Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

serek.c2 31.05.2011 17:58

Twoi kumple to anonimowe chłopaczki na anonimowej imprezie... Trochę nietrafione porównanie.

AS82 31.05.2011 17:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1104071)
No i czułem, że znajdzie się stadko broniące tych pedalskich zachowań.

Gorąca krew, bałkański temperament... .... mnie to obchodzi za przeproszniem - przyjechali do Polski grać w Wiśle a nie jakimś kurewskim St Pauli.

Wchodząc na stadion widzicie olbrzymie zdjęcie Reymana i zapewne czujecie dumę. Oglądając obrazki z szatni czuję wstyd. Podobnie jak Gigant życzę tym dwóm matołom szybkiego odejścia.

ja myśle ,że powinno sie ich rozstrzelać :rotfl:

serek.c2 31.05.2011 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1104075)
ja myśle ,że powinno sie ich rozstrzelać :rotfl:

A ja myślę, że wystarczy wyjebać ich z klubu żartownisiu.

Colin 31.05.2011 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1104073)
Twoi kumple to anonimowe chłopaczki na anonimowej imprezie... Trochę nietrafione porównanie.

Nic z tych rzeczy. Pudło. To byli ludzie którzy się już kilka lat znali, lubili i też lubili wypić i się po prostu pobawić. Ludzie z dużym dystansem do siebie i poczuciem humoru. Teraz mają swoje rodziny. Zdjęcia podobne (nie rozebrane) robili dla jaj kiedy juz byli nieźle podpici.

AS82 31.05.2011 18:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1104077)
A ja myślę, że wystarczy wyjebać ich z klubu żartownisiu.

ja mysle ze jestes przewrazliwionym homofobem

westersyl 31.05.2011 18:13

Obrazki przytoczone wyżej nie ukrywam, że mnie obrzydziły jednak, uważam że oni robili to w kwestii żartów a nie odnoszenia przyjemności seksualnej. Mam nadzieję, że się nie mylę :).

Na miejscu żony Paljica, dziewczyny Gordana to patelnią w łeb i po sprawie,

serek.c2 31.05.2011 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Colin (Post 1104079)
Nic z tych rzeczy. Pudło. To byli ludzie którzy się już kilka lat znali, lubili i też lubili wypić i się po prostu pobawić. Ludzie z dużym dystansem do siebie i poczuciem humoru. Teraz mają swoje rodziny. Zdjęcia podobne (nie rozebrane) robili dla jaj kiedy juz byli nieźle podpici.

Jakie znowu pudło? Chodzi mi o ich (Twoich kolegów) anonimowość i anonimowość imprezy na której się bawiliście. Tu masz kameralną imprezkę w gronie znajomych a w przypadku naszych matołków transmitowane w tv wiekie w skali kraju wydarzenie. Tu masz kolegów a tu rozpoznawalnych piłkarzy.

Zachowanie tych dwóch grajków (do tego cienkich jak dupa węża) ośmiesza po prostu Wisłę, naraża nas kibiców na drwiny ze strony kibicowskiej Polski.

Ogryzek 31.05.2011 18:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Colin (Post 1104079)

Szkoda że takiego luzu i wyrozumiałości nie miałeś dla Małeckiego jak poprzeklinał Saidiego, tylko rzuciłeś jako jeden z pierwszych fatwę na Małego jako rasistę zanim były znane wszystkie fakty!

Za to teraz obrońca "tęczowych" z Ciebie.

Zdjęcia dla mnie żenujące, bo robione w szatni Wisły. W prywatnym życiu niech robią co chcą, ale ich zachowanie nie jest śmieszne dla sporej części kibiców a żałosne.

I nie ma znaczenia czy są homo czy nie. Nikt nie atakuje ich za ich preferencję seksualną. Niechby i byli homo, ale u siebie w domu. W życiu prywatnym a nie w szatni Wisły!

A co do Bałkańców i ich rzekomego temperamentu to:

Rozumiem że w szatni Legii Radović, Antolović z Knezevićem i Kelharem musieli dopiero sekscesy uprawiać po zdobyciu PP? Temperament mają no nie?
A w Lechu w zeszłym sezonie po zdobyciu MP to dopiero Stilić z Injaćem i Djurdjevićem musieli pozowac do zdjęć?
(Jakoś tamci Bałkańcy nie lizali się po klatach tylko nasi)

Wszytko tym można wytłumaczyć (temperamentem), ale to bzdura, nie temperament ale elementarne wyczucie sytuacji!

Piłkarze reprezentują Wisłę i po części Nas kibiców i niech trzymają poziom! Nic więcej.

AS82 31.05.2011 18:20

Jak dla mnie to zdjecie to raczej robienie sobie jaj z pedałów , z tylu do tego Boukhari pokazuje fuck you ,a tu cała ponurych grupa ludzi z zagryzionymi zebami doszukuje sie wrecz pomowania homoseksualizmu i zada wyrzucenia ich z klubu , jeszcze jakies loga organizacji wklejacie :rotfl:

fond 31.05.2011 18:32

Ekscytujcie się tu dalej tymi zabawami a zaraz podchwyci to prasa i tyle zostanie
z naszej fety.

Nie ma to jak myśleć o wizerunku klubu rozdmuchując aferę.

CH. 31.05.2011 18:33

Co podchwyci?
przecież te gesty były ujęte przez 30 fotoreporterów i kilka stacji telewizyjnych, rozumiem w niektórych poruszenie tylko nie za bardzo rozumiem jakby miał brzmieć dany tytuł newsa (mowa o tym podchwyceniu) i co by w tym newsie napisali???? przecież dla 99,999% osób które by to zobaczyły to odebrałyby to jako zwykłe żarty, i dla gazet, telewizji i czytelników i odbiorców TV to nie byłoby żadne "hot news" , nas to może razić, ale inni mają to w dupie
co do Paljica to nie pierwszy raz tak robi, w derbach Krakowa całował Pawełka, często się do kogoś "tulił" po wygranych meczach, bramkach, strasznie wylewny z niego typ :D

Colin 31.05.2011 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1104088)
Szkoda że takiego luzu i wyrozumiałości nie miałeś dla Małeckiego jak poprzeklinał Saidiego, tylko rzuciłeś jako jeden z pierwszych fatwę na Małego jako rasistę zanim były znane wszystkie fakty!

Za to teraz obrońca "tęczowych" z Ciebie.

Zdjęcia dla mnie żenujące, bo robione w szatni Wisły. W prywatnym życiu niech robią co chcą, ale ich zachowanie nie jest śmieszne dla sporej części kibiców a żałosne.

I nie ma znaczenia czy są homo czy nie. Nikt nie atakuje ich za ich preferencję seksualną. Niechby i byli homo, ale u siebie w domu. W życiu prywatnym a nie w szatni Wisły!

A co do Bałkańców i ich rzekomego temperamentu to:

Rozumiem że w szatni Legii Radović, Antolović z Knezevićem i Kelharem musieli dopiero sekscesy uprawiać po zdobyciu PP? Temperament mają no nie?
A w Lechu w zeszłym sezonie po zdobyciu MP to dopiero Stilić z Injaćem i Djurdjevićem musieli pozowac do zdjęć?
(Jakoś tamci Bałkańcy nie lizali się po klatach tylko nasi)

Wszytko tym można wytłumaczyć (temperamentem), ale to bzdura, nie temperament ale elementarne wyczucie sytuacji!

Piłkarze reprezentują Wisłę i po części Nas kibiców i niech trzymają poziom! Nic więcej.

Wybacz, ale dla chamstwa nie mam wyrozumiałości, dlatego nie miałem i wyrozumiałości dla Małeckiego po wspomnianej przez Ciebie sytuacji. Nie oskarżyłem go o rasizm (jeżeli dokładnie przeczytałeś mój post) ale o zbyt chamskie zachowanie względem przeciwnika (kolor skóry nie ma tutaj znaczenia), bo jak sam napisałeś: "Piłkarze reprezentują Wisłę i po części Nas kibiców i niech trzymają poziom! Nic więcej."

To, że mam Wisłę w sercu nie oznacza, że będę pochwalał każde zachowanie piłkarzy naszego klubu i na wszystko będę patrzył bezkrytycznie no, bo przecież to jest Wiślak.

Bronex 31.05.2011 18:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fond (Post 1104098)
Ekscytujcie się tu dalej tymi zabawami a zaraz podchwyci to prasa i tyle zostanie
z naszej fety.

Nie ma to jak myśleć o wizerunku klubu rozdmuchując aferę.

Daj spokój, w tym różowo-czerwonym świecie mediów to Wisła może tylko zyskać na tym fiś-dzipolstwie Dragana i Gordana!!!

PS. SEREK ma rację z tymi zachowaniami niegodnymi WIŚLAKA. Piłkarz to jest męski wzorzec osobowy dla wielu młodych chłopaków ,którzy kibicują klubowi. Młodzi ludzie się straszeni mocno utożsamiają ze swoimi bohaterami. No i później widzi taki młody chłopaczek takiego Paljcia fundującego "zły dotyk" Wilkowi i co ma myśleć. Naturalnie ,że go to odpycha. Gdzieś ten obraz pozytywny zostaje zmącony. Poza tym piłkarz to jest też funkcja publiczna, przekaźnik wartości.

serek.c2 31.05.2011 18:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sanderuss (Post 1104097)
Po pierwsze: bez nich dwoch bysmy mistrzem nie zostali i tacy ciency to oni nie sa.
Po drugie: jak masz zamiar cale zycie spogladac na wszystko przez pryzmat : "a co inni powiedza", to gratuluje drogi zyciowej.
Po trzecie: homofobia niektorym to juz sie na mozg rzucila.

ad1. - a to przepraszam, niech robią co chcą - w końcu pomogli mistrza zdobyć
ad2 .- o moją drogę życiową się nie martw, bo też nie o nią tu chodzi - interesuje mnie co inni powiedzą o Wiślę, nie chcę by wizerunek tego wspaniałego klubu szargało dwóch patafianów z bałkanów
ad3. - bije, oj bije...

fond 31.05.2011 18:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CH. (Post 1104100)
Co podchwyci?
przecież te gesty były ujęte przez 30 fotoreporterów i kilka stacji telewizyjnych
co do Paljica to nie pierwszy raz tak robi, w derbach Krakowa całował Pawełka, często się do kogoś "tulił" po wygranych meczach, bramkach, strasznie wylewny z niego typ :D

ano i jakoś nikomu nie przyszło do głowy by dopatrywać się problemu :shock: Ale skoro kibice Wisły widzą problem to na pewno media Wiśle jakże przychylne też go prędziutko dostrzegą :>

Temat jest temat :D

PvD 31.05.2011 18:41

Boli was, że podchwyci prasa a nie bolało was kopanie koszulki.

Niedawno usprawiedliwienie bo był wściekły, dziś usprawiedliwienie bo był w euforii.

Wisła to nie klub i miejsce dla żartownisiów.

Zasłanie się mentalnością i kulturą Bałkanów to śmiech na sali. Dragan urodzony w Niemczech więc pewnie stamtąd wyniósł tą kulturę którą prezentuje. Bośniackich Chorwatów nie znam to się nie będę wypowiadał o Bunozie.

Jedź jeden z drugim do Serbii i niekoniecznie do Belgradu i Nowego Sadu ale do innych miast i miasteczek. Jedź jeden z drugim do Serbskiego Kosowa do Mitrovicy to poznacie kulturę i mentalność Serbów. Określani ludźmi południa w zestawieniu z Włochami, Hiszpanami to niezły dowcip. Polacy i Skandynawowie i Islandczycy ludzie północy :lol:

KOMINEK 31.05.2011 18:45

Jeśli już musicie o tym pisać to proszę bez osobistych wycieczek.

A tak na marginesie może już dość tej ekscytującej i tyle wnoszącej w nasze wiślackie życie dyskusji. To się robi żałosne

wisl@k_TS 31.05.2011 18:51

Palijc to już dla mnie w ogóle recydywa. Najpierw sytuacja w Kielcach, teraz to. Żenujący koleś, oby jak najszybciej opuścił Wisłę.

Gorzej z Bunozą bo podobno perspektywiczny. Słitaśne fotki, "Bonarka to całe moje życie" i lizanie się po sutkach....do czego to doszło...

Ciekawe jakby się zachował Małecki gdyby podczas udzielania wywiadu był w miejscu Wilka :)

ChG 31.05.2011 18:53

Ale pieprzycie.

Acima 31.05.2011 18:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 1104114)
Palijc to już dla mnie w ogóle recydywa. Najpierw sytuacja w Kielcach, teraz to. Żenujący koleś, oby jak najszybciej opuścił Wisłę.

Warto dodać, że w piłkę to on za dobrze grać nie potrafi, a na pewno nie na poziomie Wisły.

As 31.05.2011 18:59

czytam te komentarze i spodziewam sie jakiejs sodomy i gomory. poszukalem zdjecia a tu ....a jakies zwykle wyglupy. niektorzy powinni troche wrzucic na luz.

sportnh 31.05.2011 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Acima (Post 1104121)
Warto dodać, że w piłkę to on za dobrze grać nie potrafi, a na pewno nie na poziomie Wisły.

Warto dodać, że jest jednym z najlepszych piłkarzy Wisły, dodając jeszcze fakt, że gra na całkowicie obcej mu pozycji.

Mario Nh 31.05.2011 19:10

Paljic znów powinien coś dorzucić na młodych za takie żarty i przeprosić kibiców za ten wstyd.

Zotek 31.05.2011 19:20

W sumie to sie nie dziwie, ze do takiej dyskusji dochodzi. Zawsze mozna bylo ponarzekac na Lobodzinskiego albo Pawelka, ale ich cholera juz nie ma. Klub daje przeslanki, ze zaczyna dzialac profesjonalnie to tez nie wypada najezdzac. Maaskant zrobil cos z nieczego to tez raczej mu sie nie nalezy. No ale jak Ci pilkarze mogli sie powyglupiac?! To uwlacza wizerunkowi!

ehh...

wolfy 31.05.2011 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Colin (Post 1104101)
Wybacz, ale dla chamstwa nie mam wyrozumiałości, dlatego nie miałem i wyrozumiałości dla Małeckiego po wspomnianej przez Ciebie sytuacji.

A masz wyrozumiałość dla wszystkich pozostałych piłkarzy, hipokryto? Bo takie akcje że ktoś kogoś kopnie, po czym usłyszy wiązankę to jest norma wszędzie, na każdym poziomie rozgrywek.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez jumson (Post 1104140)
Dla osoby z zewnątrz, nie z małopolski, a nawet z PL. Bo tylko po Polsku mówię to jesteście przezabawni.

Wow, wszedłeś tu tylko po to, żeby ciemnych polaczków nauczać? Światowiec. Kompleksami to bije, ale od Ciebie - na kilometr.

Dla niektórych kopanie koszulki własnego klubu nie jest normalne, gejowskie żarty na antenie TV też niekoniecznie. A Pajlić obiektywnie jest cienki jak dupa węża i nie usprawiedliwia go ani to, że biega, ani to, że gra nie na swojej pozycji. Albo będziemy mieli normalnego lewego obrońcę, albo puchary skończą się u nas bardzo szybko, co ostatnio jest niejako tradycją. Podobnie zresztą sprawa wygląda z resztą bloku obronnego, z Bunozą włącznie.
Zrobiło mi się niedobrze jak to zobaczyłem, ale kij z tym. Nie takie akcje się piłkarzom wybaczało.

mitmichael 31.05.2011 19:41

Mam nadzieje, ze Melikson nie opusci przygotowan do LM

Zotek 31.05.2011 19:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1104154)

Nie sadze, wyglada na to, ze to jedynie problem zwiazany ze zmeczeniem. Przypominam, ze Melikson nie mial przerwy zimowej.

pawelwislak 31.05.2011 19:49

wole głupie żarty od dawania dupy jak na levadii

Ps. Wystarczyło nie wrzucać zdjęć i nie pompować dodatkowo kolejnego balonika ale lepiej szukać dodatkowych problemów na siłę, przecież u nas wszystko jest już na tak zajebistym poziomie żeby się do głupich zdjęć przypier.......... na których zapewne większość już dobrze napita była.

serek.c2 31.05.2011 19:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pawelwislak (Post 1104161)
wole głupie żarty od dawania dupy jak na levadii

sukces najważniejszy

butazango 31.05.2011 20:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1104154)

Dziękuje za zmianę tematu, bo ile można.

spartan 31.05.2011 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1104142)
Dla niektórych kopanie koszulki własnego klubu nie jest normalne, gejowskie żarty na antenie TV też niekoniecznie. A Pajlić obiektywnie jest cienki jak dupa węża i nie usprawiedliwia go ani to, że biega, ani to, że gra nie na swojej pozycji. Albo będziemy mieli normalnego lewego obrońcę, albo puchary skończą się u nas bardzo szybko, co ostatnio jest niejako tradycją. Podobnie zresztą sprawa wygląda z resztą bloku obronnego, z Bunozą włącznie.
Zrobiło mi się niedobrze jak to zobaczyłem, ale kij z tym. Nie takie akcje się piłkarzom wybaczało.

Wiesz co mnie "boli" ? To, że ani Sobol ani Żuraw ani nikt inny nie zareagował. Nikt. Mały, Kowal. Ani jeden z Polaków ani jeden z obcokrajowców. To jest "dobra atmosfera"? :shock:
Oglądając powtórki na C+ doszedłem do wniosku, że ten rodzaj "dowcipu i ekspresji" u Bunozy I Paljicia to chyba nie pierwszy przypadek. Kolejnym, który mnie zawiódł jest Czarek Wilk udzielający wywiadu Paulinie Bojarskiej obmacywany przez Paljicia....Bez reakcji...może nuta zmieszania przykryta uśmiechem.
Na szczęście od czasu Legii 0:6 ja nie krzyczę raczej nazwisk piłkarzy więc jestem wolny od rozczarowań.

serek.c2 31.05.2011 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1104187)
Najbardziej mnie boli stwierdzenie że sukces jest najważniejszy.

To stwierdzenie było napisane z sarkazmem odnośnie wypowiedzi pawelwislak. Tłumaczę, ponieważ nie chcę być kojarzony jako obrońca bałkańskich grajków.

gigant 31.05.2011 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1104190)
To stwierdzenie było napisane z sarkazmem odnośnie wypowiedzi pawelwislak. Tłumaczę, ponieważ nie chcę być kojarzony jako obrońca bałkańskich grajków.

To wiem, nie chodziło mi o Ciebie.

krkgiba 31.05.2011 20:57

zastanawiam się czy można w jakiś sposób ocenić kontuzję po tym, że zawodnik normalnie chodzi, normalnie porusza się mimo kontuzji ?

bo na filmie z gali, widać, że Maor chodzi zupełnie normalnie, tak jakby nie czuł bólu albo nie miał żadnych kłopotów z poruszaniem nogą.

a poza tym - strasznie stremowany/zawstydzony był gdy odbierał nagrodę :) skromny człowiek.

flamengista 31.05.2011 21:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 1104109)
(...)

Wisła to nie klub i miejsce dla żartownisiów.

(...)

Powiało grozą.

Naprawdę nie macie innych problemów? Sprawdźcie może, czy Nistelrooy też nie ma takich skłonności - zanim nie będzie za późno. Jeszcze można powstrzymać ZŁO nadchodzące na R22.

Kominku, uważam że temat trzeba zamknąć. Poziom absurdu został przekroczony już parę godzin temu.

KOMINEK 01.06.2011 06:24

Panowie i panie koniec dyskusji o zachowaniach naszych piłkarzy podczas fety. Dyskusja trwała wystarczająco długo by wypowiedział się każdy kto chciał, kto nie zdążył musi jakoś z tym żyć.

Posty które dalej będą drążyły ten temat polecą w kosmos, recydywa skutkuje wakacjami od forum.

yogul 01.06.2011 07:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krkgiba (Post 1104230)
zastanawiam się czy można w jakiś sposób ocenić kontuzję po tym, że zawodnik normalnie chodzi, normalnie porusza się mimo kontuzji ?

przy kontuzjach mięśniowych może być wszystko ok długi czas i wydaje sie że jesteś w pełni sprawny, nic nie czujesz. Ale kontuzja nie jest wyleczona do końca i na przykład zaczniesz robić sprinty i odnowi Ci się kontuzja naciągając/zrywając kolejne tkanki mięśniowe, czyli strata kolejnych tygodni.

adam_09 01.06.2011 12:55

naciągnięta 4-ka a tą chyba ma Melex ma to do siebie nie przeszkadza w normalnym poruszaniu się. Dopiero jak robisz sprint to się odzywa.

KoPer 01.06.2011 12:57

nasi po niedzielnym fetowaniu na nast. dzień głodni byli :

http://0.s.dziennik.pl/pliki/2127000...by-643-482.jpg

:D

tomo 01.06.2011 13:09

Co ten Branco tam jeszcze robi ja się pytam ?!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl