![]() |
Cytat:
1600 tak jak dla gosci, i dodatkowe 2 tysiące :p |
a tak, zwracam honor :D
|
kolejne 1164 biletów do sprzedaży we Wrocławiu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ibicow_slaska/ |
Cytat:
|
Gdyby cena biletow byla nizsza i nasz dzial marketingowy cos robil sensownego ,do tego gdyby nie grali padaki i mieli bysmz lepszy sklad to mzsle ze frekfencja byla by na poziomie co najmniej 20 tysiecy lub wyzsza
|
Pytanie do zorientowanych: jest jutro szansa na pobicie rekordu frekwencji, czyli 24k z Polonią na koniec ubiegłego sezonu? Ze Śląska będzie co najmniej 4700 osób, a wiadomo że jeszcze jutro dokupią.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Da się jakoś kupić przez net bilety na jutrzejszy mecz ze Śląskiem? W ogole są jeszcze na C albo G ? Mieszkam za Tarnowem i niechce w ciemno jechać ;)
|
Cytat:
|
Bilety na Wisłę przez net? Dobry żart. :)
Są jeszcze bilety, nawet jak jutro nie kupisz na C albo G, to zostają narożniki (i oczywiście reszta stadionu). |
Nie liczyłbym na tanie wejsciówki przed meczem, Śląsk dostał jedne z najtanszych wejsciówek ponad połowe G i jeden naroznik B prawie cały, zostały wiec tanie wejsciówki tylko na C i D których zapewne duzo niema i jestem całkowicie pewien ze około południa bedą zjawiac sie Wrocławianie którzy nie nabyli biletów u siebie i bedą wykupywac co bedzie i spodziewam sie ich dodatkowo 3-4 tysiące
|
Dzisiaj Strefa Kibica tylko do 16, czy może jest otwarta dłużej? Dzięki za info.
|
wie ktos jak sytuacja z biletami na C ? ile zostało tak pi razy drzwi? kupie jutro kolo godziny 12 czy moze ma ktos informacje ze została koncowka ?
|
Na C zostało 500 biletów.
|
Cytat:
|
Do wszystkich co pisza ze nizsze ceny sprawia ze gwaltownie podskoczy nam frekwencja: parchy mialy bilety po kilka złotych a i tak frekwencja im znaczaco nie wzrosla.
Kto na Wisle przychodzi regularnie temu cena niestrasza. Komu sie nie chce wcale albo go to nie interesuje to i bilety po 1zł nie sprawia zeby do nas zawital. Pula ludzi na ktorych bilet tanszy o 10-2p zł (zaleznie od sektoru) to suma decydujaca jest moim zdaniem znikomy. Frekwencje moglaby poprawic sprzedaz przez internet (zwlaszcza dla ludzi mieszkajaych po za Krakowem) oraz jakies promocyjne akcje w szkolach gdzie na mecz przychodzi wieksza grupa. |
Cytat:
Nie zauważasz istotnej różnicy. Ja pisałem ile biletów poszło, a nie ile będzie na meczu (nie jestem prorokiem). Zresztą jeśli byłeś to widziałeś, że przed meczem nie było znacznych kolejek do kas. Ci ludzie którzy chcieli iść zazwyczaj kupili bilety wcześniej. |
Cytat:
|
Cytat:
Bo np ktoś nie może być na każdym meczu i mu się karnet nie opłaca kupować musi dymać 2 razy do krakowa ( olbliczmy ,że np. ma 100km do krk) Po bilet tam i z powrotem ma 200km + tyle samo w dniu meczu. Czyli 400km przypuszczając ,że auto pali mu np. 7 litrów na 100km więc Cena biletu + koszty dojazdu są już bardzo duże. |
myślę że będzie około 20-22tys, około 12- 15 tys wiślaków i 7-10tys- ludzi z Wrocławia:)
|
Biletów na G brak!!!
Cytat:
|
Cytat:
|
ciekawy mecz się szykuje, ciekawa forma dopingu ;) Z jednej strony sektor najzagorzalszych kibiców Wisły, z drugiej sektor najzagorzalszych kibiców Śląska :) Jeżeli nie będzie na meczu ponad 20 tys ludzi to uważam, że tym klubem rządzą nawet nie szympansy a ... . Mecz przyjaźni a reklamy brak ! 11 tys. karnetów to jest pewne, 6 tys. ludzi powinno przyjść + 8 tys. ludzi ze Śląska wychodzi dla mnie coś koło 25 tys. Liczmy, że ludzie ze Śląska zakupią te najdroższe bilety, gdyż cała delegacja z tamtego regionu jest zapowiadana z Prezydentem Dutkiewiczem na czele, może Solorz wpadnie ?
|
Siemanko, czy majac bilet na sektor h bramki wpuszcza mnie na b? Pozdrowienia z wroclawia
|
Hehe, nie, nie ma takowej możliwości :) Z tego co mi wiadomo (vide sektory C i G) możesz ewentualnie przemieszczać się między sektorami oznaczonymi tą samą literą, a różnymi liczbami (np H23 <-> H22)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Klasyfikacja końcowa sezonu 2012/13 pod względem frekwencji:
1. Legia Warszawa - śr, 20,9 tys. (w sumie 313,9 tys) 2. Lechia Gdańsk - 17,1 tys. (256,5 tys.) 3. Śląsk Wrocław - 16,5 tys. (247,5 tys.) 4. Wisła Kraków - 16,1 tys. (241,9 tys.) 5. Lech Poznań - 15,3 tys. (229,7 tys.) 6. Cracovia 8,2 tys. (123,5 tys.) 7. Korona Kielce - 7,9 tys. (118,1 tys.) 8. Widzew Łódź - 6,5 tys. (98,1 tys.) 9. Zagłębie Lubin - 6,5 tys. (97,4 tys.) 10. Ruch Chorzów - 5,9 tys. (88,6 tys.) 11. Polonia Warszawa - 3,8 tys. (56,8 tys.) 12. Jagiellonia Białystok - 3,8 tys. (56,6 tys.) 13. Podbeskidzie Bielsko-Biała - 3,1 tys. (46,6 tys.) 14. Górnik Zabrze - 3,1 tys. (45,9 tys.) 15. ŁKS Łódź - 2,7 tys. (40,3 tys.) 16. GKS Bełchatów - 2,0 tys. (29,8 tys.) Jak widać to nie tylko problem Wisły. Po prostu takie a nie inne jest zainteresowanie futbolem w Polsce. Pytanie tylko czy to problem czy jednak powód do dumy, że frekwencja wzrosła o 100%? Wg mnie to bardzo dobry wynik. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl