![]() |
Cytat:
|
Polonia Bytom ostatecznie wygrywa u siebie z wiceliderem 3-2. A podobno Jagiellonia ma łatwiejszy terminarz od Nas
|
Cytat:
|
Strasznie mnie drazni ta cala sytuacja.
My powinnismy srac na to jakie wyniki ma Jaga Amica Legia czy Dolcan Zabki... My mamy patrzec na siebie i wygrywac a nie podniecac sie Polonia Bytom... |
Cytat:
Musimy patrzeć na innych bo sami gramy słabo, nie stwarzamy sytuacji i bez "pomocy" innych drużyn o MP możemy zapomnieć. Zejdź na ziemie i nie pisz co powinniśmy. Takich Sikorskich jak w Górniku to powinniśmy mieć z 2 na ławce rezerwowych zamiast Żurawskiego i Riosa. Nie mamy poza Genkovem napastników.... o czym my mówimy. To jest dramat w przodu. Z tyłu popisy Branco.... Sam optymizm. |
Ogryzek - Przeciez wiesz ze Wisla przerasta wszystkich, a orgazmy po tym jak ktos kto Was goni przegrywa to tylko przypadek i podkreslenie tej dzielacej reszte ligi przepasci :D
Ta liga jest nedzna - to juz wiemy. Poziom sie nie podnosci, to "wielcy" znizaja sie do reszty - to juz wiemy. Mistrz bedzie mial conajmniej 6 porazek czyli wielki to on nie bedzie - to juz wiemy. Smieszy mnie to, ze przed meczem z Gornikiem wszyscy byli pelni optymizmu, teraz nagle przegrana i juz zaczyna sie wymyslanie jaki to terminaz zly i ze Polonia albo Jaga dogoni albo przegoni :D Mimo wszystko Wisla jest najmniej ch**** druzyna z calej tej ch**** ligi :) |
Wielka szkoda, że Jagiellonia dała ciała w dzisiejszym meczu. Niestety, w tym sezonie nikt nie zasługuje na tytuł.
|
Cytat:
edit: prawda jest też taka, że wystarczą nam wygrane z Lechem, Pasami i Legią i zaraz będziemy nosić naszych na rękach i cała padaka pójdzie w zapomnienie. |
Cytat:
|
Niestety, przepieprzyliśmy praktycznie wszystkie "łatwe" punkty jakie mieliśmy do zdobycia na wiosnę. -2 w Bytomiu, -2 w Kielcach, teraz zamaist ostatniego na wiosnę pewniaka zupełnie niekalkulowane -3 z Górnikiem u siebie i niestety robi się prawdziwy dramat. Strach to przyznać, ale na chwilę obecną faworytem do tytułu zdaje się być Jagiellonia – niezależnie od własnej słabości odrobienie 4 punktów to dla nich luzik.
Mamy bardzo ciężki terminarz i trudno w tej chwili cokolwiek zakładać - ja jeszcze 2 tyg. temu zakładałem komplet zwyciestw u siebie, a teraz... |
Panowie 3majcie jakiś poziom.
Żuraw gra kichę, to prawda - ale szacunek mu się należy. |
Cytat:
|
szacunek również polega na tym że jak jestem słaby to sam schodze ze sceny .... i tyle a un nas no cóż.....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
brawo Śląsk :D
|
No to Polonia goni Wisle ze az sie kurzy :D
|
Ok, to Polonia raczej nie da rady. Zostaje im na ten moment 11 punktów różnicy i 18 punktów do zdobycia w pozostałych meczach.
Za to Śląsk ma ciekawy kalendarz. |
Śląsk w wypadku wygranej, wskakuje na 3 miejsce...
co za liga... |
Te wszystkie Bet365 czy Bet at Home itp chyba kochają naszą pseudo lige
|
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że teoretycznie Wisła może przegrać nawet 3 następne mecze, a Jaga i tak nas może nie przegonić.
Śląsk ma fajny kalendarz, ale biorąc pod uwagę, że dobrze gra z teoretycznie silniejszymi, to ze słabszymi już tak łatwo nie idzie. |
Cytat:
|
Dziewczyny sa przezajebiste. Maja kilka sytuacji, bramkarz przeciwnika wyciaga co trzeba i remisu nie ma bo obroncy zagrali jak jakies niewyspane lolki. Autobus wystarczy na KSP :D
Gratki dla bramkarza, nie, nie tego w rajtuzach. |
O i nawet Zielinskiemu przytrafiła sie wpadka. Mozna powiedziec wpadka bo ostatnie spotkania wygrali
|
Wystarczyło poczekać 3h, aby o mistrzowskich aspiracjach dziewczyn można było zapomnieć.
Teraz można zacząć gdybać na temat Śląska, albo Lechii która jutro w przypadku wygranej może mieć "aż" 38 punktów w tej marnej polskiej lidze. PS. Tak patrzę na tabelę, że teoretycznie na koniec sezonu aż 14 zespołów może mieć tyle samo punktów. Czyż to nie byłoby kuriozum? :D |
To Zieliński już leci czy jeszcze nie?? :D
Liga jest naprawdę ciekawa :-P |
Cytat:
Nie mam wątpliwości że Bogowie Futbolu nie zapomną tej napinki i po wtorkowym finale znowu zapłaczecie:D BTW Nas ukarali za napinkę że niby przerastamy całą ligę i boleśnie sprowadzili na ziemię. Tak nie lubią zarozumialców. |
Cytat:
|
Jaka napinke? Stwierdzam fakt ze bramkarz przeciwnika wyciagnal to co trzeba wiec Polonia mogla sobie co najwyzej pobiegac, przeciwnik natomiast wjechal w jej pole karne jak pitbull w kurnik i to by bylo na tyle.
Widzisz gdzies tutaj napinke? Mecz chyba widziales? Twoje ostatnie zdanie to wlasnie jest napinka :) Kto bedzie plakal po przegranej w PP? Wiekszosc "kumatych" liczy ze Skorza wyleci wlasnie po tym meczu wiec jedynymi ktorzy beda plakac po przegranej beda raczej ci, ktorzy chcieliby by ten treneiro siedzial u nas jak najduzej. Jestesmy tak ch**** ze Skorza juz nie ma co zepsuc, chyba... :D Miejmy nadzieje ze po powrocie z Bydgoszczy ladnie sie spakuje i pojedzie gdzies do Poznania :D PS: Skoro juz napinka... Wiesz wole odpasc w finale z Lechem niz wczesniej z Podbeskidziem :D |
A ja Wam warszawiacy życzę zwycięstwa we wtorek. Bynajmniej nie z sympatii. Po prostu pyry potrzebują tego zwycięstwa, bo bez niego może być u nich krucho (zapowiedź wyprzedaży w razie braku pucharów), a dla was najlepsza byłaby porażka i rewolucja latem, być może nie tylko w składzie i na stanowisku trenera, ale i wyżej. A tak jak wygracie, to będziecie mieli puchary i nikomu rewolucje nie będą w głowie. Może zmienią Maciusia na kogoś innego, ale problem pozostanie.
Czyli dwie korzyści na jednym ogniu! Legioniści - do boju! Ten puchar jest wasz, ten puchar do was należy! :D |
Jeśli jutro Lechia w.......i Arce zbliży się do nas na 6 pkt. Za tydzień wdupcą nam pokazowo ze 4-0 bo od dawna nie umiemy grać na wyjazdach i oprócz Jagi dojdzie nam kolejny rywal.
|
Cytat:
(Dodatkowo Śląsk ma dobry kalendarz) Nie ma co pękać - trzeba walczyć:) |
Śląsk, Górnik, Jaga i Lechia (ale to już zależy czy jutro wygra) mają na prawdę realne szanse na mistrza i obiektywnie patrząc (zaznaczam obiektywnie) radziłbym im grać na maksa, bo kto wie co się stanie.
|
Cytat:
Ps Cały czas wierzę w Wisłę i mistrzostwo. |
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2962555_n.jpg
Bezcenny widok - Wisla, Jaga, Slask, Lechia na czele... arka i pasy na samym dole.. :) Choc wolalbym zeby Slask i Lechia skonczyly na 2 i 3 miejscu - wraz ze stadionami, jesli zagraja w pucharach sa szanse na duze wzmocnienia, zwlaszcza Solorz moglby wylozyc sporo kasy... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale dziękuje ze nam tak dobrze zyczysz, mam nadzieje ze we wtorek choc na 90minut załozysz szalik Legii i bedziesz sciskac za nas kciuki bardziej niz nie jeden Legionista :) |
Ja też, podobnie jak martin_6 życzę wygranej we wtorek Legii, której nie znoszę. Ale Amici nie znoszę bardziej. Poza tym życzę wygranej Skorży, który zdobył dwa mistrzostwa dla Wisły. I tak się nie utrzyma na posadzie, ale może się zdarzyć, że przyjmie go wtedy Amica i kolejny sezon będą mieli w plecy...:P
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl