Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w europejskich pucharach 11/12 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8092)

Teqcontroller 03.11.2011 20:00

Nie no skład zarąbisty :D Nastawiamy się na derby ^^

Galonek 03.11.2011 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martin_6 (Post 1185626)
Jak to traktować? Jako info oficjalne, półoficjalne, przypuszczenie, pobożne życzenie? :)

A nie wpadło ci do głowy, że ktoś może po prostu być na meczu i obserwować rozgrzewkę?

Swoją drogą, nie wiem czy to nie jest umyślne zagranie ze strony Maaskanta. Zawsze można będzie kilkubramkową porażkę dodatkowo uzasadnić.

Romuald 03.11.2011 20:00

Ja piernicze który debil odpowiada za brak serbów w dzisiejszym meczu ? mam nadzieje ze Boguś jutro go wypierniczy

!!IRIVER!! 03.11.2011 20:01

Ten nasz skład to sabotaż, choć pewnie ma to swoje odbicie w tym, co czeka nas w niedzielę. Maaskant chyba rezygnuje z walki o LE, chcąc ratować posadę, wygrywając derby. Myślę, że każdy z nas przełknie dzisiaj każdy wynik, bo to Derby są najważniejsze.

dynek.pl 03.11.2011 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Teqcontroller (Post 1185654)
Nie no skład zarąbisty :D Nastawiamy się na derby ^^

wszystkim nastawiającym się na derby radzę sobie przypomnieć to wspaniałe widowisko na kałuży rok temu
jak się nastawiam na wiosnę :D

bartek89TS 03.11.2011 20:04

Kieruje się jak zawsze sercem i wierze...ale po przeczytaniu wyjsciowego składu pozostaje się modlić i wierzyc, nawetna przekór rzeczywistości..DOO BOJUU WISEŁKAA!!!

martin_6 03.11.2011 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Galonek (Post 1185656)
A nie wpadło ci do głowy, że ktoś może po prostu być na meczu i obserwować rozgrzewkę?

Wpadło. Ale wpadło mi do głowy też kilka innych scenariuszy, dlatego poprosiłem o wyjaśnienie. Nie rozumiem tego protekcjonalnego stylu...

Skrzydła Kirm i Brud czy Kirm i Nunez? Argentyńczyk w sumie był ściągany jako skrzydłowy, więc może taki wariant?

westersyl 03.11.2011 20:05

Z tymi Serbami to jest masakra to że posiedzieli kilka godzin na lotnisku nie powinno mieć wpływu na to że nie mogą dzisiaj zagrac...
Smród jeszcze będzie się ciągnął po tej decyzji jesli wynik okaże się kompromitujący. (Oby nie).

TRZEBINIAnin 03.11.2011 20:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 1185595)
Podobnie w pierwszym skladnie jest Daniel Brud :)

Dobre info masz Źmijka :krolewna:
No to się dziś na powaznie przekonamy ile potrafi Daniel.

flamengista 03.11.2011 20:16

Ja pier-papier:

Pareiko - Lamey, Jaliens, Diaz, Paljić - Garguła, Nunez, Brud, Kirm, Wilk - Biton

Na skrzydłach Garguła z Kirmem, w środku Brud... No, trzeba wypić więcej. Jaki kierunkowy do Londynu? 0-5?

63.5 Kg 03.11.2011 20:17

Poszedlem za glosem ogolu.
Piwko juz sie leje ,tak bedzie latwiej...

Serbowie na lawce,moga grac??

martin_6 03.11.2011 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1185667)
Ja pier-papier:

Pareiko - Lamey, Jaliens, Diaz, Paljić - Garguła, Nunez, Brud, Kirm, Wilk - Biton

Na skrzydłach Garguła z Kirmem, w środku Brud... No, trzeba wypić więcej. Jaki kierunkowy do Londynu? 0-5?

Raczej Brud albo Nunez, a nie Garguła na skrzydle. Może być gorąco. Spodziewam się ciężkiego lania, patrząc na podejście Anglików do tego meczu...

dynek.pl 03.11.2011 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1185665)
Z tymi Serbami to jest masakra to że posiedzieli kilka godzin na lotnisku nie powinno mieć wpływu na to że nie mogą dzisiaj zagrac...
Smród jeszcze będzie się ciągnął po tej decyzji jesli wynik okaże się kompromitujący. (Oby nie).

może Maaskant juz szykuje sobie alibi ?

MatMario 03.11.2011 20:21

Wracamy przed 9 jak młody Szczęsny?

Wystawienie Bruda w meczu w którym wszystko wskazuje na przyjęcie x bramek w plecy uważam za s....ysyństwo.

Wyjdzie że chłopak się nie nadaje. Prawda panie Maskaant? Jeszcze Jaliensa zmień żeby się nie załamał. Niech gra Czekaj a ziomka oszczędź

westersyl 03.11.2011 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1185673)

Wystawienie Bruda w meczu w którym wszystko wskazuje na przyjęcie x bramek w plecy uważam za s....ysyństwo.

Wyjdzie że chłopak się nie nadaje. Prawda panie Maskaant? Jeszcze Jaliensa zmień żeby się nie załamał.

To jest mecz z gatunku tych w którym spełnia się tzw "dziecięce marzenie".
TO już kolejna szansa dla 22 letniego dorosłego faceta, przypominam że grał w meczu ze słabiutką Limanovią przeciwko której nic nie pokazał.

Wydarzenie z Serbami jak dla mnie nadal jest owiane jakąś tajemnicą, nie przyjmuję do wiadomości tego że nie grają dlatego że siedzieli na lotnisku.

Karamazow 03.11.2011 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1185673)

Wyjdzie że chłopak się nie nadaje. Prawda panie Maskaant? Jeszcze Jaliensa zmień żeby się nie załamał. Niech gra Czekaj a ziomka oszczędź

nie gra Brud źle, gra Brud źle. Tu chyba psychiatra jest potrzebny.

flamengista 03.11.2011 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1185668)
Poszedlem za glosem ogolu.
Piwko juz sie leje ,tak bedzie latwiej...

Serbowie na lawce,moga grac??

Jakie piwo? Tu nie ma co się bawić w półśrodki.

PS. po "głębszym" namyśle sądzę, że dziś jest ten dzień. Garguła powróci i to powróci w wielkim stylu. Poprowadzi nas do sensacyjnej wiktorii.

Uran235 03.11.2011 20:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1185672)
może Maaskant juz szykuje sobie alibi ?

Jak nie jestem z tych, co by za Holendrem z pochodniami latali, to akurat to samo sobie pomyślałem.

Romuald 03.11.2011 20:30

A może serbowie na ławce z powodu braku wiz a gdyby zagrali to moglibyśmy mieć walkowera ? niemożliwe,że Maaskant dał ich na ławke bo wczoraj nie trenowali nie wierzę

Kaan 03.11.2011 20:30

Widzę, że przyjmujecie taktykę którą ja właśnie wprowadzam w życie. Choć tego sam nigdy - polewam czystą, od razu humor lepszy.

Ciekawe posunięcie trenera, jak czytałem tytuł niusa spodziewałem się, ze Serbowie dalej siedzą na dołku a nie że jest to swiadome działanie. No bo jak jeden trening mógł załamać koncepcję trenera. Coś co było planowane i myślę omawiane przezd wylotem. Boje się że żadnej koncepcji nie ma stąd trochę to wygląda na łapankę "pierwszych lepszych co się nawinęli".

Chciałbym, zeby im jeb..ło światło na stadionie ale w 10 minucie i już więcej nie wstało.

Smyrgu 03.11.2011 20:31

jesli zagramy dobry mecz to wynik mnie wali ale jesli odwalimy jakąś kaszane..to Cupial powinien z miejsca wywalic za ten jeden wielki burdel ktory jest w druzynie...

MatMario 03.11.2011 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karamazow (Post 1185678)
nie gra Brud źle, gra Brud źle. Tu chyba psychiatra jest potrzebny.

Ja bym to porównał do ściągnięcia Chaveza w ostatnim meczu.

Nie grał było źle, rzucamy go dziś na najgłębszą wodę jaką się da. W....ieni angole przegraną na wyjeździe. Jeszcze chwilę temu się do niczego nie nadawał, teraz ma pierwszy skład w takim meczu.

No nic, powodzenia. Oby jak najmniej zajebał, może niech podpowiada obrońcą i kontroluje grę? ;)

nesta 03.11.2011 20:33

Ja juz sie pogubilem.. To w koncu nie dostali tych wiz czy co ? Bo rozumiem, ze sa jakies problemy formalne, ze nie moga zagrac ?

El'kabat 03.11.2011 20:34

Dostali wizy,do hotelu dojechali wieczorem, moga grac bo sa oficjalnie na rezerwie ;)

A dlaczego ich nie ma w 11tce ? pytaj złotoustego

flamengista 03.11.2011 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Smyrgu (Post 1185684)
jesli zagramy dobry mecz to wynik mnie wali ale jesli odwalimy jakąś kaszane..to Cupial powinien z miejsca wywalic za ten jeden wielki burdel ktory jest w druzynie...

Więcej wiary! Czuję, że dzisiaj Gargulec zagra dobry mecz:-D

Kaan 03.11.2011 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 1185686)
Ja juz sie pogubilem.. To w koncu nie dostali tych wiz czy co ? Bo rozumiem, ze sa jakies problemy formalne, ze nie moga zagrac ?

Są na ławie, tak że przeszkód jakichkolwiek w graniu dzisiaj nie ma. Przynajmniej nie są mi znane.

Marcelo97 03.11.2011 20:39

Wiadomo ilu naszych "braci" za Wisłą poleciało :) ?

westersyl 03.11.2011 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Smyrgu (Post 1185684)

Sytuacje z Serbami i tak trzeba bezzwłocznie zbadać i rozliczyć ! To "tylko" mecz z Fulham w pucharach, w których zwykle o tej porze nas nie ma, mecz który do wiosny mógłby przedłużyć naszą egzystencje w europejskich rozgrywach a dwóch zawodników przewidzianych do pierwszej 11 nie może zagrać z powodu braków organizacyjnych.

Co gdyby zabrakło jakiś papierków na mecz o Ligę Mistrzów ?

Do tego jakieś kłótnie na treningach, ogólnie mam wrażenie że dużo rzeczy w klubie jest do góry nogami. Trzeba tupnąć nogą.

nesta 03.11.2011 20:39

Czyli nie gra nasz najlepszy prawy obronca (a moze i najlepszy z obroncow w ogole), najlepszy ofensywny pomocnik.. Ciekawe, juz mnie to nawet przestaje irytowac. Bo jesli Iliev nie gra aby byc w pelni sil w niedziele to sa to jakies kpiny i skandal, bo sprowadzilismy w takim razie inwalide. Czlowieka, ktory zarabiajac 250 tys Euro nie jest w stanie zagrac 2x 90 minut w tygodniu. Jesli to jest to mityczne budowanie druzyny to nie mam wiecej pytan.

Tesknie tylko za ubieglymi latami kiedy caly dzien czekalo sie na mecz w pucharach, myslalo o nim, liczylo na emocje, bramki, awans. Mam nadzieje, ze niedlugo to wroci.

sandomingo 03.11.2011 20:40

Dołączam się do Was, na trzeźwo nie dam rady tego obejrzeć.
I żadnych półśrodków, tylko 40 %.
Co ten Robert kombinuje?
Do boju Wisełka!!!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl