![]() |
Na dniach jest mecz charytatywny starych wiślaków, Stolarczyk mógłby się przejść, a nuż wypatrzy kogoś do składu. Kosowski może chciałby się odbudować? On kiedyś podobno grał za grosze, to by się odnalazł.
|
Cytat:
|
Dawno by to zrobił, ale czeka na te 250 tys. euro pensji.
|
W Płocku kończy się kontrakt Damiana Rasaka.warto byłoby podjąć z Nim rozmowy. Jeszcze młody w przyszłości uważam , że będzie na Nim niezły zarobek.
|
A teraz proszę kliknąć mój nick z lewej strony, wyświetli się lista, z której należy wybrać "Wyświetl inne posty napisane przez WHITE*STAR" i poczytać moje posty z tego wątku.
I polecam dyskusję między Knurą a Janekx89 pod tym postem: https://twitter.com/knuram/status/1188521644475764736 |
Sporo w tym racji. Dotychczas wydawało mi się, że to dla klubu jest jasne, ale nie mamy pionu sportowego i środków, więc utarło się, że te sieroty ze Szczecina będą odbudowywać się przy Stolarczyku i jakoś to będzie szło. Oczywiście na dłuższą metę nie mogło to wypalić i teraz zbieramy żniwo.
|
Coś mi umknęło- kto to jest ten Lazar Marković który niby miał u nas grać?
|
Szneka źródło ?
|
w postach kolegów się przewijało jego nazwisko. że niby ma grac u nas i ma się odbudować abyśmy na nim zarobili
|
nie tylko w postach, Obidziński sam potwierdził że oferowali mu ponad 200k tys euro/rocznie oczywiście z myślą sprzedaży szybkiej i że stać nas na taki kontrakt
|
ale kto to jest ten Lazar Marković?
|
|
no znalazłem gościa. co z nim, że jego wartość tak spadła?
|
Nie zdziwię się jeśli w zimie Janicki, Chuca, Silva pożegnają się z klubem. Jakiekolwiek głowy muszą polecieć po tej rundzie. I mówię to choć jeszcze zostało kilka spotkańz ale w progres pewnych gości ciężko wierzyć.
|
Cytat:
Może przy dobrym trenerze zaczęliby coś grać - C&S, a J byłby choć przyzwoitym rezerwowym. |
Cytat:
Chucę bym zostawił bo gość póki co nie zagrał ANI JEDNEGO meczu na swojej nominalnej pozycji czyli "10", a bez tego ciężko określić czy może być przydatny. Usilne ustawianie go na skrzydle raczej mu przeszkadza bo to gość przypominający Stilicia. Dużo kiwa w miejscu, rozrzuca grę na boki, ale brak mu dynamiki do biegania ja skrzydle jak chociażby Mak. |
Cytat:
Mamy 3. piłkarzy, którzy najlepiej radzą sobie na 10. Savicevica, Wojtkowskiego i Chukę. Gdybyśmy tylko mieli jednego dobrego defensywnego pomocnika w miejsce kontuzjowanego Bashy, moglibyśmy grać na dwóch rozgrywających. Kiedyś już taka gra z Gargułą i Stilicem świetnie wyglądała. Niestety, powtórzę to po raz setny, nasza kadra budowana jest chaotycznie, bez planu i bez uwzględnienia najważniejszych pozycji. To samo z siebie się nie poprawi. A z zarządem zachowującym się jak Piotr Rutkowski dużo nie ugramy. |
Z Chucą chyba największym problemem jest to, że na jego pozycji gra (bo musi) nasz najlepszy młodzieżowiec.
Inna sprawa, że na razie Chuca nie pokazał, że jest lepszy niż Wojo. Ale na pewno ciężko będzie mu to pokazać grając nie na swojej pozycji. |
Wyglądało to świetnie z Gargułą i Stiliciem (ale nie jakoś piorunująco długo), bo z tyłu był Głowacki, Bunoza, później Guzmics, a także Burliga z Sadlokiem w najlepszej formie fizycznej.
Jeszcze do tego Chrapek czy Stjepanović za nimi i można było wtedy jako-tako grać. Zupełnie inna jakość, dynamika obrońców czy defensywnych pomocników. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tyle znalazłem na oficjalnej, szczegółów nie znamy
Chuca - trzyletni kontrakt https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...odnikiem-wisly Silva - dwa lata i opcja przedłużenia https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...odnikiem-wisly Janicki - dwa lata i opcja przedłużenia https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...bialej-gwiazdy |
jak dla mnie to Hiszpanów bym jeszcze nie skreślał.. Chuca ani razu nie zagrał na swojej pozycji !! może dajmy mu tam w końcu szanse.. tak samo jak przestańmy rzucać po boisku Klemenzem.. grał na ŚO bardzo solidnie, a na innych pozyskacj jest pośmiewiskiem.. Silva grał przyzwoicie.. zalcizył zjazd z całą resztą drużyny.. ale ma to coś
Janicki natomiast niech nosi korki Hoyo-Kowalskiemu |
a jaka jest jego pozycja???
|
Cytat:
|
Ci Hiszpanie do lepszej gry potrzebują zawodników od czarnej roboty na pozycji defensywnych pomocników. Tymczasem przez większość sezonu grają tam ludzie przypadkowi lub bez formy.
|
Cytat:
Zresztą wiele na to wskazuje że za rok o tej porze dojdzie do wymiany i 50-60% kadry. |
No i gdzie ten Janicki pójdzie? Szczerze wątpię.
|
Do Puszczy
|
Chuca owszem nic nie pokazuje , ale Stolarczyk ani razu nie wsytawil go na nominalnej pozycji , tylko daje go caly czas na skrzydlo zamiast do srodka.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl