![]() |
Cytat:
Savić, Mak, Yeobah, Carlos, Boguski, ewentualnie Kuba, Buksa, Szot. Osiem chłopa na dwie pozycje. |
Cytat:
Zapomniales o Madembo ;-) No i Chuca tez od bidy moze tam grac. Z klasycznych skrzydlowych mamy Savicia, Maka i Yeobaha. Kuba to raczej nie ma ochoty na skrzydle biegac. A cala reszta to zawodnicy, ktorzy graliby na skrzydle z musu. Stad pewnie pomysl nad kolejnym zawodnikiem, ktory dalby szersze pole manewru jesli chodzi o chocby zmiany nie mowiac o wyjsciowej jedenastce. Natomiast pytanie raczej nie do mnie. Ja bym go nie przedluzyl gdybym decydowal, szczegolnie gdybym wiedzial ze przyjdzie Savic i Yeboah, majac juz Maka i Carlosa. |
https://transfery.info/amp/aktualnos...a-rynku/139735
Trochę info na temat potencjalnych ruchów transferowych, ewentualnych zmian na stanowisku trenera |
Cytat:
Chuca to niewypal, a na skrzydle to już całkowicie. On nie ma dynamiki do grania na tej pozycji. |
Cytat:
|
Przed Covidem zaczynał właśnie się rozkręcać i bardzo fajnie w środku wyglądać (2 mecze pamiętam na pewno), nie skreślałbym go, przypomnijcie sobie ile czasu Kostal, Kolar czy Arsenic (a nawet Brlek) potrzebowali by zacząć grać na przyzwoitym poziomie. Tylko czy to jest możliwe przy Skowronku, przy ktorym taki Żukow jako najlepszy def pomocnik ligi zaczął grać jak łajza?
|
Cytat:
Jagielonia - Chuca 0 minut Zagłębie - Chuca 0 minut Korona - Chuca 0 minut Płock - Chuca 0 minut Cracovia - Chuca 0 minut Lech - Chuca 0 minut Jakie ty spotkania oglądałeś? |
No to nie pamiętam kiedy, ale był krótki okres czasu co Chuca regularnie zaczął grać zamiast Savicevica jako playmaker i zaczynał fajnie wyglądać, nie chce mi się szukać kiedy to mogło być, może mi się przyśniło ;) nie strzelił żadnej bramki ani nie miał asyst, ale fajnie potrafił podać, zabrać się z piłką do przodu... może jeszcze za Stolarczyka to było?
Nieważne, ważne jest to, że jeśli on ma zacząć cokolwiek pokazywać to tylko na tej pozycji właśnie, ale nasz geniusz chce z niego zrobić jak nie skrzydłowego, to def pomocnika... |
Cytat:
|
Cytat:
Yeboahowi wystarczyło kilka minut żeby pokazać że jest na poziomie CO NAJMNIEJ MELIKSONA a Chuca jest zwyczajnie przecietny |
Cytat:
|
Cytat:
|
Levis,
no... ma lepsze warunki fizyczne :P pomeran, a co powiedzial bajkopisarz miga? Ja w Beqiraju dostrzegam jakosc. Mysle sobie, ze nie jest przygotowany do sezonu. |
Cytat:
Obczaiłem poprzedni klub i jego występy (na flashscore). Przed pandemią styczeń i luty wyjściowy skład i grał praktycznie wszystko. Później 4 sparingi w maju zagrali, ale nie znalazłem składów. Czerwiec i lipiec Netanya w grupie spadkowej i zagrał w pierwszym meczu, 2.06, wszedł w 72 min. Kolejne 6 spotkań poza kadrą, ale na wiki piszą że 7.06 poprosił o opuszczenie klubu. Wyglądałoby więc, że od lutego jest bez grania, to by trochę tłumaczyło dlaczego jest tak słabo. Nie najlepiej też świadczy o nim samym, ale rozumiem, ze nie każdy piłkarz jest w stanie sam się przygotowywać i utrzymać w formie, nie wiem też jak wyglądała pandemia i restrykcje w Izraelu. Mimo wszystko skłaniałbym się ku tezie, że trochę rytmu meczowego i jednak da nam trochę radości. |
Cytat:
Sytuacja w której znalazł się w meczu ze Śląskiem, za pewne była jedną z setek w jego życiu, nie jest to junior który pierwszy raz staje przed szansą zdobycia gola. Fakt że nawet nie starał sie uderzyć z pierwszej piłki świadczy jeśli nie o przygotowaniu to o tym że po prostu piłkarsko już tylko odcina kupony. Liczyłem na zawodnika klasy Ilieva czy choćby Penksy, a na dzisiaj dostajemy balast na 2 lata. Ktoś nieźle zamotal naszymi włodarzami. Może nam jeszcze zamknie usta, ale jeśli któryś z transferów będzie zasługiwać na miano niewypału to ten. |
spokojnie ludzie, chłop raz nie trafił w piłkę a wy już niewypał transferowy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dawno nie widzialem zeby ktos tak sie ze*** na widok pilki w polu karnym. Silny strzal to powinno byc minimum w takiej sytuacji, nawet nad bramka.
|
Cytat:
Chłop zachował się jak oldboy z brzuszkiem na rozgrzewce. Jego agentem nie jest przypadkiem agent Mehremicia ? (lub przypadkiem nie ten sam gość był obecny podczas sesji zdj. prezentacyjnych) Obie te decyzje pod względem sportowym są dramatyczne. Staliśmy się Koroną Kielce gdzie różnej maści serbsko-bośniacko-chorwacko-albańsko agenci wciskają "gwiazdy" z bałkanów. Jeden chłop 28 lat drugi 32 w dodatku osiągnięcia z cv tego pierwszego bardziej przypominają doświadczenie turysty o marnym poziomie. I to wszystko w sezonie, kiedy można odważniej postawić na młodzież i kiedy w klubie rządzą Błaszczykowscy. P.s: Tak, mam świadomość, że Wiślacka młodzież eufemistycznie określając nie jest najmocniejsza w Polsce, jednak skoro mamy przegrywać w tak frajerski sposób i z takimi tuzami jak KSZO, róbmy to młodymi wychowankami. |
Panowie,
ja chce wierzyc, ze Beqiraj nie odcina kuponow. Ze zostal dojechany przez Skowronka + brak ogrania. Jedna z akcji gdzie podawal w szybkim ataku na prawo do Yeboaha. W takich podaniach widze jakosc. Pilka byla idealna, dajaca Yeboahowi szanse i na drybinling, i zejscie do srodka lub boku. Nie wyrzucil, nie zamknal opcji. Tak, nie wykorzystal patelni i to jest dramat. Ale jak zawodnik nie czuje sie pewnie to nie podejmuje a ryzykiem byl strzal z pierwszej pilki, ktora odchodzila od niego. Czaro, bedzie lepszy od mesia!;p |
Cytat:
Wygląda to to porostu nieprofesjonalnie i jest zaprzeczeniem tego co oczekiwaliśmy po nowym rozdaniu. |
Cytat:
Do tego dochodzi brak rozeznania na rynku, przez bardzo wąskie struktury. Myślicie że Kuba negocjował ten transfer albo oglądał godzinami grę Mahrenicia? No nie sądzę. |
W Wieczystej gra niezly pomocnik. Moze wypozyczenie?:)))
|
ogladam na YT wszystkie mecze Wieczystej i co prawda wiem że prezentujemy wyższy poziom niż Kaszowianka , to mam wątpliwości , czy byśmy sobie łatwo poradzili z ekipą Peszki, Majewskiego, Kumaha Miśkiewicza et consortes pod batutą Cecherza
|
https://www.youtube.com/watch?v=FupUVyBB7VE taki Majewski w debiucie strzela gola jakiego nasz ETATOWY wykonawca rzutów wolnych nie strzelił w całej swojej karierze (a napewno nie w Wiśle)
uprzedzam dyskusje: poziom rywala nie ma nic do rzeczy przy golu z SFG |
Cytat:
|
[QUOTE=Arkadiusz.Czerepach;1555991]https://www.youtube.com/watch?v=FupUVyBB7VE taki Majewski w debiucie strzela gola jakiego nasz ETATOWY wykonawca rzutów wolnych nie strzelił w całej swojej karierze (a napewno nie w Wiśle)
Ja wiem, że trzeba marudzić i wymyślać fakty z czapy bo jesteśmy w necie ale Sadlok kilka goli z wolnych strzelił u nas ostatni całkiem przyzwoity bodajże w grudniu 2019. |
Sadlok strzelił 5 goli w swoim życiu , mogło mi umknąć
|
Wielki Wuj między oczy osobie, która zadecydowała o wypożyczeniu Pawłowskiego do końca sezonu (kontraktu) do Stali Mielec. Stracimy go podobnie, jak Grabowskiego.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl