![]() |
****a zglupialem
rozpakowaujesz pliki ktore sciagnales i wola Ci drugi no i w czym problem?? |
Cytat:
|
Cytat:
po rozpakowaniu winrar łączy pliki w jeden plik mecz.avi > podział nie jest na części meczu, tylko na części pliku, tak by bez problemu weszły na serwer |
Cytat:
|
Dzięki dla tych, co pomogli w sprawie Zalewu :D :piwko:
W sumie to się chciałem upewnić, bo rzadko jeżdżę w tamtym kierunku :) |
dzięki. :)
|
Ale jesli chcemy zobaczyć co zawiera "part1" (i kolejne) klikamy na ikonce prawym, wybieramy wypakuj pliki... a następnie w nowym oknie zaznaczamy "Zachowaj uszkodzone pliki" i winrar wypakowuje tyle pliku ile jest w archiwach.
Więc jurukuru to co napisałem powinno pomóc. |
Witam, Kibicuje Wiśle Kraków a sam jestem z Katowic i mam pytanko, czy może oprócz mnie jest tu ktoś jeszcze z Katowic? Pozdro :)
|
Ja mam pytanie odnośnie Natury 2000. Wiadomo czy Zakrzówek został dodany do listy? I kiedy ma byc zatwierdzona ta ustawa? Oraz ma ktoś może mapkę pokazującą cały obszar objęty ochroną?
|
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,444...krzowkiem.html
Nie wiadomo jeszcze |
gdzie kupie jakiegoś wybornego i szlachetnego tokaja?
polecicie jakis sklep z duzym wyborem |
Gdzie transmitowane będa mecze barażowe i czy w ogóle?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
moglby ktos wrzucic zdjecie vlepki : niech caly swiat sie dowie jak rucha sie cracovie ? dzieki
|
Cytat:
|
Maciejj, z tego co wiem w dosyć atrakcyjnej cenie znajdziesz Tokajia 5 Puttonyos w makro. Były, ale przez krótki czas 6 puttonyos, ale nie jestem pewien czy są teraz. Pozdro.
|
Potrzebuje wszystkich linków do kamerek z naszego stadionu.Ma ktoś?
|
Cytat:
|
Cytat:
http://kamera.orge.pl/krakow3/ http://kamera.orge.pl/krakow2/ |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
1. Korona - Cracovia, na żywo TVP Sport (sobota, 13 czerwca, 17:00), na Canal+Sport z poślizgiem (godz. 19:00) 2. Cracovia - Korona, na żywo Canal+Sport (środa, 17 czerwca, 20:00), na TVP Sport z poślizgiem (godz. 23:25) |
Cytat:
Oni mają sklepy w Krk - jakieś promocje(luknij na stronce) - najlepiej chyba zadzwonić i się dowiedzieć bo tak na oko to ceny nie wyglądają najlepiej. |
Potrzebuję zdjęcie flagi Wielka Wisła.
|
gdzie sa kasy pKP poza dworcem głównym?
wiem, ze na miasteczku jest jedna, a gdzies w okolicach Placu Centralnego? |
Cytat:
na Lubisz w przejsciu podziemnym swego czasu była tez na rynku głownym Cytat:
taniej bedzie jak sie przejade do Budy;) pytanie co do ligi hiszpanskiej wie ktos kiedy startuje?? |
czy na tej pedalskiej różowej karteczce z karą od kanarów rzeczywiście można jeździć cały dzień bez ograniczeń MPK ?
do której jest otwarty dzisiaj Carrefour koło Yakuzy ? koło jak koło,chodzi mi o ten chyba na Lea ... |
Jaki jest adres strony z takimi komunikatami MPK, że np "14:36 tramwaj linii 4 zderzył się samochodem osobowym na ul ..." czy "kierowca autobuu 502 zgłosił kradziez" i takie tam ? Bo na głównej MPK nie widze, a kiedyś coś takiego było.
P.S. Gdzie koło Yakuzy jest Carrefour ? :shock: (apropos tego pyt wyżej) |
Cytat:
http://www.komunikacja.krakow.pl/ Proszę bardzo ! |
Mam Pytanie ..
Dostałem wezwanie na Policje jako podejzany o pobicie... co mi grozi...pierwsza taka większa afera z policją wczesniej byłem tylko spisywany ... czy mnie ukarają ? |
Cytat:
po drugie: jesli chodzi o przepisy materialne, to zalezy z jakiej podstawy (powinno byc na wezwaniu) stawiaja Ci zarzuty- generalnie zgodnie z art 158 kk przy pobiciu mozna zostac skazanym na pozbawienie wolnosci do lat 3, chyba ze w wyniku pobicia powstal ciezki uszczerbek na zdrowiu wowczas kara od 6 miesiecy do 8 lat pozbawienia wolnosci, a jezelio nastepstwem jest smierc od roku do lat 10 pozbawienia wolnosci. po trzecie:mozesz np zostac skazany bez rozprawy, jesli zajda przeslanki z art 335 kpk, mozesz ewentualnie dostac kare w zawieszeniu, ale to tez zalezy od roznych przeslanek po czwrate: ile masz lat? tyle na szybko, jak bedziesz mial dalsze pytania, to pisz, troche z prawem mam do czynienia. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl