![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
w eurobanku masz darmowe konto i kartę od ręki w te przysłowiowe 10 minut - oczywiście aktywną od razu :-) karty od ręki to karty niespersonalizowane (na PIN i podpis) bez wytłoczonych danych (kolejna już jest z danymi) ale to normalna pełnowartościowa karta płatnicza. Używałam takiej przez rok, zresztą to żadna nowość bo eurobank ma takie od 6 lat :) |
Cytat:
polecam tą firme wydawałem już u nich pare razy są porządni i vlepy też eleganckie wychodza! Pzdr |
Cytat:
|
był ktoś ostatnio w aquaparku? w jakich cenach są bilety? chodzi mi o ten całodniowy.
bo słyszałem że te ceny się zmieniają często dlatego na stronke nie ma co patrzeć. (w cenniku napisali że 32 zł ulgowy ) z góry thx :) |
Jest ktoś w stanie polecić jakieś fajne pole namiotowe nad jakims jeziorem/kąpieliskiem na kilka dni niedaleko Krakowa w wakacje? (np. coś takiego http://www.siamoszyce.pl/, może być np. w świętokrzyskim)
|
Cytat:
i równowaga w przyrodzie zachowana australopitku :D Moje pytanie (raczej nie oczekuję pisemnych odpowiedzi): Byłaś/eś głosować? Pamiętaj, masz czas do 22.00 :-p |
Cytat:
|
Czy ma ktoś fotke Naszej flagi wiszącej wczoraj na meczu Serbia-Austria?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ktoś może wyjaśnić z jakiej paki na meczu eliminacyjnym pomiędzy Serbią a Austrią, znalazła się i wisiała flaga Polski oraz Wisły Kraków ? Doskonale to widać przy powtórkach z rzutu karnego dla Serbii.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam mam pytanie czy u was też tak wolno wchodzi stronka eSKaWuKa czy tylko ja mam z tym kłopot ??
|
a ja mam pytanie, dlaczego strona SKWK jest cenzurowana?
|
Cytat:
podbijam... |
Cytat:
ot. czy w nokii N73 google maps są darmowe czy trzeba za to płacić ? |
Cytat:
|
Cytat:
18 ulgowy? |
Wie ktoś do której jest czynna najlepsza lodziarnia w Krakowie na ul. Starowiślnej? :P
|
Mam problem z radiem w domu. Co jakies 10-15 sekund sygnal slabnie i zaczyna chwilke przerywac. Ma ktos jakąs rade wzmocnienia sygnalu, unkajac kupowania wzmacniacza. Google nic nie pomoglo.
|
nie mogę sie dostać do tematu : 'poszukuję mp3' więc napiszę tutaj
szukam nutki w której słowa idą tak : 'teraz ten utwór tobie dedykuje czy wiesz dlaczego bo na to zasługujesz... nigdy ciebie nie zapomne i bede docenial..' jak ktoś zna to proszę o pomoc:D |
Cytat:
Cytat:
|
Wielkie dzięki :)
tytuł to : Stok - nigdy nie zapomnę |
gdyby Korona weszła do ekstraklasy po barażach to wpuszczą nas na sektor gości, czy znów może coś wymyślą? orientuje się ktoś?
|
Gdzie mogę obejrzeć mecze Wisełki w częściach, istnieje takie coś w ogóle ?
|
Gdzie można zobaczyć jak zmieniała się tabela po poszeczególnych kolejkach? Chętnie prześledzę tojeszcze raz:)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl