![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Słuchajcie dwa pytania do ludzi orientujących się w temacie:
1. Czy widać na horyzoncie jakiegoś sponsora tzw. strategicznego? Są w ogóle prowadzone jakieś rozmowy? 2. Lżejsze - ile od adidasa dostajemy (o ile w ogóle coś dostajemy) i czy wiadomo coś o przedłużeniu z nim umowy (obecna kończy się w sierpniu chyba)? |
Cytat:
|
Jak się okazuje to z całkiem beznadziejnej sytuacji może wyniknąć całkiem sporo dobrego... Ale i są pewne zagrożenia. Widać że Cupiał ma jeszcze jakieś nadzieje związane z Wisłą bo mógł wziąć tego nieszczęsnego Rumaka za pół ceny a jednak wybrał opcję zagraniczną którą od czasów Maskaanta wykluczał całkowicie. Pytanie tylko czyj to był tak naprawdę pomysł... Czy to boss znowu postawił wszystko na jedną kartę? I czy kasa płynąca do klubu jest z kieszeni właściciela czy może ktoś coś gdzieś pod stołem daje na razie... (oby nie provident czy tam inna wonga).
EDIT: A IDZCIE WSZYSCY W PIZ.DU... :D |
Cytat:
|
Co oni tak znowu odświeżają tego Wojciechowskiego. Dają starą informacje z Forbsa. Co tu jest grane ?
|
Z tym wojciechowskim lepiej żeby to tylko odgrzewanie starego kotleta przez marnego redaktorka było
|
Link?
znaki |
Chłopakom chodzi zapewne o ten wywiad:
http://life.forbes.pl/jozef-wojciech...03083,1,1.html |
Tylko że jest to nic nowego w stosunku do poprzedniego wywiadu z przed nowego roku.
|
Ja to wiem, pytanie czemu zostało odgrzebane i opublikowane z dzisiejszą datą.
|
No właśnie to mnie zastanawia.
Czy Wojciechowski szuka taniej reklamy Czy jest to zakamuflowana oferta w trudnej chwili dla Wisły czy jeszcze cos innego |
Wojciechowski wchodzi na krakowski rynek deweloperski, więc bardzo możliwe że szuka reklamy.
|
Jeśli chce reklamy, to niech wykupi główne miejsce na koszulce Wisły Kraków, w pakiecie dostanie miejsce na bandach reklamowych i ściankach do wywiadów. Myślę, że kwota rzędu 4 mln zł w zupełności wystarczy.
Mam wrażenie, graniczące z pewnością że chce promować swoją firmę przez Wisłę Kraków nic więcej, zarządzanie klubem, budowanie marki Wisły raczej nie interesuje go. |
Przecież jedyne o co mu chodzi to tereny pod hotel koło stadionu.
Niech wyp**rdala jak najdalej od nas. A że ten sam wywiad z nową datą? Ot 'dziennikarstwo' AD 2016 |
Mnie zastanawia co wczoraj na meczu robił łysy wąż? Siedział na trybunie razem z naszym prezesem i z niezatapialnym.
|
Cytat:
|
Potwierdzone, pokazywali w TV,
Kapka, Dunin, Bednarz, nie pamietam kto 4 |
|
Cytat:
|
Ten czwarty to nie czasem prezes Ekstraklasy ?
|
Cytat:
|
nie chce mi sie wierzyc, ze Cupial chcialby powrotu lysego ch*ja... cos czuje, ze szykuje sie dla niego jakas posada pokroju szefa scoutingu...
|
A nie mowilem, ze lysy waz tu wroci?
Kiedy myslisz, ze nie moze byc juz gorzej zdaj sie na kapke, on Ci "dopomoze"! |
Może to wysłannik Wojciechowskiego?
|
Na lewo od Kapki to nie czasem Czerwiński ?
|
Ten w środku to prezes ekstraklapy a łysy podobno kogoś chce ściągnąć z Termaliki do Ruchu
|
Dariusz Marzec - Prezes Ekstraklasy
PS. Zdzisiu cały mecz z telefonem. On chyba jeszcze negocjuje z tym chorwatem :D |
Cytat:
|
My tu możemy się denerwować, wyzywać, przeklinać i szlag nas może trafiać a tak naprawdę oni siedzą, piją i się bawią razem w najlepsze. Oczywiście znajdzie się ktoś, kto napisze, że to tylko zdjęcie a wszystko jest pięknie i to kolejny przypadek, ale po ostatnich miesiącach - nie sądzę.
|
Na lewo od Kapki siedzą Tadeusz Czerwiński i zdaje się Marek Wilczek - były prezes.
Dalej nie kojarzę, choć ostatni z lewej wygląda jak Zb. Kręcina bez wąsa :). |
|
Nie ma powodu aby wierzyć Juriciovi jak i naszemu Prezesowi, obaj mają coś za uszami... i pewnie nigdy się nie dowiemy o co tak naprawdę poszło.
|
Są trzy rodzaje prawdy: szczera prawda, gówno prawda i Wisła prawda.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl