![]() |
Chyba, że zrobią jakiś transfer last minute bo chyba jutro się zamyka okienko?
|
Cytat:
|
Zawodników bez umowy można ściągnąć zawsze, a Vuk z tego co się zdaje wkrótce będzie wolnym zawodnikiem.
|
Dzisiaj Lech znowu na klepisko dostanie w pupe od Widzewa.:rotfl:
|
Cytat:
Ale to "PS", więc trzeba wziąć na to poprawkę. |
Okienko jest u nas do poniedziałku bodajże do północy. Do tego czasu Sotirović musi sobie znaleźć nowy klub lub rozwiązać umowę ze Śląskiem. Z tego co się orientuję, jeśli rozwiąże umowę poza oknem, to będzie musiał poczekać do następnej sesji transferowej z podpisaniem nowego kontraktu.
|
Cytat:
|
Jak na razie tylko Wisła z kompletem pkt. w tej kolejce, zobaczymy co pokażą w Poznaniu.
|
Włączyłem sobie na ostatnie 10 min meczu Polonii z Górnikiem.... Jezu! Co za kopanina...
|
Mozecie podac link do meczu Amikorza z Widzewem ale taki zeby jakosc byla dobra bo te co mam to rozmyte :/
Moje lacze to 2MB |
Mecz Polonii z Gornikiem to jeden z gorszych "spektakli" ktore widzialem ostatnio.
Kopanina w srodku pola i kilka sytuacji pod bramka Gornika. 100% szanse mial Sobiech, reszta to slabe zagrozenie bramki Gornika no i kilka akcji po bledach obrony. Co ciekawe to Gornik pod koniec mial w sumie 100% sytuacje, ale zawodnik nie trafil w swiatlo bramki. Prawda jest taka ze Polonia bez Mierzejewskiego jest cienka jak barszcz. Zadnej konkretnej akcji, skrzydla jakies takie chyba niedotlenione, ogolnie nedza. http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela - Tutaj jest wiekszosc transmisji, jesli nie ma zadowalajacej Cie jakosci to chyba nie bedzie ;) |
Jak ktoś znajdzie na Public Sport mecz to niech wrzuci link bo jakoś znaleźć nie mogę :)
|
Na Public Sport jest. Włącz sobie ten sam kanał, na którym leciało Polonia-Górnik
|
Jestem w szoku. Stilic poza 18-meczową!? Potrafię zrozumieć, że ze Sportingiem Bragą ten zawodnik wyjątkowo słabo zagrał w Bardze i Bakero posadziłby go na ławce. Ale zupełnie poza kadrą? Jak na polską ligę, Stilic jest zawodnikiem nietuzinkowym, chyba z najlepszym podaniem, świetnie wykonujący stałe fragmenty gry.
Nie rozumiem tego. Zupełnie. |
Stilic jest podobno zmeczony hehehe :) Albo tam maja ludzi za idiotow, albo pozarl sie jednonogi z Bakero.
Na trybunach tlumy bo przeciez Widzew slaby, malo medialny i 12 w tabeli :P... |
Cytat:
Wygląda na to, że dwa piątkowe mecze wyrobiły już 100% normy całej atrakcyjności tej 16 kolejki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Po pół godzinie Lech remisuje z Widzewem 0:0, jeśli tym wynikiem skończy się całe spotkanie, to komplet punktów w tej kolejce zdobędą tylko piłkarze Krakowskiej Wisły
|
Przewidywałem kilka remisów w tej kolejce i część trafiłem.
Amica na tle Widzewa prezentuje się mizernie. |
3 setki dla Widzewa to się zemściło i 1:0 dla Amici - Wilk.
|
no i 1:0 Lech, Wilk. Widzew zle nie gra, ale bedzie ciezko
|
Jeszcze może być różnie, Widzew naprawdę dobrze do tej pory wygląda.
|
Ludzie, musicie tu pisać to samo?Czytajcie forum, bo robi sie burdel
|
Działa Wam mecz na Public Sporcie, bo mnie nie działa. A chciałbym sobie oglądnąć
|
Patrząc z ciekawości na Wykopki w Pyrlandi to Widzew gra ładną piłkę , Mam nadzieję że Widzew strzeli na remis.
|
Widzew gra aż za "ładnie" żeby wygrać albo chociaż zremisować. Oczywiście niezmiernie bym się ucieszył gdyby Amica zgubiła punkty. Murawski asysta przy golu Wilka i potem drugie piękne "hiszpańskie" podanie do Wilka który zmarnował setkę.
Upss to Krivets podawał przy golu Wilka, nie Murawski. Niemniej może coś tam Widzew wymodzi u urwie punkty Amice. |
Tak jak się spodziewałem. Żadnego wzrostu poziomu nie ma. Dobra gra obronna i taktycznie ? Ehe...
Wczoraj Mielcar mówił, że rzadko widzi prawidłową asekurację w obronie w naszej lidze chwaląc przy okazji za to Sivakova, który wiadomo, że szlify zbierał w lidze włoskiej. Nasza liga cierpi na absolutny brak kreatywnych graczy w ofensywie, co stawia obrońców w dobrym świetle. A później przyjdzie mecz w pucharach i herosami z obrony Amiki kręci byle przeciętny brazylijczyk z Bragi, siaty zakłada Arboledzie. A przecież Arboleda to ma! :) Albo dzisiaj w CF jak Feddek przeanalizował gre Bosackiego i Arboledy biegali każdy w złą stronę aż mi się śmiać chciało z tych tytanów taktyki:D Żeby nie było, że się napinam jest dupa zbita i w miejsce Amiki mozna wstawić dowolną drużynę. |
Cytat:
Tak więc przeproś, albo wskaż przykłady mojego "wielokrotnego" udowadniania, że nie umiem czytac ze zrozumieniem. Bo to jest bezczelna obraza i liczę, że zostaniesz zbanowany. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl