![]() |
O Jezu...to czyli wedle tej koncepcji, to w całej europejskiej piłce nie ma honoru... Nie będę wyliczał klubów, które odwoływały się od różnych decyzji UEFA(mimo, że były one bezsprzecznie winne).
Hmm, panowie! Z takim myśleniem, to ktoś zaraz wyciągnie, że nasza Wisła się od czegoś odwołała(mimo oczywistego przewinienia) i co wtedy? Zbiorowe Seppuku? Trzeba w takim razie bojkotować każdego prezesa, który walczy o klub, bo przecież ma się wypiąć i godnie przyjąć kare :). |
wtf? kompleksy czy zazdrość?
jest szansa to się odwołują kara niewspólmierna do przewinienia jakiś małolat ostatnio został zatrzymany za niedopaloną lufkę i grozi mu 3 lata lepsze prównanie ogarnijcie się z hejtami bo z fajnego forum robi się ..........nie Legia beeee |
Cytat:
Za to przewinienie kara jest tylko jednak - WALKOWER. Tak ciężko to do jasnej cholery zrozumieć. Jeżeli takich prostych spraw nie potrafią dopilnować to jest tylko i wyłącznie ich wina za co spotkała ich kara - jedyna przewidywana za taki występek, bez znaczenia czy przebywał na boisku 3 minuty czy 90. On w ogóle nie powinien znaleźć się na ławce rezerwowych. |
Cytat:
|
Cytat:
Podawanie przykladow z korpo jest slabe. Rownie dobrze mozna dac przyklad z komunikacji miejskiej ktory juz ktos wczesniej przytaczal. Sprawdzaja nam bilet, nie mamy jednak dokumentu i kanar wystawia nam mandat. Mamy jednak wybor zaplacenia oplaty manipulacyjnej (9 zl bylo 10 lat temu), badz zaplate mandatu. Teraz pytanie ktora postawa bedzie honorowa ;) |
od czego pajace wy macie sie odwolywac ? wasza wina jest tak oczywista ze nawet dziecko by sobie dalo spokoj, nawet a A klasie takie rzeczy sa nagradzane walkowerami a co dopiero LM , wy tego nie rozumiecie bo byliscie przez caly czas na garnuszku PZPN ktory was cholowal i odpusczal ...... forma waszych rozpaczliwych odwolan i podpuszczaniu mediow jest zalosna i bezhonorowa !!!! ...jestescie pajacami dekady ....zrozum to trolu
|
Cytat:
Bo bofff o jednym a ty o drugim. PS. Przykre, że większy ruch w tym temacie niż w meczowym. Widać u niektórych zasiedlił się wirus z gorszej strony błoń i są bardziej Antylegia niż Wisła. |
Cytat:
Chyba nie byla taka nieznaczaca, skoro konsekwencje blednego zalatwienia tejze wygladaja tak jak wygladaja ? Jesli juz poruszasz sie w tych "projektach i korpo": Bardzo latwo jest pominac malutka linijke tekstu na projekcie np budowlanym, czego konsekwencje moga byc bardziej oplakane niz wstrzymanie budowy na rok. Ciezko pozniej tlumaczyc: "no przeciez kazdy glupi wie, ze te okna mialy miec mozliwosc rozszczelniania". PS. Celtic nie twierdzi ze nie bylo pomylki tylko dzialanie z premedytacja. |
Misja w wykonaniu TV Publicznej: Pokazać Legię grającą z pasterzami na Kazachskim stepie w transmisji zrealizowanej jak wesele na VHS z lat 90 tych, odpuścić Ruch grający w Polsce na niezłym stadionie i z dość dobrym atrakcyjnym przeciwnikiem...
Mam nadzieję, ze Ruch da rade w rewanżu... |
Oglądałem Ruch na Ukraińskim streamie - jakość transmisji i meczu lepsza niż Ległej.
|
Przy odrobinie szczęścia w rewanżu Ruch może sprawić niespodzianke
Na Ukrainie powinni Niebiescy jechać autobusem bo samolotem to troche strach... |
Bez względu na to, czy Ruch awansuje to i tak są to puchary ponad stan w ich wykonaniu. Dzisiaj nie oglądałem, ale już w meczu z Duńczykami bardzo mi się podobali i z wielu powodów, w tym - większego obciążenia w związku z dodatkowymi meczami - życzę im, aby znowu bramkowo zremisowali.
Legia zrobiła swoje, raczej wejdą do fazy grupowej, bo trudno przypuszczać, aby Kazachowie dali radę na Ł3, skoro u siebie wyniku nie zrobili. Widziałem skrót z meczu - transmisja faktycznie szokująca. Jednak nie jest to wina TVP, a Kazachów, którzy operują takim, a nie innym sprzętem. Niemniej - ch w d, bo szmaciarze pokazali Legię, a Ruchu już nie. :( |
Wczoraj można było się przekonać jak wielką robotę robi Canal + przy pokazywaniu naszej ligi, bo poziom meczu Legii z Aktobe zbytnio nie odstawał od ekstraklasy ale za to zajebistość transmisji zwalała z nóg :D Nie potrafią kozojebcy pokazać kilkoma kamerami to niech pokazują jedna główną na całe boisko i tyle!
|
Cytat:
I tak lepiej niż Charków |
Jestem pod wrażeniem Ruchu Chorzów w europejskich pucharach. Przed sezonem nie powiedziałabym, że Niebiescy dojdą dalej niż Lech Poznań w tych rozgrywkach, a tutaj wciąż istnieje realna szansa na fazę grupową. To byłoby coś wielkiego dla tego klubu ;)
|
A amikorze drugi raz z rzędu mając LE na wyciągnięcie ręki (rozstawienie we wszystkich rundach) się zbłaźnili. Przez dwa sezony dwie drużyny na pewno by podniosły polski ranking a tak to kiszka.
Ruchowi też życzę awansu do grupy za ambicję choć fakt faktem że jadą na farcie zwłaszcza w Danii. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hehe Maribor w LM - czekam na losowanie i Legia vs Celtic w Lidze Europy :D
|
Cytat:
|
tzn ze Nowa Wielka 7egia w glorii i chwale rozpieprzyla Celtic, czyli druzyne ktora zlali nawet jacys przypadkowi i prawie nikomu nieznani Slowency
|
Z zaciekawieniem czekam na pierwszą prawdziwą weryfikację Warszawian w tym sezonie w Europie. Bo jak się okazuje w dotychczasowych meczach rywale nie powalali. St Patrick wiadomo, jak co roku fajna przygoda zkończona na pierwszej runddzie choć i tak udało sie w Wawie ugrać jeden z najlepszych wyników w historii klubu.
Celtic jak się okazało to na razie wydmuszka, skoro dali wejść po raz pierwszy w historii Słoweńcom do LM (choć rozbicie ich 6-1 w dwumeczu,(a własciwie 4-4 ) to wynik cenny i godny uwagi). Trudno uznać też zlanie Kazachów za realny wyznacznik siły Legii w Europie. Legii trzeba przyznać że przejechała się po tych po których miała się przejechać a w grupie zobaczymy jej prawdziwą siłę - bo skoro się zapowiada że chce się zagrać w finale tych rozgrywek na Narodowym to trzeba klepać rywali na wyższym poziomie- czy do tego dojdzie zobaczymy. |
Cytat:
Aaa, zapomniałem, że u Ciebie jeżeli fakty nie pasują do postawionej z góry tezy to tym gorzej... dla faktów. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli moja pomyłka wywołała u Ciebie drgawki i ból głowy - sorry nic na to nie poradzę :) Cytat:
Myślicie że Ruch jutro podoła?? i np za pomocą kolejnego remisu (bramkowego) awansuje do grup? |
Mnie by satysfakcjonował scenariusz, w którym Legia odpada a Ruch awansuje. Ewentualnie obie drużyny awansują, Legia w grupie z Celtikiem i zachowanie kibiców pozwala UEFIE na ich np. 2-letnią dyskwalifikację z pucharów. Tak, cieszyłbym się.
|
Niech grają dalej i się męczą. :-) Legia pierwszym składem wciąga całą ligę, a tak przynajmniej do zimy Berg będzie musiał rotować, a nawet jeśli będzie wystawiał chłopaków z pierwszej 11 to jednak o te 6 meczów więcej w nogach.
Nie bez zaskoczenia przyjąłem wczorajszy awans Słoweńców. Nasz były zawodnik, Cikos, w barwach Slovana prezentował się wczoraj bardzo mizernie. Zresztą jak cała defensywa Slovana. Ładnie wszystko też podsumowali dziennikarze z C+, że Bate Borysów to taki "wyrzut sumienia" polskiej piłki klubowej - 4.raz w ciągu 7 lat grają w Lidze Mistrzów, a po drodze była też gra w Lidze Europy... |
Cytat:
|
Meczu rewanzowego Ruchu Chorzow z Metalistem nie bedzie w polskiej telewizji. Patrzac na to co sie dzieje na Ukrainie nie wiadomo czy w ogole jakas stacja na swiecie bedzie nadawała ten mecz.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl