![]() |
nie ma to jak pomylić tematy :D
|
Cytat:
|
Jak to jest z tymi biletami?
Np. na E22 były prawie wszystkie wyprzedane a nagle 166 jest wolnych. Na E25 tak samo, a dzisiaj ponad 200 wolnych. Same górne rzędy. Jakaś blokada? Tylko po co? Dla odmiany na D pokazuje, że są wolne, a jak się przejdzie do wyboru miejsca - wszystkie wyprzedane. Trochę to bez sensu i niepotrzebnie wprowadza ludzi w błąd. |
zapewne górne rzędy były wyłączone ze sprzedaży (lub boki tych rzędów.
|
Mozliwe tez ze sa to blokady bo ktos placil np karta i w payu cos nie przeszlo.
Niby sprzedane i czekaja na potwierdzenie z banku i wroca do sprzedazy. |
D koniec-oficjalne info z Wisły...
|
a ja jak wchodze na bilety.pl to mi wyskakuje że na D jest wolnych miejsce jeszcze...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ile razy wam mozna powtarzac ze system jest jaki jest ;) zeby zobaczyc konkretna ilosc miejsc trzeba wejsc w dany sektor na D gdy najedziesz wyswietla sie powiedzmy 20 miejsc wolnych jednak gdy juz wejdziesz szczegolowo w sektor nie ma nic!!!! a wczoraj kolo poludnia w strefie biletow byla informacja ze na D brak biletow poprostu tak dziala ten system ze aby dowiedziec sie czy faktycznie sa miejsca trzeba wejsc w rozpiske miejsc i wtedy widac co i jak;)
|
A to nie jest tak, że te "wolne" miejsca są ze słabą widocznością i niby wolne, ale jeszcze nieudostępnione do sprzedaży?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak monitoruję i wychodzi, że od godziny 9 zostało sprzedanych 500 biletów (w około 6h)
|
bardzo mało. Powinno schodzić conajmniej koło 2000 na dobe żeby coś myśleć o komplecie.
|
ale wy piszecie bzdety, o komplecie zapomnijcie. 23-25 tysięcy to liczba realna . Szkoda tylko, ze wiekszosc z obecnych na derbach ma na Wisle wyjebane bo tydzien temu dupy sie ruszyc nie chcialo.
|
nie orientujecie się może jak idą bilety na B? dopiero jutro dam rade podjechać kupić bilety, mam nadzieje ze beda jeszcze, pozdro :)
|
Wejdź na stronę z biletami i sprawdź.
Na sektor B jest jeszcze 1208 biletów, więc spokojnie kupisz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wyglada na to ze od ranka zeszlo ok. 1000 bilecików...
|
|
Szacuje 25 tys i nic więcej...
|
Także obstawiam 25 tysiecy lub nieco wiecej w tej puli sprzedanych biletow nie wliczono gosci sektorow e11, e12 z dziecmi ktore sa zazwyczaj pelne, Vipow itd.
|
W 2012 było 23k, w 2014 - 28k tak więc średnia się zgadza. :)
|
W ciągu równo 24h zeszło ok. 1100 biletów. Jeszcze 2 dni sprzedaży + to co zostanie sprzedane przed meczem. Ja bym celował w powtórkę z 2012 roku.
|
|
Coś tam za zielono jest
|
Cytat:
|
Aż człowiek zatesknil za taką wiosną :D
A tak na poważnie to 24-25 kołą ludzi się zapowiada,od dziś powinna sprzedaż już przyspieszyć. |
Ja się tylko dziwie, że klub jedynie komunikat o braku biletów na D podał na Twitterze. Przecież komunikaty o ilości sprzedanych biletów powinny być na bieżąco, żeby ludzie się nakręcali. Zwłaszcza, że już jest (jeśli wierzyć Tweetom innych użytkowników) ok. 18k. A na oficjalnej dali info jak było 12.
|
Przy dzisiejszej technice to można by nawet na stronie klubowej licznik zamieścić, który na bieżąco informowałby o ilości sprzedanych biletów.
|
Cytat:
|
dobra do nabycia: (zgodnie z miejscami dostępnymi a nie licznikiem)
B11- 1 bilet B12- 4 bilety B21- 2 bilety E22 - 18 biletów E25 - 97 biletów E15 - 46 (zwroty) F21 - 1 bilet F23 - 82 bilety |
Cytat:
|
chyba 550...
|
|
No to z żydami już 21 000; nie wiadomo czy w to wliczone dzieci z E11 i połowy E12 to by było max 22 000
Nie ma na B11, B12, B21, na E22 zostało 6 biletów. Kończą się na E25, F 22 i F23, E15 Na G1 zostało ok 300 KUPOWAĆ :) |
A niby dlaczgo z żydami 21 tys. ? Było info, ze sprzedali drugi tysiąc ? I skąd wiadomo, ze te 19 tys. nie jest liczone z tym 1 tys. co dostały parchy ?
|
Było w sprzedaży gdzieś z 18 tys, potem dodali z 6 tys a zostało 5400, może z tych wyliczeń.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl