![]() |
Cytat:
|
Zgadzam się AWAST to naprawdę porządny program i co ważne dość instynktowny. :)
|
nod32 lepszy :D
Ma ktoś dokładny plan naszych sparingów tj. gdzie z kim i o której |
Mam takie pytanko. Siedząc kiedyś w pokoju leciało mi w telewizji TVPKraków i nagle leci relacja z R22, było to rozpoczęcie sezonu bodajże,utknęło mi w głowie, że piłkarze wchodzili na mecz jak to komentator powiedział na styl amerykański :) (było ciemno i reflektory specjalne oświecały wchodzących piłkarzy) - pamięta ktoś z kim ten mecz był (sezon 2004 lub 2005 o ile się nie mylę) i widział ktoś video w necie z tej inauguracji ?
|
Cytat:
|
mam pytanie o jakieś dobre sklepy rowerowe w Krakowie ,
potrzebuję kupić coś do 1500 |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.mbike.pl/ |
Również polecam Kaspersky, zainstalowałem po tym jak avast puścił mi 7 trojanów.
|
dzięki Wasiu i Jarza za oświecenie ;)
|
Jak ktoś ma, mógłby wrzucić w miarę aktualne zdjęcia z zaplecza na E?
|
(Pytanie zadawane już w innym temacie, ale tutaj może zostanie zauważone przez więcej osób)
Zastanawiam się nad kupnem dysku zewnętrznego, a że nie znam się na tym kompletnie stad pytanie do Was... Na co zwrócić uwagę przy kupnie, jakie powinny być jego parametry żeby można było powiedzieć, że dysk jest "dobry" ? Kwota jaką przeznaczam to +- 200 zł. Dysk 250GB, chyba że znajdzie się coś większego w tych cenach. Będę wdzięczny za rady i linki, może ktoś posiada coś podobnego, ma jakieś doświadczenia. |
Cytat:
|
jakimi autobusami dojadę nad zalew nowohucki? :)
|
Gdzie sie wyrabia paszporty?
Mój jest aktualny do października a w biurze podróży żądają aby był ważny przez 3 miesiące od daty powrotu z wczasów... Ile trzeba czekać na nowy paszport? Bedzie w tym roku otwarty basen przy Reymonta? |
Cytat:
|
Jest może na forum temat z którego ściągnę (rapidshare) skróty starych meczy, wywiady, itp....?
|
Cytat:
Cytat:
To jest naprawdę minuta w google. |
Czy "U Wislaków" jest TVP Sport ? A jeśli nie to w jakiej knajpie można obejrzec mecz Młodzieżówki ?
|
A kiedy ten mecz ? (to tak obok pytanie)
|
dziś o 19:30 w tvp sport.
|
Takie pytanko, czy jak chce sobie aktywować na telefonie w sieci orange w abonamencie GG, to czy pobierze mi kasę ze środków abonamentowych czy muszę zaopatrzyć się w dodatkowe środki (karta zdrapka)?? Wie ktoś ?
|
Cytat:
|
podziękowoł zuraw9 !! ;)
|
Cytat:
|
do !!IRIVER!!: Przystanek "Struga"
|
|
jurukuru brakuje ci kolejnych partow tego pliku. Jedyna rada na to to je sciagnac
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl