Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

Worcester 23.04.2011 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1081698)
czytaj ze zrozumieniem , Nie napisałem że 2 MP to zasługa Kosowskiego , ale sama odmiana drużyny po fatalnym sezonie 06/07 .

słabe wyniki Skorży w Legi to ta sama działka co wyłożenie się Wisły z Levadią oraz równia pochyła w dół tej drużyny począwszy od wiosny 2008 . Nie chcę tego tutaj dalej rozkminiac bo to nie miejsce ani czas na to .

Skorża dostał w Legi wszystko to , czego mu nie dano w Wiśle , milionowe transfery , czas na wybudowanie drużyny , pełne poparcie zarządu , prawie wybudowany stadion , cierpliwego Bossa , a osiąga z nią tak tragiczne wyniki .

"Życie przerosło marzenia "

Czytam ze zrozumieniem. Napisałeś, że odmiana drużyny to zasługa Kosowskiego, odmiana która doprowadziła do mistrzostwa. Jednak ani słowem nie wspomniałeś o ręce Skorży. Dlatego miałem prawo tak zinterpretować Twoje słowa.
Irytuje mnie nabijanie się z Maćka, z jego wyników w Warszawie, mimiki, gestów, tekstów. Zauważ, że wielu na forum próbuje Skorżę ośmieszyć. Już pomijam to, co można pomyśleć sobie o takiej osobie, ale takie zagrywki wobec Skorży są niesprawiedliwe. "Raz na wozie..." i tak dalej.
Nie jestem fanem Skorży, Liczki, Lenczyka, Małeckiego, Meliksona itd. Nie ma takiej osoby, której mógłbym być fanem. Ewentualnie Ludwig von Mises, ale to już nie ta dziedzina:) Pozdrawiam

Charlie 23.04.2011 21:15

Mam nadzieje, że dzisiejszy wynik w Poznaniu zakończy w końcu rozkminki, że Amica może nas przegonić.

IncognitoTSW 23.04.2011 21:38

Dawno tak nie było, żeby czwarta drużyna miała trzy punkty przewagi nad dwunastą.
A Legia za to jest na drugim miejscu jeśli chodzi o ilość porażek

studio 23.04.2011 21:48

Ja sie wogole dziwie ze ktos mogl tak pomyslec ze was przescigniemy. Juz dawno pisalem ze pilkarzyki czekaja tylko na final PP, to samo pilkarze Legii, najlepsze, ze ktoras z nich przegra a w lidze ciezko bedzie dociagnac naet do 3 miejsca.

Jagul 23.04.2011 21:49

Coraz ciekawiej w tej lidze.
Polonia Warszawa to chyba jedyna drużyna ze wszystkich, które walczą o 3 miejsce, którą charakteryzuje jakaś stabilna forma. Reszta, to raz wygrywa albo przegrywa.
Pasy cały czas z szansą na utrzymanie.

Titto 23.04.2011 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1081618)
Co do drugiego meczu ktory na interesuje - GKS nic nie wywiezie z Poznan*a. Nie łudźmy się - są ciency (GKS)

A jednak...:>

Sędzia 23.04.2011 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1081721)
Coraz ciekawiej w tej lidze.
Polonia Warszawa to chyba jedyna drużyna ze wszystkich, które walczą o 3 miejsce, którą charakteryzuje jakaś stabilna forma. Reszta, to raz wygrywa albo przegrywa.
Pasy cały czas z szansą na utrzymanie.

Polonia to może nawet powalczyć o drugie miejsce, a nawet, teoretycznie, przy kilku naszych potknięciach, mogłaby walczyć o mistrza.

0 22 23.04.2011 22:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1081694)
Bo ITI ma więcej rozumu niż Wojciechowski, teraz można kozaczyć i mówić że Polonia ma wyniki, ale dobrze wiemy że tak na prawdę Wojciechowski był pośmiewiskiem także poza granicami kraju i tym samym też Polonia..

No, to teraz mnie uspokoiłeś. ...., że Legia gra największą chujnię za mojego życia i po raz pierwszy od 10 lat może być za KSP, a po raz pierwszy od 20 poza pierwszą piątką. Najważniejsze, że są cierpliwi i nie robią przypału za granicą mojemu klubowi (tak jakby kogokolwiek za granicą interesowała nasza śmieszna liga). Tak jak robi to Wojciechowski, który WYMAGA (chociaż nie odpowiada mi jego forma ekspresji to jednak sam kierunek jak najbardziej - to jest przyklad choroby naszej pilki: facet wymaga, wiec jest wariatem).

Dzięki :-D

P.S. Tylko jest jedna lipa. Robią mojemu klubowi największy przypał w Polsce od niepamiętnych czasów.

fan01 23.04.2011 22:44

Weszło sie chyba troche na Polonii przejechało, tak sie nabijali z ich zamiaru wygrania czegoś, a oni przy dobrych (złych?) wiatrach moga 'wygrac' trzecie miejsce i europejskie puchary.

!!IRIVER!! 23.04.2011 23:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1081627)
Czwórka najlepszych w tej chwili niemal wymarzona, teraz czekać na to, co stanie się w Poznaniu. Wierzę w umiejętności Bełchatowa. Przecież nic dwa razy się nie zdarza - dziś Sapela ma mieć "Dzień konia" :D

Dziękuję.
Pozdrawiam. :-)

Sami 23.04.2011 23:27

Przed 24. kolejką:

Legia - Widzew
Pauzują: Dudu (Widzew)
Zagrożeni: Jędrzejczyk, Machnowskyj, Rzeźniczak, Rybus, Wawrzyniak (Legia); Panka, Ukah (Widzew)

Zagłębie - Lech
Pauzują: -
Zagrożeni: Costa, Wilczek (Zagłębie); Arboleda, Bosacki, Wilk (Lech)

GKS - Korona
Zagrożeni: Fonfara (GKS); Korzym, Lisowski, Niedzielan, Stano, Sobolewski (Korona)

Wisła - Górnik
Zagrożeni: Cikos, Jirsak, Kirm (Wisła); Kwiek, Marciniak, Wodecki, Zahorski (Górnik)

Bytom - Jagiellonia
Zagrożeni: Hricko, Kobylik (Bytom); Lato, Sandomierski (Jagiellonia)

Polonia - Śląsk
Pauzują: Bruno (Polonia)
Zagrożeni: Brzyski, Gołębiewski, Pietrasiak (Polonia); Celeban, Ćwielong, Fojut, Mila, Socha (Śląsk)

Ruch - Cracovia
Zagrożeni: Bronowicki, Grzyb, Nykiel, Stawarczyk (Ruch); Bartczak, Boljević, Dudzic (Cracovia)

Arka - Lechia
Pauzują: Glavina (Arka)
Zagrożeni: Bednarek, Bożok, Burkhardt, Zawistowski (Arka); Bąk, Deleu, Kożans, Wiśniewski (Lechia)

RAF 24.04.2011 05:58

Ja tylko chcialem sie podzielic z Wami jednym spostrzezeniem. Mianowiscie siedze sobie w domu po 2 drinku i wciaz nie moge znalezc jednego powodu dlaczego genialny Maciej "wypada tylko przeprosic kibicow" Skorza nie podaje sie do dymisji :D Myslalem ze po dwoch drinkach cos wymysle ale nic z tego :D

harthausen 24.04.2011 06:30

taka jedna teoria na temat słabych wyników Legii się zaczyna rodzić naw mojej skołatanej głowie, ale wyskoczę z nią dopiero po finale PP.
Do tego potrzebuję jedno przypomnienie, może ktoś wie:
Czy Legia ma jakiś zawias po Wilnie, tzn. czy wisi coś nad nad nią jeszcze przez nie wiem, rok, dwa trzy na wypadek jakichś nieregulaminowych zabaw ich sympatyków w występach w Europie ?

killzone 24.04.2011 06:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 1081760)
Ja tylko chcialem sie podzielic z Wami jednym spostrzezeniem. Mianowiscie siedze sobie w domu po 2 drinku i wciaz nie moge znalezc jednego powodu dlaczego genialny Maciej "wypada tylko przeprosic kibicow" Skorza nie podaje sie do dymisji :D Myslalem ze po dwoch drinkach cos wymysle ale nic z tego :D

Krótka piłka. Zrezygnowałbys z posady w ktorej zarabiasz 100.000 zł miesiecznie,?

@harthausen

O ile dobrze sie orientuje to zawias za Wilno byl na 5 lat, wiec przynajmniej do 2012 roku jestesmy zagrozeni :-p

harthausen 24.04.2011 07:59

no to się wcale nie zdziwię , jak PP nie zdobędziecie, a miejsce w lidze zajmiecie takie, które gwarantuje nie granie w Europie.
A w przyszłym roku będzie u Was taka sama a może i większa padaka.
Sens ma budowanie drużyny dopiero na 2013 rok.

Zbychu 24.04.2011 08:24

Co do pucharów.Wydaje mi się że aktualnie najlepszy dla Polski zestaw byłby:
Wisła
Jaga
Lech
Polonia Warszawa

Na obecną chwile myśle że te 4 zespoły najlepiej by się prezentowały.Ewentualnie mógłby być Śląsk(ze względu na Lenczyka oraz Solorza który może by wyłożył więcej kasy przy LE) i Górnik,ale tu podobno mają być oszczędności ze względu na budowe stadionu więc kilku dobrych zawodników może odejść po sezonie a w ich miejsce młodzież.

WISŁA 1906 NH 24.04.2011 08:34

Też chciałbym żeby Polonia zagrała w Lidze Europejskiej, napewno Wojciechowski sypnąłby kasą na wzmocnienia, wole żeby takie drużyny reprezentowały Polske w Europie niż Ruch Chorzów gdzie za bardzo nie ma nawet pieniędzy na lot samolotem na mecz do Azerbejdżanu albo Malte.

PhantomRanger 24.04.2011 09:08

Po porażce Wisły sądziłem, że Legia i Lech zmniejszą swoją stratę do 9 pkt. Okazało się, że nic takiego nie ma miejsca i Lech odrobił tylko 1 pkt. Mam wrażenie, że obie drużyny "na razie" ligę odpuściły i siły szykują na finał PP od którego będzie być lub nie być obu trenerów.

murray 24.04.2011 09:34

Mecz o puchar PP to będzie starcie tytanów. Ja już szykuję się na twardą grę, oczekuję wspaniałych nowinek taktycznych i popisów technicznych ze strony Manu i Kiełba. Kucharczyk strzeli hat-tricka, tym samym popisze się Ślusarski.
Stadion w Bydgoszczy takich rzeczy jeszcze nigdy nie widział.

Karherop 24.04.2011 09:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zbychu (Post 1081772)
Co do pucharów.Wydaje mi się że aktualnie najlepszy dla Polski zestaw byłby:
Wisła
Jaga
Lech
Polonia Warszawa

Na obecną chwile myśle że te 4 zespoły najlepiej by się prezentowały.Ewentualnie mógłby być Śląsk(ze względu na Lenczyka oraz Solorza który może by wyłożył więcej kasy przy LE) i Górnik,ale tu podobno mają być oszczędności ze względu na budowe stadionu więc kilku dobrych zawodników może odejść po sezonie a w ich miejsce młodzież.

odpowiedz na pytanie która drużyna zasługuje bardziej na puchary Polonia czy Śląsk , będzie juz w następnej kolejce .

Tym razem PKS z Wrocławia parkuje przy konwiktorskiej . Obie drużyny mają tyle samo punktów . Kto wygra ten zdecydowanie odskoczy od paru rywali .Niestety padnie remis więc nikt nie odskoczy .
Wg mnie najciekawszy mecz tej kolejki

Polonia W - Śląsk Typ X

Legia - Widzew 2 , Łazienkowska to najlepsze miejsce na przełamanie więc możliwe że Sernas wkoncu coś strzeli

Zagłębie - Lech X - przypuszczalnie kolejna awaria światła , po której piłkarzom odejdą jakiekoilwiek chęci do gry. Jeśli wogóle będą wcześniej je mieli .

Arka - Lechia 2 . Straka pokaże you know europejską piłkę you know gdzie przegrana będzie tylko you know jedną bramką . Mecz do jednej bramki .

GKS - Korona X - wynik tego spotkania to wykładnik kontuzji Nowaka do klopsów Małkowskiego . Najnudniejszy mecz kolejki . Nikt o nic nie gra

Ruch - Cracovia 1 . Cracovia jak pokazuje ten sezon świetnie spisuje się na wyjazdach co też pokaże Ruch aplikując im 3 bramki

Polonia B. - Jagiellonia X - Polonia gra totalnie beznadziejną piłkę , więc ten remis jest życzeniowy . Mam tylko nadzieję że Frankowski będzie strzelał karne podyktowane na jaskółce Kupisza .

Wisła - Górnik 1 Każdy inny wynik będzie oznaczał, że piłkarze dbają o to aby w kieszeni Cupiała jednak zostało obiecane 5 mln złotych . Nie chcą uszczuplić majątku właściciela .

Ktoś ma inne typy ?

Jaroo1 24.04.2011 09:43

Cytat:

Ja tylko chcialem sie podzielic z Wami jednym spostrzezeniem. Mianowiscie siedze sobie w domu po 2 drinku i wciaz nie moge znalezc jednego powodu dlaczego genialny Maciej "wypada tylko przeprosic kibicow" Skorza nie podaje sie do dymisji Myslalem ze po dwoch drinkach cos wymysle ale nic z tego
A ja wiem :d Znam wersje oficjalna. W jakims wywiadzie widzialem ze Skorza mowil ze gdyby sie podal do dymisji to by bylo tak jakby uciekal z klubu jak jest zle, jakby stchorzyl. Takze jesli tak mysli na serio to nie tylko w Legii ale tez nigdy w zyciu nie powinien sie podac do dymisji

ToTylkoJa 24.04.2011 10:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 1081771)
no to się wcale nie zdziwię , jak PP nie zdobędziecie, a miejsce w lidze zajmiecie takie, które gwarantuje nie granie w Europie.
A w przyszłym roku będzie u Was taka sama a może i większa padaka.
Sens ma budowanie drużyny dopiero na 2013 rok.

Ale przecież już graliśmy w pucharze po tym Wilnie- między innymi wyjazd do Broendby. Więc o co ten strach?

PhantomRanger 24.04.2011 10:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 1081792)
Ale przecież już graliśmy w pucharze po tym Wilnie- między innymi wyjazd do Broendby. Więc o co ten strach?

Wtedy nie mieliście geniusza od rozpracowywania taktycznego rywali jakim jest Rafał Janas.

adikos1906 24.04.2011 10:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez murray (Post 1081782)
Mecz o puchar PP to będzie starcie tytanów. Ja już szykuję się na twardą grę, oczekuję wspaniałych nowinek taktycznych i popisów technicznych ze strony Manu i Kiełba. Kucharczyk strzeli hat-tricka, tym samym popisze się Ślusarski.
Stadion w Bydgoszczy takich rzeczy jeszcze nigdy nie widział.

Do tego piękne interwencje, któregoś z bramkarzy Legii (niewiem, który bo to przecież zależy od formy dnia :rotfl:) oraz musi być jakaś zadyma bo co to jest za finał PP bez zadymy?

ToTylkoJa 24.04.2011 10:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1081798)
Wtedy nie mieliście geniusza od rozpracowywania taktycznego rywali jakim jest Rafał Janas.

harthausenowi chyba nie o to chodziło. Wg niego póki Legii nie miną zawiasy, to strach przed wywaleniem(przez kibiców) zespołu z pucharów sprawia, że nie opłaca się budować mocnej drużyny.

Kandzior 24.04.2011 10:38

A ja się spodziewam multum żółtek w finale PP, więcej kopania po nogach niż w piłkę i ogólnie wojennej atmosfery.

wwf 24.04.2011 10:39

No to mamy na obecną chwilę +3 pkt. nad Jagiellonią
Wisła Kraków 44
Jagiellonia Białystok 41

I teraz prześledzmy

Wisła
-Górnik Zabrze (dom) +3pkt
-Lechia Gdańsk (wyjazd) 0pkt
-Lech Poznań (d) +1pkt
-Cracovia (d) +3pkt
-Legia Warszawa (w) +1pkt
-Zagłębie Lubin (w) +3pkt
-Polonia Warszawa (d) +1pkt

w sumie 56pkt

Jagiellonia
-Polonia Bytom (w) +3pkt
-Widzew Łódź (d) +3pkt
-Polonia Warszawa (w) +0pkt
-Legia Warszawa (d) +3pkt
-Korona Kielce (d) +3pkt
-Cracovia (w) +1pkt
-Ruch Chorzów (d) +3pkt

w sumie 57pkt

Mistrzem polski Jagiellonia

wislakrakow124 24.04.2011 10:49

Polonia ma noz na gardle wiec bedzie musiala gryzc trawe z Jaga. Punkty moga Jadze urwac. Z Legia 3pkt? Watpie. Kazdy jest w stanie ograc Jage jak i rowniez Wisle wiec moim zdaniem takie rozpisywanie nie ma sensu kto z gim wygra lub przegra. Kazdy mecz jest inny

Fuks 24.04.2011 10:51

No i wg tej rozpiski Jaga wygrałaby 8 z ostatnich 10 meczów w sezonie. Absolutnie nierealne.

zielak14 24.04.2011 10:57

żyjmy z meczu na mecz i nie myślmy o tym co będzie za parę tygodni bo się zamęczymy :D na bank już każdemu się przypomina poprzedni sezon ale spokojnie...

Sami 24.04.2011 11:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wwf (Post 1081803)
No to mamy na obecną chwilę +3 pkt. nad Jagiellonią
Wisła Kraków 44
Jagiellonia Białystok 41

I teraz prześledzmy

Wisła
-Lechia Gdańsk (wyjazd) 0pkt
-Lech Poznań (d) +1pkt
-Cracovia (d) +3pkt
-Legia Warszawa (w) +1pkt

w sumie 56pkt

Jagiellonia
-Polonia Bytom (w) +3pkt
-Widzew Łódź (d) +3pkt
-Korona Kielce (d) +3pkt
-Cracovia (w) +1pkt
-Ruch Chorzów (d) +3pkt

w sumie 57pkt

Mistrzem polski Jagiellonia

Jedna porażka ze Śląskiem i już tak panikujecie. Bilans 3-3-1 w 7 meczach? Nierealne. Gramy najlepiej w Polsce teraz. Ostatnie 3 wyjazdy? Jeden nieudany mecz w Bytomiu, mega-pech w Kielcach i porażka z zespołem, który nam nie leży. EASY.

Dla mnie to wygląda tak:

Wisła
-Lechia Gdańsk (wyjazd) +1pkt
-Lech Poznań (d) +3pkt
-Cracovia (d) +3pkt
-Legia Warszawa (w) +3pkt

5-2-0
w sumie 61pkt

Jagiellonia
-Polonia Bytom (w) +1pkt
-Widzew Łódź (d) +3pkt / ew. +1pkt
-Korona Kielce (d) +3pkt
-Cracovia (w) +1pkt
-Ruch Chorzów (d) +3pkt

4-2-1
w sumie 55pkt

Kandzior 24.04.2011 11:00

To jest ocena na chwilę obecną, tak? A za dwa, trzy tyg. gra Wisły czy Jagi może się diametralnie zmienić albo każdej innej drużyny tak samo i ta ewentualna rozpiska już nie ma żadnego znaczenia. Punkty między miejscami 4-5 a środkiem tabeli to kilka oczek, gdybyśmy przykładowo chcieli przydzielić nazwę drużynom patrząc na ilość punktów to Wisła była by lekkim liderem z Jagą, a potem to już środek tabeli od 3 do 13 miejsca. Myślę, że ten sezon jest specyficzny i takie zakładanie wyników jest dość ryzykowne bo mało co z tego może się potwierdzić. Chociaż podyskutowałbym z poszczególnymi Twoimi typami :)

White Star86 24.04.2011 11:01

Tak właściwie to nad Jagą mamy cztery punkty przewagi, a dopisywanie punktów przed meczami w naszej ekstraklasie nie ma większego sensu. Nie jest takie pewne że Jagiellonia wygra z Widzewem czy Polonią Bytom. My musimy wygrywać i nie oglądać się na innych. Co do grande finale copa del cojones (finału Pucharu Polski) to jest mi obojętne kto go wygra. Obie drużyny wiedzą że jest/może być to jedyna droga do europejskich pucharów. Swoją drogą, z tego co wiem to zwyciezca PP rozpoczyna grę od 3 rundy LE i ma więcej czasu na optymalne przygotowanie zespołu do rozgrywek.

Worcester 24.04.2011 11:01

Zakładam, że z Górnikiem 3pkt.
Lechia - rewelacją byłoby wygrać, ale 1pkt. biorę w ciemno.
Amika i Legia - 4pkt. W Warszawie nie przegramy.
Makabi - 3pkt.
Zagłebie - 3pkt.
Polonia - 3pkt. Jeśli będziemy musieli ten mecz wygrać, aby zostać mistrzem, to choćby skały srały, wygramy.
Zakładam stratę 4 pkt.
Jesteśmy królami swojego boiska. Gdańsk, Warszawa - tam wszystko się rozstrzygnie.

AYALA 24.04.2011 11:12

nie lekceważyłbym w obecnej dyspozycji Polonii Warszawa w walce o tytuł. Jak nie będziemy wygrywali na wyjazdach to kto wie czy ostatni mecz z Czarnymi Koszulami nie będzie meczem o MP

Jazon 24.04.2011 11:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez White Star86 (Post 1081814)
Co do grande finale copa del cojones (finału Pucharu Polski) to jest mi obojętne kto go wygra. Obie drużyny wiedzą że jest/może być to jedyna droga do europejskich pucharów. Swoją drogą, z tego co wiem to zwyciezca PP rozpoczyna grę od 3 rundy LE i ma więcej czasu na optymalne przygotowanie zespołu do rozgrywek.

Mnie to nie jest obojętne. Wygrać ma Legia, dodatkowo Amika nie zajmuje miejsca na podium na koniec sezonu i przez brak pucharów europejskich dochodzi tam do załamania budżetu, wyprzedaży zawodników, ucieczki innych (np. takiego Stilica interesuje tylko gra w Europie, jak tej gry nie będzie, to szybko stamtąd zwieje) i wielkiego kolapsu pompowanego od paru lat balonika.
Legii nie cierpię, ale wolę rywalizować o prymat w Polsce z nimi, niż z wronieckimi przebierańcami.

yogul 24.04.2011 11:21

chociażby każdy lał Legie Lecha czy Żydów, to na mecze z nami zepną się jak skur****n i będą okropnie ciężkie trzy mecze. Tak więc w tych meczach nie zakładał bym żadnych pewnych punktów, a coś czuje że Jaga na farcie będzie wygrywała mecz za meczem

wwf 24.04.2011 11:23

Ta rozpiską bardziej chciałem zwrócić uwagę, że jeszcze nic nie jest pozamiatane i wszystko jest możliwe.
Będzie MP w Krakowie jak wygramy wszystko u siebie + jedna wygrana na wyjeżdzie.

Pan Jotka 24.04.2011 11:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yogul (Post 1081820)
chociażby każdy lał Legie Lecha czy Żydów, to na mecze z nami zepną się jak skur****n i będą okropnie ciężkie trzy mecze. Tak więc w tych meczach nie zakładał bym żadnych pewnych punktów, a coś czuje że Jaga na farcie będzie wygrywała mecz za meczem

Uwielbiam takie teksty. Wygrywa ligę Wisła: graliśmy najlepiej itd,. Wygrywa ktoś inny: mieli farta :rotfl:

Kandzior 24.04.2011 11:43

Tak wwf, wszystko jest możliwe ale tak jak choćby yogul napisał, czeka nas parę meczy z rywalami przy których ich dotychczasowe wyniki przestają mieć znaczenia. Sam się dziwię sobie ale ogólnie mam optymistyczne nastawienie do końcowej rywalizacji o mistrzostwo. Jeśli gra Naszych nie spadnie poniżej pewnego poziomu i ich forma będzie optymalna na każdego przeciwnika to można mieć wysoko podniesione czoło na każdy kolejny mecz :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl