![]() |
Postawilem. Na szczescie przezorny zawsze ubezpieczony. Zostawilem obore z kilkoma kozami. Otwieram biznes - dom publiczny dla uchodzcow z Bliskiego Wschodu. Stane szybko na nogi i sie odkuje. Wszystkich z " ciemniejsza karnacja" zapraszam do "Rogu obfitosci"!!! Tego samogonu żal panie:(
|
Zapraszam wszystkich Wiślaków na fanpage z typami bukmacherskimi.
Prowadzi ją brat po szalu, który zna się na tym. Na tą chwile brak grupy VIP , wszystkie typy darmowe. Gwarantuje zysk ! https://www.facebook.com/Typy-bukmac...3147/timeline/ Codziennie single, duble, treble oraz dużo typów live ! Nic nie kosztuje Cie kliknięcie lajka, a możesz zyskać ! Profit? Żeby wam udowodnić typy na dziś: Kupon 1 @1,83 : Koszykówka Węgry - NB 1.A Spotkanie: KTE-Duna Aszfalt - SZTE-Szedeak Typ: Powyżej 149,5 Kurs: 1,83 Godzina: 18:00 Kupon 2 @2 : Regionalny Puchar Polski Spotkanie: LZS Justynów - Sokół Aleksandrów Typ: Sokół Aleksandrów Kurs:1,12 Godzina: 15:30 Liga Mistrzów UEFA Kobiet Spotkanie: PK-35 Vantaa-FC Rosengard Typ: FC Rosengard Kurs: 1,16 Godzina: 16:30 Liga Mistrzów UEFA Kobiet Spotkanie: FC Twente - Bayern Monachium Typ: Bayern Monachium Kurs: 1,10 Godzina: 20:00 Międzynarodowe U20 Spotkanie: Włochy U20 - Polska U20 Typ: Włochy U20 lub remis Kurs: 1,40 Godzina: 15:0 |
iiii, o dupe potrzaś te typy powyzej, LM Kobiet Twente - Bayern 1-1 i po kuponie
|
Serio dałeś się wkręcić? Przecież po kursach widać, że totalna ściema.
|
Jamie Vardy(Leicester) strzeli [email protected](bet365)
|
oprocz pewnego remisu....
Edmonton - Montreal 2 Ein. Frankfurt - Bayern 2 drużyna wygra obie połowy meczu Rennes - PSG 2 Pogoń - G. Zabrze 1 G. Łęczna - Cracovia bts CD Tondela - Benfica 2 |
Eibar - Rayo BTS
Ado Den Haag - Feyenoord 2 ako 2.84 Crystal Palace - Manchester United 2 Getafe - Barcelona druga drużyna wygra obie połowy ako 4.90 VfB Stuttgart – SV Darmstadt 1 Hertha Berlin – Borussia Moenchengladbach 2 ako 3.96 |
Granitas - Uteris 1x
Albion Rovers - Cowdenbeath over 2.5 Bromley - Boreham 1 Ako: 4.65 Kurs nie zacheca (1.3), ale mozna rowniez pograc 1 w meczu Sudova-Spyris. |
over 28,5 fauli w meczu Bosnia - Irlandia 1,72 27:)
|
Over 55.5% posiadania pilki Norwegii w meczu z Wegrami, kurs 1.6
Bts i wygrana Norwegii - 3.5 |
Irlandia-BiH. Posiadanie pilki Bosnia. Kurs - 1.4 - kupon nr 1
Wygrana Irlandii jedna bramka. Kurs 3,75 - kupon nr 2 |
Kupon nr 1
Dania vs Szwecja. Awans Danii - kurs 2,3 Slowenia - Ukraina. Wygrana Ukraincow - kurs 2,5. Ako - 5,75 Kupon nr 2 Slowenia-Ukraina - under 2.5. Kurs - 1,45. |
Wenezuela-Ekwador 2
Turcja-Grecja 1 Austria-Szwajcaria 1 Polska-Czechy 1 Anglia-Francja 2 Włochy-Rumunia 1 Honduras-Meksyk 2 kurs:153,89 |
City - Liverpool bts + City 3,4
Real - Barcelona bts + over2,5 1,72 |
mecz: NY Rangers - Philadelphia Flyers
typ: NYR 60' kurs: 1,83 |
Kliczko 1,2
Do grania raczej nie za 5 zlotych;) :lol::lol::lol: |
HSV - Bayern X@ 6.6
dnb:HSV@1 Na dziś: Jermain Defoe(Sunderland) [email protected] Hannover-Darmstadt 1@2.20 Hugo Almeida(Hannover) [email protected] Olympiakos-Xanthi X@9 PSG-Angers X@6.6 31.01.2016 Bruno Moreira(Ferreira) [email protected] Wolfsburg - Koln [email protected] |
|
Poszło za 200 do wyjęcia 360 w naziemnym i c..j bombki strzelił choinki nie będzie...
Też mówiłem jak nie dziś to kiedy !!! |
Dawno nic nie wrzucałem, więc przestroga dla tych co grają czego dziś nie grać:
Metz - Brest 1 Bourg - Clermont X Union - Karlsruher X NK Zagrzeb - Istra X To posiadało dobrze :D |
Na dziś odpuszczam:
HSV - Ingolstadt - over 2,5 2,6 Watford - Bournemouth - BTS 1,8 AKO 4,68 |
To może dzisiaj 'jak nie teraz to kiedy', kursy kuszące. Chociaż myślę, że im więcej Wiślaków postawi na Wisłę tym siła wyższa mocniej będzie nam zwycięstwo zabierać :d
|
Stuttgart - Hannover 6.7
Soton - Chelsea 2.63 o2.5 Fylde - Alfreton Wimbledon - Oxford 3.3 Chelsea QPR Bradford 14.14 efortuna strzeli gola 1-72 min Hannover Norwich 3.65 |
Cytat:
Poszło 25 euro na Wisełkę kurs 2.06 na betfair. Polecam tak swoją drogą tę stronę, tam macie największe kursy bo to nie jest zwykły bukmacher tylko zakładasz się z innymi graczami o ich kasę. Przykładowo na bet365 widzę, że jest obecnie kurs Wisła - Podbeskidzie 2.00 - 3.50 - 3.60, a na betfair jest 2.06 - 3.60 - 4.00 |
W sts-ie wczoraj na Wisełkę było 2.10 i jakby nie wtopa z Łęczną to pewnie bym postawił.
Postawiłem że wygrają Real Bayern i Milan z kursem 5.5 |
Southampton - Chelsea 1X @1.53
Real - Atletico X2 @1.80 Wolfsburg - Bayern 2 @1.44 Wisła - Podbeskidzie 1 @2.00 ako 7.93 |
Cytat:
Lechia wygra pierwsza polowe 2,70 WH |
Nie wprowadzam w błąd tylko piszę jak jest. Akurat zestawiłem to z bet365 bo z tego co wiem to tam kursy jak na buków są wysokie. I na WH masz co prawda na Wisłę wyższy kurs ale za to remis i wygrana gości masz raptem po 3.25. Także w zestawieniu do BF to WH wymięka.
Ja nie napisałem, że na Wisły zwycięstwo jest najwyższy kurs na BF tylko ogólnie, że tam są dobre kursy. I porównaj sobie BF Wisła X PB 2.06-3.6-4.0 a WH 2.1-3.25-3.25 to chyba nie ma cienia wątpliwości, która strona jest lepsza do obstawiania. Jak ktoś nie chce marży płacić bukmacherom to niech gra na BF. Polecam. |
Na Betfair płacisz % od wygranej. Dokładnie 6,5%.
Grając "raz na ruski rok" albo nie traktując zakładów jako dodatkowego dochodu (zdecydowana większość grających) różnica w kursach rzędu kilku(nastu) setnych nie robi żadnej różnicy. Żadnej. Betfair jest wspaniałą platformą giełdową. Najlepszym bukmacherem jest Bet365, choć może nie ma najlepszych kursów. Oczywiście nie mówię że nie można grać na Betfair (tutaj mam na myśli typową bukmacherkę, nie handel kursami do czego Betfair zostało stworzone). Poniżej porównanie przkładowych kursów na mecz Wisły: https://www.betbrain.com/football/po...bielsko-biala/ |
AC Milan - Torino handicap meczowy -1 Milan i a co mi tam ;) Wisla - PBB handicap meczowy -1 Wisla
|
Legia - Ruch X 5.30
R.Martins(Moreirense) strzeli@ 2.40 |
Juventus - Inter 1 @1.57
Dortmund - Hoffenheim 1 @1.27 |
Dziś nie gram:
West Ham - Tottenham - BTS/over 2,5 Liverpool- Manchester City - BTS/over 2,5 Malaga - Valencia - BTS |
Za drobne ( glownego kuponu tu nie wrzuce bo za chuja nie wejdzie ).
Stoke 1 2,05 WHU - Tottanham over10 RR 1,57 MU wygra i obie szczelo 3,6 Real wygra i obie szczelo 2,87 Bayer - Werder over 2,5 1,57 PS. Milo, ze .... nie jest cenzurowany. PS2. jednak jest PS3. ale nie w dopelniaczu |
Dziś gramy w kartki (azjany)
1. Liverpool - Man City powyżej 3,5 @2.025 Bilbao - Deportivo poniżej 6 @1.8 Celta - Villarreal poniżej 6 @1.9 Darmstadt - BVB powyżej 3,5 @1.975 stawka 25, ew. wygrana 341,94 2. Arsenal - Swansea powyżej 3 @1.975 Man Utd - Watford powyżej 3 @1.85 Malaga - Valencia poniżej 7 @1.8 Bayern - Mainz powyżej 2,5 @1.975 stawka 25, ew. wygrana 324,72 i na farta kupon remisów Liverpool - Man City X @3.4 Malaga - Valencia X @3.3 Hoffenheim - Augsburg X @3.5 Jagiellonia - Pogoń X @3.2 stawka 25, ew. wygrana 628,32 |
Taka okazja zdarza się rzadko, wiecie czegoś dziś nie grać? :D
Korona - Wisła - WISŁA/OVER 2,5 KURS: 4,5 |
Ja na wszelki wypadek mam pograne over2,5 i obie szczelo, to samo w Madrycie:)
|
Cytat:
|
Na jutro Nieciecza - Wisła 2
W sts-ie wczoraj było 2.9 na Wisłę Jak nie jutro to kiedy :-) |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl