![]() |
Frekwencja będzie uzależniona od jutrzejszego wyniku. Jak nam się uda wywieźć niezły rezultat z Wawy, daj Boże po niezłej grze, to może się śmiało uzbierać z 26-28 tys. Porażka w żenującym stylu da może 20k.
|
zgodnie z tradycją raport dla tych co nie mają internetu ;)
Nie ma na: C2,C3,C4, D11,D12,D23, A22,A23, Końcówa biletów na D24, E15, F21 Reszta sektorów jeszcze są, uwzględniając fakt, że np. E, H czeka otwarcie góry. A11 otwarcie prawego boku. Na C1 zostało: 290 na C5 658, na D ok 230 więc jak ktoś liczy że kupi na te sektory później niż do jutra wieczorem, to pozdrawiam ;) |
Wisla dobrze zagrala to pewnie teraz bileciki lepiej beda sie sprzedawac. Gdybysmy wygrali pewnie bylby komplet na derby, co nie?
Wiernosc. |
Czy obowiązuje jeszcze ta promocja pierwszy mecz za 5zł?
|
Cytat:
|
pierwszy raz kupowalem bilety przez net. potrzebuje jakieś potwierdzenie przy kasach?
|
Mozna wydrukowac potwierdzenie ale tyle razy kupowalem ze nie bylo problemu na bramkach.
|
te potwierdzenie może sie przydać, w przypadku, gdy będzie jakaś awaria z bramkami.
|
Ja też nie miałem nigdy problemu, ale zawsze lepiej wziąć, tym bardziej jak w Moim przypadku gdzie dojeżdżam na mecze 30 KM
|
Zawsze można podejść do strefy i ci wydrukują :)
|
Gorzej jak przyjdzie 15 koła ludu naraz ;)
|
z doświadczenia wiem że z tym wydrukiem potwierdzenia nie jest tak łatwo i sympatycznie, zwłaszcza tuż przed meczem.
Mam taki problem kupiłem bilety przez internet, ale nie mogłem za nie zapłacić przez mój bank. I teraz bilety wiszą jako czekające na potwierdzenie zapłaty(nie można ich anulować), ja nie mogę za nie zapłacić ani kupić nowych aby zapłacić przez inny bank. Co zrobić ? |
Cytat:
|
Cytat:
U mnie takie rzeczy wystepowaly przy płatnościaćh realizowanych przez bank, więc jeśli chcesz zwiększyć prawdopodobieństwo 'sukcesu' spróbuj zapłacić przez PayU kartą (np VISĄ). Imo pewniej i szbciej. A reszta jak koledzy/kolega powiedział. |
5 godzin musisz czekać
|
Otwarto E21 E26 i narożnik B
|
Cytat:
|
Panowie jaki widok z B21? Które rzedy najlepsze. Pierwszy raz tam ide a miejsca jeszcze wszystkie dostepne :D Prośba o pomoc
|
Cytat:
|
1 rząd najlepszy od lewej:)
|
Do sprzedania voucher na karnet na sektor C (w tym na derby). 80 zł. Dzwonic, pisac: 571 457 207
|
Wszystkie bilety na C i D wyprzedane ;)
|
Na D masz jeszcze lekko ponad 100 szt.
|
mam do sprzedania 2 vouchery na karnety na sektor C4!
jeden za 80zl, dwa za 150zl. kontakt priv. |
Cytat:
|
O co Ci chodzi?
|
jesli dobrze licze to zostalo jakies 8000 biletów jak otworzą wszystkie sektory + VIPY/skyboxy,rodzinny i dla dzieciaków. Jest szansa, że bilety mogą zejść.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Skąd masz tą liczbę 16 tysięcy odnośnie sprzedanych biletów na tę chwilę? Wczoraj w południe na oficjalnej podali, że jest 12 tysięcy. 4 tysiące by zeszły w ponad 24h ?
|
Cytat:
|
Mam do sprzedania 2 bilety na sobotni mecz. Bilety wygrałem w konkursie totolotka.Poprzednim razem gdy także wygrałem w tym konkursie był to sektor A11. Cena 70zl za 2 prosze pisac na maila [email protected]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po co brał udział w konkursie jak nie zamierza na mecz iść, lepiej dać klubowi zarobić niż c... wie komu
|
nie chce być jego adwokatem ale moze ma karnet?
|
Cytat:
|
hahhah ale sie dyskusja zrobiła takze czym predzej wszystko wyjasniam, na mecz miałem zamiar isc ale niestety nie mieszkam 2 kroki od stadionu a nawet nie 4 a udział w konkursie biore poniewaz do wygrania sa nie tylko bilety. A tymi "biznesami" rozbawiłes mnie do łez, a bilety u konika to sie raczej drozej kupywało :)
|
Cytat:
Jak ktos nie chce niech nie kupuje. Jak chce isc na A11 to ma opcje na tansze bilety. Wszyscy szczesliwi. A poza tym zagral, cos zrobil zeby te bilety wygrac. Moze tak zarabia? Nie ukradl a wygral! |
MatMario - Nie no wygrał bilety na Wisłę a nie bon towarowy w Carrefourze
Jak brał udział w konkursie i wygrał, to niech idzie na mecz jak ma taką możliwość a jak nie może iść to niech się zachowa z honorem i te bilety odda, niech ktoś inny wygra i się cieszy szczęściem, a nie robi sobie biznesy i zarobki na kibicach. Panowie!! Jeszcze jakby napisał, że cały zysk idzie na oprawę, albo szaliki na cegiełki to ok. Dorabianie sobie na kibicach to nie jest zbyt moralne podejście. Jakieś zasady chyba panują. Rozumiem jeszcze miał voucher z TF jako premia za wyniki w pracy ale nie chodzi na mecze to odsprzeda po atrakcyjnej cenie. Też ok. Konikom mówimy nie! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl