :lol: Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ta giełda to nie jest dobry pomysł ;) @kot, Myślę, ze to raczej pośpiech a nie przemyślana istota zdjęcia. Ale skutki dla Wisły opłakane... |
Cytat:
|
Cytat:
W tej chwili robisz to samo, co dziennikarze z Wisłą. |
Cytat:
|
Cytat:
Z poprzedniego postu jednak wyglądało na to, że twierdzisz, iż Legia zdobyła tytuł w taki właśnie sposób:D eee nie wszystko było po 1-0:-P Ręki nie dam sobie uciąć za to, że wszystko było cacy i ok, ale póki co zero sygnałów(złych) jest w tej sprawie. |
Cytat:
|
Rozdu_ca mnie fakt , że ( przez jakiegoś B. który jak widać całą "sportową" karierę poświęcił na prostytuowanie i kręcenie wałków) Wisełka i my kibice mamy komuś udowadniać , że nie jesteśmy wielbłądem.
Klub ma zarząd , rzecznika, przedstawicieli , prawników i PR-owców. Gdzie komunikat, protest lub wyjaśnienie rzeczywistych faktów. Jeśli jakies medium odmówi sprostowania to dziękujemy i nie zapraszamy na R22. |
Ten Blacha jak byłw Groclinie to tylko za czasów Skorży czy tez wczesniej za Radolskiego ? Sadze ,ze dzialalnosc tego Blachy dotyczyla klubow sprzed Groclinu ,bo Drzymała ,który sie kreowałna pasjonata piłki nożnej raczej by nie dawał przyzwolenia na kupowanie przez Groclin meczów pod stołem
|
Jak to nie, jasno mówi, że Groclin musiał "dostosoać się do panujących zasad" ... ale oczywiście NIE chodiz o kupowanie ...
A co do pracy Blachy ze Skorżą to ten go ściągnął do Groclinu ze Znicza. Bo znali się ze studiów. |
Cytat:
Rozbawił mnie też do łez swoim wtorkowym oświadczeniem niesławny kopacz Piotr R. z klubu L. Poznań (celowo piszę L. żeby nie pomylono z klubem A., który jak już niektórzy zauważyli też jest z Poznania ;-) ). Nigdy meczu Lecha nie sprzedał - ale kibiców bardzo przeprasza. ;-) Jeśli nie sprzedał - to ... po co przeprasza? |
Cytat:
Sprawa z B. i z mediami jest taka... że jak piszę darotsok.. trzeba dziennikarzyny poustawiać ktoś nie napisze sprostowania... sprawa jest jednoznaczna... (jeszcze szkodliwość dla trenera Bahra, który też mógłby być Andrzejem B.) akurat nam się stadion remontuje... będzie mniej miejsca dla mediów... najwyżej będą mecze relacjonowały sportowe strony Naszego Dziennika i Gościa Niedzielnego... Dziwie się że przy tylu kłamliwych artykułach żaden zarząd się na ten krok nie odważył... |
A może Reksiu nie sprzedawał, a kupował mecze dla Lecha :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1...wiadomosc.html
Mecze, które pan Święs sędziował: http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=52&id_sezon=63 |
E tam , to dopiero stopięćdziesiąta czy sto osiemdziesiąta czarna owca w piłkarskim stadzie.
Lato powie że to nic takiego, "dobry chłopak był" , wszyscy powiedzą że go nie znali, na oczy nie widzieli i wogóle czas zakończyć tą wstydliwą historię , Euro się zająć i Benhauerem a nie jakieś tam wymyślone korupcje. Widzę że meczów Wisełki mało sędziował , nie do przekręcenia były czy co? |
O, w meczu Górnik Łęczna - Lech dał Krygerowi czerwień w 37 minucie :D Czyżby się chłopaki nie dogadali? Chociaż grali z Łęczną, czyli też dobrymi gagatkami w tych sprawach. Nawet karnego dostali na 1-1. Myślę, że Lech powinien ten mecz podać jako przykład, że to oni zawsze byli pokrzywdzeni, a nie, że oni krzywdzili. Ehh.. gdyby tylko istnieli.
|
teraz słowa PDW nabieraja nowego znaczenia
|
Przy okazji Blachy słusznie zauważono - nie najlepiej wygląda sytuacja Skorży. Nie rozumiem, czemu Pan Maciej wziął ze sobą Andrzeja B. na tak eksponowane stanowisko.
Rozumiem, znajomości. Ale przecież w "środowisku" na pewno o Andrzeju B. krążyły plotki. Albo więc Maciej Skorża jest bardzo naiwny, albo ma talent do zawierania niewłaściwych znajomości. Jest też ostatni, najgorszy wariant którego nie chcę na razie w ogóle rozpatrywać. |
Jestem ciekaw czy będę chcieli Maćka przesłuchać :) gdzie oni pracowali razem jeszcze? W Dyskoboli tylko?
|
Cytat:
Nie spodziewałem się. |
Cytat:
Myślałem, że od Jagi już się odczepili:shock::shock::shock: No to Franek I liga |
Mam nadzieję, że szybko wrócą. Smród unosił się długo, ciekawe kto następny...
|
Cytat:
Może WD chce jak najszybciej degradować? Póki jeszcze może. |
stanowisko klubu:
http://www.jagiellonia.net/index.php...lnosci&id=3138 Cytat:
|
strasznie szkoda Jagiiii..:((
|
szkoda, nie szkoda. sprzedawali/kupowali to wypad. nie ma litosci dla nikogo.
|
To dopiero będą jaja jak od następnego sezonu dopiero lecą na twarz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl