![]() |
Cytat:
|
Cabral jest za stary na Olimpiade
Bardziej bym tu podejrzewał robote menedżera, który wie, że juz niedługo przyjdzie Cabralowi nowego klubu szukać A reprezentant Argentyny to nie byle co, nawet z szerokiej kadry |
Batista powolac mial podobno graczy do 27 roku zycia, grajacych w Europie, ktorzy nie maja szans na staly angaz w reprezentacji. Wbrew pozorom nie ma ich zbyt wielu. Dodatkowo jak juz wspominalem Manago zrobil swoje, bo wiadomo ze klubu bedzie szukac. Dodatkowo Batista doskonale zna Cabrala i watpie by o nim zapomnial. Ot cala tajemnica :D
|
Cytat:
|
Zdecydowanie w PL lidze jest mniej miejsca i czasu do holowania piłeczki. W Argentynie czy Brazylii dyscyplina taktyczna nie jest na pierwszym miejscu, tam się stawia na wyszkolenie techniczne i indywidualne popisy. U nas jest odwrotnie dlatego większości meczów nie da się oglądać na trzeźwo.
|
Na kogo krzyczeli "ty ku..o" Legionisci przed chwila?
|
Znając życie, na kogoś z Wybiórczej :P
|
Wydaje mi się że na Jarzębiaka, sędziego?
|
Mecz póki co tragedia, ciężko w ogóle się zorientować kto o co gra :]
|
Cytat:
Nic się nie dzieje. Aż się chce wyjść z kina:-D |
Skoro Legia przy takim dopingu gra padakę, to co by było gdyby na stadionie panowała taka atmosfera jak w zeszłym sezonie?
Bedzie remis, ani jedni ani drudzy nic nie grają, remis z którego nikt nie będzie zadowolony.. poza Nami :P |
Widzew 4 mecze w tv oglada, za mecz u nas.
|
Legia pewnie psim swędem wygra...
|
A ja nadal liczę na wygraną Widzewa ale remis też dobry. Grunt aby jutro Polonia Bytom pomogła nam w zdobyciu mistrza.:)
|
Choto injured
|
Jeszcze jakby Amica straciła dziś punkty to będzie dobrze.
|
Na swojego tak gwizdali?
|
Ja pierdziele skąd Legia tego Manu wzięła ?!
|
Co oni tam na Legi spiewaja z odpowiadaniem na 2 trybuny ? usłyszał ktoś ?
|
Cytat:
-Co? -FSO! Tak mi sie wydaje przynajmniej. |
Jak taka Legia ma nas reprezentować w pucharach (jak wygra z Lechem), to lepiej oddajmy to miejsce jakimś Azerom.
|
To jest szok - 65 minuta meczu i dopiero 1 celny strzał na bramke.
|
Chciałbym tylko przypomnieć z Kim My odpadliśmy i jak reprezentowaliśmy PL w pucharach..
|
Legia dzis wygra,to jest pewne.
Co do tego kto zagra w pucharach to dla Mnie lepiej zeby byla tam Legia niż znowu ziemniaki z Poznania. Dlatego w PP kibicuję Legii |
Znowu sędzia Jarzębak dupy dał...
|
To jest wlasnie to, jak sie ma reprezentanta Argentyny na ławie, wystarczy, że wejdzie na boisko i jednym dotknięciem potrafi zrobic róznice.
|
amica 1:0 w dupe ;)
|
Jak ta liga w tym roku jest nieprzewidywalna Lech ograł Legie teraz Legia wygrał pierwszy mecz od dawna i wyprzedza w tabeli na tą chwile Lecha. Liga bedzie ciekawsza jak to mówił jeden Fachowiec :)
|
Cytat:
Zaglebie prowadzi z Lechem 1-0 , co uswiadamia mnie ,ze mamy naprawde przesrany terminarz w koncowce sezonu :-/ |
As82 własnie dobry wynik
Im wczesniej Lubin nie bedzie miał o co grać tym lepiej ;) |
Cabron brameczkę sypnąl i Legia do przodu. Macius ma prolongatę :D
|
Cytat:
|
Zagłębie obecnie 13 w lidze po wygranym meczu ma 3pkt straty do podium...jaja. Ta liga to są jaja. Ale ta Legia jest żałosna, Widzew też nie lepszy. Mam nadzieję, żejutro zobaczymy trochę jakości
|
Cytat:
|
Dobrze, że Legia wygrała, bo ten wynik na moment zamydli oczy jej szefom. Maciuś poleci po 0:5 z Wisełką na Łazienkowskiej :) Kuchenki? A niech se zdobędą ten PP... jak warszawiaki przegrywają u siebie z Ruchem i ledwo remisują z Zagłębiem to nie chcę wiedzieć z kim odpadną jeśli awansują do pucharów, a na amikorza można liczyć, że nie skompromituje Polski w LE.
|
Zagłebie wcale ładnie sobie radziło
piłka przy nodze kilku chłopakom tam nie przeszkadza Zainteresowałbym sie Dabrowskim, jeszcze 19 lat nie ma a sobie radzi całkiem nieźle Jak sciagac Polaków do Wisły to właśnie w tym wieku |
Maciuś poleci po sezonie. Wcześniej nie i tylko od niego zależy, czy będzie zupełnie przegrany, czy z pucharem dopisanym do CV.
|
Cytat:
|
Skorża poleciałby i 10 kolejek temu, ale nie mogą zatrudnić nikogo sensownego. Gdyby tylko znalazł się ktokolwiek, Maćka by nie było już w grudniu.
Cytat:
Masz rację, a Kuba przyszedł z 4 ligi. |
Po dzisiejszej dawce piłki rodem z Ekstraklasy odechciewa się oglądania kolejnych meczów 24 kolejki.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl