![]() |
Posiada ktoś z was konto na TorrentCity.pl żeby udostępnić mi tylko plik torrent z tego linka http://torrentcity.pl/torrenty/opis/...rip_xvid-older :]
|
Jutro wybieram sie do Zakopca na tydz,stad moje pytanie.Zawsze bywam w Zakopanem sierpien/wrzesien.Bywa moze ktos z Was w pazdzierniku?:) Jak wyglada sprawa turystow,szlakow itp ?:) Bo mam nadzieje,ze bedzie wzgledny spokoj i cisza w stosunku do sezonu...
|
Cytat:
|
Mam problem Potrzebuje kupić telewizor LCD niestety nie znam się na tym za bardzo ;-/ mógłby ktoś doradzić jaki ten Telewizor powinien być albo jakiś konkretny model polecić i od razu gdzie można go dostać ??
Fundusze które mogę przeznaczyć to od 2 do 3 tysięcy złotych Ps. przepraszam za składność zdań ale bardzo się spieszę... ;-P |
Zadbaj o to, by zawierał tuner DVBT MPEG4 a nie MPEG2 do odbioru cyfrowej tv naziemnej, napewno jakość Full HD... szukaj a znajdziesz :)
|
Dzięki ale za dużo mi to nie dało ;-/ najlepiej jakby ktoś podał mi konkretny model Telewizora czy coś takiego..
|
Cytat:
www.makro.pl TV LCD Samsung 37 cali LE37B550 za 2597,38 PLN Full HD z tunerem DVB-t (MPEG4) do cyfrowej telewizji naziemnej 4 wejścia HDMI co ułatwia współpracę z urzadzeniami peryferyjnymi typu PC,dekoder cyfrowy i inne. Choć sam jeśli miałbym kupić w Makro wybrałbym 42 calowego LG plazma 42PQ1000 za 1897,10 PLN wprawdzie bez Full HD ale w Polsce chyba jest tylko jeden kanał nadający w tej rozdzielczości i na długie lata takie coś chyba by wystarczyło. Plus tego modelu to częstotliwość 600 Hz co ma znaczenie przy transmisjach sportowych. |
Cytat:
sam plik torrent chyba Ci za bardzo nic nie da, na większości tych stron jest tak, że jeżeli nie ściągnąłeś tego torrenta od nich ze strony będąc tam zalogowanym, to nie pohula ściąganie za bardzo... |
Można prosić o linka na relacje tekstową na mecz Chelsea-Liverpool ?
|
|
|
ta z ciekawości ostatnio czytałem już na stronie nie pamiętam na jakim meczu ale chyba przedostatnim że kibice Wisły odśpiewali przyśpiewke Parma można wiedzieć coś więcej na temat tej przyśpiewki i czy ma coś wspólnego Z AC Parma??
|
Witam....
Panowie mam mianowiecie pytanie czy korzystal ktos z was kiedys z darmowych uslug tych pan na tej stronce erotycznej "zbiornik" jezeli tak to mam pytanie czy warto? |
Pytanie do osób z Anglii. Jaką firmę kurierską możecie polecić? Chodzi mi o wysłanie czegoś do Polski. Ważna cena i szybkość i jakość firmy.
|
Cytat:
Cytat:
PS. sorry za post pod postem. ale wyżej pytanie a tu odpowiedzi |
Cytat:
Przy kilku tysiacach tygodniowo nie ginie im nic co jest wazne bo mielismy wczesniej Parcelinka( nie polecam) i potrafili tygodniowo nawet 50 zgubic i miec problem z oddaniem kasy a i do tego paczki byly otwierane i zdewastowane. Z ta pierwsza firma pracuje 3 lata i zadnych problemow, w kazdej chwili mozesz sprawdzic na stronie gdzi ejest paczka a wysylalem juz kilkanascie pod Tarnow. |
Cytat:
[FONT='MS Shell Dlg 2']www.interparcel.com[/FONT] Waga paczki okolo 20kg, wymiary: 75x31x21 |
Cytat:
|
dzięki wielkie putinm
|
siema,mam abonament w plusie i nasuwa mi sie takie pytanie : Czy jest gdzieś jakaś stronka,na której mogę sprawdzić ile mi zostało esemesów do wykorzystania oraz ile minut?
aha,i czy w PLUSIE są jakieś pakiety esemesowe? z góry dzięki |
http://allegro.pl/item739729172_podk...a_hub_usb.html
Widział gdzieś ktoś takie ustrojstwo gdzieś w okolicach Bieżanowa ? |
poszukuje jakiegoś fajnego darmowego torrenta.. nie wiem co się stało z polskie-torrenty.pl
poleci ktoś coś ? |
mam pytanie ile to jest "1 gra na kręglach" mam bilet na jedna grę i nie wiem ile ona trwa czy to jest liczone na rzuty? czy na minuty? może ktoś mi powiedzieć
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie Ktos czym sie rozni bilet z Sosnowca czerwony od niebieskiego? (inny sektor czy jak)?
|
Tak. Czerone na odkrytą, niebieskie na krytą.
|
Siema wie ktoś może czy są jakieś problemy z podłączeniem xboxa albo ps3 jak sprzęcior kupie na ebay'u ze Stanów a telewizor mam z polski ? Chodzi mi o o czy są problemy z tym NTSC/ PAL czy jak to sie tam nazywa ;)
|
jak nazywa się odcinek Przyjaciół gdzie Monica i Rachel zamieniają się mieszkaniami z Chandlerem i Joe'em ?
|
Witam Zna ktoś jakąś firme w Krakowie lub okolicach zajmujacą sie odbiorem oleju spożywczego z lokali gastronomicznych?? Z góry dzieki za pomoc Bardzo ważne
|
Witam. Gdzie kupie w Krakowie wysuwaną drabinę? Jakaś hurtownia drabin ? Specjalistyczny sklep. Pomóżcie ! :)
|
Szukam fotki z oprawy "gdybym mógł cofnąć czas.."
|
Wiecie może skąd wziąść recepture płynu do spryskiwaczy? Żeby go zacząć prosukować? Idzie to od kogoś wykupić czy jak?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tego co sie orientowałem to ze składnikami nie jest jakiś wielki problem, problem jest w tym jak to połączyć i wymieszać i nie mam pojecia jak tą wiedze posiąść :)przydałby sie na tym forum jeszcze jakis temat o biznesie :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie slyszalem ani o hurtowni ani o specjalistycznym sklepie z drabinami to jest tak powszedni towar ze nie powinno byc zadnego problemu http://www.logistyka.biz.pl/ takich sklepow jest wiele w google znajdziesz wszystkie. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl