![]() |
Postaw w końcu przeciwko Wiśle i podeprzyj to remisem
Bo inaczej to nigdy nie wygramy ;) |
Na totolotku Wisła z handi (-1,5) za 6.3. W tym sezonie jak wygrywamy to zawsze 2 bramkami albo więcej, więc żal było nie puścić :)
|
Dobra Panowie, przekonaliście mnie. Leci na totolotku handi -1.5. In Dariusz W. we trust.
|
Nieciecza - Wisła obie szczelo 1,8
za drobne - Wisła pierwsza strzeli i Nieciecza wygra 10 |
|
Cytat:
|
Cytat:
No i to lubię! :D |
Dzieki miszczu, postawiłem tak samo :)
|
Na dzisiejszą LM macie jakieś typy?
|
Jeśli chodzi o LM, to myślę, że Atletico wymęczy awans (gram under 2.5 po kursie 1.75) i trzymam się z daleka od City. Szukam póki co czegoś "do pary" na kupon. Może Brighton ze słabym na wyjazdach Reading?
|
Ja właśnie myślę o handi -1.0 na city za 2.2...
|
L.Vibe(Brentford) strzeli@ 2.87
[email protected] - Stuttgart Bayer - Frankfurt@ 7.00 PSG - Caen [email protected] Caen/PSG@21 [email protected] Gillingham - Port Vale Wimbledon - Crawley Harrogate - Boston Na dziś: Freiburg - Duisburg [email protected] 1P:Freiburg - Duisburg [email protected] Duisburg/Freiburg @26 28.04.2016 Szachtar - Sevilla - Szachtar strzeli pow. 1.5g@ 2.20 29.04.2016 Górnik - Śląsk [email protected] 30.04.2016 Termalica - Łęczna [email protected] Noriwch/Arsenal@21 10.05.2016 Łęczna - Podbeskidzie [email protected] Górnik - Korona [email protected] 14.05.2016 Leverkusen - Ingolstadt 2@ 5.30 Malmo - Gefle [email protected] Korona - Jagiellonia [email protected] Śląsk - Górnik [email protected] Hoffenheim -Schalke [email protected] Wisla Plock - Vive Kielce X@11 2/1 Hannover/Bayern Koln/BVB Gefle/Malmo Ingolstadt/Leverkusen |
|
Radziłbym wam nie grać dziś tego:
Polska over 1,5 2,10 |
I kolega wdupił 95 tys zł.....
|
Dawno nas tu nie było. Czego dzisiaj nie grać?
Korona - Wisła obie szczelo 1,66 |
Lech - Termalica@6.5
Arouca/Benfica@21 |
JANIE
rożne? czy co to jest ok wszystko wiem. Termalica wygra w 1 zdarzeniu a w drugiem arouca do polowy potem benfika. Kurs na Cupiała... Janek, ty wez juz moze daj sobie spokoj z typowaniem... |
Dostałem cynk, że dzisiejszy mecz Śląsk-Wisła ustawiony.
Śląsk- Wisła 2 Ale radziłbym nie grać tego. Za niski kurs. |
dnb Valencia - Real[B]@5
dnb Schalke - PAOK@5 zwrot 25.02 Everton - Sunderland [email protected] i dnb:[email protected] 4.03 O2.5 gola @5.00 Liverpool - Arsenal Harrogate - Fylde Bristol - Burton O2.5 gola @3.52 BVB - Leverkusen YYB - Thun Eibar - Madrid Leicester Swindon Exeter @6.00 Nacional/Porto@23 Dukla/Sparta@19 |
St. Pauli - Union over 2,5
Tours-Orleans X2 Leverkusen- Werder over 2,5/BTS |
O2.5
Exeter - Accrington Hull - Swansea Luton - Stevenage @6.82 btts Bournemouth - WHU Brentford - Huddersfield Gillingham - Scunthorpe @4.44 1POŁ: Everton - WBA@6.1 |
Gdzie jest najlepsza oferta z legalnych buków działających u nas? Bo najlepszy bukmacher bet365 się zwija niestety z naszego kraju.
|
LVBet - czemu? Bo to nasz sponsor ;)
|
To właśnie nie będe ogrywał naszego sponsora :) Myślałem o fortunie :)
|
strzeli gola
Burnley Gijon Jagiellonia 1 Chrobry 1 MKS Trzebinia x2 na dziś: strzeli gola Darmstadt Vaduz O2.5gola WHU - Everton Peterborough - Bristol.R Stevenage - Mansfield Mainz/Bayern ... 29.04 strzeli gola Ingolstadt Burnley Dukla Praga/Pilzn |
Hej,
szukam jakiegoś mniej znanego, ale sprawdzonego buka. Chciałbym zagrać jutrzejsze mecze. Chodzi mi przede wszystkim o jakiś bonus możliwy do "rozliczenia" - czyli żebym nie musiał później 20 razy obrócić bonusem z kursem 3.0 . Mam już konta na najpopularniejszych bukach typu bwin, bah, LV, expekt, STS, betclick it. Chodzi mi również żeby później nie okazało się że nie mogę wypłacić ewentualnej wygranej przez ustawę anty hazardową. Polecicie coś? |
Bayern - Bayer X 6.6
|
W sumie juz Wrzesien.
Dania - Polska obie strzela 1,75 Czechy - Niemcy over2,5 1,8 |
Węgry - Portugalia 2 1,5
Łotwa - Szwajcaria 2 1,3 ako:1,95 |
Polska - Kazachstan over2,5 1,36
Azerbejdżan - San Marino Azerbejdżan wygra do zera 1,25 :lol: ako:1,7 Czarnogóra - Rumunia obie strzelą 2,0 |
Ja bym dziś spróbował Słowację po kursie 9.4. ;)
|
Irlandia - Serbia ov.1,5 kartek Irlandii 1,52
Mołdawia - Walia 2 1,33 ako: 2,02 |
Na dzisiaj i jutro nic za bardzo nie ma więc piątek.
Hamburger - Lipsk, HSV strzeli 1,5 Zagłębie Lubin - Wisła Płock azjan over1,5 1,325 ako: 1,98 |
Jedziem!!!
WHU - Huddersfield over 10,5 rzutow roznych kurs: 2 Chelsea - Karabach (ah-1,5) 1 1,325 Roma - Atletico x2 1,4 ako: 1,855 Bayern 1, Chelsea 1, MU 1 ako:1,43 |
Serio grasz ako 1,43?
|
Serio. Zreszta nie widze w tym nic dziwnego.
|
Dla mnie 3 mecze na 1,43 minus podatek... a zresztą
|
No tak zapomnialem, ze legalnie w Polsce to za bardzo sie nie oplaca, faktycznie. Ile to by wyszlo zalozmy za 1000 zl po 1,43 - podatek?:D 258 zlotych, jeszcze bez tragedii w sumie:D
|
No widzisz 3 mecze na ~25% zysk? nie zaryzykuje.
Z reguły nie dzielę się typami ale żeby nie rozmywać to dużo lepiej wygląda para Barca:Juve - obie strzelą albo zakład bez remisu :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl