![]() |
Weekend,jest dużo ciekawszych rzeczy do roboty :)Może zadziała efekt nowej miotły i coś tam ugramy,ale szału nie będzie.
|
Ciszej nad tą trumną... Stary-nowy kapitan(dalszy podział w kadrze i 0 osobowości) + kilka ogórkow z ekstraklasy i nawet dzisiaj ze Słowacją zbierzemy oklep. Jodłowiec, Kosznik!?
|
I w dodatku pedalskie serduszka Owsiaka na koszulkach biało czerwonych.
|
Taki sobie ten Kosznik, poziom podobny do Wawrzyniaka
|
Szkoda że Nawałka nie postawił na taką drugą linię:
-------------Garguła Sobota, Chrapek, Kuba -----------Krychowiak |
Cytat:
edit: Borek to dzisiaj tylko "oj oj oj" co chwila |
Mak do Wisły !!!
|
Waldek przepraszam, wróć.
|
Kamiński to nie jest poziom reprezentacyjny.
Chłopak który popełnia mnóstwo błędów w naszej lidze kopanej. Szczęsny jest lepszym bramkarzem niż Boruc. Tyle zmarnowanych stałych fragmentów, Nawalka za nich piłki celnie nie dosrodkuje. |
Ale to on ich powołuje, bez jaj że taki Kosznik i Olkowski mają być zbawieniem kadry jak Boenisch czy Wawrzyniak sobie nie poradzili
|
A ex=legionista Jędrzejczyk to kompletne nieporozumienie.
|
Trudno wymagać cudów w pierwszym meczu aczkolwiek pomysł z zestawieniem obrony jest hardcorowy. Nie ma ani jednego zawodnika nadającego się do czegokolwiek. Kamiński,Olkowski, Kosznik,Jędza - wtf? To nie jest kwestia zgrania - to zwyczajny brak umiejętności. Przy Kamińskim to Glik wygląda jak Maldini.
|
Jeszcze dwa takie mecze i Nawałka poleci.
|
Śmieszą mnie taki wpisy.
Zaraz największym złem będzie Zbigniew Boniek. Moze ktoś w tym kraju zrozumie, że mamy... słabych piłkarzy. Porównajmy się do innych. Grecji, Rumuni, Turcji, Belgii, Austrii... od kogo jesteśmy lepsi? O ile w formacjach ofensywnych mamy niezłych piłkarzy o tyle z tyłu nie ma solidnych obronców na ten moment. I pozycja bramkarza, będę powtarzał jak mantrę. Wojtek Szczęsny puka do poziomu klasy światowej. Bramkarz lidera najlepszej ligi na świecie. |
I co z tego , że lidera?Co to lider musi mieć zawsze najlepszego bramkarza? Boruc jest bramkarzem 3 drużyny w premier league. Do tego jest dużo częściej chwalony. Szczęsny i Boruc to podobny poziom, ale np. na dużej imprezie Boruc wypadł znacznie lepiej niż Szczęsny.
|
Spoko, Lewandowski jeszcze ukąsi :D
|
Po prostu na ten mecz towarzyski wybrano za silnego przeciwnika. Po co od razu trenera i chłopaków wrzucać na głęboką wodę?
Trzeba było umówić mecz z San Marino albo reprezentacją Ekstraklasy... ABGwislakABG No dobra to samo San Marino albo San Marino 2 |
Przecież ta 2 dostaje teraz oklep od Słowacji
|
Mój komentarz do meczu: oj oj oj :)
Narazie jest to krok wstecz w stosunku do tego co było za Fornalika ostatnio - wtedy momentami brakowało tylko szczęścia, skuteczności. Dzisiaj brakowało wszystkiego ale jak grają jacyś ligowi przeciętniacy to nie ma co sie dziwić. Tak czy siak czasu jest dużo, do porażek chyba już każdy zdążył się przyzwyczaić wiec efekty będziemy oceniać w eliminacjach. |
Cytat:
Myślałem, że po meczu z Anglia nikt nie będzie miał wątpliwości. Choć Boruc jest rzeczywiście również dobrym bramkarzem. Publiczność we Wrocławiu bardziej zenujaca od piłkarzy. Polacy uwielbiają szydzic z siebie, ale żeby nawet hymnu nie odspiewac. Jebane pikniki. |
Ten Olkowski i Kosznik... Równie dobrze mogliby zagrać za nich Burliga i Pi Brożek, na pewno by nie było gorzej.
|
Dobry wynik,mogło się skończyć jak dzis w Trenczynie....
|
Popieram Mario Nh w kwestii kibiców - żenuła totalna, rozumiem rozgoryczenie, bo nadzieje przed tym meczem były bardzo duże (a nawet za duże). Ale gwizdanie na swoich i kibicowanie Słowakom to już jest k*** jakaś parodia. Zastanówcie się jeden z drugim, gdzieście się urodzili i w jakim szaliku przyszliście na mecz. Nie macie ochoty kibicować - to zostańcie w domu albo siedźcie cicho i żryjcie słonecznik. Przepraszam za ten ton, ale to mnie najbardziej wkurzyło w tym meczu. Bardziej niż dziecinne błędy niektórych zawodników, którzy pierwszy raz mieli koszulkę z orłem na piersi.
|
Po wypowiedzi Nawalki przynajmniej jestem pewien, że wyciągnie z tego wnioski. Jest świadom swoich błędów i jego piłkarzy.
Dalej p. Nawalka, rób pan swoje. To dopiero pierwszy mecz. Na ocenę pana pracy przyjdzie czas. |
Cytat:
|
|
Cytat:
Wszystko się potwierdza. Anglia nie jest taka mocna i przegrywa na Wembley 0-2 z Chile a Ukraina w euforii po wygranej 2-0 z Francja. |
Farbowane Lisy - wracajcie !!!!
|
Ja nie rozumiem, weźmy takiego Jodłowca - grał u Smudy, grał u Fornalika i nie było żadnych efektów... to po co go Nawałka powołuje dalej? żadnych wniosków nie ma. Jak coś nie pasuje to szukam nowych rozwiązań a nie powielam błędów.
|
Cytat:
Mnie znacznie bardziej martwi fakt, że większymi fajansiarzami są piłkarze. To oni powinni walczyć o honor, a od dłuższego czasu coś im nie idzie. Przy tym czują się jak bohaterowie narodowi. Meczu nie oglądałem, bo cała otoczka reprezentacji minie odrzuca. Wydaje mi się tylko, że jak Nawałce nie będzie szło, to zacznie grać sparingi z klubami i będzie wyciągał z 0:2 na 3:2. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl