Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Mar85 28.08.2020 11:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szneka (Post 1555643)
święte słowa. Gdyby połowa narzekaczy zapisała się do SOCIOS ........................................

I dasz gwarancję że jak się zapiszą do Socios to gramy o wyższe cele? To jest taka utopia że nawet w sam to nie wierzysz. SOCIOS daje i dało klubowi przetrwanie. Dało również klubowi możliwość wydawania kasy np. na starego Wasilewskiego. Tu są potrzebni ludzie i ktoś poważny z kasą. A tak czeka nas wegetacja i powolne wychodzenie na plus. Ileż można wołać do kibiców daj a na boisku prezentować takie dno jak w meczu z KSZO? Kibice robią ile mogą ale od nich samych jak widać wszystko nie zależy bo na to jak ktoś kopnie piłkę wpływu nie masz. Opieranie się na finansowaniu klubu na zasadzie ciągłe wołanie dajcie kibice ma jakiś kres? Ty, ja kupisz karnet niezależnie od ceny ale są tacy co widzą to co jest w klubie i na boisku i go nie kupią. Tu trzeba przyciągnąć ludzi bo kres wiernych jakiś jest. A po tym co si wydarzyło na początku 2019 roku i tak bardzo dużo udało się zrobić.

serek.c2 28.08.2020 11:41

Ile będziesz tego Wasilewskiego wypominał? Sprawdź sobie ilość Socios takiej Benfiki i pomyśl, co dałaby u nas taka liczba Socios, choć 10% z niej... Tak, gralibyśmy dużo szybciej o wyższe cele. Dużo szybciej klub stanąłby na nogi, ale jak wolisz czekać na bogatego wujka, to czekaj dalej...

Szneka 28.08.2020 11:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mar85 (Post 1555645)
I dasz gwarancję że jak się zapiszą do Socios to gramy o wyższe cele? To jest taka utopia że nawet w sam to nie wierzysz. SOCIOS daje i dało klubowi przetrwanie. Dało również klubowi możliwość wydawania kasy np. na starego Wasilewskiego. Tu są potrzebni ludzie i ktoś poważny z kasą. A tak czeka nas wegetacja i powolne wychodzenie na plus. Ileż można wołać do kibiców daj a na boisku prezentować takie dno jak w meczu z KSZO? Kibice robią ile mogą ale od nich samych jak widać wszystko nie zależy bo na to jak ktoś kopnie piłkę wpływu nie masz. Opieranie się na finansowaniu klubu na zasadzie ciągłe wołanie dajcie kibice ma jakiś kres? Ty, ja kupisz karnet niezależnie od ceny ale są tacy co widzą to co jest w klubie i na boisku i go nie kupią. Tu trzeba przyciągnąć ludzi bo kres wiernych jakiś jest. A po tym co si wydarzyło na początku 2019 roku i tak bardzo dużo udało się zrobić.

Gwarancji nie dam , ale wejście dodatkowych nastu osób powoduje możliwość większego wsparcia klubu prawda?
po to powstało SOCIOS prawda? Wymagamy czegoś od klubu- zgoda mamy na to prawo- ale wielu z nas mając Wisełkę w sercu tylko żąda nie chcą lub nie mogąc pomóc poprzez np. wpisanie się do SOCIOS

Jontek 28.08.2020 15:22

http://www.90minut.pl/news/306/news3...Termaliki.html

Grabowski zgłoszony do gry przez wieśniaków.

Nie tłumaczcie, że słaby, bez potencjału czy za krzywe nogi. To miał być nasz główny młodzieżowiec, a straciliśmy go za darmo.

Wisła ściągnęła Abramowicza, więc pewnie zdają sobie sprawę, że zje*ali z Grabowskim.

Władze się zmieniają, a z kontraktami jak był syf tak jest nadal...

leszekm 28.08.2020 15:37

Nawet gdyby racja była po naszej stronie po co nam piłkarz który nie chce u nas grać.

Jontek 28.08.2020 15:42

Fakt, po co nam tysiące złotych z jego transferu skoro taką samą kasę można wyciągnąć z kolejnej zrzutki kibiców

Edit:
więcej info: https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-15150828

najlepsze:
Cytat:

Przy ul. Reymonta nie chcą za bardzo komentować sprawy. Karolina Biedrzycka, rzecznik prasowy Wisły powiedziała nam tylko: - Sąd II instancji zmienił pierwotny wyrok i Wisła Kraków dostosuje się do tego orzeczenia.

I gdzie jest teraz twitter cyber mariana?

crux.a 28.08.2020 16:50

Przegrana z Rasialdo to jest naprawdę skandal. Kto tu za.ebał? Obi czy Dawid? Może jednak warto pomyśleć o dyrektorze sportowym z prawdziwego zdarzenia?

Blixa 28.08.2020 17:57

No niestety ale caly czas sie uczymy i bedziemy sie uczyc na bledach. Tak sie zdobywa doswiadczenie.

Arked 28.08.2020 18:01

To miał być nasz główny młodzieżowiec? Skąd taki pomysł? Wg mnie grałby raz na 5 meczów i to optymistycznie na to patrząc.

Merkury 28.08.2020 19:01

Ten klub nie ma szczęścia do ludzi nim zarzadzajcymi, cały czas jak nie to to tamto się pieprzy. To tak jak z tym sponsorami ze świata a koniec końców mamy kumpli za plotu.

LucjuszWielki 28.08.2020 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mar85 (Post 1555645)

ehhhh szkoda komentowac te bzdety... gwarancje gość chce.... ja yebie rocznik 85 to juz bylo gimnazjum czy jeszcze przed reforma ?? Jednak tryb nauczania podstawowa od 1 do 8 - liceum/techikum 1-4/5 było zupełni czyms innym niz pokolenie gimbazy.

Kuwa... gosciu gwarancji nie masz jak petrodolary wywalisz jak Man City, nawet jakby Messi przyszedl to nikt nie da gwary na nic. Kupujesz nówke telefon w pudełko za 5k otwierasz i zyebany... dasz gwarancje ??

Aż oczy mnie zabolały. Lepiej pierd.... 3 po 3 zamiast cos zrobic.

btw: Przypomnijce jaka role pełni Głowa w klubie?

Arkadiusz.Czerepach 29.08.2020 07:18

Lucjusz rocznik 1986 to pierwszy gimbazowy

Arkadiusz.Czerepach 29.08.2020 07:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blixa (Post 1555662)
No niestety ale caly czas sie uczymy i bedziemy sie uczyc na bledach. Tak sie zdobywa doswiadczenie.

i tak od PRL-u

Mar85 29.08.2020 07:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1555667)
ehhhh szkoda komentowac te bzdety... gwarancje gość chce.... ja yebie rocznik 85 to juz bylo gimnazjum czy jeszcze przed reforma ?? Jednak tryb nauczania podstawowa od 1 do 8 - liceum/techikum 1-4/5 było zupełni czyms innym niz pokolenie gimbazy.

Kuwa... gosciu gwarancji nie masz jak petrodolary wywalisz jak Man City, nawet jakby Messi przyszedl to nikt nie da gwary na nic. Kupujesz nówke telefon w pudełko za 5k otwierasz i zyebany... dasz gwarancje ??

Aż oczy mnie zabolały. Lepiej pierd.... 3 po 3 zamiast cos zrobic.

btw: Przypomnijce jaka role pełni Głowa w klubie?

Wskaż mi w którym miejscu napisałem pierdoły? Od gimnazjum te swoich ziomków wyzywaj. A po liczbie w nicku która nic nie oznacza to se oceniają ale swoje IQ. Rozumiem że jak wszedł szejk do PSG czy City to nic te kluby nie zdobyły. Odpowiedz mi na pytanie ile przed ich przybyciem mieli sukcesów? A no to tak nie ta skala. Jak nie rozumiesz co napisałem i co chodzi to nie komentuj. Kupując nowy telefon nie masz gwarancji? Aha w fajnym świecie żyjesz.

bridgeburner 29.08.2020 18:36

Jak my tu mamy a coś więcej grać niż 12 miejsce to nowy: stoper, bramkarz i środkowy napastnik najpóźniej do konca przyszłego tygodnia powinni się stawić w klubie

Merkury 29.08.2020 18:40

I rozgrywający bo Kubuś czlapie a nie gra w piłkę dziś w środku pola a przebiegł najmniej km z pomocników - wstyd.

Ma_niek 29.08.2020 19:06

Nowi mowicie :) a kto ich znajdzie , znowu przyjdzie kolejny szrot. Dyrektor sportowy potrzebny na wczoraj

zbyszek93 29.08.2020 19:39

Patrzę właśnie na mecz Jagi i nasuwa mi się pytanie - czy Steinbors i Augustyn byli przez nas niemożliwi do sprowadzenia?

Szneka 29.08.2020 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zbyszek93 (Post 1555719)
Patrzę właśnie na mecz Jagi i nasuwa mi się pytanie - czy Steinbors i Augustyn byli przez nas niemożliwi do sprowadzenia?

a Praszelik ze Śląska? a Niemczycki z cracovii? Sporo było fajnych ludzi do wzięcia.

AS82 29.08.2020 19:43

Musimy ściągnąc jakiegoś napastnika. Beciraj nie powinien sie podnosic z ławki rezerwowych dopóki nei zrzuci 10 kg.
Buksa za cienki na pierwszy skład.
Jakże szkoda Alona... :(

Jontek 29.08.2020 19:45

Cytat:

czy Steinbors i Augustyn byli przez nas niemożliwi do sprowadzenia?

Ale kto miał ich sprowadzić? Nie mamy dyrektora sportowego. Adi i Beqiraj są od jednego menadżera, a Savic i Yeboah też z inicjatyw menadżerów. My nie mamy działu sportowego...

ciastek88 29.08.2020 19:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zbyszek93 (Post 1555719)

Dokładnie to samo pomyślałem jak zakontraktowała ich Jaga. Może nie stać byłoby Nas na nich ale obawiam się , że u Nas w klubie nikt nawet nie pomyślał , żeby postarać się o nich.

Kto do cholery dopuścił , że zaczynamy kolejny sezon z Janickim i Klemenzem na stoperze + Lis na bramce ? Czyżby poprzedni sezon gdzie ledwo się utrzymaliśmy nikomu nie dał do myślenia ?

Zamiast sprowadzić na te pozycje piłkarzy i pozbyć się parodystów to lepiej było wchodzić w kontakty z jakimś menago co Nam sprzedał Beciraja i Adiego 14 klub karierze. Beciraj pokazał już co potrafi, teraz kolej na tego drugiego.

Sylwus1988 29.08.2020 19:51

I kto zdecydował o tym ze pozbywamy sie Drzazgi młodego chudego i już zdrowego a kontraktujemy grubego starego albanczyka z Czarnogóry.. Ktoś te decyzję podjął i powinien beknac albo przeprosić chociaz

zbyszek93 29.08.2020 19:55

A czy nasza święta trójca w ogóle myślała w tej przerwie o wzmocnieniu bramki i obrony? Czy po prostu uznali, że nie trzeba i jakoś to będzie?

Merkury 29.08.2020 20:04

Trio dodam ofensywy też nie wzmocniło. Akcje podbramkowe jak na lekarstwo. Trio nie nadaje się do zarządzania klubem tym bardziej że są bez kasy.

Chorynatrzykolory 29.08.2020 20:08

Trzeba dzwonić do Kilo Ramireza,żeby ogarnął pare grajków z trzeciej ligi hiszpańskiej..jakie to przykre ,że wtedy w klubie był taki burdel,a transfery były całkiem udane

zbyszek93 29.08.2020 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Merkury (Post 1555733)
Trio nie nadaje się do zarządzania klubem tym bardziej że są bez kasy.

Zgadzam się. Tylko kto za nich? Żaden miliarder na białym koniu tu nie przyjdzie.

ciastek88 29.08.2020 20:19

Jakim cudem trafia do Nas taki Beciraj jak nawet przeciętny kibic Wisły po 5 min. meczu widzi, że ma 15 kilo nadwagi i nie nadaje się nawet do Wieczystej.

Kto zaaprobował transfer Adiego. Po jego transferze wszystkim paliła się czerwona lampka po spojrzeniu w jego CV ?
Kto dopuścił do tego , że naszymi podstawowymi obrońcami na kolejny sezon jest Janicki z Klemenzem a na bramce Lis/Buchalik ?

To okienko transferowe to ogromny głaz do ogródka naszego Trio.

W zimie będą kolejne transfery na hurra żeby nie spaść do 1 ligi.

Manhunt. 29.08.2020 20:31

Może mi ktoś opisać jak wygląda u nas pion sportowy? Pytam serio

Merkury 29.08.2020 20:34

Dawid Błaszczykowski i Kuba Błaszczykowski wspierani dobrym słowem Głowackiego

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:45.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl