![]() |
ale tak serio, to po co Wy to liczycie? Tak po prostu jestem ciekaw.
|
Dał nam przykład A.Barlinek jak wyliczać mamy :lol:
|
Dzisiaj o godzinie 15, w kasach pusto, kto chce kupić bilet przychodzi podchodzi do kasy i kupuje zero kolejek. Pewnie jutro dopiero sie zaczną... Jeszcze pytanie na sektor B wejscie jest od strony C czy od boiska treningowego?
|
Cytat:
2) Bo licznik wskazuje, że poszło 19 tys? :D Cytat:
|
Cytat:
|
Licznik jest bez puli dla parchow. Z nimi mamy osobne rozliczenia :-D
|
Cytat:
Od sektora C, za depozytem w prawo i już ;) |
Na moje oko bedzie kolo 25 tys z 2 tysiakami zydów + dzieci,ktorych niewidomo ile bedzie
kompletu raczej nie bedzie,ale swoja drogą pilkarze nas teraz naprawde potrzebują , wystarczy popatrzec w tabele,walczymy o pierwszą 8, jak dla m,nie byc na Derbach komus kto nazywa sie kibicem WIsly to wstyd. |
Cytat:
|
|
jaka byla frekwencja na ostatnich derbach u nas ?
|
Cytat:
Cytat:
|
A21- 45 biletow
H23 - 78 G1 - 141 F22 - 39 F23 - 24 http://oi61.tinypic.com/2dj73vd.jpg Na czarno rowniez sektor VIP, rodzinne, dla dzieci i zamkniete sektory. JAk widac nieduzo zostalo juz miejsc dla zwyklych zjadaczy chleba ;) |
O godz. 17 pękło 20 tys. biletów.
|
I tu jest podstawowe pytanie czy wszystkie sektory są już otwarte?
|
Zamknięte G2, G3 i chyba H11 & H21.
Jeśli tak faktycznie jest to mamy sprzedane ok. 21 000 + VIPY + 2 000 żydów. |
G3 na pewno nie będzie otwarte, G2 raczej też nie (a na pewno nie w całości). Te H11, H21 mogą chyba jeszcze otworzyć. F11 i F12 chyba też nie otwarte (no chyba, że nie można kupić przez internet bo dawno tak było). Smutne, że klub praktycznie nie zrobił nic jeśli chodzi o promocję meczu (raptem 1 filmik), nawet (tak jak wcześniej pisałem) nie było ,,głupich" newsów o ilości sprzedanych biletów i wyprzedanych sektorów na oficjalnej, a to zawsze nakręca.
|
Marketing jak leżał tak nadal leży i kwiczy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pytanie czy 21 tys na taki mecz to duzo...... |
Cytat:
Do niedzieli nadal będziemy mieli rekord frekwencji (Lech go pobije, bo tam jest mobilizacja na ten jeden mecz), a przy BARDZO dobrych wiatrach możemy pobić legijny wynik sprzed tygodnia (26,5 tys.) |
Nie, żadne 26.5 tys. nie jest możliwe. Zejdz na ziemię.
|
26,5 tys... haha, dobre. Musiałaby kolejka od teraz stać i do samego meczu wszystkie kasy bez przerwy sprzedawać, żeby tyle było
|
Ilość wolnych miejsc 3800. Ile zejdzie z 500
|
Czy da się oddać/przekazać/sprzedać już kupiony bilet?
|
Cytat:
nie sugerujcie się tym licznikiem, bo to nie jest 3800 do kompletu, oni co jakis czas dodaja bilety i otwieraja tym samym kolejne sektory. |
Cytat:
|
Na sektorze B (bilet na B23) stoję gdzie chce czy też są tam raczej jakieś inne zwyczaje?
|
3389 :)
Dodajcie do tego VIPy i skyboxy, które tego licznika nie obejmują. Cytat:
|
Cytat:
|
Tempo sprzedaży biletów między 12:53 a 13:03 to 150 biletów na godzinę.
Gdy graliśmy z Lechem najwyższe tempo sprzedaży biletów osiągnęło tempo 400 biletów na godzinę. Do meczu pozostało 5 godzin i 3357 biletów więc biletów dla każdego wystarczy choć niekoniecznie na sektorze, który lubi najbardziej... |
Tempo wzrośnie jak zobaczycie kolejkę do strefy przed meczem. Ja obstawiam że do Reymonta będzie sięgała ale nie będzie zakręcać:)
|
Cytat:
|
Tempo sprzedaży biletów między 13:07 a 14:37 to 184 biletów na godzinę.
Do meczu pozostało 3,5 godziny i 3081 biletów. |
Tempo już rośnie :-)
Był tam ktoś zobaczyć co się dzieje? :) Dawno nie byłem tak nakręcony przed meczem, chyba ta wiosenna aura tak wpływa. :D |
Cytat:
Wczoraj o 21:00 wśród prawie 4000 biletów 3000 to były bilety na E, A i H. Ten pozostały tysiąc gdy zejdzie to zostaną bilety o cenie nie niższej niż 45 złotych a to zniechęci niejednego szczególnie gdy zobaczy długą kolejkę. Oczywiście otwarcie G2 zmieniłoby sytuacje ale obawiam się, że wobec 2000 kibiców z gorszej strony błoń G2 i G3 będą zajęte przez panów w kaskach a nie panów z szalikami |
G2 i G3 na bank będzie bufor. Na G1 zostało cos 115 rano,wiec zeszło do 12max.
Kto zawsze kupuje przed to i tak kupi,a min 45 zł zostanie w klubie :) |
To powiem szczerze nei wiedziałem że G2 zrobili buforem bo nigdy tak jeszcze nie było i sądzę że nie ze względu bezpieczeństwa tylko właśnie po to żeby sprzedać te droższe bilety. Szkoda...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl