![]() |
Basha nie jest i nie bedzie zadna legenda klubu . Zaraz z klubu odejdzie i tyle z tego bedzie. Nic narazie nie osiągnąl.
|
Pewnie Zhukov chciał dychę - bo np. uważa, że przynosi mu szczęście, a Basha stwierdził - bier, mi tam numery koło pały.
Ludzie zaczęli spekulować, że Basha odchodzi, więc nagrano video. Tyle w temacie. PS. Fajny motyw z szóstką. |
Świetnie że przedłużyliśmy Rafała i Maka, w końcu Wisle mają w sercu, do kompromitacji nie dopuszcza
Obrona też została wzmocniona No i atak, po co nam napastnicy, stawiajmy na Bukse, on już jest gotowy na granie w każdym meczu Bramkarza też nie potrzebujemy, Buchal jak zwykle stabilna równa forma |
Przepraszam, jakis sensowny trener jest dostepny?
|
Cytat:
O czym my rozmawiamy. Skowronek zostanie zwolniony jak powtórzy się seria z zeszłego sezonu... Co w sumie nie jest takie niemożliwe, ale musimy poczekać chociaż do 10 kolejki. |
spokojnie, Skowronkowi dobrze idzie :D jeszcze 6 meczów i rekord Stolara wyrównany
|
Z taka gra i podejsciem to na pewno. Moze Stolar by wrocil? :D
|
Cytat:
|
To chyba nie jest temat o trenerze.
A w temacie polityki transferowej, to kilka osób tu w ciągu ostatnich dwóch dni wieszczyło nam top4. Jeśli naprawdę ktoś ma taki cel, to chyba jeszcze wiele pracy przed tym zespołem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlatego patrzenie przez pryzmat tego meczu na możliwości Wisły 2020/2021 nie jest zbyt dobrym pomysłem. |
|
News Włodarczyka wyszedł w zupełnie innym tonie, ale raczej nieprzypadkowo w tym samym czasie.
Buksa przedłuży, ale będzie miał klauzule 2-4 mln euro. Tak to widzę. |
Cytat:
Równie dobrze może zażyczyć sobie klauzuli 1 mln, a nawet i pół miliona, bo przecież my każdy grosz chętnie przyjmiemy, a to nadal więcej niż ekwiwalent... |
i wlasnie okolic takiego miliona euro sie spodziewam, nic wiecej raczej nie przejdzie w naszej sytuacji oraz sytuacji Olka i jego ojca Adama, ktory tez nie jest z pierwszej lapanki
Gdyby nie byli Wislakami pewnie nawet by nie podpisali nic i tyle |
Cytat:
Ojciec Buksa się wku**ił, pogadali z Kubą, załagodzona sytuacja i biała karta, rozmowy zaczęły się na nowo. Trela to tak opisał, jakbyśmy teraz to mogli za Olka dostać max milion. :lol: Realnie 3-4 miliony z tego wyciągniemy co w naszej sytuacji i tak będzie ogromnym zastrzykiem gotówki. Gdybyśmy byli Legią kwotę można byłoby mnożyć razy dwa. |
Cytat:
|
Wystarczyło wziąc za darmo Steinborsa z Arki i mielibyśmy zajebistego bramkarza na 1-2 lata, a tak dalej będziemy się meczyć z tym ręcznikiem w bramce cały sezon ehh
|
Stoper potrzebny na cito.
|
Polityka transferowa powinna założyć sprowadzenie jakiegoś dobrego młodego bramkarza!! Z automatu kwestia młodzieżowca zostaje rozwiązana (bo umówmy się, w polu młodzi niech wchodzą w trakcie meczu, jak np buksa na 25, 30 minut, a okazyjnie w pierwszej 11). Tak to jest problem, który młody powinien wychodzić w pierwszej 11.
Jest Broda, może postawić na niego?? Sciągnąć mu do konkurencji drugiego młodego i który lepszy w treningu ten broni. I finał. Od parodystów Buchalika i Lisa gorsi nie będą. Wystawić ich obu na liste transferową ( do października ktoś sie znajdzie chętny) Buchalik tyle lat ślizga się w Wiśle, a jest tragiczny. Lis wcale nie lepszy. trzeba twardą ręką ich pożegnać. No ale brakuje twradej reki. Tak ciężko zrobić przegląd po Polsce za młodym 18-20 letnim bramkarzem i zaoferować mu miejsce w bramce? |
Lis akurat koncowe poprzedniego sezonu mial poprawna.
|
Ja nie wiem co chcecie od Lisa. W sezonie 18/19 miał czasem świetnie interwencje czasem koszmarne wtopy. Ale w 19/20 bronił już bardzo przyzwoicie. No i to jest mój ulubiony piłkarz grający obecnie u nas :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Na jakiej podstawie (tak jak ktoś wcześniej pisał) można domniemywać, że poł roku czy rok temu nie byłoby klauzuli przy podpisie? Nie kumam? Wtedy można by wpisać 10mln euro a teraz już nie? |
a takie pytanie:
czy to podpisanie (przedluzenie) tego niekorzystnego dla nas kontraktu , nie zbiegło sie aby z przejeciem przez Trio ostatecznie pelni praw do SA ? |
Jeśli w tamtym momencie dla kogoś był niekorzystny to dla Buksow.
Obidzinski nie miał w kompetencjach negocjacji z TSem więc o czym tu w ogóle mowa? Kontakt z Buksa przedłużono w grudniu, a trio przejęło przejęło klub w marcu. |
Cytat:
młodzieżowiec, ograny w I lidze i reprezentant Polski, szkoda, że nie do nas .. |
Lisa bym zostal na rezerwe, ale Buchal to faktycznie do pozegnania
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl