Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

PanPlamka 30.05.2011 22:08

Jesli chodzi o lizanie sutow to przykro bylo na to patrzec, ale juz w akcji Paljic-Wilk nie widzialem niczego strasznego. Dotykanie po ciele innego faceta nie oznacza od razu, ze jest sie pedalem. Co innego gdyby macali sie po worach ale to wygladalo mi po prostu na spontaniczna, glupia zabawe.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masterlag (Post 1103686)
7. Maaskant. Może nie piłkarz, ale to nic. Super gościu, z dystansem, humorem, inteligencją. Aj, żeby tak wyniki miał to będzie już w ogóle cudownie. ;)

Juz pisalem o tym w temacie dot. Maaskanta, ale zarowno on jak i Marek Wilczek zaplusowali u mnie spiewajac hymn. Szczegolnie Wilczek, ktory jako nieliczny w gronie smutasow spiewal.

Bronex 30.05.2011 22:10

Małecki ma taki charakter. Jest egocentrykiem. Czasem brakuje mu chyba takiej pauzy ,na zauważenie ,że wokół też są inni ludzie. Z wiekiem może mu to ciut przejdzie. Jak Robo jeździł na tym rowerku to pomyślałem ,że Małecki zaraz wskoczy na bagażnik. On też musi być w centrum uwagi.

PS. Z ludźmi z Bałkanów zawsze jest jakiś problem. Mijajlović z Tuljkoviciem leją leszczy pod klubem .Ci teraz robią sesję to homo-magazynu. Z nimi się do ładu nie dojdzie.

River 30.05.2011 22:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PanPlamka (Post 1103695)
Jesli chodzi o lizanie sutow to przykro bylo na to patrzec, ale juz w akcji Paljic-Wilk nie widzialem niczego strasznego. Dotykanie po ciele innego faceta nie oznacza od razu, ze jest sie pedalem.

Oczywiscie, ze nie. Tylko szkoda, ze Dragan ma na te kwestie troche inne spojrzenie i szkoda, ze zaatakowal akurat mniej "neutralne" rejony Czarka.

Do pelni "szczescia" (jak kuriozalnie to brzmi) zabraklo by Dragan wsadzil mu lape w gacie i zastosowal "manewr Arboledy".

flamengista 30.05.2011 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafil (Post 1103508)

Nie dość, że facet okazał się piłkarskim emerytem i wydoił nas do samego końca, to jeszcze na koniec puszcza soczyste bąki.

Żenua.

A propos gejowskich zdjęć naszych grajków... Nie oczekujmy od Bunozy czy Pajlića manier na miarę angielskiego lorda. Panowie, to są proste chłopaki. Proste do bólu. Do tego alkohol. Musiało się tak skończyć. Nie pochwalam tego, ale po ludzku rozumiem.

Mnie tylko szokuje gest "pobożnego Muzułmanina":-D

lazy 30.05.2011 22:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronex (Post 1103712)
"...się obściskują" tak chyba na gejoparadach .... Z resztą komu normalnemu nawet po pijaku przyszłoby do głowy ,żeby pozować w ten sposób do zdjęć. Rozumiem ,że można jakieś hity robić. Już bym był mniej przerażony jakby Paljić się zabrał za Czarnotę-Bojarską-Kołtoń niż za tego Wilka.

No właśnie nie tylko na "gejoparadach". Pojedź, zobacz, wyrobisz sobie własne zdanie...
A co do "nienormalnych" zdjęć - vide NK albo facebook. Jakie ludzie durne zdjęcia świadomie publikują to się w głowie nie mieści...

Mieli chłopaki powód do radości to i niektórym bąbelki z szampana za bardzo zaszumiały.

A tak z innej beczki - kto z naszych piłkarzy świętował mistrzostwo kraju po raz pierwszy w karierze? Jeśli mi się dobrze wydaje to całkiem nie mała grupa.

Bronex 30.05.2011 22:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1103717)
No właśnie nie tylko na "gejoparadach". Pojedź, zobacz, wyrobisz sobie własne zdanie...
A co do "nienormalnych" zdjęć - vide NK albo facebook. Jakie ludzie durne zdjęcia świadomie publikują to się w głowie nie mieści...

Mieli chłopaki powód do radości to i niektórym bąbelki z szampana za bardzo zaszumiały.

A tak z innej beczki - kto z naszych piłkarzy świętował mistrzostwo kraju po raz pierwszy w karierze? Jeśli mi się dobrze wydaje to całkiem nie mała grupa.

SERGE BRANCO - pierwsze mistrzostwo

lazy 30.05.2011 23:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronex (Post 1103722)
SERGE BRANCO - pierwsze mistrzostwo

hmm... widać że nie przyzwyczajony...

Z tego co znalazłem to z zagranicznego zaciągu tylko Pareiko, Jaliens i Kirm już byli mistrzami w swoich krajach.

Bronex 30.05.2011 23:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1103729)
hmm... widać że nie przyzwyczajony...

Z tego co znalazłem to z zagranicznego zaciągu tylko Pareiko, Jaliens i Kirm już byli mistrzami w swoich krajach.

Najbardziej utytułowany Żurawski 3x Mistrz Szkocji ,1x Mistrz Cypru, 5x Mistrz Polski.

airborne4009 30.05.2011 23:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronex (Post 1103656)
Wiecie co może za krótko byłem w wojsku ale niektóre akcje w wykonaniu naszych piłkarzy podczas fetowania śmierdziały homo-fetowaniem. Te przytulańce , stymulowanie sutków, dramat. Szczególnie na tym stadionie po meczu. Tego bidnego Wilka ,Meleks z Draganem wzięli w kleszcze.... No nie wyglądało to dobrze....

PS. Teraz sobie przyczaiłem te screeny Paljicia i Bunozy. Ja pi erdo lę. Dobre to to nie jest. Tego typu praktyki trzeba jak najszybciej przeciąć bo będziemy pośmiewiskiem całej Polski. Ktoś musi wkroczyć . W tej szatni jest zbyt tęczowo.

No to rzeczywiście krótko byłeś w wojsku;-) Nie przepadam za kochającymi inaczej, ale jakoś mnie to nie drażniło. W przeciwieństwie do słłitt fotek na fb czy fotce;-) Wole mieć w drużynie gejasa który skoczy za innymi w ogień niż p***ę i cykora. No men leave behind...

vote-for-mikey 30.05.2011 23:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1103714)

Mnie tylko szokuje gest "pobożnego Muzułmanina":-D

O co chodzi?

Swoją drogą, wydawało mi się, że Nourdin pił alkohol na fecie? :)

Wojtas 30.05.2011 23:53

Zachowanie Branco to zenada nie dosc ze ten pilkarski nieudacznik znalazl sobie u nas ciepła posadke za nic nie robienie to jeszcze smie straszyc sądami Jarka Krzoske.Wyp****lic dziada z klubu i to czym predzej zaanim znow cos odwali ten drugi Jacykow-pajacyków.

adam_09 31.05.2011 00:16

Popatrzcie na to z innej strony. Serge odchodzi z klubu z którym zdobył Mistrza Kraju. Jest finalistą olimpiady. Kto wie czy to nie jest jakaś przemyślana akcja żeby następnym klubom wcisnąć bajeczkę, że odchodzi po raz kolejny skonfliktowany z działaczami swojego dotychczasowego klubu i tylko dlatego nie grał regularnie. Po takim "liście motywacyjnym" ma załatwione kilkanaście kolejnych 1-rocznych kontraktów w przyszłości. Każdemu kolejnemu będzie puszczał bajeczkę, że nie grał bo jest ciemnoskóry.

MMMMM 31.05.2011 00:20

A skad wiadomo ze to Branco napisał do weszlo a nie jakis anonim?

CH. 31.05.2011 00:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MMMMM (Post 1103763)
A skad wiadomo ze to Branco napisał do weszlo a nie jakis anonim?

czyli każdy mógłby sobie pisać co chce a oni z miejsca przelewali to do siebie na stronę. głupie nieprawdaż?
weszlo ma kontakt z wieloma piłkarzami. i rozmowa mogła być przez telefon. przecież to nie pierwszy grajek który idzie się wyżalić weszlo

glowinus 31.05.2011 01:20

Wstyd mi za was chłopcy. Czekam na kogoś kto przeanalizuje całe video z mistrzowskiej fety i będzie się próbował doszukiwać jakichś pikantnych smaczków. Proponuję wszystkim wycieczkę do lustra i przypomnienie sobie co robiliście na swoich najbardziej hardkorowych imprezach, a później pochwalenie się na tym forum. Naprawdę k.u.r.w.a. nic ciekawszego w świętowaniu naszych piłkarzy nie znaleźliście. No postarajcie się!!!!!

Eryk 31.05.2011 01:26

Zachowania Paljicia i Bunozy nie popieram, ale jak ktos wczesniej wspomniał - to chłopaki z Bałkanów.

I uwierzcie lub nie, ale tam faceci witają się buziakami w policzek. Ot, południowa mentalność. Są dużo bardziej ekspresywni, wylewni i porywczy (przykład Nikoli Mijailovicia).

Takie zachowanie dla nich nie jest niczym złym, dziwnym, gejowskim, lecz autentycznym.

Więc trochę lodu na głowę, a nie od razu Wislaków od pedalców wyzywać ;)

visa 31.05.2011 02:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eryk (Post 1103774)
Zachowania Paljicia i Bunozy nie popieram, ale jak ktos wczesniej wspomniał - to chłopaki z Bałkanów.

I uwierzcie lub nie, ale tam faceci witają się buziakami w policzek. Ot, południowa mentalność. Są dużo bardziej ekspresywni, wylewni i porywczy (przykład Nikoli Mijailovicia).

Takie zachowanie dla nich nie jest niczym złym, dziwnym, gejowskim, lecz autentycznym.

Więc trochę lodu na głowę, a nie od razu Wislaków od pedalców wyzywać ;)

to że Dragan łapał Czarka za cycki , gdy ten udzielał wywiadu to widać było już z G. Ale co takiego Bunoza zrobił ?

19sebawro06 31.05.2011 07:53

Patryk Małecki w wywiadzie po gali ekstraklasy
Na stwierdzenie dziennikarza: Jesteście dzisiaj najlepiej ubrani
Patryk: Najlepiej gramy w piłkę to najlepiej jesteśmy ubrani

Derek_89 31.05.2011 09:11

Melikson kontuzjowany ??

"Nikt z Polski mnie nie do kadry nie powołał, w Izraelu to zrobili, więc jadę na zgrupowanie, choć wątpliwe, że zagram z uwagi na kontuzje. Mogę pauzować nawet przed miesiąc. Ponadto najlepsi piłkarze w naszej reprezentacji grają właśnie na mojej pozycji. Będzie ciężko - dodał mający podwójne obywatelstwo piłkarz."

http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/m...0,artykul.html

CH. 31.05.2011 12:32

Droga piłkarzy na Rynek
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...roga_na_rynek/

flamengista 31.05.2011 14:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 1103744)
O co chodzi?

Swoją drogą, wydawało mi się, że Nourdin pił alkohol na fecie? :)

O to:

http://i53.tinypic.com/2q8brle.png

buczo1985 31.05.2011 15:42

Ciekawe czy wiedza na temat małej aferki spowodowanej tym zdjęciem dotarła do głównych jej bohaterów. Lekki niesmak jest, ale może już lepiej nie wrzucać tej foty na forum. W końcu ktoś to podłapie i wykorzysta w jakimś durnym prześmiewczym artykuliku.

gigant 31.05.2011 16:04

Jaki lekki niesmak? Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica w ....u. Nikt mi nie wmówi ze w chwili największej euforii po spozyciu nie wiadomo jakiej ilości trunków, myslał o lizaniu sutów kumplowi. Dla mnie obaj sa spaleni i czekam z niecierpliwoscią kiedy wylecą z Wisły. Zajebisty wizerunek marketingowy, dwóch kolesi z Wisły w pedalskich pozach. Dla swojej przyjemności moga się nawet pchać w gliniarę, ale nie wtedy jak bedą kojarzeni z Wisłą.
Pozegnałbym obu bez żalu, z mocnym kopem w dupe na droge.

szprotson 31.05.2011 16:04

i po co takie zdjeicie wrzucacie?
zaraz fakt podłapie i będzie nieprzydatna afera

Bronex 31.05.2011 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1104023)
Jaki lekki niesmak? Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica w ....u. Nikt mi nie wmówi ze w chwili największej euforii po spozyciu nie wiadomo jakiej ilości trunków, myslał o lizaniu sutów kumplowi. Dla mnie obaj sa spaleni i czekam z niecierpliwoscią kiedy wylecą z Wisły. Zajebisty wizerunek marketingowy, dwóch kolesi z Wisły w pedalskich pozach. Dla swojej przyjemności moga się nawet pchać w gliniarę, ale nie wtedy jak bedą kojarzeni z Wisłą.

wyjebałbym obu hahaha dobre . Najlepszą minę na "tym" zdjęciu ma Cikosz...Widać przerażenie na twarzy tego gościa...

Ravers 31.05.2011 16:15

Haha ja bardziej zwróciłem uwagę na fucka Boukhariego niż na lizańsko sutów Paljiciowi przez Bunozę.

blanco 31.05.2011 16:21

Cytat:

Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica

Hehe to słowo nie powinno być użyte w tym zdaniu:D
Abstrahując od tematu, bardziej martwi mnie kontuzja Meliksona , miesiąc pauzy czyli nie rozpocznie przygotowań razem z drużyną, ale 3 tygodnie poźniej,zaczynają się schody.

Antystenes 31.05.2011 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1104025)
i po co takie zdjeicie wrzucacie?
zaraz fakt podłapie i będzie nieprzydatna afera

Nie każdemu na sercu dobro Wisły leży..

Teqcontroller 31.05.2011 16:25

Trzeba czekać co oficjalna napisze na temat urazu Meliksona.

fanfan 31.05.2011 16:34

Nie ma to jak kibice którzy uwielbiają na forum obrzucać gównem własnych piłkarzy i robią aferę na kilka stron . Widzę że duża część tego forum to wielbiciele Radia Maryja oraz dzieci które jeszcze wielu rzeczy nie rozumieją i uwielbiają atakować . Tak było z Chavezem który po przypadkowym nadepnięcie na rywala został nazwany na tym forum największym brutalem , bandytą i żeby wy.ebać go z klubu ; tak było jak Melikson przychodził do Wisły i kilka storn tematu " Wisła nie dla Żyda" , podobnie było jak Paljić kopnął koszulką . Narobiliście szumu , jakaś gazeta to podłapała i już o Wiśle było głośno i tworzyła się nieprzyjemna atmosfera , sracie do własnego gniazda ! Chcecie by znów tak było ? Co Ci piłkarze takiego złego zrobili ? Że wygłupiali się ? Zauważcie ,że oni to wszystko robili gdy była kamera czy robiono zdjęcia - myśleli że będzie to zabawne i dla niektórych osób było , niektórzy byli zniesmaczeni ale ok - było minęło i nie róbmy z tego wielkiego halo !! Wy nigdy się nie wygłupialiście ? Oni tylko zapozowali do zdjęcia by mieć jakąś śmieszną pamiątkę z Mistrzostwa Polski !!! Z Czarkiem też to był żart więc o co Wam chodzi ?
Podchodźcie do tego z dystansem i weźcie po uwagę że ludzie z Bałkanów mają inna mentalność od Polaków którzy tylko narzekać potrafią!! Pamiętacie jak tak bramkarz ( chyba Karadżov) był przymierzany do Wisły ? Też miał podobne fotki i przez kilka stron płakaliście ,że nie chcecie geja w Wiśle - oczywiście nie przyszedł bo prawdopodobnie była to plotka a później się okazało że on jest hetero podobnie jak Gordan i Dragan z czego pierwszy ma dziewczynę ( nawet spoko) a drugi ( na 85 %) żonę i dzieci a że czasami lubią powygłupiać się - no cóż są dorośli , mają do tego prawo! Więc przestańcie już ich obrażać i robić z igły widły !!!

Cytat:

Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica w ....u.

Nie chcę nawet myśleć w co ...

gigant 31.05.2011 16:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fanfan (Post 1104037)
Nie chcę nawet myśleć w co ...

Napisałem wyraźnie, ale wykropkowało w p.izdu. Okreslenie może niefortunne, ale kazde inne które przychodzi mi do głowy, dla głodnych ma ten sam podtekst.

Dobra napiszę po gazeto wyborczemu. Pożegnałbym obu natychmiast.

fanfan 31.05.2011 17:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1104041)
Napisałem wyraźnie, ale wykropkowało w p.izdu. Okreslenie może niefortunne, ale kazde inne które przychodzi mi do głowy, dla głodnych ma ten sam podtekst.

Przecież to był żart podobnie jak zachowanie obu piłkarzy . Wyluzuj trochę .

sanderuss 31.05.2011 17:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1104041)

Ok. Jak jakis skorokop sciagnie koszulke po bramce to oprocz zoltej kartki pasowalaby jeszcze kara chlosty. I tak potem w imie przyzwoitosci zakazac w ogole pilkarzom biegac w krotkich spodenkach i podkoszulkach bo moga gorszyc.

pawelwislak 31.05.2011 17:31

niestety nie każdy, kibic myśli zanim coś wrzuci i nie dla każdego ważne jest dobro WISŁY. Ja bym bardzo chciał żeby każdy kibic Wisły pomyślał zanim coś powie czy napisze.

P.e.c.h 31.05.2011 17:34

A ja bym chciał żeby "nasi" piłkarze nie lizali się po sutkach

fanfan 31.05.2011 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez P.e.c.h (Post 1104061)
A ja bym chciał żeby "nasi" piłkarze nie lizali się po sutkach

Jak już to On go nie lizał tylko tak pozował do zdjęcia a to jest różnica . A po drugie - jakie to ma znaczenie że Ty czegoś chcesz? I tak to nikogo nie obchodzi ...

Kordel 31.05.2011 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fanfan (Post 1104046)
Przecież to był żart podobnie jak zachowanie obu piłkarzy . Wyluzuj trochę .

Również tak uważam.Nie widzę najmniejszego sensu doszukiwania sie jakis teorii, robienia zamieszania na siłe.Nasi piłkarze zdobyli 13 tytuł Mistrzowski ale to jednak za mało i trzeba wrzucić kamyk do ogródka.Wyluzujcie troche, bo aż szkoda czytac takie 'wypociny' :-P
WIECEJ SZACUNKU, MNIEJ MARUDZENIA NA TYM FORUM!

bez odbioru.

Bronex 31.05.2011 17:49

Za jedno trzeba Dragiemu i Gordiemu podziękować. Gdyby nie ich homo-aranżacje zdjęciowe ,w życiu bym się nie dowiedział ile na tym forum jest "radosnych" kibiców, którzy są otwarci ,tolerancyjni, postępowi, europejscy jednym słowem.

W ogóle Wisła dumnym krokiem ,kroczy w awangardzie postępu. "W szkle kontaktowym" się kibiców Wisły nie mogli nachwalić. Jacy kulturalni!!! High life!!! Europa... Nawet złego słowa się na Tuska nie usłyszy. To są kibice odpowiedzialni nie dający wichrzycielom posłuchu. Kulturalnie dopingują....

serek.c2 31.05.2011 17:54

No i czułem, że znajdzie się stadko broniące tych pedalskich zachowań.

Gorąca krew, bałkański temperament... .... mnie to obchodzi za przeproszniem - przyjechali do Polski grać w Wiśle a nie jakimś kurewskim St Pauli.

Wchodząc na stadion widzicie olbrzymie zdjęcie Reymana i zapewne czujecie dumę. Oglądając obrazki z szatni czuję wstyd. Podobnie jak Gigant życzę tym dwóm matołom szybkiego odejścia.

Colin 31.05.2011 17:54

Cytat:

Chłopaki się po prostu dobrze bawili na fecie a tu taki bulwers nie wiadomo skąd. Widać kto w drużynie ze sobą trzyma a takie zdjęcia świadczą tylko o tym, że chłopaki się dobrze bawili (po prostu bawili, bez podtekstów) i mają duży dystans do samego siebie. Nic więcej. Pamiętam, że u mnie w liceum po wielu głębszych na osiemnastkach też kumple (którzy siebie lubili - po prostu lubili, bez podtekstów) robili sobie dla jaj podobne zdjęcia świadczące tylko o tym, że sobie robią w całej tej sytuacji niezłe jaja i mają duży dystans do samego siebie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl